Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)
Raspunsuri - Pagina 15
Donia spune:
quote:
Originally posted by alexandra_25
Asa si acum de final...sa va spun marea veste.........aflati aici...premiera
Wow
Super, felicitari!Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
madaluta spune:
of...revenisem si eu dupa 3 zile de chin si diversificare..scrisesem ce si cum, adusesem multumiri persoanelor rabdatoare care mi-au raspuns..felicitasem sarbatoritii...si mai aveam ceva de scris cand din nu stiu ce motiv am plecat de la calculator. nici n-am plecat bine, caci sotul meu ma anunta "am inchis calculatorul"...Imi venea sa il omor....ditamai mesajul dus pe apa sambetei...Daca aveam
la indemana ceva si-o lua sigur.... 
...
Madalina +
Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Donia spune:
quote:
Originally posted by Ktrinel
neatze (la mine),
dar incep prin a sesiza ca nu a citit sau remarcat nimeni povestea mea cu rufele chinezilor....daca sunt penibila, prefer sa mi se spuna...pe mine tot ma obsedeaza ...dar deh, daca alte preocupari nu am ... nu tu functionari, trotuare, bus=uri...te tampesti.
Pe mine ma amuza multiculturalitatea asta canadiana... asta cand nu ma enerveaza
Eu am vecini polonezi in stanga si greci in dreapta, nimic prea iesit din comun. Pe vecinul polonez il botezam in fel si chip ca eu nu reusesc nicicum sa ii retin numele. La vecinii greci am remarcat ca au o fetita mica si intr-o zi cand eram pe afara cu Cristi mama ei i-a spus ceva cu "nani" - am fost uimita sa imi spuna ca in greceste si in romaneste se spune la fel.
Week-end-ul viitor incep la noi "Zilele culturismului"
Ah si in general eu sunt foarte toleranta, inghit multe, dar la Niagara e jale... acum doua duminici am vrut sa-i fac o poza lui Cristi cu cascada in fundal si pentru asta era cat p'aci sa pocnesc un chinez si un sud-american. Sunt cate unii care efectiv nu observa ca mai sufla si altii pe langa ei... te calca in picioare pur si simplu!
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by Doniaquote:
Originally posted by dianarus78
editez, ca e important, si din categoria "mai proasta ca mine nu-i": am ars supa!!!supa lui marc, pe care trebuia sa i-o dau la 2! ca io stateam, repet, ca niciodata, cu orele pe forum! unde dracu' e semnu' ala ca-ti dai singur in cap cu ciomagu'? uite-s bune si astea
.
na, daca m-am laudat ca stau la etajsi bucataria-i la parter... n-a ajuns mirosul pana la mine.
Scuze, dar nu ma pot abtine![]()
![]()
nu te abtine! ca nu-i bai...
a iesit asa buna supa nr.2 ca s-a lins dupa fiecare lingurita... era asa incantat. si e doar a 2-a zi de piure de-asta combinat cu mai multe legume. sper sa-l tina...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
Donia spune:
flore, pe forum s-a mai discutat despre pozele alea pe care le descrii tu, "avatar" parca se numesc, dar nu se vor introduce si aici, cel putin asta a cam fost concluzia ultimei discutii.
lizzy spune:
trimit fisierul cu mancaruri pt bb pe mail-ul comun. peste 5 min...
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
am trimis pe user-ul de yahoo
Donia spune:
quote:
Originally posted by Monicabb
Donia, ma crezi ca acelasi subiect voiam sa-l deschid si eu (cu somnul ziua)? Dar na, mi-ai luat-o inainte, la cat de des prestez eu...
Nici un program bineinteles...Ieri si alaltaieri a adormit la san si a dormit vreo doua ore. Stiu ca e gresit, dar... Bine ca doarme afara destul de mult. Asa ca daca nu reuseste sa adoarma acasa il imbrac si il scot afara. Ca sa ma pot intelege cu el.
Acum l-am pus in patut. Il aud cum 'canta'. Sper sa nu se transforme in plans ci in somn. Cateodata reusesc. Rareori.
Am intalnit ieri o mamica cu un copil de 1 an si sapte luni. Care stia sa citeasca toate literele alfabetului. Cica le stie de la 1 an si trei luni. Culorile cica le stie de la 9 luni. Eu m-am mirat dar mama-sa mi-a zis de trei ori ca toti copiii sunt asa numai sa te ocupi. Hai ma, chiar asa? Oare ar trebui de pe acum sa le aratam culorile si literele alfabetului?
Monica, mama lui Dragos (6 decembrie 2006)
Chiar cand citeam mesajul tau il auzeam pe Cristi cum "canta" (de fapt maraia
Cu literele si culorile... nu stiu ce sa spun, dar o sa va impartasesc ce am invatat eu de la primul copil.
Roxana stia literele la 1 an si 10 luni. La fel si baietelul unei colege. Nu am fortat-o, de fapt fetele cu copii mai maricei stiu ca nu poti forta un copil mic sa invete ceea ce nu are chef. Dar aveam un tricou pe care scria ceva cu litere cauciucate, in relief, si era atrasa la nebunie de literele alea. Asa ca am inceput sa i le spun. Am fost extrem de uimita cand am vazut ca stia care e T-ul, apoi S-ul, etc.
Nu stiu daca toti copiii ar dori sa invete literele, pentru ca lumea asta pe care o descopera are atatea chestii faine si atractive pentru ei. Unii se duc intr-o directie, altii in alta. Roxana e innebunita dupa citit, la 5 ani scrie si citeste in 2 limbi. Asta e "chestia" ei, sa zic asa. Altii probabil au alte abilitati, performante. Altii si le descopera mai tarziu, fiecare copil e unic si minunat si cred ca rolul nostru e sa ii expunem diferitelor atractii pe care le are lumea asta in care s-au nascut. Ce aleg ei sa faca... nu putem sa stim.
Dar eu cred ca nu ii putem impinge de la spate, la fel cum nu ii putem trage pe o poteca, putem doar sa le aratam directiile si sa stam pe langa ei, indiferent pe ce poteca ar apuca.
Si sa nu uit, Roxana a invatat culorile mai tarziu decat alti copii de varsta ei. De ce? Din cauza mea, o prietena buna mi-a spus ca nici un copil nu e in stare sa invete culorile mai repede de 3 ani, asa ca nici macar nu m-am straduit sa i le spun prea mult. Si am fost uimita sa constat ca la 2 ani alti copii erau mai avansati decat ea. Asa ca am invatat o chestie: copilul trebuie expus, ce alege/poate/vrea sa faca/invete ramane de vazut, dar macar trebuie sa stie ca exista obiectul respectiv sau activitatea respectiva. Daca varsta nu e potrivita se va incerca mai tarziu, dar e mai bine sa incerci mai repede decat sa tii copilul in bezna. Adevarul e ca noi, ca oameni, nu ne folosim o mare parte din creier... cine stie ce vor reusi generatiile viitoare?
Donia spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Buna ziua mamici si bebici!
Le multumesc fetelor care m-au asigurat ca totul e ok cu rushi sau fara ei. Eu dupa cum am mai spus sunt la a treia venire a lor si mi-e groaza ca as putea ramane din nouca nu folosim mijloace de protectie.
Pai cum nu folositi mijloace de protectie? Cu sau fara rusi poti sa ai ovulatie, deci TREBUIE sa folosesti ceva!Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
marani spune:
Buna seara!
DIANARUS, multumesc tare mult pt raspuns. Pup!
DONIA, mersi din suflet, sincera sa fiu ti-am adresat intrebarile tie (ele mai fusesera postate) pentru ca stiam ca o sa-mi raspunzi. Intotdeauna mi-ai raspuns si-ti multumesc inca o data.
KTRINEL, eu citisem ce-ai scris despre chinezi, am ras cu sotul meu, stii dc? cata rabdare ai avut sa numeri toti chilotii, toate tricourile, toti jeans-ii......
Cred ca-s maniaca....azi i-am mai cumparat o fusta, am innebunit! toata ziua i-as cumpara cate ceva, ma las in c....u gol si-i iau ei. Si-mi trebuiesc si mie o gramada de chestii ca vine vara si tre sa fiu mamica sexoasa, dar cand o vad pe ea cu ceva frumos cumparat de mine, nu-mi mai trebe nik....atunci ma simt mamica norocoasa cu asa copil, si ma simt frumoasa caci sufletul imi radiza de bucurie si inima-mi salta de fericire!
Angi are botezul sambata! Sa-i tinem pumnii sa fie totul ok!!!!!!!
Noapte buna sa aveti!
Yagmur spune:
Dragile mele mamici,
Sper ca de maine sa nu mai fiu in contratimp si sa pot raspunde si eu la temele zilei (daca stiu), sa nu mai ratez zilele de nastere.. dintisori etc, etc...
Dar daca nu se va putea, sper sa intelegeti....
Am crezut ca la munca voi avea mai mult timp, dar din prima zi m-am trezit cu casca in cap pe un deal plin de utilaje... asta este, parca nici nu am stat 6 luni acasa.... 
Am o multime de mamici de pupat..enumerez doar cateva ca altfel imi sare somnul pentru ca lista ar fi tare lunga.. Donia, Roxanica, Alexandra, Teutz, Bambo, Dianocica, Ralumat, Raluca, Adina, Dbunny, Crickett, Asiza, Ruxandra, Danita, si restul listei ca toata imi sinteti dragi... iar acuma chiar va simt lipsa....
E tare greu departe de puiul meu.... stati acasa cat puteti...
Ops...se simte un aer de deprimare dinspre Cluj 

..fug la culcare si maine ma trezeste Luca plin de energie.. si imi da si mie...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca

.