Bucurii de sept-oct 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 19
ramomar spune:
La multi ani gabitzica! multa sanatate, fericire si impliniri alaturi de cei dragi tie!
La multi ani bucuriilor de 10! Sa cresteti mari, cuminti si sa aveti parte de multe bucurii!
mami fericita de PATRICIA MARIA (06.09.2006)
GETY spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Lexi, tu ai probleme cu diareea, eu cu ...Maruca de cand am inceput diversificarea face ceva gen glont, de marimi diferite, fie cat o corcodusa, fie cat o pruna Ii dau para aproape in fiecare zi, am scos definitiv morcovul, din cand ii cand ii dau suc de morcov (care e purgativ, cica). Tzitzi la greu dar....tot gloante imi serveste Ai vostri cum fac?
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
A mea face si gloante, dar face si balegutze.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Buna dimineata si de la noi!!!
Fetele azi parca as bea o tona de cafea...deja simt ca nu mai pot, dar nu ma plang...Azi noapte iar s-a trezit la 3, avea chef de vorbe vreo 40 min l-a tinut, apoi un bibe de 200 de lapte halit in 5 min si apoi iar vorbit si ras si chiuit pana pe la 5...sunt un pic zombilica, dar vad ca de -abia de acum incepe greul...Eu tot ma gandesc ca poate s-a marit baiatul si nu se satura...adica, branzica cu fructe mananca cam 200g, apoi ceai/compot vreo 50ml, apoi piure de legume vreo 300g (mie mi se pare imens de mult!!!) +50 ml apa...ai apoi cereale seara sau iaurt plus bibele de seara plus bibele de noapte - deja simt ca nu mai pot, oare sa fie de la mancare ca nu se satura, sau o fi de la dintii care-i dau agitatia asta (culmea noaptea nu e nervos e asa binedispus, incat ma face sa rad in hohote de cum poate sa faca)
Am vazut pozele cu Cosminuta - superba ...si in curand se ia la intrecere cu Ana -Maria
Gety- si mie mi-a lacut reteta ta, o sa o incerc maine, ca azi fac reteta de perisoare a Xandrutzei - sper sa-mi iasa la fel de frumoase perisoarele si de bune ca ale ei
Ramomar - ma bucur pt Patri ca nu mai regusita...
Fetele - intrebare : voi pe la ce ora iesiti cu bebeii si cat stati...???? pt ca eu ies mai mere pe la 11:30-12 - si afara este infernal de cald, si ma gandesc cc ca totusi soarele incepe sa arda serios si la orele alea chia nu prea e indicat nici pt noi s aiesim dar barem pt pitici...ma gandeam sa incep sa ies cu el dupa prima masa din zi , adik pe la 9sa stau pana pe la 11 si apoi dupa - amiaza pe la 4:30 - 5 pana seara 8-8:30...voi cum faceti cu plimbaricile???
Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!
xandrutza_76 spune:
Alexutza, cat doarme Gabriel in timpul zilei? La ce ora il culci seara? Eu o culc pe Narcisa pe la 22.30 (are cam trei reprize de somn in timpul zilei), inainte de asta ii dau tzitzi+un bibe mic cu lapte cu cereale, o joc zdravan si o pun la somn; se mai trezeste noaptea, dar nu sta treaza mult, rar cand o apuca foamea pe la 5, de obicei pe la 6.30, 7, cam asa se scoala...
Cred ca programul de plimbare pe care il spui tu e bun (9-11, 5-8.30 pm) tinand cont de soare, caldura...
Ramomar, si la noi se vad dintii in gingiuta, dar stau ascunsi acolo...
Gety, esti simpatica!
Elenia, imi pare rau ca nu te-ai odihnit, Darius, sa faca nani la noapte!
Foarte faine pozele Cosminei!!! Si Cosmina e frumusica foc!!!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
festina spune:
Va citim, va citim si .... nu mai avem timp sa si raspundem
Marina stii ca si noi am fost mai tot timpul constipati si nu am reusit nici cu para, nici cu suc de morcov, nici cu pruna, pana cand am descoperit citind pe net de Humana Milchzucker. Citez de pe cutie : "Humana Milchzucker e un produs natural, pur, din lapte, contine lactoza care stimuleaza intestinul intr-un mod natural, in scopul formarii scaunului. In mod suplimentar poate conduce la dezvoltarea unei flore intestinale sanatoase, precum si la amplificarea procesului de producere a vitaminelor naturale. Humana Milchzucker favorizeaza la nivelul intestinului absorbtia calciului, element vital pentru procesul de formare osoasa in perioadele de crestere. Galactoza prezenta la nivelul lactozei este necesara pentru formarea diferitelor substante la nivel cerebral, al sistemului nervos, precum si a anticorpilor sangvini."
Este recomandat in cazul tuturor grupelor de varsta inclusiv sugari si gravide. Poate fi adaugat si in macarica nu numai in biberon.
La noi a functionat.
O zi buna va dorim tuturor
GETY spune:
Greu mi-a adormit Maria. Cu maraieli, cu tipete si cu ros tetina de zor. Nu stiu, cred ca o mananca gingiile, sau cel putin asa mi se pare.
Alexutza, si mie mi-au placut perisoarele facute de Xandrutza, sper sa le fac azi, dar cantitatile din reteta Marinei am sa le potrivesc ochiometric.
Eloise, pe mine chestia cu imbracatul ma da pe spate. Cel putin, cand ies din casa, nici nu prea stiu cum s-o imbrac, mai subtirel, mai grosutz. Ieri, cel putin, era f. cald la soare, dar la umbra simteai vanticelul rece. Maine vad ca se anunta vreo 25 de grade. Ii dau deja hainutzele de vara?
Lilina, noi cu Pivalone si ser am scapat de niste mucisori. Dar nu erau asa multi, cum descrii tu. Trebuie sa aiba si ei un capat.
Gonghy, Maria a facut si ea o pasiune pentru planetele din balcon. Cel putin uneia, dintr-o miscare, i-a rupt 2 flori. N-am vrut s-o las, dar a fost mai rapida ca mine. 1-0 pentru ea.
CristinaGoji, bine ai scris ca "sta" Maria. Ca Vladutz al tau nu mai are rabdare sa stea.
Monique_new, uite-asa sandalutze vreau sa-i cumpar si eu Mariei. Ceva din piele, sa nu-i incinga piciorusul.
Mexxa, ce mai face Sebicu? S-a facut bine?
Mirabelac, unde esti? Si voi cu dintisorii?
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Gabitzica, la multi ani!
La multe lunite bucurii de 10: Mihai Sebastian, Ruxandra, Mathea Roana si Andrei!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Andreea, ii faci tortulet lui Sebicu?
Poate azi apare si Microbu, sa ne spuna cum isi aniverseaza gargarita...
Festina, o zi buna si tie!
poze cu noi
GETY spune:
LA MULTE LUNITZE! MIHAI SEBASTIAN si RUXANDRA si ANDREI. Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi.
LA MULTI ANI, GABITZICA! Sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume.
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Gety, si mie mi-au placut perisoarele
Cantitatile... tot din ochi... eu am bagat ceva gris in perisoare, pe langa galbenus. Si pe Narcisa o pasioneaza florile (probabil crede ca sunt de mancare...)
Chiar, ce o fi cu Mirabelac, Sephora? Sper sa nu fie bolnave... Sau bebeii lor...
poze cu noi