Bucurii de sept-oct 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 5
xandrutza_76 spune:
Of, Cristina... sanatate multa lui Vladic si pofta de mancare!
Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi
lilina spune:
oare cat o sa mia fiu nemoderata ?
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
Monique_new spune:
pai aia ma intrebam si eu ....de albusDe fapt de la cit e voie sa pape si albusul ca habar nu am.Dupa un an sau cum ????
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
ramomar spune:
xandrutza, mercic de reteta; deci noi doua ne invartim pe langa aceleasi meniuri?! si eu m-am gandit sa pun doar galbenusul, dar mai mult ca sigur se vor desface, pt ca albusul le tine. M-am gandit sa adaug si ceva morcov razuit si putin orez. Daca o sa faci inaintea mea sa-mi zici cum ti-au iesit si cum ai procedat
CristianCoji, of, iar sunteti bolnaviori... Vlad sa-i treaca repede.
wow, ce odihnita ma simt; dupa cateva nopti cu treziri din ora in ora, azi noapte Patri s-a trezit numai o data si inca doarme. Sper sa o tina tot asa, desi dupa o noapte linistita, vin altele zbuciumate
La multe lunisoare bucuriilor de 8!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
matahut spune:
Perisoarele se fac foarte bine numai cu galbenus. EU i-am facut Anei de pe la 8, 9 luni cu carne tocata de pui. Gasisem reteta in Mami. ATENTIE! Albusul e INTERZIS pana la 1 AN! O sa caut reteta, sa vad daca o mai gasesc...
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
ramomar spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
pai aia ma intrebam si eu ....de albusDe fapt de la cit e voie sa pape si albusul ca habar nu am.Dupa un an sau cum ????
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
da Monica, abia de la 1 an se zice ca e voie sa dai albusul pt ca e alergen, desi daca stau sa ma gandesc, eu i-am dat Patriciei si mancaruri(cateva faramituri, sa vad daca accepta) care au avut albus: placinta cu branza de vaci si galuste de gris din supa.
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
matahut spune:
Am gasit! Prima oara i-am dat la 11 luni...Stiti ca painea se da abia dupa ce copilul are 4 dinti, am mai scris de v-am capiat. In fine, Ana nu avea atunci decat 1...Deci, SUPA CU PERISOARE:
180 gr de carne de pui tocata, 2 felii de paine, 1 lingura de apa, 1 galbenus, 2 lingurite de orez (mi-au iesit 23 de perisoare) Se fac exact ca cele pentru noi (acelasi proces tehnologic)
I le-am dat strivite cu furculita in supa la felul 1 si la felul 2, mixate in piureul de legume.
Pofta buna!!!!
matahut spune:
Si acum reteta din Mama si copilul
La o tocatura trecuta de doua ori prin masina, compusa din 40g carne (manzat, piept de pasare) si 10 gr paine alba, se adauga o lingura de apa rece si un galbenus de ou; se amesteca bine si se fac perisoare de marimea unei nuci mici, 4-5 la o portie; se introduc in supa care clocoteste, cu 20-30 de minute inainte de a se servi. Se pot da la sugar dupa varsta de 7-8 luni.
GETY spune:
Maria mea face maine 7 luni.
Eu gatesc azi si ma gandeam sa-i fac niste borsuletz separat ei, cu ccc carnitza taiata marunt si zarzavatul la fel (ca a aparut de toate neamurile)si cu niste mamaligutza. Au voie mamaligutza? Eu am fost ieri pe la sora-mea si i-am dat niste mamaligutza din farfurie. A papat-o. Ma gandeam sa mai renunt la pireutzul de legume.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
La multe lunitze! bucuriilor nascute intr-o zi de 8. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA