Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Smantana de la cat e voie?

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpik_lui spune:

'Neata fetelor!

Inca nu am apucat sa citesc ce ati scris de duminica seara, asa ca va scriu pana unde am citit, apoi ma duc sa iau din urma.

Gety, xandrutza multumim si sa stiti ca a dormit mult mai bine. S-a trezit la 5 si a papat, apoi la 6 l-am trezit sa-i dau medicamentele, si apoi a adormit si inca mai doarme

Monica felicitari pt Cosmina ca s-a ridicat in picioruse singura. Am vazut si pozele la cumparaturi si in natura. Sunt super.

Elenia am vazut pozele, faine.... il am pe Darius

Itzy felicitari pentru papusicii

Adriana multa sanatate.

Gonghi bine ati venit. Superba fetita voastra.

Avem si noi aici un filmulet, aici cel de-al doilea, iar de aici poze. Sper sa va placa.

Na ca pana am scris mesajul s-a trezit si piticul meu...

Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Buna dimineata si de la noi!!!

Vremea e tocmai buna de multe plimbarici azi...de abia astept, cand s-o trezi grasanu'!!!1

Fetele - multumim de aprecierile facute la adresa grasului, parca imi creste inima - Xandrutza, Ramomar, Elenia, Mirabela

Albusul eu stiam ca e voie sa le dam dupa 1 an, perisoare am inteles ca se pot face si doar cu galbenusul, dar eu stau si ma gandesc, daca tot le blendaruim ..de ce sa mai stam acum la varsta asta sa ne chinuim sa facem perisoare....sau i le dati deja pisate cu furculita??? Stiam ca pasat cu furculita se da cand copilul are 4 dinti in gurita, asa ca mai avem de asteptat!!!

Marina - suna bine reteta ta de perisoare, dr cum ai zis si tu probabil ca tot asa pe la 11 luni ii pot pasa cu furculita!!!

Cristina - imi pare rau ca tot cu mucisorii va luptati sa treaca repede si sa-i revina pofta de mancare!!! atletul nostru!

Gety
- ce faci bun pt maine???

Lilina - succes la atacul impotriva mucilor!!!

LA MULTI ANI!!! sarbatoritilor zilei de 8, sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!!!

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eleņia spune:

buna dimineatza
da monique e tare buna cafelutza reincalzita parca prind viatza
dudumiciul meu a dormit un pic mai bine nu s-a mai trezit pt joaca ci numai sa pape
-crstinavladutz sa treaca repede mucii s tusea
la multi ani bucuriilor de 8

elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius

Mergi la inceput

Si noi ne luptam cu mucii, iar acum Luca cand vede aspiratorul incepe sa urle... da urla frate, si cum l-am strans parca muteste

Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite cat cresc
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"

Mergi la inceput

Gety - smantana ne-a zis pediatra ca pe la 8-9 luni, desi am vazut ca la alte fete le-a recomandat si de la 7 luni, acum fiecare face cum simte ca-i mai bine...dar e totusi e prea grasa pt ficatul lor micutz!!!

Scumpik - superb Luca, ce fericit e el in premergator (Cat timp e zi il lasi???), si totusi cred ca depune ceva efort, fiind pe covor, impinge din greu - e teribil cu baticul ala pe cap!!!...am vazut si poze, s-a grasunit bine, si imi place ca e un razaret!!!

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Scumpik_lui, alta mamica cred ca te-a intrebat cum ai dormit. Eu chiar ma bucur ca ai revenit, ca iti simteam lipsa. Eu am dormit bine azi nopate, numai ca Maria m-a trezit pe la 1 si la 5 sa pape tzitzi. Plus ca a papat si ieri la culcare. Sincer, nu stiu ce mai gaseste pe acolo, ca mie chiar mi se par cam goi.
Azi terminam si noi cu centrala. Se merita, dar e mult deranj prin casa si noi 2 mai mult pe afara si pe la altii din cauza zgomotului.
Pentru maine ce-i gatesc? Poate perisoarele dupa reteta Marinei? Ca facem 7 luni?
Si eu am sa mai astept cu smantana, la fel fac si cu galbenusul care mi se pare grelutz pentru ficatzelul lor. Papa cam 1 galbenus /saptamana.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Alexutza acum nu mai fac prostia sa-l las ca prima dat (cand l-am lasat cam aproape 2 ore) ci il pun cam de 4 ori pe zi a cate 15-20 min. Sa stii ca nu merge greu deloc pe covor premergatorul. M-am mirat si eu ca merge fff usor si e foarte bun. Vi-l recomand cu mare drag.
Multumim pentru aprecieri ici

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by scumpik_lui

Si noi ne luptam cu mucii, iar acum Luca cand vede aspiratorul incepe sa urle... da urla frate, si cum l-am strans parca muteste

- ce baiat destept!!!ce atata aspirator in preajma lui...parca l-ai pune la treaba, tu nu stii ca mamele dau cu aspiratorul????

PRINTZUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Scumpik, l-am vazut pe Luca ce repede alearga el in premergator. Bravo! Iar in filmuletul cu basmaluta...e mortal

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput