Bucurii de sept-oct 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 18
Monique_new spune:
Marinasi a mea a fost asa de cind am nascut-o. Cit i-am dat sin cica a fost de la laptele gras. Dupa ce i-am bagat papa iar numai cacareze imi facea.Portocala nu pot sa-i dau ca se opareste la fundulet(e singura de la care pateste asa ca e deobicei nu pateste nimic). De cind i-am bagat laptele praf TOPFER(contine culturi naturale de bifidus zic ei - si cica regleaza digestia) iese super ok. Sint f multumita de el. Si sigur de la el este. dar cum tu ii dai titi nu stiu ce poti sa mai incerci.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
Monique_new spune:
Cine doreste linga cafea un set de poze proaspete
cum ma ridic eu in picioruse;
la iarba in parc
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monique_new spune:
desteptareaaa chiar vb singura. Fetele matinale unde sinteti????
POZE COSMINUTA
CristinaGoji spune:
Aci sunt. Saru'mana de . Nu mi-a mers netul de dimineata si m-am apucat de treaba prin casa. Imediat trebuie sa mergem la aerosoli. Vladic a dormit mai bine noaptea trecuta. S-a trezit de vreo 5 ori, din care 2 ori pt papa.
Itzy - dispari si cand revii, apoi o faci in forta
Lilina- imi pare rau ca va chinuiti asa si nu va ajuta nimic.
Tasia, Susa - felicitari pentru Crestini!
Hai ca ma duc sa imbrac copilu. Povestim mai tarziu.
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
GETY spune:
Nu scap eu pozele, Monique_new, dar sa merg sa-i dau lapticul fetei. Azi noapte m-am odihnit si eu mai bine, chiar daca am alaptat de 2 ori.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Monique, saru`mana de cafea. Euam dormit ca valiza pana la 8... si mai dormeam, cred, dar trebuai sa dau papa...
Ma uit la poze, fac ceva treaba si revin.
P.S. Am vazut cateva poze: ce frumos se ridica in piciorele Cosmi si ce bine-i sta cu palariuta!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
eleņia spune:
buna dimineata
fetili e gataua?
nus ce s-a intamplat dar iar am dormit rau de tot
darius al meu s-a trezit din 5 in 5 minute
nu mai poooooooot
elena http://forum.desprecopii.com/forum/baietel.gifhttp://forum.desprecopii.com/forum/bebic.gif darius stefan(25.09.2006)
http://forum.desprecopii.com/forum/foto.gifpoze Dariushttp://forum.desprecopii.com/forum/foto.gif
eleņia spune:
sarumana de cafea
acum m-am uitat la poze cosminutza superba ca de obicei
dar te rog spunemi s mie de unde ai luat tarcul pt cosmina s ce firma este ca imi place tare mult
Monique_new spune:
eleņial-am luat din Cora costa 2.100.000 lei si este firma Bertoni.
POZE COSMINUTA
ramomar spune:
Neata,
am de unde bea cafea nu gluma. Multumim Monica si elenia.
Am vazut-o pe Cosmi, e dulce rau cum se ridica ea in picioare si cum sta acolo in iarba. Mi-a placut mult palarioara ei
multumesc fetelor care mi-ati dat un sfat in legatura cu raguseala . Pana la urma am mers aseara la medic si cica ar fi o reactie alergica la ceva din aer, dar deja e mai bine si nu prea se mai aude ragusita. Despre dintisor ne-a zis ca sunt acolo in gingiuta, doar ca nu vor sa iasa. Acum mai asteptam sa vedem cat mai am eu rabdare la maraielile ei
Alina, nasol ca pe voi v-a tinut 2 luni. Sa stii ca si Patricia accepta bucatele de paine sau orice bucatica de papa, atata timp cat ii dau una si nu mai multe cu lingurita
lilina si CristinaGoji, multa sanatate la cei doi Vladuti!
itzy, pey chiar ai fost o plimbareata, deci are cu cine semana papusica dulce si frumoasa.
pupici
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)