Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns xandrutza_76 spune:

Of, Cristina... sanatate multa lui Vladic si pofta de mancare!

Alexandrina, mamica, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006), ingerasi
poze cu noi

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

pai aia ma intrebam si eu ....de albusDe fapt de la cit e voie sa pape si albusul ca habar nu am.Dupa un an sau cum ????

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

xandrutza, mercic de reteta; deci noi doua ne invartim pe langa aceleasi meniuri?! si eu m-am gandit sa pun doar galbenusul, dar mai mult ca sigur se vor desface, pt ca albusul le tine. M-am gandit sa adaug si ceva morcov razuit si putin orez. Daca o sa faci inaintea mea sa-mi zici cum ti-au iesit si cum ai procedat

CristianCoji, of, iar sunteti bolnaviori... Vlad sa-i treaca repede.

wow, ce odihnita ma simt; dupa cateva nopti cu treziri din ora in ora, azi noapte Patri s-a trezit numai o data si inca doarme. Sper sa o tina tot asa, desi dupa o noapte linistita, vin altele zbuciumate

La multe lunisoare bucuriilor de 8!

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Perisoarele se fac foarte bine numai cu galbenus. EU i-am facut Anei de pe la 8, 9 luni cu carne tocata de pui. Gasisem reteta in Mami. ATENTIE! Albusul e INTERZIS pana la 1 AN! O sa caut reteta, sa vad daca o mai gasesc...

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramomar spune:

quote:
Originally posted by Monique_new

pai aia ma intrebam si eu ....de albusDe fapt de la cit e voie sa pape si albusul ca habar nu am.Dupa un an sau cum ????

www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet

Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )

da Monica, abia de la 1 an se zice ca e voie sa dai albusul pt ca e alergen, desi daca stau sa ma gandesc, eu i-am dat Patriciei si mancaruri(cateva faramituri, sa vad daca accepta) care au avut albus: placinta cu branza de vaci si galuste de gris din supa.

mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)

Mergi la inceput

Am gasit! Prima oara i-am dat la 11 luni...Stiti ca painea se da abia dupa ce copilul are 4 dinti, am mai scris de v-am capiat. In fine, Ana nu avea atunci decat 1...Deci, SUPA CU PERISOARE:

180 gr de carne de pui tocata, 2 felii de paine, 1 lingura de apa, 1 galbenus, 2 lingurite de orez (mi-au iesit 23 de perisoare) Se fac exact ca cele pentru noi (acelasi proces tehnologic)
I le-am dat strivite cu furculita in supa la felul 1 si la felul 2, mixate in piureul de legume.
Pofta buna!!!!

Mergi la inceput

Si acum reteta din Mama si copilul

La o tocatura trecuta de doua ori prin masina, compusa din 40g carne (manzat, piept de pasare) si 10 gr paine alba, se adauga o lingura de apa rece si un galbenus de ou; se amesteca bine si se fac perisoare de marimea unei nuci mici, 4-5 la o portie; se introduc in supa care clocoteste, cu 20-30 de minute inainte de a se servi. Se pot da la sugar dupa varsta de 7-8 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Maria mea face maine 7 luni.
Eu gatesc azi si ma gandeam sa-i fac niste borsuletz separat ei, cu ccc carnitza taiata marunt si zarzavatul la fel (ca a aparut de toate neamurile)si cu niste mamaligutza. Au voie mamaligutza? Eu am fost ieri pe la sora-mea si i-am dat niste mamaligutza din farfurie. A papat-o. Ma gandeam sa mai renunt la pireutzul de legume.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

La multe lunitze! bucuriilor nascute intr-o zi de 8. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput