Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Anateo, noi mergem la Eforie in august...nu e batut in cuie dar asa intentionam...
desiree, cata energieeeeeee!!!!
pentru sarbatoriti!!!!!!!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata!

Am intrat doar sa urez din toata inima LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi! Sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Un mare sarbatoritilor:
Eva de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares de Ramsan
Celeste de Avdananahire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax

miro, am pus deja fisierul pe contul comun de yahoo. aceste retete circulau pe dc in 2004 cand cresteam eu primul copil. unele retete le fac si azi, ii plac. prima crema pe care poti s-o incerci este crema de galbenele melkfett - este naturala, costa 10ron, nemteasca, e o cutie mare galbena, o folosesc pt atopie f usoara. daca asta nu da rezultate in 3 zile poti sa investesti 50-60-80ron in avene trixera sau altele. (vezi ce-a zis flore26)

roxanica, eu fierb (din obisnuinta) cam 1.5h supele/ciorbele pt copii (pt ambii). la foc mic, oala acoperita partial si tot completez apa.

asiza, "tulai domne" - bey, esti si mortala. da traducerea pt sudiste si moldovence!

dbunny, iti trimit io telina radacina, adevarata, de la mama ei, pardon de la soacra mea din gradina, numa' zi o ruta de transport gratis si sigura. vreun amic ceva...

dia... m-ai luat... da' macar a iesit buna supa nr.3? sau ai renuntat?

ruxandra,

apropos de cat il invat pe ianis literele.

"mami, ce chie pe tlicoul meu?"
"adidas" zic eu si-i arat literele "uite asta-i a, asta-i d,... etc" i le spun pe toate. - litere rosii, cauciucate.
vine dupa 5 min cu alt tricou din dulap si il intreb eu pe el "ianis, ce scrie pe tricoul ce l-ai adus acum?" - tot cu litere cauciucate, mari.
se uita atent, "adidas!" imi raspunde el mandru...
"nu, puiule, pe asta scrie nike...."

eeee, cam aici ne situam la un pic sub 3 ani. si e f ok.
copiii sunt diferiti, chiar se dezvolta diferit, aptitudinile pe care si le dezvolta acum sunt intr-o cronologie diferita. abia la scoala primara se egalizeaza oarecum informatiile - cifre, litere, scris, etc. si asta nu pt ca nu te ocupi de ei, ci pt ca la 1-2-3 anisori unii sunt mai interesati de masinute si altii de carti, unii de catarat in copaci, si de mers cu tricicleta, altii de pc si tv...

o zi frumoasa va doresc!

Diana, mami de Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by Monicabb

Azi mi-am amintit ca pana pe 15 mai se poate depune declaratie la administratia financiara pentru a dona 2% din impozit unei organizatii nonprofit. Am zis sa va amintesc si voua. Declaratia se poate depune si prin posta. Anul trecut am uitat si vai ce m-am mai ofticat.
Vedeti link-ul http://www.doilasuta.ro/download.php (formularul 230).

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

da, aruncati un ochi si la mine la semnatura

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Cred ca-s maniaca....azi i-am mai cumparat o fusta, am innebunit! toata ziua i-as cumpara cate ceva, ma las in c....u gol si-i iau ei. Si-mi trebuiesc si mie o gramada de chestii ca vine vara si tre sa fiu mamica sexoasa, dar cand o vad pe ea cu ceva frumos cumparat de mine, nu-mi mai trebe nik....atunci ma simt mamica norocoasa cu asa copil, si ma simt frumoasa caci sufletul imi radiza de bucurie si inima-mi salta de fericire!

marani: si mie mi se intampla la fel ....numai k la masculin....

alexandra: ooo ce flacai mari sunteti..stati in fundulet...ne faceti invidiosi...da va asungem noi repde din urma sa vezi...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

dianarus nike
celor mai scumpi sarbatoriti. sa cresteti mari si sa va jucati mult

legat de joaca.
*da, sa se joace, nu sa stea la tv.
*sa se joace cu ce vrea el , nu cu ce vrei tu. ( sa stiu sa l ascult, sa vad ce i place si sa l incurajez in ce i place, nu in jucaria x ca tot a fost o groaza de bani)
* la fel cum poti sa i spui uite ce are mami, o jucarie buna de ros, in loc sa i spui nu baga degetul in gura, la fel poti sa i spui a, iti place sa te joci cu literele(alea cool pe care le am vazut la kidex), uite, asta e un A, asta e un G..etc, nu ia uite, x stie sa citeasca, tu de ce nu vrei sa retii ca asta e P si nu F.
*totul depinde de cat de mult vrei sa te implici si daca sti sa l ajuti in jocul lui.cu ajutorul tau, cu implicarea ta NUMAI daca ai foast foarte atenta, poate invata mai mult decat daca se joaca singur si poate fi mai FUN.

fug sa vad poze si filmulete. de cand cu trezitul noaptea de dinti acum nu mai adoarme seara si noaptea decat cu tz. am inceput 'diversificarea adormitului'

teutz super tare gagica la baitza.
kikineata
bine ai venit. primele mesaje sunt moderate si apar cu intarziere, nu te lasa descurajata

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

Neata,mamici si bebici!
AURAS ,vai ce scumpa e coana Chirita!
TEUTZ chiar ,bine ca am vazut la tine ratustele,sa i le pun si eu,desi e cam devreme ca nu sta in fundulet( eu le-am cumparat de cand eram gravida ;eram obsedata de ratuste)ce frumusica si grasuna e!
RUXANDRA sb ,ooooooooo,sa traiasca conu GRIGORE,sa fie sanatos,frumos si sa te bucuri de el!
si EVEI,RARES,OCTAVIAN, CELESTE,ANA SI TUDOR,la cat mai multe lunisoare!

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
pai DTT-ul nu era contra puricilor ?ca eu asa imi aduc aminte

eu parca stiu k impotriva gandacilor de colorado ...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DESIREE e tare rau,are energie,ce pot sa spun e ca si eu ma pot lauda cu aceasta performanta,ar face asa toata ziulica,tipa cand nu-l mai tin asa,dar ma dor mainile rau Pe la ce ora mergeti in parc (dc nu sunt prea indrazneata,ca as vrea si eu ,dar am putina treaba)

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

Grigore de Ruxandra
Eva de Fatima
Rares de Ramsan
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax

ruxandra,
io intrebam de carut... cool si frumos... sper ca e rosu

auras
, tb sa recunosc ca de abia acum am vazut-o pe kiki... e frumoasa foooooc ... si coana chirita la fel

dianarus, macar nu le-am ars una dupa alta, si nu chiar pe primele 2 , ca nu mai faceam nici o supa pe viitor ...am ars, sa zicem, supa nr.4 si nr.7

nu stiam de ce sta asa linistita Oana la ea in pat... avea treaba sa desfaca aparatorile de la patut... a reusit in 2 parti

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput