Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Abia acum pot spune cu mana pe inima ca nu voi face bebe2 inainte ca David sa aiba 4-5 ani. Dupa 3 ore petrecute cu baietelul unei prietene care are 1 ani si vreo 5 luni (baietelul, nu prietena) si cu David. Mi s-au parut 12 ore, nu 3...iar David a fost intr-o super zi. Adica din alea 3 ore, jumate a dormit...intre bombardamente de cuburi si mingiute si chiote de bucurie- ca de, a trebuit sa "intretin" musafirul sa nu-si aduca aminte ca mamica lui "a plecat dupa suc" . Sunt rupta, as pune capul sa dorm un pic, dar David e fresh....si cere companie.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Draguta de tine te-ai speriat numai de atit ?La mine e o nebunie zilnic ,cred ca dupa ce il dau pe Andrei la gradinita ma potolesc si eu ,ca Antonio nu are nici o grija lui chiar ii place zarva ,asa de frumos ride cind il vede pe fratisu ca se zbenguie prin casa.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Daca va intrebati ce e cu mine de activez asa de des azi ,va spun:

-Andrei sa culcat abia la 15,30 si binenteles ca doarme si acum
-Antonio a dormit 1 ora si 30 min. a papat si acum baga iar somn.
Sa ma vedeti la noapte ce ma chinui sa ii adorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by Ktrinel

dbunny, ce e chestia aia turceasca??? ai si o alta denumire pt ea?

Pumpkin maica, pumpkin...
Spaniolii il baga si-n supica. D'aia dulce in duba cu zahar deasupra ai incercat ? ioaaaaaa da buna-i...
Sau pumpkin pie Placinta ceia tipica de 4 iulie la americani...

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

Spaniolii il baga si-n supica. D'aia dulce in duba cu zahar deasupra ai incercat ? ioaaaaaa da buna-i...

Dovleac cumva??

Jos comunistii! Jos tradatorii! BASESCU presedinte.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by Dbunny

quote:

Dovleac cumva??

Amu yo-mi aduc aminte ca tata avea 3 tipuri de dovleac: unu verde lunguietz(zucchini) de facut pane, unu mare rotofei cu muuulte seminte de fiert la porci si unu asemanator dar mai dulce(numita si ludaie turceasca la noi in zona). no asta dulce-i dovleacu cu pricina... Acu sa nu va ganditi ca dau pruncului mancare porceasca..

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Ne-am intors si noi de la controlul de 5 luni. Alexia are 6,900 kg si 61 cm (a luat 1 kg intr-o luna si 2,5 cm). Am intrebat-o pe dr daca ar trebui sa-i introduc si alte alimente in afara de cereale si mi-a zis sa las copilul in pace pana la 6 luni. Pentru mine e super OK asa.

Miraco,fetitele noastre sunt nascute in aceeasi zi. Si Alexia se tot rostogoleste si se agita de mama-mama, dar Alessia e de belea! Vad ca nu sta o clipa locului. Cand o sa inceapa sa mearga de-a busilea n-o sa te mai poti tine dupa ea.
Flore, ce scumpica e printesa ta! Si ce serioasa sta la pozat!
Alexandra, oau, stati deja in fundulet! Bravo!!!
Asiza, pentru raceala poti lua paracetamol, oscilococcinum, vitamina C, strepsils si mult ceai cu miere si lamaie.

Pupici tuturor! Fugim afara la plimbare!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri

Mergi la inceput

TEUTZ sa fiti sanatoase si voioase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

teutz woau!! 1 kg intr/o luna! Super! Eu tot tzitzi si cereale, si mi/e foarte bine si mie. Astept controlul da saptamana viitoare, de la 5 luni, sa vedem daca am pus mai bine de cand cu cerealele astea. de la Alessia pentru Alexia!

FLORE ALESSIA LIANE ( 16-12-2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by marani

DONIA, hai sa te intreb cate ceva daca nu te superi: sticluta de Vigantol o folosesti pana se termina sau o anumita perioada de timp dupa care o arunci? stii daca fierul se da toata luna sau un anumit nr de zile pe luna? si ar mai fi ceva, ca le-am postat si n-am rasp la ele, poate ti se face mila de mine si-mi raspunzi: daca vreau sa ies din tara cu pisica, merg in una din tarile UE, am nevoie de acte suplimentare pt ea? multumesc anticipat!!!!!!!!!!!!!!!!!!

O zi minunata sa aveti!

mamica de bubamara (02.12.2006)

Noi aici avem alt tip de solutie de vitamina D si sticluta se termina in aprox. 1 luna, parca. Vigantol foloseam la Roxana si ii dadeam pana se termina sticluta. Daca nu scrie pe prospect altceva nu prea vad de ce trebuie aruncata solutia, inseamna ca pastrata in conditiile date de producator solutia e stabila. Producatorii au mare grija sa isi avertizeze clientii de orice reactie sau conditie de folosire pentru ca altfel risca niste procese cu depagubiri de milioane.
Roxanei i-am dat fier o perioada mai indelungata, nu mai tin minte sigur cam cat timp. Asa a fost recomandarea pediatrei. Probabil ca daca ii dai preventiv se poate da un anumit nr. de zile pe luna, dar daca anemia e declarata atunci trebuie dat ca un tratament, adica un nr. suficient de zile in continuu pana se remediaza problema. Dar nu stiu sigur.
Despe conditiile de calatorie in UE nu stiu chiar nimic. Poate nu strica sa deschizi un subiect separat sa Discutii generale, sigur iti va raspunde cineva.

dianocica, eu inca il scot pe Cristi cam alandala din casa, uneori o data, alteori de doua ori, alteori de trei ori pe zi. Soarta de baby brother, ca la Roxana era alta viata, aveam un program mai riguros. Dar stiu ca pe ea o scoteam de 2 ori pe zi inca de foarte timpuriu (s-a nascut in mai si imi vremea ne permitea). Prima tura era cam intre 10 si 12, a doua tura pe la 17-19. Cu aproximatie.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by anateo2004

se plangea cineva ca bb-ul nu papa legume.daca a epuizat toate sortimentele,o perioada pana le accepta poate sa ii dea carnita cu fructe.stiu ca pare aiurea dar gusturile lor sunt diferite...

Exact!
Roxana a refuzat pe la 8 luni legumele si nu mai stiam ce sa-i fac. Am hotarat sa stopez total legumele (ca o luam razna pe strazi de nebuna) si cam 2 saptamani i-am dat carne de pui cu mar ras si galbenus de ou cu banana si le manca foarte bine. Dupa care am revenit la legume si n-au mai fost probleme.
Deci aviz mamici, nu va feriti de combinatii neobisnuite, daca ati epuizat orice solutie clasica.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput