Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Flavia Ramona, Alina Morostes - bine ati revenit si la noi! Mai haideti, mai fetelor! Ca daca nu, venim noi toate mamicile de aici, de la Bucurii, la voi la Aradence minunate in vizita. Sa vedeti atunci invalmaseala
Flavia Ramona - felicitari pentru umblaretul Bogdi!!!

Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata si la noi.

Multumim de cafeluta Cristina.
Am vizionat toate pozele si filmuletele anuntate. Frumoase toate bucuriile umblarete, papacioase si bronzate.

Vad ca v-ati pus pe perisoare. Eu nu i-am facut ieri.....de lene.

Apropos de vremea asta .Cum ii imbracati pe bbi? Eu ieri de ex.i-am pus Cosminei un body mineca scurta si un tricou subtire,blugi sosete si sandalute si o palarioara pe cap.Ma gindesc sa nu-i fie nici cald nici rece. Vad ca e destul de rea de caldura transpira iediat si la picioruse cind o incalt.
Intrebare: a gasit cineva sandalute de piele mai mici de numarul 17 ca eu nusi daca da unde???
A mea cred ca e inebunita dupa pantofi .Cum vede ceva de incaltat nu ma mai inteleg cu ea. Se duce diret catre ei sau cind e incaltata vrea sa si scoata si sa se joace cu ei.Ieri i-am spalat un tenis si i l-am dat sa se joace cu el ca nu ma mai intelegeam cu ea.

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Monique - bine ca ai venit sa-mi tii companie, ca tot povestesc singura pe-aici de dimineata. Sandale nu am gasit mai mici de 17, si alea, mar.17 sunt greu de gasit. Icaltamintea - jucarii pt bebe? Da, acelasi lucru e valabil si la noi. Cand vreau sa ma lase in pace, ii dau un botosel Daca nu-i dau, si e incaltat, si-l ia el singur. Recomand calduros drept jucarie ca sa stea cuminte bebele in scaunul de masina botoseii!

Poze

Mergi la inceput

Cristina deci cu ce ii incaltam ca a mea vad ca e umblareata deja si sigur nu va ajunge vara asta la nr.17 si vreau sa ii iau de piele obligatoriu cu glezna o sandaluta. Ca sa nu spun ca erau doar albastre si bejRecunosc ca am fost doar intr-un singur magazin (Titan)cu mai multe raioane dar ma astepam sa gasesc oferta mai mare la incaltamine de piele.

POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Mergi la inceput

La aia ma gandeam si eu, Monique, cu ce-mi incalt eu copilul daca are chef sa umble. Cred ca o sa iau totusi marimea 17, daca nu gasesc altceva maii mic, ca descult nu-l pot lasa sa umble, deocamdata . Am vazut sandale mai mici, dar alea nu erau pentur umblat, ci mai degraba pentru purtat in picioare. Cred ca n-avem incotro, daca umblla, trebuie incaltati in ceva, fie si marime mai mare.

Poze

Mergi la inceput

O sa mai caut , daca nu asta este ultima solutie nr 17. Daca a vazut cineva marimi mai mici sa ne spuna si noua.

Am executat operatiunea bagat la masina hainutele de vara(rochite si tricouri cu mineca scurta) ale Cosminei. Deabia astept sa o imbrac cu ele....sa fie mai depuiata

POZE COSMINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Buna dimineata! Cristina, multumesc pentru cafea.
Vad ca vorbiti de papucei; a mea e fascinata de sireturi, nu conteaza cat de bine le leg eu, imediat ramane cu papucii in mana, isi da jos si caciulita... si eu ii dau un papucel sa se joace...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

No, buna dimineatza, Xandrutza! La ora asta se bea ? Noroc ca am facut mai multa si n-ai aparut chiar asa tarziu, ca as fi terminat-o eu cu Monique pana acum.

Poze

Mergi la inceput

La multe luni si ani pentru Stefan Andrei, Lukas Daniel, Dorian Constantin, Maria Diana, Ana Isabela!

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Bun dimineata si de la noi!!1

Am avut o noapte de cosmar...Marina - cred ca se intoarce roata...s-a trezit de 2 ori si a stat treaz vreo 2 de fiecare data- deci in concluzie nu prea am dormit...avea un chef de ras si de joaca...cev de speriat , nici eu nici tati nu am reusit sa-l calmam, decat dupa vreo 200 ml lapte cand a livrat un kk mareee, si s-a intors pe o parte si a adormit...

Wow - dar ce-mi vad ochii????? Aradencele s-au intors in forta???? nu-mi vine sa cred!!!, deci pana la urma apelul meu nu a ramas fara rezultat! Acum incep sa vizionez pozele anuntate, dar dupa ce beau o cana mareee de cafea1!!

Cristina, Monique - am vazut ca vorbeati de pantofiori si sandalute...dar oare cand incep sa merg nu e recomandat sa fie cu un nr mai mare??? eu parca asa intelesesem!!!

Xandrutza - esti o dulce ca de obicei!!, am vazut perisoarele in forma initiala si apoi finala - dar mie mi se pare cam mare...dar daca Narcisa a mancat poate o sa-l pacalesc pe grasan sa nu bage de seama ca e mai mare decat la mixer!!! Astazi e zi de post pt el..asa ca maine ii voi face perisoarele minune, pe care imi vine mie sa le mananc de ce bine arata in poza!!!

LA MULTI ANI !!!MARIA-DIANA sa cresti mare, sanatoasa si voioasa!!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput