Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 16
Donia spune:
bambo, daca nu abuzati de fucidin e bine, m-am linistit 
Teutz, spune-mi te rog cum ii dai tu cerealele acum (si cum ai inceput, la ce ora)? Parca alaptezi, nu?
Ce anapoda am scris azi, nici n-am reusit sa ajung cu cititul la ultima pagina.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
quote:stiam eu ca am ceva pe suflet de nu reuseam sa opresc calculatorul. beeeeeeeeeei. tu esti pe ale tale?!?!?!?! ai varianta 1, anticomceptionale speciale pt alaptat, 2 injectie cu hormoni pt cateva luni, 3 prezervativ, 4 diagrama sau 5...pauza
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by ramsan
Buna ziua mamici si bebici!
Le multumesc fetelor care m-au asigurat ca totul e ok cu rushi sau fara ei. Eu dupa cum am mai spus sunt la a treia venire a lor si mi-e groaza ca as putea ramane din nouca nu folosim mijloace de protectie.
Pai cum nu folositi mijloace de protectie? Cu sau fara rusi poti sa ai ovulatie, deci TREBUIE sa folosesti ceva!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
. d iar a marait toata ziua si continua...si acum nu mai e de la dinti. revin daca oi mai avea chef dupa ce reusim sa l adormim. daca nu ne o dovedi el inainte

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Mirona spune:
ne-am intors de la medic pe la 8 - dar ne-am ocupat de pici pana acum. A plans la vaccin - de acum constientizeaza si ea ... dar s-a potolit mai apoi. Acasa i-am pus lamaie pe intepatura, un eferalgan supozitor si acum doarme ... de nici tunetele ce se aud pe afara nu o conturba.
Raspund repede la o faza care mi-a luat ochii dinainte de a pleca la dr. - dupa care mai citesc si revin cu raspunsuri. 
quote:
Originally posted by Dbunny
Mirona aici pediatrul recomanda spanac de la 11-12 luni...habar n-am de ce, in schimb frunze de sfecla poate la pape de la 6 luni. ce ficat ii dai la fata ? di porc ?hmmmmm, n-am de gand sa-i dau nika de porc pana dupa 1 an...numa pui, vitica de la 7 luni, si peshte de la 8. pui papam deja dar numai piept sau tampisor.
da de unde ai dedus tu ca i-am dat ficat de porc????
nu mami - chiar asa de denaturata nu sunt.

Am pus-o pe mama sa-mi taie un pui din curte - desi le plangeam de mila - ca abia au cateva luni - si i-am luat ficatelul - pieptul l-am fiert in speranta ca o sa-l folosesc la pireul de legume - ar a fost atat de atzos ... chiar si dupa o ora de fiert ... asa ca a ajuns in raina catelului.
Mi-a parut rau de pui - nici ficatul nu a fost de el - nici pieptul ... mai bine l-am fi lasat sa mai zburde prin curte.

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
bamboletta spune:
Gata i-a facut tati baita a papat si acum doarme 
In seara asta Antonia a zis ta-ta-ta-ta 
imi era un pic ciuda
dar am fost f incantati amandoi

Alexandra25-ce frumos sta Mark in fundulet 
Dianarus-multumim pt retete
f interesante 
Marani-si eu fac la fel
mereu e Antonia pe primul loc la cumparaturi
plec sa-mi cumpar mie ceva si vin tot cu hainute pt ea
si eu fara nimic ![]()
Angi-tinem pumnii sa fie totul cum va doriti la botez 
n buna si vise frumoase 

Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
deeaA spune:
Buna seara,mamici!
Cum adoarme David al meu?Doar in brate ,leganat ,dupa vreo 5 min.de urlete(de parca l-as taia)si-mi doarme max.30 min.cu zgomote sau fara ,cu muzica data tare sau fara,cand doarme,doarme(alea 30 min.)niciodata nu mi-a adormit singur,nici in patut,nici in carut,nici in patul mare....
De spalat, spal cu Ariel/Persil si pot sa spun ca sunt obsedata sa le pun balsam la lucrusoare(doar cat sa le faca moi)folosesc Silan(mi s-a parut ca miroase mai fin decat Lenor sau Cocolino)si neaparat le calc pe toate,in timpul ala putin pe care il am liber.
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)
a_deju spune:
salutare de la mare! ne-am tras-o si noi in vaccinuri pe ziua de azi.. tare cuminte domnu' motan, nici n-a clipit la intepat.. dar, cum nu se putea sa fie totu' roz ca-n filme, a tras niste urlete de-a speriat tot cabinetu' taman la...imbracat!! n-avea el dom'le chef sa plece, manca-l-ar mama de acupuncturist :)) in caz ca va intrebati, in afara de vaccin, iar m-am dus vaca si m-am intors bou de la minunata pediatra... nu m-a intrebat nimic, nu mi-a zis nimic, nu l-a cantarit, ba chiar era si pe fuga, ca mi-a fost si nush cum sa insist eu si care cumva sa chiar si intreb cate ceva... mi-am luat totusi un strop de inima-n dinti, si voce tremuratoare am intrebat de vigantol.. si nush ce mi-a bajbait ca inainte de vaccinu' de 6 luni sa-i dau 10 zile gluconat de calciu (de-ala la fiole) si apoi ii face ea nush ce injectie magica, ca sa fixeze vitamina D... da ce injectie, cum ii zice, unde se face, e obligatorie, care e avantaju', care e dezavantaju'...ea stie, ca mie nu mi-a mai zis :) ma rog.... deci, alta veste nu am de dat.. as fi vrut si eu sa aflu cate kile are, sau cati centimetri..nika, ea ma intreba pe mine...
in fine, dupa intepat, am iesit la plimbare cu "bai nene" (..care chiar daca ar vrea sa scrie, n-are cum, ca n-are net...) si am concluzionat ca voi merge intr-o vizita de lucru si la pediatra lor...
alta veste buna.. cu cerealele la biberon.. in sfarsit, functioneste :) era vina cerealelor, milupa, si anume... cu nestle, i-am pus chiar doua masuri in seara asta, si a abut copilu' fara probleme.. buun, rezolvat si asta :)
ma freaca mihai la creier ca nush ce vrea sa faca pe-aici.. revin, daca mai apuc :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Mirona spune:
mama - da stiu ca ati scris .... mult pentru o zi de luni - vorba uneia dintre voi.
ruxandra_sb
- stiu ca m-am grabit. O sa-mi fie invatatura de minte pe viitor. Ce sa ma sfatuiasca pediatra - chiar si azi mi-a stat pe ceas 5 minute cu fata in cabinet - a plecat cica sa aduca vaccinul si dusa a fost - tot asistenta maternala mi-a facut vaccinul la fata - noi am tinut-o. Am reusit sa-i pun doar cateva intrebari si sa-i arat bubitele care APROPOS - au trecut majoritatea cu pudra.
Imi recomanda careva o crema hidratanta expres pentru dermatita? Avem un inceput ffff usor de dermatita atopica - dar tanti dr. a considerat ca nu e necesara nici o crema. Plizzz. Ceva sugestii?
Noi am luat in greutate in aceasta luna 550 g - deci e ok - dar am si aflat ca daca in aceasta luna ar lua 600g - ar trebui reduse cerealele - de aici si ideea mea de saptamana trecuta. Dar - am revenit asupra deciziei.
tuturor va multumesc pentru randurile pe care mi le-ati adresat.
si stiti ca va iubesc.
meniul nostru zilnic este:
lapte
pireu de fructe cu branzica ccc calcica si eventual biscuiti
pireu de legume
cereale
lapte
laptele variaza intre 400 si 550 ml zilnic - deci sunt in grafic
ce mi-o fi venit mie saptamana asta sa-i dau cu zor??? Parca au intrat zille in sac.
dianocica noi iesim de multisor de doua ori pe zi. Pana acum o saptamana ieseam dupa masa de pranz (pireu de legume) si stateam pana la cea de cereale - apoi urcam - papam si iar afara.
Acum iesim intre cea ce fructe si cea de legume - apoi dormitam in casa - in PATU MARE si iesim dupa masa de cereale inca o data.
Da-mi voie sa te contrazic putin - de fapt nu eu ci o reteta primita de la pediatra Culcer din Bucuresti - poate o stiti careva - in pireul de legume este bine sa se fiarba si o frunza doua de telina - pentru fierul pe care-l contine si o frunza doua de salata - ideal pentru copiii anemici.
si gata cu contrazisu ... ca deja incepe sa ma usture spinarea - ai cumva biciu in mana?
dianarus78 si eu sunt colectionara de retete pt bebei - nu vrei tu sa pui pe mailul comun acest word? Il vreau si eu. Merci frumos.
kokorina ma bucur ca ai revenit asupra deciziei.
si sa fie intr-un ceas bun crestinarea copiilor.
mama - deja e un foileton si am ajuns doar la pagina 6.
revin - imi pun un pahar cu vin - si revin
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
deeaA spune:
A,sa nu uit sa le urez un
Alexandrei de CHRIS 80; RIANNEI de LORYM; Serban Alex. de LUCIARO.
MIRACO wow,cata energie are!
ASIZA
pt. dintisor!
DANUTZ ce scumpic e RARES !
FLORE 26 e o scumpa printesica ta cu noua ei banderola!
ALEX.25 mai,mai,cum sta el in fundulet ca un om mare!
A,DANUTZ cand e valabila intalneala aia,presupun ca in week-end?
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)
roxanica2006 spune:
Buna sara, buna sara!
mey, fetelor, de cand tot vorbiti despre somnul bebelusilor asta micu' al meu nu vrea sa mai doarma nici in ruptul capului, nu a dormit DELOC de la 7 dimineata pana acum, nici macar afara!!!
Totusi a fost baiat de treaba , nu a marait, a fost chiar foarte bine dispus. Azi a papat un mar copt (marul destul de maricel) cu 2 cupe de cereale si 60 ml lapte, super! Bineinteles, dupa cum v-am obisnuit, marul era pregatit in steamer, hi, hi!
Chiar asa, apropos de steamer, citeam pe aici ca la supica pentru bebei legumele se fierb n-shpe ore (ei, nici chiar asa), donia, parca tu ziceai ca nu stiu ce virus al hepatitei se distruge dupa 40 min. de fierbere (sper ca nu aberez) si ma intrebam asa ... in capulmeu sec...oare pregatirea alimentelor pe aburi e ok pentru bebei, adica echivaleaza cu fierberea in ceea ce priveste ditrugerea "dusmanilor"??? Sper ca nu nenorocesc copilu' tocmai in incercarea mea disperata de a-l hrani sanatos!!!
Donia, acum pe bune la 1 an si ceva Roxana cunostea literele???Un mic geniu...vezi de ce-i vorbesc eu lui David mereu in neologisme?Stiam eu ca fac bine! Ati ras de mine cand ma complexam ca voi avea un copil tantalau pentru ca nu l-am alaptat,asa ca pentru a compensa vorbesc cu el cu DEX-ul in mana.S-apoi, asta ti-e cu Roxanele astea(si Ruxandrele
), tare destepte-s, draga!
Bravoooo, Mark de Alexandra pentru statul in funduletz!!
Flore, tinem pumnii maine la dr!
Ramsan, imi pare rau sa aud ca revine dermatita asta saptamanal, noi cica avem eczema, vedem ce zice dermatologul, inca nu avem programare, ca nu a avut tati timp sa mearga la clinica 
Oanacat, pai ne lasi asa fara vesti despre Nicole?? sper ca sunteti bine! 
dandusuleeeeeee!!! Nu-mi vine sa cred ca atat de tare te-ai suparat pe forum...Imi pare f.f.f.f rau si sa stii ca ma simt vinovata 
Am 5 luni !!! 
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
dianocica spune:
quote:haide, bre, ca nu scot io biciul asa una-doua. si de contrazis, baga tare, ca fara discutii n o sa aflam niciodata cum e nmai bine. mda, o fi asa, nu stiu ce sa zic. ideea era ca io nu vad rostul unei ciorbe de stevie, de exemplu. n am mancat, n o sa si mi se pare chiar scarbos...acu' ca o avea ea si parti bune...nu ma indoiesc, ca de aia se foloseste nu? in alta ordine de idei eu iti recomand stelatopia (parca) de la mustela. da' e scumpica rau...EDITEZ nu stiu ce ma-sa am facut ca a iesit un ton de zici ca m a mucat ceva de
Originally posted by Mirona
dianocica
Da-mi voie sa te contrazic putin - de fapt nu eu ci o reteta primita de la pediatra Culcer din Bucuresti - poate o stiti careva - in pireul de legume este bine sa se fiarba si o frunza doua de telina - pentru fierul pe care-l contine si o frunza doua de salata - ideal pentru copiii anemici.si gata cu contrazisu ... ca deja incepe sa ma usture spinarea - ai cumva biciu in mana
. te rog da un ignore ca m a obosit rau maraiala lui d. 
d m a supt azi la 2 ore, azinoapte l afel, iar acum m am chinuit vreo 2 ore sa l adorm. si am reusit cu o suzeta nenorocita da' a adormit in niste maraieli...horror.
da, super mult scris azi, am citit tot da' nu mi aduc aminte mai nimic. a, da, ktrinel pe mine nu m ai vazut la faza cu chinezii ca eram pe jos, ma tavaleam

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Pai cum nu folositi mijloace de protectie? Cu sau fara rusi poti sa ai ovulatie, deci TREBUIE sa folosesti ceva!