Bucurii de sept-oct 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 12
CristinaGoji spune:
Alexutza - da, trebuie cu un numar mai mare, dar mar. 17 e cu vreo 3 numere mai mare
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
CristinaGoji spune:
Pufy - tu nu apari la apelul Alexutzei pentru Aradence? Hai no, nu mai fi suparici, ca ne e dor de tine si de minunatii tai barbatei
Poze
Monique_new spune:
De ce tb sa fie cu un numar mai mareeee???? ca habar nu am
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
CristinaGoji spune:
lungimea talpii piciorului stang difera de cele mai multe ori de lungimea talpii piciorului drept. Pentru a alege corect o pereche de incaltaminte, ideal ar fi sa masuram lungimea talpilor ambelor picioare, iar incaltamintea sa o alegem pe baza talpii celei mai lungi.
pentru ca talpa piciorului sa aibe loc suficient, incaltamintea trebuie sa fie cu 12 mm mai lunga decat talpa piciorului. Incaltamintea noua poate fi aleasa cu pana la 17 mm mai lunga decat talpa piciorului
talpa piciorului unui adult poate fi cu 4% mai mare catre finalul unei zile, putand fi cu cativa mm mai lunga si cu 1 cm mai lata. Pana si talpa piciorului unui copil poate varia pe parcursul unei zile. Din acest motiv se recomanda cumpararea incaltamintei catre finalul unei zile.
este bine cunoscut faptul ca talpa piciorului unui copil creste repede. Experienta arata ca:
* intre 1-3 ani, talpa piciorului poate creste cu mai mult de 1.5 mm in lungime pe luna
* intre 3-6 ani, talpa piciorului creste cu o medie de 1 mm in lungime pe luna
* intre 6-10 ani, talpa piciorului creste cu mai putin de 1 mm in lungime pe luna.
Poze
Monique_new spune:
sarumina de explicatie Cristina
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
GETY spune:
Offf, iar n-am timp sa va citesc.
Cristina, am citit mesajul tau pentru puii sarbatoriti azi si m-au trecut fiorii. Azi facem si noi 7 luni, ne rostogolim de pe spate pe burta, dar inapoi nu si ne-am reintors la obiceiul supt de 2 ori pe noapte . Poate pe la 8 luni o sa ajunga la 3 ori pe noapte si tot asa.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
matahut spune:
He, he, ce bucurie....bine ati revenit aradencelor!!!! Le asteptam s pe Pufy si pe Gabitza (sper ca nu am uitat pe nimeni).
Alexutza, imi pare rau de noaptea trecuta. Nu stiu daca se intoarce rosta, ca la mine nu se vad cine stie ce ameliorari. E, sa nu fiu mincinoasa, de 2 nopti a dormit ceva mai bine, adica nu a apucat-o strechea la mijlocul noptii, doar s-a sculat de multe ori si a papt cuminte. Azi dimineata, record!!!!, pampersul avea 440gr
Monique, cu imbracatul...ai citit banuiesc ce am scris. O imbrac cu body cu maneca scruta si daca nu e foarte foarte clad ii pun si o pereche de pantalonasi si sosete (pe care urmeaza sa le scot spre dupa masa sau cand stam la soare). Dar asa am invatat-o de mica...asa despuiata Cu incaltamintea nu stiu ce sa zic, fiindca a mea nu da nici un semn ca ar vrea sa o ia din loc. EU am niste ghetute nr 19 primite la botez si cred ca ii vor fi numai bune cand va incepe sa mearga. Nici acum nu ii sunt exagerat de mari (ea are vreo 11cm la labuta). Ghetuza, asa cum a zis si Cristina, e bine sa fie UN PIC mai mare, dar nu cu mult...fiindca altfel nu mai calca corect.
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
matahut spune:
quote:
Originally posted by GETY
Azi facem si noi 7 luni, ne rostogolim de pe spate pe burta, dar inapoi nu si ne-am reintors la obiceiul supt de 2 ori pe noapte . Poate pe la 8 luni o sa ajunga la 3 ori pe noapte si tot asa.[/b]
Gety, nu spune de doua ori ca stii cum e vorba...daca iti doresti prea mult s-ar putea sa ti se intample
La multi ani Mariei si multi
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
GETY spune:
Va pup pe toate si ne citim mai tarziu.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA