Bucurii de sept-oct 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 7
eleņia spune:
pt luca cel zambaretz care e un scump
fiumiu acum imi serveste un kk sta asa d cuminte s se screme de mama focului isi pune ratele sa se invarta ca sa aiba spor
uitasem sa va spun ca se intoarce pe spate s apoi isi face vant pe o parte s da peste buton ca sa se invarta ratele cum o fi descoperit nu stiu ce stiu este ca eram la bucatarie ii pregateam papica cat dormea el s am auzit caruselul cantand s nu era nimeni acasa numai eu cu el asa ca....
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by GETY
Scumpik_lui, alta mamica cred ca te-a intrebat cum ai dormit. Eu chiar ma bucur ca ai revenit, ca iti simteam lipsa. Eu am dormit bine azi nopate, numai ca Maria m-a trezit pe la 1 si la 5 sa pape tzitzi. Plus ca a papat si ieri la culcare. Sincer, nu stiu ce mai gaseste pe acolo, ca mie chiar mi se par cam goi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
Sa-ti spun cum a fost: sambata m-am plans ca Luca a dormit tare rau, iar sambata seara mi-ai transmis sa doarm bine la noapte... ceva de genu asta, poate iti amintesti.
Stai ca am cautat si e la cap. trecut pag 14
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
xandrutza_76 spune:
Wow, da` ati scris nu gluma, deja mi se incurca raspunsurile in cap...
Albusul se da dupa un an... Ramomar, e buna si ideea cu orezul... cred ca trebuie sa bucatarim impreuna, ai dreptate, ne invartim pe langa aceleasi retete
Gety, eu i-am dat mamaliguta Narcisei; poti s-o fierbi si in lapte dar eu am facut-o cu apa. Bine ca terminati cu centrala...
Marina, multam de retete, sa vad pe care o aplic, perisoare fac azi, m-am hotarat! Monique, ne-ai pus pe... perisoare
Scumpik, indata ma pun pe vizionat ce ne-ai pregatit.
Elenia, ma bucur ca a dormit Darius ceva mai bine... ce comic Darius cu ratele...
Alexutza eu am inceput sa pasez cate ceva cu furculita, nu prea tare, ca a mea e stirba... dar nici prea tarziu nu e bine sa incepi cu bucatele... off, mai parca as avea pe domeniu vanatori, ca nu se vede nici un ... si dr. a zis ca nu-i ies prea repede...
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
GETY spune:
Am vazut si eu pozicile cu Luca. Ce bine se tine pe picioruse! Filmuletzele nu le-am putut vedea ca nu am instalat un program.
Maria mea nu mai sta in patutzul ei, asa ca pe la vara o sa se ridice si ea in picioruse, zic eu.
In premergator sta, dar nu prea se deplaseaza. O singura data am gasit-o in alt loc de cum o lasasem. Ajunsese langa scaunelul cu de-ale ei si a tras de prosopel si le-a dat pe toate pe jos.
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Elenia - felicitari pt Dudumiciul cel istet!!
Xandrutza - nu vreau sa-i dau prea tarziu, dar daca simte asa mai mare mancarica se inneaca - nu tot impul, probabil cand e ff infometat si nu mai are rabdare sa plimbe mancarica prin gurita!!!
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
GETY spune:
Scumpik_lui, asa-s de zapacita, cred c-am uitat. La mine e a patra zi de foiala in casa de seara cand ma culc cad franta de oboseala in pat. Dar las' ca ne intoarcem noi la programul normal.
Maria mea a fost plangacioasa in ultimele zile. Am pus-o pe seama oboselii, a faptului ca se intaresc gingiile. Cel putin, inaintea de somnicii din timpul zilei ma smiorcaie binisor. Sper sa fie o faza trecatoare.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
quote:
Originally posted by eleņia
pt luca cel zambaretz care e un scump
fiumiu acum imi serveste un kk sta asa d cuminte s se screme de mama focului isi pune ratele sa se invarta ca sa aiba spor
uitasem sa va spun ca se intoarce pe spate s apoi isi face vant pe o parte s da peste buton ca sa se invarta ratele cum o fi descoperit nu stiu ce stiu este ca eram la bucatarie ii pregateam papica cat dormea el s am auzit caruselul cantand s nu era nimeni acasa numai eu cu el asa ca....
poze Darius
Ei, asa da. A mea "s-a invatat" sa schimbe programele si sa inchida televizorul.
POZE MARIA DIANA
eleņia spune:
ei de telecomanda nul mai las sa se atinga ca e jale cand e mai interesant la tv ceva atunci schimba s daca io iei se pune pe urlat frate de nu mai asa ca am mutat tv din camera in saslon s acu cine vrea sa vizioneze ceva se uita fara ca dudumiciul sa se puna pe urlat ca nui place lui la ce te uiti
maria
fetili va pupez
am baut cafelutza cu voi am povestit,ca o sami lipseasca in cateva sapt cel mult sper sa gasesc ceva de lucru care sami convina,am skimbat dudumici acu s un piktz de s dupa toate astea fiumiu ma ia de buna s vrea
multide la noi
poze Darius
gonghy spune:
Ceao fetelor!
Intru si eu cu putin mai tarziu dar am primit verde de la Maya,care acum sta si se joaca cu cutia de servetele si imi da pace sa respir si eu putin pe la voi.
Imi pare rau pentru muciosi si noi am fost nu demult asa,Maya parca era fabrica de mucii,superglue si cand vedea aspiratorul...daca ar fii putut cred ca ar fi luat-o la sanatoasa
Getysi eu ma trag putin de pe acele meleaguri de unde esti si tu si ti-am citit postarea cu ciorbitza de bors si mie imi place la nebunie.Bunica era din Moldova si facea niste ciorbitze cu bors de casa...
Acum ce vreau sa te intreb eu.
Pot sa ii dau si la Maya ciorbitza cu borsuletz sau nu?
Borsul ii da asa un gust de bun la ciorbitza numai mie imi era sa nu o doara burtica de la bors.
Alexutza26 vazut pozele cu baietelul grasunelul,atata mi-e de drag de el....imi vine sa-l pap tot.Are dragul de el niste bulanaseee.Sa-ti traiasca si sa creasca mare si sanatos.
Elenia azi a avut si Maya o tentativa de intoarcere,dar cred ca din cauza poponetzului nu s-a putut
Ma retrag ca trebuie sa plecam la buni,e varutza acolo si mergem la joaca.Intru diseara sa mai trocerim,va si o zii minunata la toate bucuriile si mamicile lor.
Am pus POZE NOI de la botezul Mayei.
Vizionare placuta!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya
gonghy spune:
quote:
Maria mea a fost plangacioasa in ultimele zile. Am pus-o pe seama oboselii, a faptului ca se intaresc gingiile. Cel putin, inaintea de somnicii din timpul zilei ma smiorcaie binisor. Sper sa fie o faza trecatoare
Gety asa e si Maya mea de 3 zile,ma termina cu nervii cat poate sa urle si sa planga si nu mai are stare nicicum.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya