Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 18
roxanica2006 spune:
Hai, Asiza, ca ne inveseleam reciproc, eu radeam de tine ca te si vedeam dand galeata peste cap
, iar tu te amuzai de neologisme, da' nu-i de ras, de fapt, ce-ti pasa tie, ca tu alaptezi inca... iti dai seama cata inteligenta transferi baietului Denis?? Acu' de tine mi se rupe inima...da' din cate vad tot desteapta ai ramas si fumoasa si ..si..si...numa' de bine! No, servus!
hic
Apopos de bauturica, vad ca Miro nu s-a mai intors , a baut vinu' si dusa a fost...Poate a baut si tati , fata doarme amortita dupa vaccin, ei, ei, parinti tineri, ce vrei!
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
Mirona spune:
nu stiu daca am facut-o ... dar mai bine de doua ori decat niciodata:
alexandra de cris
catrinel de lorym
serban de luciaro
asiza inca nu ti-a trecut? Oricum tine 7 zile - asa ca inarmeaza-te cu rabdare si eventual lamaie, miere, oscillococinum, bombonele de menta pentru gat.
si insanatosire grabnica.
vazut poze:
ruxandra - super carutu.
alex vazut pozitia lui Mark - cat sta asa? A mea in cateva secunde pica - dar pe spate. Mark in ce directie o ia? Vazut si bicicleta. 
crykett vazut si pozel voastre. 
flore26 vazut banderola - si fetitza.
de la noi. Si eu sper sa ne vedem - dar la ce vreme e afara ... cine stie? Bafta la ortoped. Pe acest forum s-a hotarat sa se ramana fara avatar - acea poza de sub nick-urile noastre - a fost la un moment dat o discutie si s-a luat aceasta decizie.
desiree acuma-i atunci cu voturile astea. Eu nestiind ce si cum am nimerit sa-mi votez fata duminica cu sms cu tot - cand sa votez si restul de fulguleti ... teapa. Asta e. In fine - in afara de a aparea pe coperta revistei - mai e ceva in joc? ca oricum sunt penibili.
Ktrinel ficatul si spanacul le-am scos - oul inca nu i l-am dat - dar sa stii ca e primul pe lista dupa pauza pe care o luam acuma. Avem liber si de la pediatra sa-l introducem - doar ca acum obligat fortat luam pauza. dbunny vorbea de ludaie - e un regionalism - e vb de dovleac.
Daca grelele forumului nu stiau de fiertul ficatului in lapte ... sau tinutul lui in lapte inainte de a-l pune la fiert ... zau ca nu mai stiu ce sa cred. Oricum il las pe muuuuulllllttttt mai tarziu.
miraco nu mai plange mami - ca tot degeaba - au IT-isti ac si de acest cojoc, Asa ca - bucurate ca e galusca acolo ... si atat. 
mama ce ati mai scris ...
am citit tot - am notat toate cremele
si MERCI frumos - maine ma apuc de cautat prin farmacii.
pupic la toate si fug in pat - ca m-a dat vinu gata (deh - zombie de zilele trecute -oboseala isi spune cuvantul)
noapte buna
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Mirona
ne-am intors de la medic pe la 8 - dar ne-am ocupat de pici pana acum. A plans la vaccin - de acum constientizeaza si ea ... dar s-a potolit mai apoi. Acasa i-am pus lamaie pe intepatura, un eferalgan supozitor si acum doarme ... de nici tunetele ce se aud pe afara nu o conturba.
Raspund repede la o faza care mi-a luat ochii dinainte de a pleca la dr. - dupa care mai citesc si revin cu raspunsuri.quote:
Originally posted by Dbunny
Mirona aici pediatrul recomanda spanac de la 11-12 luni...habar n-am de ce, in schimb frunze de sfecla poate la pape de la 6 luni. ce ficat ii dai la fata ? di porc ?hmmmmm, n-am de gand sa-i dau nika de porc pana dupa 1 an...numa pui, vitica de la 7 luni, si peshte de la 8. pui papam deja dar numai piept sau tampisor.
da de unde ai dedus tu ca i-am dat ficat de porc????
nu mami - chiar asa de denaturata nu sunt.
Am pus-o pe mama sa-mi taie un pui din curte - desi le plangeam de mila - ca abia au cateva luni - si i-am luat ficatelul - pieptul l-am fiert in speranta ca o sa-l folosesc la pireul de legume - ar a fost atat de atzos ... chiar si dupa o ora de fiert ... asa ca a ajuns in raina catelului.
Mi-a parut rau de pui - nici ficatul nu a fost de el - nici pieptul ... mai bine l-am fi lasat sa mai zburde prin curte.
ma gandeam ca daca era de pui ii spuneai ficatel
saptamana trecuta au dat un reportaj despre romania.... va invidiez, ziceau ca-i una dintre singurele tari cu pamanturi virgine, ca in ro poti merge si gasesti fructe naturale, nestropite cu pesticide si alte chimicale...aci nix! ciu ciu, nici puiul nu-i pui...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Dbunny spune:
Miro
pt c-ai crezut c-am crezut ca esti mama denaturata !
pt ca saptamana trecuta intrebash de branza calcica si nu vazush nici un raspuns...
apropo de telina... e mai bogata in fier partea verde sau radacina ? ca eu m-am zbatut 2 luni de zile pana am gasit in spania telina radacina
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
Donia spune:
quote:
saptamana trecuta au dat un reportaj despre romania.... va invidiez, ziceau ca-i una dintre singurele tari cu pamanturi virgine, ca in ro poti merge si gasesti fructe naturale, nestropite cu pesticide si alte chimicale...aci nix! ciu ciu, nici piui nu-i pui...
Pai datul cu DTT era sport national la tara... de unde pamanturi virgine? Aaa, poate la oras...
Hai mai Mirona, nu mai rade de oamenii mai in varsta
Mi-a ramas gandul la vinul ala baut cu galeata... roxanica si asiza, stiti cum vad eu ca se va desfasura faza? asiza si cu mine, imbracate la mare arta, cu palarie si manusi ca la cursele de cai, si servindu-ne cu polonicul dintr-o galeata de vin, in vasele cele mai elegante... si o sa plecam de acolo pe doua carari dar cat se poate de tepene, ca doua doamne...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Dia1609 spune:
dianarus, te-am luat,
de 2 ori am ars supa si legumele puiului, si inca ultima data nu erau in oala mea... noroc ca era o oala pt gatit la aburi zepter si aia chiar e calitate, desi a fost neagra, s-a curata luna
dianocica, noi de vreo 2 luni iesim de 2 ori, dar de la 12:30 pana pe la 16-16:30 si de la 17:00 pana pe la 20 .. va trebui in curand schimbat programul, in sensul sa iesim dimineata si nu la pranz... va fi taaare greu, stiut fiind ca noi doua dormim pana la 10-10:30 ![]()
ruxandra, unde-i caruciorul sa-l vad si io?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Teutz spune:
Crykett, Flore, multumim! Bafta si voua la control!
Ariadna, ma bucur ca au iesit bine analizele puiutului tau!
Donia, eu alaptez, dar ii dau si completare formula, pentru ca nu ii mai ajunge lapticul meu. Cu cerealele am inceput la masa de la ora 10, mai intai o lingura cu 30 ml de apa. A doua zi i-am dat doua linguri dimineata si o lingura seara, la ultima masa. Am continuat pana cand a ajuns sa manance 4-5 linguri dimineata si tot asa seara, cu 100 ml apa (cereale de la Milupa. Am inceput cu orez si porumb, apoi am incercat cereale cu banana si dupa aceea cu mar si morcov). Completam cu tzitzi pana cand se satura. Dupa ce a mancat cateva zile 4-5 linguri dimineata si 4-5 linguri seara, s-a suparat fii-mea si a inceput sa scada cantitatea de cereale pe care o mananca la o masa. Acum mananca 2 linguri dimineata, cu 50 ml apa, si tot asa seara. Bineinteles ca papa si san, ca nu se satura cu trei fire de cereale. Chestia e ca imi scoate peri albi pana mananca cerealele. La inceput deschidea gurita ca puii de randunica atunci cand vedea lingurita, dar de o saptamana nu stiu ce are, ca m-a zapacit. Nu vrea sa deschida gura si nici eu nu vreau sa o fortez, ca sa nu ajunga sa urasca lingurita. Ii mai pun in biberonul de la pranz pe care i-l dau completare doua masuri din alea de lapte cu cereale. Sper ca am fost destul de coerenta, ca pic de somn. 
Angi, petrecere frumoasa si sa fie intr-un ceas bun increstinarea Iuliei!
Ktrinel, si eu am citit despre chinezi si am ras cu lacrimi!
Marani, "Cred ca-s maniaca....azi i-am mai cumparat o fusta, am innebunit! toata ziua i-as cumpara cate ceva, ma las in c....u gol si-i iau ei. Si-mi trebuiesc si mie o gramada de chestii ca vine vara si tre sa fiu mamica sexoasa, dar cand o vad pe ea cu ceva frumos cumparat de mine, nu-mi mai trebe nik....atunci ma simt mamica norocoasa cu asa copil, si ma simt frumoasa caci sufletul imi radiza de bucurie si inima-mi salta de fericire!" Te inteleg perfect! De cate ori plec la cumparaturi, ma intorc cu o rochita sau o pereche de pantalonasi... ceva pentru Alexia. Nu ma pot abtine!
Dianarus, multumim pentru retete! Sigur ne vor fi de mare folos! 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
Dbunny spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
saptamana trecuta au dat un reportaj despre romania.... va invidiez, ziceau ca-i una dintre singurele tari cu pamanturi virgine, ca in ro poti merge si gasesti fructe naturale, nestropite cu pesticide si alte chimicale...aci nix! ciu ciu, nici piui nu-i pui...
Pai datul cu DTT era sport national la tara... de unde pamanturi virgine? Aaa, poate la oras...
pai DTT-ul nu era contra puricilor ?
ca eu asa imi aduc aminte...Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
Teutz spune:
Am pus in album pozici noi cu Alexia. Cine vrea sa ne vada la baita, ne gaseste aici.
I-am cumparat niste ratuste de plastic, ca sa i le pun in vanita cand ii fac baie. Era asa de caraghioasa cum se uita dupa ele si incerca sa le atinga!
Teutz
de
Poze Alexia
Teutz spune:
Cred ca numai eu mai bantui la ora asta pe aici. Ma duc si eu la culcare.
Noapte buna mamici si bebici!
Teutz
de
Poze Alexia