Bucurii de sept-oct 2006 (63)
Raspunsuri - Pagina 17
CristinaGoji spune:
Lilina - si noi tot mucosi in continuare. Eu nu-i scot mucusorii decat foarte putin, adica ce prind cu betisoarele de urechi. In rest, doar ii pun Sterimar, cam la 4 ore, inainte de fiecare masa, ca sa poata manca mai usor si noaptea, tot inainte de masa. Si parca e ok. Noaptea ii mai pun si Karvol, dar nu langa perna, ci mai departe.
Noi facem aerosoli ca Vlad are bronseolita. Speram sa treaca cu aerosoli sa nu fie nevoie de ceva tratament mai dur. Da-ne Doamne somn la noapte!
Marina - nu stiu ce sa zic de constipatie, ca Vlad o singura data s-a constipat si aia, ca l-am constipat eu intentionat, adica avea diaree si am bagat in el orez si morcov fiert en-gros! Atunci i-am fiert compot de prune uscate si i-am dat compotul doar.
Lexi - nu fi suparata, ca oameni sunt de tot felul. Important e sa nu disperi si sa stii ca Oameni, cu adevarat Oameni, exista! Doar ca poate inca n-am dat noi peste Ei, dar exista, sau poate inca nu ne-am dat seama ca cel de langa noi e cel mai bun prieten. Sper ca m-am facut inteleasa. Hai sa mai incerc o data - nu-ti pierde speranta si nu trebuie sa fii dezamagita de oameni in general.
Gety - am vazut ce mandra sta Maria la 7 luni. Ce mai, domnisoara in toata firea.
Eloise - distractie faina la Bucuresti! Poze!!!
Eu nu mai stau, ca mi-i tare somn! Noapte buna!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
tasia spune:
Buna fetelor....
Am fost foarte agitata zilele trecute, i-am facut botezul la pitic.O sa pun poze cand le iau de la fotograf. Pe langa asta am avut musafiri si ca intotdeauna teme pentru facultate Va vitesc destul de des doar ca nu prea mai apuc sa scriu.
Mario e foarte bine. La 6 luni si 2 saptamani ia dat primul iar la o saptamana si cel de-al doilea. In fundulet sta binisor de vre-o 3 saptamani dar mai bine sta in picioare. Merge toata casa cu premergatorul, si protesteaza rau cand il iau din premergator. Noaptea se trezeste in continuare de cate 2-3 ori la tzitza... In rest toate bune si frumoase.
Pupici la toti bebeii
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
tasia spune:
eloise in ce zona o sa stai cand vii in Bucuresti? adica in ce parc iti este mai usorr sa vii? eu vin oriunde si chiar mi-ar place sa ne vedem
de Mario-Fabian (25.09.2006)
pozele noastre
eleņia spune:
mamici va doresc noapte cat mai somnoroasa
ne vedem dimineatza la
elena mami de darius stefan(25.09.2006)
poze Darius
lilina spune:
ce karvol ? ce sterimar ? la Vladone nu functioneaza astea
am batista bebelusului dar folosesc aspiratorul din dotare
(gura)...am mai povestit...e mult mai simplu asa
am scos azi de 6 ori gramezi de muci
ma doare gura
gramezi de servetele pline cu muci tronau prin dormitor
si de fiecare data tot nu reuseam sa-l desfund de tot
nu stiu ce sa ma mai fac
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
alinamoro spune:
Fetelor, multumim de (re)primire.
CristinaGoji, va aspteptam cu placere la "Aradence minunate", sunt zile si la noi uneori cand e liniste.
Multa sanatate lui Vlad!
Monique, Adelina e cea mai cuminte cand are adidasii cu scai sa rontaie. N-am vazut papucei mici, caut si eu.
Gety, am vazut pozele cu papusica grasunica.
Itzy, felicitari papusicii pentru primii pasi!
Elenia, voi traiti pe picior mare nu gluma.
Marina, pe Maruca cate zile a tinut-o febra? Adelina a facut si azi 37,5-37,6, alte simptome nu are. Am sunat-o pe pediatra si zicea ca poate febra asta pana in 38 precede o infectie urinara, maine ii fac o analiza de urina. M-am gandit si eu ca poate fi o viroza mai "usoara", bine ar fi sa fie asa si nu infectie urinara.
Eu cu para am rezolvat constipatia la Adelina.
Ramomar, la fel si la noi cu mancarica(doar ne asemanam mult!), daca simte bucatele de mancare isi face greata, interesant ca paine o vrea asa bucatele.
Am avut si noi probleme cu raguseala, ne-a tinut aproape 2 luni, alte simptome nu avea, am fost la pediatru, orl, homeopat, acum si-a revenit, dar m-a stresat rau ca nu-i mai trecea, nu era foarte ragusita, dar nu era vocea ei. Pana la urma nu stiu ce-a fost, se zice ca o reactie alergica la "ceva". La noi a inceput brusc, am fost intr-o seara la plimbare(in martie) si apoi la niste prieteni,la ei era foarte cald, sufocant, dupa jumate de ora Adelina a ragusit brusc.
Xandrutza, daca nu am masina de carne cu ce pot toca carnea, merge cu blenderul?
Alexutza, deocamdata sunt albasti ochii, dar eu cred ca se vor schimba, deja s-au schimbat mult de la nastere, sunt mai cenusii acum.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
alinamoro spune:
Lilina, cum poti sa-i scoti cu gura? Eu am incercat si nimic, l-am pus si pe sot si n-a iesit, in schimb cu aspiratorul...
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze 1, poze 2
itzy-bitzy spune:
I'm back in bussiness
Sa incepem:
Multumim pt felicitari si astept sa va felicit si eu pe voi pt plimbaretii mici
Ramomar ehee mai e pana sa mearga singurica....mai intai tb sa ne cocoseze pe noi. Oricum eu sunt mandra ca ma mosteneste pe mine...eu am fost asa rapida...dar sotul imi spune ca la cat am plimbat-o in burtica cand eram gravida....(pana in ultima zi am facut cumparaturi si am mers in oras ....si il minteam pe sot ca eram prin zona....)nici nu e de mirare cat e de umblareata acum.
Voiam sa iti spun ref la raguseala ca Adelina Alinei Morostes a avut asa dar vad ca ti-a raspuns deja...a fost mai rapida.Pupici Patriciei sa se faca bine
Alexuta am vazut pozele cu grasanul tau...dar eu zic ca e fff bine...are obrajorii buni de pupacit, am vazut insa ca isi papa degetelele de la picioruse cu o poftaaaa
Mirabela bravo papaciosului....si eu i-am dat bors de vacuta si i-a placut
Danidani am vazut pozele de la botez...e incantatoare Emma...asa dulcica...
Lilina dar cum a reusit mey sa raceasca atat de rau? de la AC din masina cumva? ca spuneai ca umblati mult cu masina cu el.
Skumpik e adorabil Luca ce plimbaret e....si dolofan...are niste picioruse grasunelenumai bune d epupacit si el
Elenia felicitari Dudumiciului istet!!
Gonghy am vazut si pozele d ela botez...era asa draguta!! bine ca nu a patit nimic cand a cazut acum....sunt fff neastamparati de acum....si eu abia o mai stapanesc....
Mexxa las' ca e doar o faza ...isi revine Sebicu in curand si sa vezi ce iti papa si urechile apoi...
Susa sa va traiasca micul crestin...am vazut si pozele voastre ...fff frumoase
Marina dar tu nu mai pui poze cu Maruca? Eu ma tot laud ca pun si uite ca nu am reusit nici acum...
Cristina si multa sananate Vladicului atlet
Xandruta bravo papacioasei mici....in curand ii dai friptura. Eu doar banana o pasez cu furculita...restul la blender
Flavia ma bucur ca ai revenit....felicitari lui Bogdan ....bravo plimbaretului...avem pereche
Alina Morostes am vazut pozele cu Adelina...e o scumpa si seamana leit cu Dragos
Eloise si eu vin daca pot....sa stabilim din timp ca e mai bine
Gety ce falcute are si Maria....cred ca o pupi continuu
Tasia felicitari micului crstin...si asteptam pozele...dar si pe tine cand mai ai timp...
Lexi....nu mai fi suparata ca nu merita NIMENI....ABSOLUT NIMENI!!! tine minte chestia asta....Inseamna ca nu era o prietena adevarata....si eu sunt patita....si cu prietene pe care le consideram bune si cu prietene-amice....si m-am lecuit...pastrez distanta ca e mai bine si nu mai dau atentie...ca m-am saturat. Sotul meu mi-a spus asa odata: Tu esti si cea mai buna prietena a mea iar eu cel mai bun prieten al tau....nimeni nu te inlocuieste pe tine sau pe mine....asta pe langa statutul de sotie...etc...se referea la prietenie...si are maaare dreptate
Cred ca de la dintisor este cu diaree...Ana-Maria a avut 2 scaune mai moi ...nu diareice...dar am pus pe seama dintelui
Va pup si va doresc noapte buna
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA
xandrutza_76 spune:
La mine nu a mers netul cateva ore; cand ma intorc ce gasesc? Postari la greu... Ia sa vedem ce am pierdut...
Gety, mi-a placut reteta ta!
Laura, bine ca nu s-a lovit Maya! Si eu ma pregatesc pentru asemenea evenimente, ca fie-mea incepe sa o ia din loc...
Marina, am citit ca bebelusii ajung sa fie gelosi pe orice obiect (nu doar persoana) care le tine mamica ocupata... Asa ca ii dau cu plans...
Cristina, somn usor tie si mai ales lui Vladic!
Tasia, bine ai revenit! Sa-ti traiasca micul crestin! Bafta in continuare la facultate!
Elenia, ne vedem dimineata!
Lilina, sper sa-i treaca lui Vlad cat mai repede mucisorii...
Alina, eu am fiert pieptul de pui (deci, pana la urma, am fiert carnea de doua ori ) si l-am tocat marunt cu cutitul; cred ca poti sa-l faci si la blender dar trebuie o cantitate mai mare (asa papati si voi perisoare...), nu am incercat...
Itzy si eu ii dau pasata mancarea, dar vreau sa trec incet incet la bucatele... asa ca mai avem pana la friptura , dar abia astept momentul, eu ii fac mancare de trei ori pe zi si tare bine o sa fie cand o sa ii servesc din mancarea adultilor...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
Monique_new spune:
Buna dimineataaaa. Poftiti la o proaspata(nu incalzita)
Fimea mi-a dat desteptarea la 5.30 asa ca sintem fresh .Plingea dupa lapticul de dimineata.Acum cinta e in voce
Citesc din urma si revin
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )