Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Crikett, ce dulcic e Tonita!!!! Am dat un ochi sa-l vad si pe Andrei...care, de asemenea, e un frumoooosss!!! Si ce tort a avut de ziua lui!!!!
A_deju, bine ca ati mai scapat de un vaccin,,,si tot bine faci, concluzionez eu, dupa cele scrise de tine, ca mergi la un alt pediatru sa mai vada copilu'...i-ai transmis musafirului suparat spusele mele???? V-am tzucat...
Alex, ...abia astept si eu ziua aia cand va sedea singur in funduletz!!!
Flore, dragalasa foc printesina cu noua banderola!!!

Ce-mi place sa ma uit la pozeee...ia bagati, bagati noutati...

Donia, desteapta Roxanica ta!!!!...si mai e si frumoasa foc, pe deasupra...Multumesc pentru raspunsul amplu privind raceala mea...da, stiam si eu ca Denis s-ar putea sa nu ia raceala de la mine datorita anticorpilor pe care-i ia de la mamica lui, dar totusi nu vreau sa-mi fortez norocul...sper sa fie ok si eu sa ma fac bine cat mai repede...
Miro, stiu ca Luchita de Yagmur are o dermatita extrem de usoara si dau cu crema de galbenele...si e super buna ca si-a revenit imediat pielicica...si vorbesti de vin...N-AI VOIE......ca io visez la un vin de circa 12 luni si 2 saptamani!!! Da' gat io cu alaptatul si ma iau cu Donia de-o aripa si bem vinu' cu galeata......

Dianarus, multumim pentru retete...fug imediat sa descarc fisierul...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

mirona uite cremele pe care mi le/a recomandat doctorul dermatolog, speciale pentru dermatita: Eucerin, lotiune corporala cu 10% uree; Avena, Exomega; Avene, Trixera; Atoderm; produse Aderma. Sper sa/ti fie de folos.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Din nou eu...

Alexandra de Chris
Catrinel de Lorym
Serban de Luciaro

Carla la capitolul asta "idiot mum" ma inscriu si eu: cel putin la faza ca ii este cald copilului.. pana sa ma prind de ce plange Rares este ud leoarca de transpiratie.
Miro cum a fost la vaccin? Nasoala intoarcere acasa ati mai avut si voi. Ai mai incercat sa-i dai Karei sa pape si altceva inafara de laptic?
Dianarus da wordul ala sa ma luminez si eu in ale diversificarii
Kokorina e minunat ca ai timp sa ne citesti.. eu spun cu mana pe inima ca nu am timp sa o fac mai des (sa citesc adik) cand il am doar pe Rares.. dar cu doi? nici nu vreau sa-mi inchipui cum ar fi. Felicitarile mele pentru increstinarea celor doi sandokani si .. asteptam poze de la fericitul eveniment
Anateo eu eram aia care plangea ca bb nu papa deloc piure de legume si azi mi-a venit stralucita idee de a-i da piureul de dovleac si morcov in amestec cu mar ras. Si ia ghici... A mers figura si am reusit sa i le dau!
Roxanica eczema atopica sau dermatita atopica sunt sinonime. Eu cel putin asa stiu.
Asiza insanatosire grabnica
Yagmur felicitari pentru locul obtinut la cursa
Alex super dotarile voastre auto-moto si felicitarile noastre pentru sederea in fundic
Laura cum a fost la nunta? Cum te-ai descurcat cu Dani?

Ma duc la nanita. Pupicei [pup

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Rares in concurs !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Am facut baita si tati l-a adormit si eu imi fac de cap...
Ati vazut ce baiat mare am...azi maine o ia la goana.....
Ma bucur ca v-au placut pozele...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

quote:
Originally posted by roxanica2006

Donia, acum pe bune la 1 an si ceva Roxana cunostea literele???Un mic geniu...vezi de ce-i vorbesc eu lui David mereu in neologisme?Stiam eu ca fac bine! Ati ras de mine cand ma complexam ca voi avea un copil tantalau pentru ca nu l-am alaptat,asa ca pentru a compensa vorbesc cu el cu DEX-ul in mana.

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Tulai Domne ca mortala esti!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

donia stiu ca nu m/ai intrebat pe mine, da ma bag si eu ca musca/n lapte, nu de alta, dar si eu alaptez, si/i dau si cereale. Am inceput cu 50ml apa si nu stiu exact cate masuri de cereale, in orice caz mai subtiri, si completare san. Am inceput sa/i dau la masa de la ora 18. Apoi am tot crescut si cantitatea de apa, si cantitatea de cereale pentru a fi din ce in ce mai groase. Acum am ajuns la 130ml de apa, cu 9 masuri de cereale, la masa de la ora 14 si 21.30. Bineinteles in completare tzitzi, pentru ca nu putem fara. Cereale ii dau de la Milupa, cu orez si porumb, cu lapte, fara gluten.

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Miro, tot de la fete am aflat si eu de crema trixera, e super buna, noi am dat de doua ori si deja pielea e din nou fina,ca de bebelus
Ramsan, pai cica e o eczema din aia "obisnuita" nu atopica, hai lasa-ma sa sper o vreme ca noi am scapat de dermatita, iar daca e sa avem, asta e...ne darama pe noi asa ceva?? NUuuuuuuu!
Asiza, hai ca m-am distrat copios, va si vedeam pe tine si pe Domia servind vinul cu galeta, ca niste doamne delicate...
Bambo, felicitari pentru "ta-ta", lasa ca asta inseamna ca bb 2 va fi baiat!!! Ura!!

Am 5 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Dianocica am am aruncat un ochi pe forum inainte de a inchide compu'.. Ne protejam dupa metoda calendarului, dar folosita cam dupa urechi in conditiile in care imi pot considera ciclul "regulat", sau abstinenta. Eu n-am nici un chef de domnul sotz pur si simplu...trage de mine ca sa mai afcem si noi ceva din cand in cand.

Gata, ma duc sa fac nani.

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Rares in concurs !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

A_deju-noi facem asa 10 zile calciu si apoi facem Vit D3 injectabil

Mirona-o crema f buna hidratanta,emolienta pt piele atopica este Trixera de a Avene,noi asta o folosim si ne ajuta f mult la dermatita atopica o tine in frau
Si eu am tras in seara asta aveam o pofta cred ca de la revelion nu am mai baut nimik

gata fug la somnic

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicabb spune:

Azi mi-am amintit ca pana pe 15 mai se poate depune declaratie la administratia financiara pentru a dona 2% din impozit unei organizatii nonprofit. Am zis sa va amintesc si voua. Declaratia se poate depune si prin posta. Anul trecut am uitat si vai ce m-am mai ofticat.
Vedeti link-ul http://www.doilasuta.ro/download.php (formularul 230).

Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)

Mergi la inceput