Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Eva de Fatima

Grigore de Ruxandra
Rares de Ramsan
Celeste de Avdananahire
Ana de Marcelac
Octavian de Desiree
Tudor de Ruxmax

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

.. si ca o completare, de curand barbata-meu mi-a citit despre un studiu apropo de rolul pe care il are in evolutia copiilor jocul clasic versus stat la calculator mai toata ziua. Era vorba de copiii ajunsi programatori la maturitate.

Deci copiii din vechea generatie, care au crescut fara calculator, care au batut mingea pe maidan si s-au catzarat prin copaci s-au dovedit a fi programatori sensibil mai buni decat cei din tanara generatie, dotati aproape din nascare cu calculatorul personal.

Creativitatea, imaginatia, inteligenta propriu-zisa .. toate se dezvolta enorm prin joc. Pana si curajul, indrazneala si rezistenta. Nu mai vorbesc de abilitatile sociale. Nu prin zacut la tv sau in fatza pc-ului. Indiferent ce super-emisiuni sau programe educative ar fi acolo..

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Ruxandraaaaaaaa, sa-ti traiasca boierul Grigore!!!
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei: Eva, Rares, Celeste, Ana, Octavian si Tudor !!!

Io-s rupta de oboseala, David s-a culcat la 2 si s-a trezit la 6...va rog io mult nu mai dezbateti teme de genul "somnul bebilor" ca-mi dereglati copilu'!!!

Ralumat, tot voiam sa-ti spun ca exista bavetica din aceea de mushama, stii cum zic?? Ca fatza de masa, o cureti usor si repede cu un burete si gata, ba mai are si un fel de pungutza in partea de jos pentru "colectarea" resturilor curgatoare. E pacat sa murdaresti cu morcov, mar, etc, baveticile cu picioruse.
Hai ca-s ruuuuupta de somn, acum a adormit si sandokan (recunosc dreptul de autor al Kokorinei ) da' tare bine i se mai potriveste titulatura si lui David...

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

mama, ce chestie, stie literele! a mea deja a citit shakespeare in engleza veche! iar in timpul liber se mai indeletniceste si cu cate o r5ostogolire, doua, cand nu e ocupata sa isi scrie materialul pt conferinta...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Buna dimineata mamicilor! In sfarsit alaturi de voi. Ma primiti??
Sufletelul meu se numeste SARA MARIA, nascuta prin cezariana la Elias, 16 noiembrie 2006, 3,100 kg, 48 cm, APGAR 9.

KIKINEATA

Mergi la inceput

Teutz va jucati deja cu ratuste? Eu ma gandeam ca mai tarziu o sa/i cumpar, cand o sa stea in fundulet in vana mare , dar sa stii ca ar trebui sa iau si eu de pe acum. pentru dulceata mica!

dia vazut filmulete. Si voi va intoarceti...felicitari. Azi mai exersam si noi si cand reusim intoarcerile ca la carte bagam si noi de/un filmulet.
ruxandra am crescut intr/o familie de cadre didactice, sunt un cadru didactic si sunt intru totul deacord cu jocul, jocul ala de demult de care vorbesti, cu papusi, cuburi, masinute. Nici calculatorul, nici televizorul nu sunt de aruncat. Sunt utile in anumite momente, fara a abuza de ele. Sunt parinti care apeleaza la tv si calculator atunci cand doresc sa fie lasati in pace sa/si vada de treaba, sa nu fie deranjati de copii. De aici pana la a/si petrece copilul tot timpul pe tv si calculator e doar un pas. Cum voi fii eu cu Alessia ... ce pretentii voi avea de la ea, nu stiu inca. Sper doar sa reusesc sa vad in ea exact ceea este, si sa cer de la exact cat ea poate sa dea. Sunt de acord cu Donia, copilului trebuie sa/i arati cat mai multe, sa/i spui cat mai multe, iar el o sa asimileze exact cat poate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

mama, ce chestie, stie literele! a mea deja a citit shakespeare in engleza veche! iar in timpul liber se mai indeletniceste si cu cate o r5ostogolire, doua, cand nu e ocupata sa isi scrie materialul pt conferinta...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

De a mea nu va mai zic....

