Fulguleti de noiembrie - decembrie 2006 (41)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

teutz: am vazut pozicile cu alexia la baita si in afara de faptul k am admirat-o ,mi-ai amintit k ii pot da si jucarii la baita si poate asa reusesc sa ii mai acaparez din atentie si nu va mai da in nestire din maini si din picioare...multumim mult

Dia: superfilmulet....e o dulce cand rade asa...

Kokorina felicitari pt botezul sandokanilor si ma bucur k scrii di nou...

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by deeaA

DESIREE e tare rau,are energie,ce pot sa spun e ca si eu ma pot lauda cu aceasta performanta,ar face asa toata ziulica,tipa cand nu-l mai tin asa,dar ma dor mainile rau Pe la ce ora mergeti in parc (dc nu sunt prea indrazneata,ca as vrea si eu ,dar am putina treaba)

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

as fi vrut sa vin azi dar am ceva de facut dar Anateo cred ca vine...eu de maine voi fi singurica si vom fi toata ziua prin parc, daca vrei sa vii...

desiree si bebe Octavian

pozici Octavian;varsta Octavian;slideshow fulguletz;
Ploaie de stele;Octavian in concurs1;Octavian in concurs2;Octavian in concurs3

Mergi la inceput

kikineata: bine ai venit la noi! sa fiti sanatoase, sa cresteti mari si sa va placa pe aici..

quote:
am crescut intr/o familie de cadre didactice, sunt un cadru didactic si sunt intru totul deacord cu jocul, jocul ala de demult de care vorbesti, cu papusi, cuburi, masinute.

flore: si eu la fel la fel...

quote:
Psssss. Mai incet. Sa nu te auda cei gatati pe bb2. Sa nu se descurajeze

ruxandra: nici vorba de razgandit...Sunt foarte fericita k mi-a venit CM-ul..si nu a trebuit sa-l astept 1-2 ani..caci din toamna ne punem din nou pe treaba..de-abia astept...Mi-e dor de burtica mea...mai vreau...
In momentul ata am 12 cunostinte(prietene) si mor de dragul lor...as fi vrut si eu acum odata cu ele..dar totusi e prea curand...

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

auras v: ce toooooort.....mamaaaaaaa...super
da parca l-as pune in vitrina( daca as avea si tortul si vitrina) ...nu mai spun de "coana chiritza"..k tot de vitrina este...

desiree: sa-ti traiasca jucausul!
te-ai gandit sa il faci dansator cumva si pe noi nu ne-ai anuntat???

poze Darius

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madaluta

desiree: sa-ti traiasca jucausul!
te-ai gandit sa il faci dansator cumva si pe noi nu ne-ai anuntat???

poze Darius

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

multumesc

mi-ar placea sa aiba o fire de artist..dar mai vedem ce si cum...oricum pentru noi e deja "piticul atomic"...rasuciri nu face, in fund nu sta..da genoflexiuni la greu...

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dia, doamne cat e de molipsitor rasul Oanei!!!! Imi place de mor...Radeam si eu cu ea cand am vizionat filmuletzul!
Dianarus, buna metoda de invatat literele!!! ...e figura mare Ianis al tau!...

Kikineata, bine ai venit...
Teutz, vazut pozici cu grasunici! ...e draguta foc in vanitza cu ratustele...si stii ceva??? Iti seamana asa de bine!!!!
Desiree, de ce in coada mesajului tau ramane muuuuult spatiu blank...nescris??? Sau doar la mine pe tarla se vede asa????

Fug sa fac un dush cat doarme Denis, c-apoi vreau sa ne pregatim de decolare!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

madaluta multumim de primire.
Sanatoase cat de cat, mare creste mama ca pitica nu prea dar cred ca-mi seamana ca asa eram si eu cat am fost mica. De placut la voi nu incape vorba...imi place de la Odisee dar acum a dat Domnul sa ma alatur.

KIKINEATA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by asiza
[Desiree, de ce in coada mesajului tau ramane muuuuult spatiu blank...nescris??? Sau doar la mine pe tarla se vede asa????

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

A child is not a vase to be filled, but a fire to be lit.

zau ca nu stiu, acu vaz si eu..ma duc sa vad ce si cum..sarmna de observatie

desiree si bebe Octavian

Mergi la inceput

Asiza, de cand speram sa primesc si eu o floare!!
Uite inzecit pentru tot ce am citit de la voi

KIKINEATA

Mergi la inceput

Eu va povestesc ca am de recuperat. Azi ar trebui sa mergem la control la kineto ca pisi (SARA MARIA, sa nu se faca confuzie) a avut usor picior stang valg si a facut masaj 3 sapt. Nefiind ceva foarte grav (datorat pozitiei din burtica) si mergand din timp de cand avea 2 luni s-a corectat si cu o fasa elastica tinuta 2 sapt. Acum la 3 luni de la masaj mergem la control. Sper sa fie OK. Gaza doarme si daca nu se trezeste nu plecam dar intram si noi la categoria 30 - 45 min dormit pe zi in 4 reprize asa ca probabilitatea de a ajunge la control e 99%.

KIKINEATA

Mergi la inceput