Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dia1609 spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=288177&cdate=20070506&ctime=001658" target="_blank"> filmuletze Oana
na, ca m-am harnicit si eu

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna a-5-a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

flore, chiar iti multumesc ca mi-ai raspuns si la fel si tie, Teutz. Ma gandesc sa incep si eu cu cereale la un moment dat si parca acum ma simt mai receptiva... ca s-a tot discutat, dar pur si simplu nu avea sens nimic pe vremea aia, ca eu eram in alte etapa.
Teutz, ce faina e Alexia in cadita! Grasuna tare, numai buna de papat!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Neata Donia, aici ii caruta: http://www.babykaufhaus.com/product_info.php?products_id=2407 .. si asta ii chiar al nostru.

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Mey, azi urlam cu toti in face al meu con juma de an!!!!

Yupiii ce grozava mi-s.

Normal, impreuna cu dragii de Eva de Fatima si Rares de Ramsan.

Sa nu-l uitam nici pe voinicul Octavian de Desiree pt cele 5 lunisoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

jumatate de anisor!!!!! la multi ani!!!!

mai e deschis concursul de mamici inteligente? ieri am facut loc in calculator, si nu mai mergea internetul. noroc ca nu am fost mai harnica, sa nu mai mearga calculatorul deloc!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

kokorina nu pot sa iti zic ce tare ma bucur sa te vad inapoi, impreuna cu sandokanii! aici va e locul!

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

[quote]Originally posted by ruxandra_sb

Mey, azi urlam cu toti in face al meu con juma de an!!!

LA MULTI ANI SA FITI SANATOSI

Rares DE RAMSAN,EVA DE FATIMA,OCTAVIAN DE DESIREE

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

Multumim celor care ne-au vazut pozicile si ne-au felicitat

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Dianarus, ca ti l-am botezat pe Marc.

Teutz, Aura, Flore,

Dianocica.. sa ne tii la curent cu achizitiile de pe net.

Kokorina felicitari pt botezul sandokanilor. Si, cand mai apuci, te mai asteptam cu povesti.

Roxanica da ai dreptate, conu este cumsecade cu dormitu. Da numai in casa. Afara poate fi jale. Jale mare. Cu carnitza noi tre s-ajungem pe la 50-60 g/zi. Normal .. mai avem cale lunga..

Aura va invita matusa din Navodari si voi tot ziceti pas? Vai, vai ce pacat. Pe bune, daca incapeti cat de cat onorabil la ea nu mai ezitati si profitati.

Ktrinel, carutul se pliaza relativ normal zic eu. La astea cu 3 roti in general se scoate roata din fatza, f usor.

Dbunny te-am prins! Meriti . E un pic cam devreme pt struguri.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Monicabb
Am intalnit ieri o mamica cu un copil de 1 an si sapte luni. Care stia sa citeasca toate literele alfabetului. Cica le stie de la 1 an si trei luni. Culorile cica le stie de la 9 luni. Eu m-am mirat dar mama-sa mi-a zis de trei ori ca toti copiii sunt asa numai sa te ocupi. Hai ma, chiar asa? Oare ar trebui de pe acum sa le aratam culorile si literele alfabetului?

Nu stiu altii cum sunt, dar eu n-am deloc de gand s-am un copil precoce. Sincer sa fiu.. nu suport copiii precoci, aia suparati rau. Mie-mi tb copchil banal, da sanatos si voios.

Ca vrea el sa invete si vrea el sa stie e una, ca ne jucam si ne distram invatand si una, alta.. e altceva. Da sa stau cu cartea/gura pe bb sa-nvete literele? Sau culorile?? Tulai Doamne.

Da ce-au intrat zilele-n sac?
Apoi la gradinita ce-o sa faca? Integrale??

Mda, revenind la achizitiile plodului din dotare (al mare, ca al mic nu stiu nici picioarele de si le recunoaste ).. dupa 1 an si lui ii placea sa imite diverse animale. Stia cum face calul, sarpele, vaca, lalala. Apoi, mult mai tarziu, si-a descoperit pasiunea pt cifre.. pe care le-a invatat "citind" placutele de inmatriculare ale masinilor. Acu stie cateva litere, cred.

Nici eu nu fusei mai breaza, inainte de scoala nu stiam nici literele nici ca altii, mai grozavi, sa citesc. Ei si? Nu m-a oprit nimeni s-ajung la post-universitara.

Da puteti sa spuneti ca s-au schimbat multe si ca altul ii astazi ritmul de viata. Si cerintele. Eu va contrazic. Nu tb sa ne lasam schimbati in partea esentiala daca vrem sa-ajungem oameni intregi la cap si la suflet, daca vrem sa ducem un trai sanatos si implinit. Care incepe cu o doza mare de iubire si joaca cand esti de-o schioapa. Daca atunci nu te joci la greu si nu faci cat mai multe nazbatii.. o sa ai tot timpul ceva in minus.

Declar sus si tare: Job-ul copiiilor mici este sa se joace!

Mergi la inceput