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ralumat

Abia acum pot spune cu mana pe inima ca nu voi face bebe2 inainte ca David sa aiba 4-5 ani. Dupa 3 ore petrecute cu baietelul unei prietene care are 1 ani si vreo 5 luni (baietelul, nu prietena) si cu David. Mi s-au parut 12 ore, nu 3...iar David a fost intr-o super zi. Adica din alea 3 ore, jumate a dormit...intre bombardamente de cuburi si mingiute si chiote de bucurie- ca de, a trebuit sa "intretin" musafirul sa nu-si aduca aminte ca mamica lui "a plecat dupa suc" . Sunt rupta, as pune capul sa dorm un pic, dar David e fresh....si cere companie.

Psssss. Mai incet. Sa nu te auda cei gatati pe bb2. Sa nu se descurajeze. Ce se aude cu urocultura?

Alexandra, felicitari pt stat in fundulet.

Donia, super interesant suna "zilele culturismului". Petrecere placuta.

Yagmur, off, off. Uite un buchet de .

Mirona, consultatie de 5 minute ?
Pai in primul rand tb consultata temeinic inainte de administrarea vaccinului. Apoi consultatia de la 6 luni e destul de importanta, fiind oarecum una de bilant. In afara de consultul clinic (palpat, ascultat, masurat, reflexe, etc.) ar tb sa fi discutat cu tine despre achizitiile Karei, ce-a mai facut, ce-a mai dres. S-o urmareasca un pic, sa vorbeasca cu ea, sa-i observe reactiile, blabla. Apoi de discutat temeinic despre diversificare, profilaxia rahitismului, blabla. In sfarsit..

Asiza, multa sanatate. Si da ai dreptate, eczema sau dermatita e totuna.. "atopica" (=alergica) conteaza..

Mergi la inceput

Gata, inca una si ma duc..

Multumim frumos pt urari Chris, Crykett, Flore si Roxanica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

flore , frumoasa foc alessia , mi-au ramas ochii la ea ... si succes azi , sa va dea numai vesti bune ortopedul
ktrinel n-am vazut postarea cu chinezii , probabil ca e la sfirsitul cap trecut ...na ca m-ati prins ca n-am citit chiar tot...imi fac mea culpa si , pt ca se tot vb de chinezi iar eu sunt cam curioasa din fire , daca am timp ma duc sa citesc
alexandra felicitari pt performanta si pr mark
crykett i-am vazut si admirat pe frumosii tai , sa te bucuri de ei
dia , oana e dulcica rau cind ride ...bubu nu ride inca atit de mult desi eu tare mi-as dori...nu se gidila cind ne jucam si ride doar atunci cind folosim anumite tonalitati ale vocii
ruxandra matusa din navodari are un apartament cu patru camere si ei sunt doar trei si sunt convinsa ca ne primesc cu drag pt ca sunt niste oameni foarte draguti iar eu i-am ajutat foarte mult cind victorita a foast operata pe cord in buc ...dar ce ma fac cu barbata-miu care zice ca ala nu-i concediu daca sta iuntr-un ap de bloc...daca nu da bani cred ca nu se simte bine ...sper sa-l conving
....era sa uit ...si kiki a invatat literele si cifrele / numerele tot pe placutele de inmatriculare de la masini ...de la gradi pina acasa facem o ora pt ca citeam tot ce intilnea dar asta incepind cred de pe la patru ani...cind a mers la scoala stia sa scrie doar cu majuscule si fara che ,chi etc...iar acum sunt f multumita de ea , mi-a luat numai note de fb si mai mult ca sigur media generala va fi tot fb si tb sa spun ca are colegi care colectioneaza note de insuficient sau satisfacator , care nu vor sa-si faca lectiile sau sa citeasca...acum o pun sa lucreze si suplimentar dar o las f mult si sa se joace sa se uite la tv
...stiam eu ca uit ceva conu' grigore...jumatate de an repede a trecut doamne
teutz alexia a luat foarte bine in greutate , am vazut si poze cu "ratusca "si ratustele...de unde ai cumparat ratustele aste ca eu am vazut doar set de rate galbene ...la kiki am avut un set de 5-6 ratuste divers colorate si de marimi diferite si tare mult i-au placut la baie si nu numai

celeste de avdaarhire
rares de ramsan
octavian de desiree
ana de marcelac
eva de fatima

Mergi la inceput