Bucurii de sept-oct 2006 (63)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Mariei ii plac caisele si piersicile la borcanas muuult de tot si de fiecare data cand e constipata, ii dau un borcanas si rezolv problema.

de Maria Cornelia (20.09.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Marina - noua pediatra ne-a zis ca ii putem da caise, dar putin oparite inainte, doar un pic bagate in apa fiarta...probabil sa nu provoace viitoare alergii...

Mamica fericita de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Aha, fetelor, multumesc pentru informatii! Merg sa caut un borcanel cu caise

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Buna fetelor!
Acum nu demult am intrat si noi in casa ca a inceput ploaia.
Atata a mieunat Maya ca am intrat in casaaa...
Deja ma doare capul dar a adormit repede
Fetelor v-am citit pe toate vad ca deja cautati papucei buni si dragalasi pentru kupii,altele va razboiti cu mucii altele cu . Imi pare tare rau pentru copilasi sa dea DD sa fie bine pt toti.

Cucuoancea sa stii ca si Maya mea,de cand sa nascut a fost si ma termina cu durerea de burtica,scoteam kk cu termometrul pentru ca nici supozitoarele cu glicerina nu isi faceau efectul.Parca erau bombe de iedutz foarte tare .De aia nu ii prea dau f mult morcovel.
Vad ca de cand ii dau suc de portocala parca se mai regleaza si la ea burtica.
Nu stiu de ce morcovul care scoate afara,pe Maya o f tare si am mai auzit cazuri de la prietene care au patit la fel cu morcovelul.

Anangel_lexi Maya e inebunita dupa borcanelele cu caise si piersici.Traiasca borcanelele uneori papa si 2 borcanele la o masa.

Ce vreau eu sa va intreb.
Voi le da-ti bb-ilor vostrii mai marisori legume dinastea congelate??
Nu mai stiu ce sa ii gatesc la Maya.Mi s-au terminat ideile de tot

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GETY spune:

Am venit si noi de la plimbare. Am acumulat oboseala, insa, abia astept sa ma culc. Trei masini de rufe spalate si altele. Nu va mai plictisesc cu ele.
Anangel, tu iti esti cea mai buna prietena. Asa-s timpurile acum.
Multumesc pentru aprecierile la adresa Mariei, care a devenit mai plangacioasa si maraita. Cel putin, daca te vede ca iesi din camera, incepe sa planga. Dar mai sunt si alte lucruri de facut. Ii place si in bratze, dar e cam grea are peste 8 kg. acum. Voi cum procedati? Ii mai lasati singurei in camera? Ii luati cu voi?
Mamici din Iasi, unde ati vazut incaltaminte pentru copii? Vreau sa-i iau o pereche de papucei Mariei, sa o mai sprijin pe picioruse cand mergem in parc.

GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gonghy, eu ii dau congelate conopida si broccoli. Acum am renuntat la broccoli, ii dau numai conopida. Restul i le dau proaspete.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Eu azi i-am gatit conopida cu dovlecel, 1/2 galbenus de ou, putin unt si marar.

POZE MARIA DIANA

Mergi la inceput

Gety azi am crezut ca mor de sperietura.M-am dus pana in bucatarie sa vad ce a cumparat sotiorul meu de la magazin si am auzit un planset.Ma duc in camera si Maya mea pe jos.A cazut dar norocul meu e ca a cazut pe o perina pe care o pusesem la margine sa nu cumva sa cada.
de obicei sta la ea in patut si se joaca dar azi am pus-o la noi in sufragerie si nu s-a deschis
Noroc ca nu s-a lovit dar de speriat sa speriat saracutza.
Si la noi e la fel,se joaca ce se joaca singurica dar daca vede ca nu mai e nimeni prin camera incepe pe un ca nu se mai opreste.
Cand sunt numai eu cu ea acasa nu pot face nimic nici macar sa bag in gura,de aia am si slabit in halul asta.
Chiar spunea cineva,dar nu mai imi aduc aminte cine de aici ca a vazut pozele noastre printre care si o mamica slabutza (adica eu).Pai cum fras sa nu slabesc daca nu ma lasa bubulina asta mica nici sa inghit

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Laura, eu am auzit ca sucul de morcov crud ajuta la digestie, iar cel fiert constipa.

Gety, si maruca e la fel, plange si iar plange daca ies din camera. mai nou, vrea sa stau langa ea, ea se uita pe geam iar eu trebuie sa fiu ACOLO. Daca ma ridic sa aranjez ceva prin camera....deci la 1 metru de ea... Sau se joaca cumintica si ma surprinde trecand prin dreptul camerei...e, asta a fost, se pune pe niste urlete de zici ca o omoara cineva. Replica tuturor: "Normal, daca atata o cocolosesti!"

Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)

Mergi la inceput

quote:
cucuoancea Posted - 09/05/2007 : 18:18:09

Gety, si maruca e la fel, plange si iar plange daca ies din camera. mai nou, vrea sa stau langa ea, ea se uita pe geam iar eu trebuie sa fiu ACOLO. Daca ma ridic sa aranjez ceva prin camera....deci la 1 metru de ea... Sau se joaca cumintica si ma surprinde trecand prin dreptul camerei...e, asta a fost, se pune pe niste urlete de zici ca o omoara cineva. Replica tuturor: "Normal, daca atata o cocolosesti!"

Marina nu stiu ce fras au copii astia.Si la mine e la fel.Daca trec prin fata camerei lui Maya si ma vede tinete urlete de iti crapa capul.
Acum dupa amiaza,da ce vorbesc eu,toata ziua a urlat si am sunat-o pe dr da nu raspunde,sa o intreb ce sa-i fac ca imi venea sa imi smulg parul din cap.
Dupa ce mi-a cazut azi din pat m-am invatat mine si i-am pus o patura groasa pe jos si perini in jurul ei sa se joace cu jucariile.
Crezi ca a vrut???
Eu era la comp si ea langa mine,a rupt si frunzele la trandafirul japonez de nervi si si a trebuit sa o iau in brate,dar nici asa nu s-a calmat.
Am avut o dupa masa..........

Gety azi i-am dat ceva amestec mexican de la Findus care are si unt in el si era cu fasole verde,porumb,broccoli si ardei rosu iar eu am mai pus si un cartofior.Asa a papat... si e si pofticioasa.Acum 15 min a papat 1 mar mare galben si un sfert de pachet branzica de la Milli dinaia dulce si a baut 150 ml de ceai.

Am vrut sa ii iau caise dar era 23 lei noi kg.Ma daca erau calumea dar erau parca niste corcoduse,cred ca numa samburele era de capul lor nu stiam ce sa fac dar am renuntat intr-un final sa le cumpar.

quote:
lilina Posted - 09/05/2007 : 17:16:56 fetelor, eu m-am saturat de MUCI
am scos cateva kg
i-am dat sinupret, vibrocil si acum pivalone
ce sa mai fac ?????
urla saracul...numai cand vede instrumentul de tortura
il ia cu tremurat

Liliana cu ce scoate-ti voi muconii??
Ai batista bebelusului? Poate se sperie de aspirator.
La fel face si Maya cand vede aspiratorul
Si la noi cand e ea racita si are muci putem sa vinem si la altii e fabrica de muci.
Eu ii pun in nasuc de cand s-a nascut si avea probleme cu mucii Mar Plus are apa marina si dexapanthenol si e f f bun.

Mai revin ca iar s-a pus pe tipete.

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput