Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Alexutza, uite ca am capiat putin si am pozat papa Narcisei; iti prezint perisoarele in forma originala, apoi zdrobite cu furculita si, bonus, supa cu galuste...
Acuma, daca am luat-o razna... cine vrea, poate sa etc

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
[/quote]

Xandrutza, dar arata mai bine ca la restaurant. Pe deasupra ce-i, rosie?
Eu i-am facut ieri borsuletz, dar pana am asezat-o bine in scaunel a dat cu manutza peste castronel de a sarit borsul din castronica ei. Plus ca zeama mai mult curgea pe langa guritza. Azi cred ca-i fac o supa crema de conopida.[/b]

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

gata mai scriu mesajul asta s la trebusoara cu mine ca sunt iarasi in curatenie generala
sunt tare fericita ca duminica o sa ajunga parintii mei aici s vor locui cu noi s o sa aiba cine sa ma ajute s pe mine s ma apucat asa un chef de treaba de nu ma mai recunosc

daca mati vedea ce fata zambareatza am zici ca am castigat la loto o suma imp de bani
va pupez s sa avetzi o zi minunata
cand mai fac cate o pauza mai intru

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei!

Sunt ocupata pana peste cap cu puiul asta care e din ce in ce mai neastamparat...nu imi lasa nici un ragaz, acum doarme dar am treaba prin casa....

Am intrat sa anunt ca miercurea viitoare ajungem in Bucuresti. Vom sta pana duminica. As vrea sa ma intalnesc cu cat mai multe mamici si bebici. Ei, ce ziceti? Organizam ceva? Trebuie stabilit din timp ca altfel e mai incert...

Inteleg ca in capitala e foarte cald. Si la noi e, dar nici chiar asa. De fapt de ieri il scot si eu pe Vladut cu manucutza scurta -ceea ce imi atrage priviri incruntate, desigur-. Deci la B sa aduc hainutze de vara?

Despre banana stiu si eu ca e puternic alergena pentru copiii sub un an (eu stiu pe propria piele, pt ca am avut o asemenea alergie si pana in adolescenta n-am putut pune gura pe banane). Pt copiii mai mari e, asa cum a spus Alexutza, "cauzatoare" de obezitate si prea bogata in potasiu.

Itzy felicitari pentru primii pasi ai papusicii !

Alina am vazut pozele Adelinei, e minunata!

Gety vazut Maria la 7 luni . Sa va traiasca sarbatorita!

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

Buna mamici si bebici,

La multi ani bucuriilor de 9!

vad ca tot mai multe mamici se plang de lipsa de timp si bb-ici maraiti care vor numai in brate si alintati. Eii, aici ma includ si eu
xandrutza, tare frumoase ti-au iesit perisoarele si ma gandesc ca si bune. Mie inca mi-e frica sa le incerc pt ca Patri nu papa decat daca e foarte marunt. Cum simte bucati mai mari prin gurita isi face greata.
AlinaMorostes, mercic de reteta. Am vazut ce frumoasa si mare s-a facut Adelina, dar si Dragos e simpatic rau. De cate ori citesc despre Adelina, o regasesc pe Patri a mea, adica nici ea nu mananca mai mult de 130-140gr fructe, nu bea ceai si nu accepta biberonul si abia acum am invatat sa bem cu lingurita apa .
itzy, felicitari pentru mersul papusicii . Ma gandesc ce emotie te-a cuprins cand ai vazut-o. Dupa progresele pe care le face in ritm alert, cred ca va fi prima bucurie care va merge singurica
Susa, felicitari pentru crestinul vostru. Sa va aduca multe bucurii si impliniri.
Gety, am vazut-o si pe Maria, tare smechera, parca stia ca azi implineste 7 luni
lexi, imi pare rau pentru Maria cu problemele ei. Multi -ici sa-i treaca repede. Cat despre patania ta cu "prietena", nu te intrista, asa e viata, ne da si bune si rele, important e sa descoperim la timp cine ne sunt adevaratii prieteni.
microbu, tu pe unde esti?

bebeloiul meu e cam ragusit de 2 zile, dar in rest nu prezinta nici un semn de raceala, doar maraiala la greu
Oare sa-mi fac griji si sa o duc la medic? se poate ascunde ceva boala in spatele acestei raguseli? mamicile mai experimentate ajutati-ma

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Gety, ... deasupra am pus rosie pasata... si eu cand ii dau supica Narcisei, mai curge pe alaturi, dar am bavetica din aceea cum are Vladut al lui Eloise (am vazut intr-o poza), care colecteaza zeama...
Alexutza, stiu ca pare cam mare ce am strivit eu acolo, dar poti sa pasezi si mai mult, eu, dupa ce am facut fotografia, am mai bagat furculita in castron; eu incerc sa o trec incet pe bucatele, ca parca vad ca indata nu va vrea sa manance decat ultra-mixat si mega-pasat, cu dinti cu tot (pe care acum nu-i avem).
Elenia, ce bine ca iti vin parintii, o sa-ti fie mult mai usor...
Andreea, daca imi mergea netul bine de dimineata, iti raspundeam prompt si te invitam la o
Ce bine-mi pare sa aud Eloise ca si tu-l imbraci pe Vladut mai lejer, m-a bucurat cand am auzit-o si pe Marina... daca va spun ca mie mi s-a zis sa-i acopar gura cu batista, in luna aprilie... nu era asa cald ca acum, adica erau vreo 18 grade... batea un pic vantul... eu o scot la soare, deja e bronzata, stil tractor, doar ca ii pun pe cap un baticut, sa-i protejez pielea capului, dar din cand in cand o mai las cu pletele in vant...

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Eloise, abia astept sa va vad. Sper sa pot veni, pentru ca de dimineata i-am dat sms sotului sa-l intreb daca ar vrea sa mergem la tara sambata. Acum, depinde cand e intalnirea. Pentru Vladut eu as zice sa iei hainute subtiri si eventual o jachetica, gecuta, ceva de primavara-toamna si neaparat sepcuta sau palariuta ca e soarele puternic.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Ramomar, sa stii ca au iesit foarte bune perisoarele; ii poti face lui Patri cu carnea data prin masina sau la mixer, iar dupa ce fierbi perisoarele ori le zdrobesti bine cu furculita ori le dai la mixer. Eu zic sa dai macar un telefon la doctor sa vezi ce e cu raguseala...
Chiar, pe unde o fi Microbu?

Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)

poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Eu as vrea sa va intalnesc pe toate, dar stiu ca e cam dificil cu programul fiecareia sau cu planurile de weekend sau pur si simplu cu bebeii care pot rasturna "aranjamentele".

Lexi multumesc de info. Sigur ii iau si o hainutza mai grosutza, just in case...ca nu se stie cu vremea asta...

Xandrutza si eu l-am invatat imbracat subtirel dintotdeauna. Acum mai ales cand incalzeste soarele si noi transpiram fireste ca le e cald si bebelusilor, ca doar si ei sunt oameni (ma rog, omuleti ). Vladut chiar se agita si scanceste-apoi plange de-a binelea, daca e imbracat prea gros. Iarna ura combinezonul matlasat si se zvarcolea de ciuda in carucior....dar n-avea de ales, ca era ger. Asta cu fularul sau batista la gura am incasat-o si eu de multe ori.

Andra si www.babiesonline.com/babies/v/vladutz/" target="_blank">Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

he, he, Andra, ce bine ca vii saptamana viitoare! Abia astept. Eu propun Gradina Botanica... nu ca ar fi mai aproape de mine Adevarul e ca eu ca pietoana nu prea pot sa ma deplasez foarte mult. Cismigiul ar fi limita! Dar in GB e mai frumos, mai linistit, aer curat, mitocani mai putini Sa vedem ce zic si celelalte bucurestence.

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Lexi, tu ai probleme cu diareea, eu cu ...Maruca de cand am inceput diversificarea face ceva gen glont, de marimi diferite, fie cat o corcodusa, fie cat o pruna Ii dau para aproape in fiecare zi, am scos definitiv morcovul, din cand ii cand ii dau suc de morcov (care e purgativ, cica). Tzitzi la greu dar....tot gloante imi serveste Ai vostri cum fac?

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput