Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

quote:
Originally posted by alexutza_26

Fetelor bantuiam pe DC si din intamplare am vazut ca aradencele noastre sunt active prin alte parti...oare de ce nu mai intra si pe la Bucurii sa ne impartaseasca din experienta lor, oare sunt suparate pe noi???

Nu, doamne fereste, pe cine sa fim suparate?

Ne-a atras atentia Lilina ca ne-ati dat disparute asa ca mai dau un semn de viata.

Imi pare tare rau dar nu reusesc nici macar sa citesc tot, ce sa vorbesc de scris. Avand in vedere ca vremea e foarte frumoasa avem un program de genul: trezit, mancat, trebaluit prin casa, facut curat, etc., iar mancat, apoi plimbare, venim si papam iar si apoi ne intoarcem la aer si uite asa se face seara cand facem baita, mancam si il culc pe Bogdan, iar eu mai ma invart prin casa si putin pe net si gata e ziua.

Despre noi ce sa va spun, la 8 luni are 8 kg. Este foarte vioi in continuare. De o saptamana si ceva face o groaza de lucruri, cel mai important a inceput sa mearga tinut de manute. Si merge frate, numai spatele sa ma tina. Am primit rotobil si il pun in el doar cat merg pana la baie sau in ucatarie ca in rest nu e fan.
Cu mancatul am stat cam prost pt ca nu mai vroia piure-ul nicicum si intr-un final am inceput sa adaug putina sare desi nu am vrut deloc sa-i dau pana dupa 1 an, dar din pacate nu am ce vace, si asa mananca foarte bine, surprinzator de bine.
Noaptea se trezeste de 3-4 ori sa manance tzitzi, dar cred ca e indragostit de ea si nu ca ii este foame, asta pt ca in weekend a fost la mami inclusiv noaptea si cu ea s-a trezit doar de 2 ori.
Dinti nu avem nici noi si nici sperante la ei inca .

O sa intram tot asa rar, dar macar sa va mai spunem una alta despre noi.

Va rog sa ne treceti si pe noi cu statul in fulduletz la 6 luni si 1 saptamana. Multumim.

dulce toate bucuriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gonghy, felicitari pentru intoarcere!
Cristina, sanatate multa lui Vlad!
Marina, bravo! Pai la iarna cu ce o sa imbrace copii doamnele respective? Cu trei cojoace? Si eu o imbrac pe Narcisa mai subtire.
Flavia Ramona, felicitari pentru plimbaretul Bogdan!
Alexutza, uite ca am capiat putin si am pozat
papa Narcisei; iti prezint perisoarele in forma originala, apoi zdrobite cu furculita si, bonus, supa cu galuste...
Acuma, daca am luat-o razna... cine vrea, poate sa etc

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput

Somn usor tuturor!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Buna fetelor!
Mai dau si eu un semn de viata. Va citesc aproape zilnic, dar nu mai am timp sa scriu, de multe ori vrea sa scriu si nu mai stiu ce ca mi-am "pierdut firul" daca n-am scris de mult.
Adelina e ok, ne mai stresam cu papa, nu vrea fructe aproape deloc, cu legumele ne impacam destul de bine, dar nu papa mult cantitativ, maxim 140 g. Mai papa tzitzi, alte lichide nu vrea, cateva lingurite da apa doar dupa mancare,atat.
Mai citesc ce ati scris si sper sa fiu mai activa in viitor, mi-as dori sa mai pot scrie si aici, mai mult seara stau la calculator.
AICI ne puteti vedea cat am crescut.
Pupici tuturor!

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

Tocmai ma uit la pozele cu Adelina... deja papa corn...; sunt foarte frumoase!

poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Fetelor bantuiam pe DC si din intamplare am vazut ca aradencele noastre sunt active prin alte parti...oare de ce nu mai intra si pe la Bucurii sa ne impartaseasca din experienta lor, oare sunt suparate pe noi???

Alexutza, nu suntem suparate pe nimeni, stai linistita. La mamici din Arad e singurul subiect unde mai activez, de multe ori si acolo scriu seara tarziu, fetele zic ca eu bufnitez pe acolo.

Lilina, multumim ca te-ai bagat pe la mamicile din Arad si ne-ai tras de maneca.
Unde mergeti la plaja cu pasaport?

Sephora, bine ca ai scapat si n-a mai fost nevoie de antibiotic.

Ramomar, perisoarele se pot face din piet pe pui(tocat) amestecat cu orez(plus/minus morcov razuit), vad ca a scris Marina reteta.
Eu i-am dat bucatele mici de paine Adelinei ca e tare pofticioasa si daca mergem undeva si mancam(de ex. la restaurant) face galagie ca ar vrea si ea si atunci o "potolesc" cu painica.

Am uitat sa scriu in mesajul anterior ca Adelina mi-a facut putina febra de ieri, nu trece peste 38 si alte simptome nu are, habar n-am de la ce poate fi. I-am dat Nurofen si Oscillo.

Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xandrutza_76

Tocmai ma uit la pozele cu Adelina... deja papa corn...; sunt foarte frumoase!

poze cu noi

Xandrutza, ei...cornul e asa de decor doar, ea ar vrea sa pape ca e pofticioasa, dar mancarica ei nu o vrea.
Multumim de aprecieri.

Mergi la inceput

Si eu ii mai dau din cand in cand Narcisei putina paine, ca atata cauta cu ochii in celelalte farfurii, de ti se face mila... Pozele cu cornul mi-au placut cel mai mult.

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

'Neatza!!! haideti la !
Revin...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Am vazut pozele cu Adelina - blonda, frumoasa, cu ochii albastri Ce mai, visul oricarei mame de baiat frumos
Noi am avut o noapte furtunoasa, abia astept sa ajungem la dr. Capac la toate a pus Yasha, care a intrat la 6.10 in camera sa-l trezeasca pe sot sa-l scoata la plimbare si a facut o galagie, de s-a trezit Vladut, care, de altfel, ar mai fi dormit. Cred ca o sa ma izolez eu in baie la somn, ca pe Yasha nu am nici o sansa sa-l izolez, una la mana, ar face scandal ca nu ar mai dormi nimeni, si in al doilea rand - nu l-ar lasa sufletul pe tati a nostru sa-l lase pe bietul Yasha inchis in camera mare si spatioasa, unde are Yasha 2 fotolii, o canapea si patutul lui de caine...

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput