Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

a-deju stai linistita, exista mai multe variante cu vitamina D3, una este injectabila (te scuteste de dat zi de zi vigntolul cu picatura si cica se asimileaza mai bine), nasii mei i-au facut copilului lor pana la 2 ani, insa ce stiu de la ei este faptul ca injectia este foarte dureroasa!!
Kokorina felicitari pentru botezul Sophiei si al lui Pascal!

Crema pentru dermatita noi folosim triderm care este foarte buna ii dau o singura data si a doua zi e pielea perfecta! Pediatra m-a pus sa-i dau si pe la pasa si fundulet cand se mai irita...si sincer face minuni!

Pe noi ne kinuie un dintisor, dabea astept sa iasa sa scap de sculatul de n-spe ori noaptea!

Pe forum intru mai rar ca stam toata ziua afara!

Pup!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Multe jumatati de an lui Grigore!!!!

Sa fi sanatos Grigore si sa te joci cat poti tu de mult! Juma' de an...Pfai de capul meu...

Revin mai tarziu. Moooorrr de foame.

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

kiki va invita la tort drept e ca are doar o saptamina tortul deci nu-i prea vechi dar nici prea proaspat ...creatie proprie...mindra era insarcinata cu tripleti dar n-am facut poze din profil asa ca nu se vede burtica

iar aici coana chirita

sa-ti dea DD sanatate aelita ca m-ai invatat sa pun poze , da chiar asa , pe unde umbli ca nu te-am mai vazut ... ce face sofia ?...ai inceput sa-i dai cereale ?
sa mai strig pe cineva la care m-am tot gindit oanaaa...tb sa mergi cu nicole la grigore alexandrescu acum vreo sapt , ce ai facut ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by Donia

Mi-a ramas gandul la vinul ala baut cu galeata... roxanica si asiza, stiti cum vad eu ca se va desfasura faza? asiza si cu mine, imbracate la mare arta, cu palarie si manusi ca la cursele de cai, si servindu-ne cu polonicul dintr-o galeata de vin, in vasele cele mai elegante... si o sa plecam de acolo pe doua carari dar cat se poate de tepene, ca doua doamne...

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Vizualizez, vizualizez...de sub birou ca m-am spart de ras!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

auras_v am mancat si tort, ce/i drept cam de dimineata, da bun a fost. Vazut si coana chirita, mumoasa foc.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Aura, foarte frumoasa coana Chiritza, iar kiki e o d-soara desavarsita. si eu o tot strig pe Oanacat, dar vad ca nu-mi raspunde nimeni...Si ai dreptate, nici Aelita nu ne-a salutat de multa vreme, Aelitaaaaaaaa, ce mai faceti?? Sophia ce mai zice?

David doarme acum, iar eu in loc sa ma odihnesc bantui pe net...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

Astazi facem si noi 5 lunisoare, multumesc fetelor care ne-au felicitat deja, le pup dulce, mai ales pe conu Grigore,ca e si ziua lui!

La multi ani, baiatul mamii, sa cresti mare si sanatos, sa fii cutezator in viata si sa-ti fie calea presarata cu bucurii si impliniri! te iubesc, puiule, si fie ca prin tine sa se implineasca toate visele mele ! La multi ani, copile cu ochi de roua a diminetilor de primavara!

felicit de asemeni pe Rares de Ramsan, pe Eva de Fatima (care nu a mai dat pe la noi), pe Tudor de Ruxmax care s-a nascut in acelasi salon cu fiul meu!

www.dropshots.com/day.php?userid=181118&cdate=20070508&ctime=000358" target="_blank">ia uitati ce face fi-miu mai nou de dimineata pana seara

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

intru si eu repede ca sunt pe fuga,am o gramada de treaba si vreau sa ies si repede afara.
La multi ani sarbatoritilor!sa crestei mari si sanatosi
si eu sunt de acord :principalul job al copiilor e joaca.teo a invatat culorile ff devreme,pe la 1an si 9luni-i-am luat carioci si cand desenam amandoua ii spuneam si cum se numesc-la fel si cifrele-aveam cuburi,deci totul in joaca.dar cred ca tine si de afinitatile fiecarui copil.literele nu o sensibilizeaza.
eu recunos ca in ultimul timp sta mai mult la desene,ca nu mai am timp ca inainte.dar si astea se pot controla,nu sunt deacord cu cele violente.sa stiti ca invata multe si de la ele,cuvinte noi si expresii.ultima achizitie e "mai bine la bal decat la spital"
ficatul se fierde in lapte ca,cica i s-ar duce din amareala.eu nu am facut asa ceva nici odata.l-a mancat mai prost-teo-fiert simplu.dar situatia s-a imbunatatit cand i-am facut fie in folie de aluminiu cu putin unt sau in vas de iena cu unt la cuptor.puteti incerca.
spanacul am citit si eu ca dupa 8 luni ca ar stoca nitrati.
ramsanma bucur ca a mers.dupa o perioada poti scadea cantitatea de mar si vezi ce se intampla
desireecand ajung in parc te sun.
fetelor mai bag o data intrebarea:unde mergeti la mare?eu parca as opta pr bulgari.dar vreau liniste asa ca ma gandeam la Balcic?astept pareri-mersi aurapt raspuns

poze munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

desiree

poze munte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

desiree ce energie are! Cred ca mai degraba obosesti tu si el tot mai poate.

anateo noi nu mergem la mare. Cred ca e prea mica, si sa plec fara ea...nu pot. Asa ca mergem la Felix, cel putin sper. Dar, daca as merge, as merge la bulgari sau la croati
apropo de la ce varsta pot merge cu Alessia la mare?

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput