Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miraco spune:

Eu nu ma mai joooooc nu ma mai jooooooooooc Pai am luat-o de la 0 ??? Oooooooooffff. Deci cine vrea sa voteze galusca sa o faca din nou...of s-au sters toate voturile...m-am imbufnat.na!
Da teutz nascute in aceeasi zi si au si nume asemanatoare.
pupam luchitza si ammi lui.Ne-am rosit...

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by asiza

Hop si eu p-aci!!!

Sunt racita cobza de vreo 3 zile si, dupa o cisterna de ceai, miere si lamaie, constat ca nu-mi trece deloc! Ce sa fac? Ce medicamente pot lua care sa nu treaca in lapte si sa afecteze copilul??? (nu e nevoie de antibiotice deoarece gatul pare relativ ok) Cin' se baga la un sfat??? Multam!...copilu' inca n-a luat ca am alaptat cui masca si evit pupaturile, dar cred ca nici multe nu mai are!

Pai nu exista nimic miraculos care sa te vindece. Poti sa iei paracetamol daca ai febra sau dureri musculare si... cam atat. Ser fiziologic in nas daca esti infundata si batista (...bebelusului?). Hidratare, aer curat si nu prea rece... daca imi mai aduc aminte de ceva iti spun.
Chestia e ca microbii dau microleziuni pe mucoase, acele leziuni se inflameaza (de unde mucus in exces, congestie, etc, adica raspunsul fiziologic al organismului la o trauma), iar aceste inflamatii si leziuni se vindeca in timp. Gandeste-te la o taietura pe piele... nu poti sa o vindeci mai repede decat are capacitate organismul sa o faca.
Denis ar putea sa fie OK toata perioada pentru ca ia prin lapte anticpropii pe care tu ii produci deja. Sanatate

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by miraco

Eu nu ma mai joooooc nu ma mai jooooooooooc Pai am luat-o de la 0 ??? Oooooooooffff. Deci cine vrea sa voteze galusca sa o faca din nou...of s-au sters toate voturile...m-am imbufnat.na!
Da teutz nascute in aceeasi zi si au si nume asemanatoare.
pupam luchitza si ammi lui.Ne-am rosit...

Miracocu Alessia-Elena(10.12.2006) dulceata lu' mami

te cred, pe mine ma votase o intreaga intreprindere..acum nu mai pot sa ii stresez..vorba Mironei..nu pune la suflet..important e sa ii vedem acolo!

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Buna ziua mamici si bebici!

Le multumesc fetelor care m-au asigurat ca totul e ok cu rushi sau fara ei. Eu dupa cum am mai spus sunt la a treia venire a lor si mi-e groaza ca as putea ramane din nou ca nu folosim mijloace de protectie.
Miro felicitari pentru rostogolire! Deh si mama e desteapta
Asiza la multi dintisori care sa iasa asha usor, pe nesimtite
Chinico prin ce grozavie ati trecut cu "piromania". Slava DD ca sunteti bine si pagubele sunt minime dar mai presus de toate shefa e ok
Bambo pe Antonia care mai are putin si o ia la sanatoasa, dupa cate observ eu.
Miraco e super fetita ta in momentele de "relaxare".
Roxanica din pacate la noi dermatita asta a devenit sport de performanta. Apare saptamanal si cum apare tot asha dispare.. zau ca m-am si saturat de ea. Despre dependenta de anumite medicamente nici nu stiu ca sa-ti spun, ca am vazit ca discutati despre super Trixera. Voi cum sunteti?
Ariadna felicitari pentru rezultatele la analize. Cred ca ati avut emotii pentru el.
Ralumat multumim pentru pontul dat.

Pana aici ca urla bb!

Ramona - mamica lui Rares (8 nov. 2006)
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Rares -vedeta de film

Rares in concurs !

Mergi la inceput

Chris, la multe lunisoare pentru Alex!
Hai varsa-ti tot naduful, ca mare enervare iti poate da birocratia oamenilor din birouri!

bambo, nu mi se pare deloc Ok sa dai cu Fucidin pentru piele uscata, Fucidin e cu antibiotic, te mai trezesti cu vreo ciuperca sau cu rezitsente la antibiotic...

Acum doarme asta micu', a adormit usor, dar sper sa nu doarma prea mult de data asta, ca vine ora de gradi pentru Roxana... Of! N-a mai fost chip sa-l tin treaz ca era tare maraito-plangacios...

Mergi la inceput

Dbunny "Nu bag hainele pruncului in uscator ca se micesc de vai sh-amar." - am mai patit si eu asa, m-am obisnuit sa-i cumpar cu o marime sau doua mai mari, chiar si Roxanei. Sau le bag dar mai putin timp si de regula nu mai sunt probleme.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dianarus78
editez, ca e important, si din categoria "mai proasta ca mine nu-i": am ars supa!!! supa lui marc, pe care trebuia sa i-o dau la 2! ca io stateam, repet, ca niciodata, cu orele pe forum! unde dracu' e semnu' ala ca-ti dai singur in cap cu ciomagu'? uite-s bune si astea .
na, daca m-am laudat ca stau la etajsi bucataria-i la parter... n-a ajuns mirosul pana la mine .

Scuze, dar nu ma pot abtine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de azi

Alexandra Felicitari baietelului scump ..ce frumos sta el in fundulet

Miraco vazut filmuletul super cu acrobata mica, nu sta locului o clipa.. Alessiei
Zara mea acum se rostogoleste de fiecare data cand o pun pe burtica si se descurca minunat, imi place cum aterizeaza cu capul ,usurel sa nu se loveasca, dar inca asteptam intoarcerea spate-burtica.

Noi am dormit in dupa amiaza asta vreo 4 ore, de m-am speriat ce e cu ea, ca niciodata nu mi-a dormit asa mult. Oare e normal? desi a fost placut pentru mine ca m-am odihnit si eu putin pe langa ea. poate vremea e de vina

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daphna spune:

buna ,buna mamicutelor!
vorbind despre somnul copilasilor vreau sa va spun ca a mea inainte somnul de ora 16,17 are o criza de plans groaznica.o vad ca ar vrea sa doarma si nu poate.de ce s-or chinui asa ziua ,Doamne,nu inteleg deloc.noaptea in schimb adoarme singurica chiar daca miauna 1,2 minutele!
referitor la piureul de legume ,ii place mult,mananca deja vreo 100 ,dupa care nu mai vrea decat 50 ml de lapte.in curand cred k o sa renuntam la masa asta de lapte.
DIANARUS,parca tu ziceai de niste retete,le asteptam !eu una ....
ralumat ,multumim de pontul cu otetul ptr depunerile de calcar.merge..l-am incercat.
fug ,ca maraie.!!!!mai vin....

georgiana mami de Elisa(15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Am si eu o Ce fructe ii mai pot da la 6 luni?

Miraco-votat galusca din nouce enervant este pui nr de tel apoi pune codul prost sistem

Donia-m-am exprimat gresit am vrut sa zic:-cand dermatita erupe, pielea e f rosie,uscata si cu cosulete atunci dam cu fucidin,in rest doar cu trixera si in apa de baie folosim Oilatum asa ne-a recomandat pediatra oricum nu abuzam de fucidin

Crykett-tare scump Antonio

Ramsan-Rares ce face?un dinte ceva?

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 7
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput