Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Neata

Eu iar am disparut din cauza papusicii maraite...tot dintucul nr 2...inca nu a iesit de tot ...se vede doar asa un colt alb dar nu a spart de tot gingia...si vrea muuult in brate....ieri cand am iesit afara m-am echipat.... cu ea tinand-o in brate

Noi mai avem o veste buuuunnaaaa tareee

De vreo doua zile am vazut-o ca era in patut in picioare cand la un capat si la scvurt timp la altul....nu vedeam insa cum ajungea la celalalt capat...ma gandeam ca o fi cazut si s-o fi dus de-a busilea....DAR NUUUU....SURPRIZA!!!
Intamplator am vazut-o cum se ducea dupa o suzeta mergand tinandu-se de marginea patutului si facand pasi mici...cand a ajuns la ea. la celalalt capat al patutului s-a aplecat tinandu-se doar cu o mana de bara....a bagat-o in gura si s-a ridicat!!! Sunt asa de fericita ...mi se umezisera ochii la gandul ca erau primii pasi ai fetitei mele...mergand oarecum singurica...

Merg sa va citesc sa vad ce progrese ati mai avut si voi si revin

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

LA MUUULTI ANI TUTUROR BUCURIILOR NASCUTE AZI. SA FIE SANATOASE SI SA CREASCA MAAARI SI FRUMOASE

Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)

POZE CU PAPUSICA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Itzy, Cred ca te-ai emotionat. E intr-adevar un lucru nemaipomenit sa iti vezi puiutzul mergand singurel!!!! Eu la Ana ....deja eram prastie de nervi ca nu vroia sa mearga si toti pitacii din parca alergau...asa ca atunci cand s-a produs in sfarsit evenimentul...nu m-am mai emotionat, ci mi s-a luat o piatra de pe inima Cu Maruca deja stiu lectia...asa ca macar nu ma voi mai enerva vazand cum toti in jur tropaie.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

quote:
Originally posted by alina morostes
Am uitat sa scriu in mesajul anterior ca Adelina mi-a facut putina febra de ieri, nu trece peste 38 si alte simptome nu are, habar n-am de la ce poate fi. I-am dat Nurofen si Oscillo.

Chiar nu stiu ce poate fi. S-ar putea tot virus...Maruca mea a avut asa ceva, dar cu temperatura mai mare (39) si nici un mucisor, nimic! O luase de la mine...si eu tot asa am avut, doar febra. Circula tot felul de virusi ciudati! Sanatate multa.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna dimineata si de la noi...
Cafea...cafea... cafea..vreau si euuu

Uhh eu incep sa ma obisnuiesc cu gandul ca puiu meu nu vrea sa doarma noaptea...si dimineata la 5.30-6 e drepti.Ori ca il culc la 12 ori la 9 el tot la 6 se trezeste.....ufff

Mirabela...David sa schimbat foarte mult...e un dulce zambaret
Am vazut bucuriile anuntate..mama ce dulci sunt. Sa creasca mari ca de frumoase sunt!
LA MULTI ANI pentru toate bucuriile!!

Pupici si o zi cat mai buna!!

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Itzy, felicitari pentru progresele Anei-Maria. Cred ca te-ai topit toata cand ai vazut!
Fii-mea a facut diaree aseara, nu stiu de la ce, ca n-a mancat nimic nou, asa ca am concluzionat noi ca e de la dinti. Dar diaree frate...a iesit din pampers, a udat body, costumas...Scuze de detalii, dar ma descarc si eu.
In rest, eu sunt fffff prost dispusa, tocmai traiesc o maaaaare dezamagire din partea cuiva pe care o credeam una din cele mai bune prietene ale mele. Ce proasta pot sa fiu!
Lasand lucrurile neplacute la o parte vreau sa urez la multi ani tuturor bebeilor de 9. Sa creasca mari si sanatosi!

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Of, la mine merge netu` tare greu...
Itzy, bravo, bravo, bravo!!! Ce frumos...
Lexi, imi pare rau de ceea ce simti, am patit si eu chestia asta de cateva ori, tare greu ma invat minte; ramai cu un gust amar cand acorzi incredere cuiva si... eu am ajuns chiar paranoica as putea spune, nu ma mai vand, mai degraba stau si astept...
Gety, sa-ti traiasca minunea, tocmai ma uitam la poza ei... imi place caciulita, si ii sta foarte bine!
Fie-mea sta in scaunel si tot da din cap afirmativ, ceva gen "da-da-da-da..."

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Stefan Andrei, Lukas Daniel, Dorian Constantin, Maria Diana, Ana Isabela, la multe lunite!

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

si eu la cafea cristina daca mai este binenteles
astazi mai tarziu ca ma lasat dudumiciul sa dorm pana la8
a papat ne-am jucat s acum face nani din nou deci liber la cafea pt mine
ma duc sa citesc s revin

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

in primul rand la multi ani bucuriilor de9 s la mai multe lunitze multiici
vazut o adelina superbape care o
itzy felicitari umblaretei tale multiici
gety maria e o tare frumoasa printzesa sa la multe lunitze(sa se intoarca s de pe burta pe spate cat mai repede sa o bucure pe mami)
mexxa pupacim sebicu poate doarme s el mai bine sa doarma s mami poate se molipseste de la darius ca sa nu fie de deoki doarme mai bine de vreo 2 nopti
bine ati revenit aradencelor s asteptam s pe celelalte mamici
ce sa va spun in legatura cu incaltarile dudumiciul meu traieste pe picior mare asa ca nr 17 ii vin fix asa ca noi suntem deja la nr 18
cristina s noi recomandam cu aceeasi caldura papuceii pe post de jucarii s daca mai au si sireturi e s mai bine
lexi imi pare rau eu sunt fripta de mai multe ori s acum nu mai am "prietena cea mai buna" sunt eu cea mai buna prietena a mea restul sunt cunostinte s prietene care ne vizitam cand s cand

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput