Bucurii de sept-oct 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 8
lilina spune:
mama nene cati muci am scos
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
mexxa spune:
Buna dimineata si de la noi...
In sfarsit o zi buna...ce sa zic aseara Sebicu a adormit fara urlete,racnete,nervi leganat....ci pur si simplu in patul meu...
Ieri dupa-amiaza a mancat cat de cat acceptabil,azi dimineata la fel..si azi-noapte a avut numai 3 treziri....
Deci azi ma simt odihnita....se pare ca revenim la bunele obiceiuri.
Si ca sa va zic azi i-am pregatit o tocana de legume cu piept de pui in sos de rosii...yam yam ce bun a iesit.Sper sa il pacalesc sa pape cand se trezeste.
Va multumesc inca o data de sprijinul vostru...m'ati ajutat sa merg inainte si sa sper ca va fi bine...multi pupici la toate!
Pupici si o zi cat mai buunnaaa..
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
alexutza_26 spune:
Mexxa- tare mult ma bucur pt o zi mai linistita, Doamne ajuta sa isi revina si sa si manance tocanita ...
Gonghy -eu nu vad pozele de la botez!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
Mama, Scumpik, da` ce munceste Luca in premergator... imi place cum ii sta cu batic!
Elenia, ai fost tare harnicuta, meriti un pic de somnic... daca te lasa Darius...
Gety, lasa si tu teancuri cu prosopele prin casa, poate vrea Maria sa le dea jos... si asa se va plimba...
Rad de una singura: ma montez toata ca fac perisoare yummy si vine Andreea cu tocanita... Pana la urma ce fac eu azi? Perisoare sau tocanita? Inca nu m-am hotarat...
Gonghy, mi-au placut pozele de la botez; si comentariile... Cred ca a fost frumos!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Iar uitam...
Bucurii de 8, la multe lunite!!!
Eric, sa cresti mare!!
poze cu noi
Susa spune:
Buna fetelor...
sper ca nu ne-ati uitat de tot..
am reusit si noi sa ne crestinam acum 2 saptamani abea acum sa le punem pe dropshot ca sa le vedeti : www.dropshots.com/day.php?userid=190258&cdate=20070421&ctime=110746" target="_blank">botez Altfel suntem bine sanatosi dar fara nici un pic de timp..va pupam si sanatate tuturor
anangel_lexi spune:
Susa, foarte frumoase pozele, ce fericit e Lucas in brate la nasica, dupa baita! Sa va traiasca micul crestin! Chiar ma intrebam ce-o fi cu voi.
de Maria Cornelia (20.09.2006)
lilina spune:
susa, sa va traiasca micul crestin
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
xandrutza_76 spune:
Susa, sa va traiasca micul crestin! Sunt foarte frumoase pozele de la botez! Mi-a placut si tortul
poze cu noi