Probleme cu ochii in fara compiuteru-lui.
Raspunsuri - Pagina 2
Bic spune:
Fabya, daca ajungiu la medic inaintea mea sa-mi spui ce ai facut, te rog. Si eu trec fix prin aceeasi situatie de ceva vreme. Am avut un monitor care stiam ca nu e bun, tremura imaginea... si am tot aminat sa-mi iau altul. Mi-am luat in sfirsti, dar ochii tot ma dor. 
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC
Fabya spune:
iepumic multumesc mult pentru sfatul dat.
Bic inca nu am ajuns la medic dar cum ajund iti dau de stire acuma sunt prinsa cu deschiderea unei afaceri si nu am timp .Dar iti dau privat cit de curind.Multumesc tururor celor care mi-au raspuns inclusiv celuia care zice Iebumic mai acida...eu stiu sa tolerez omul si sa las de la mine,oricum poate a vrut si ea sa mai aibe un raspuns postat in plus .
Eu sunt membra veche pe Dc dar niciodata nu am jignit pe nimeni si nici nu am raspuns asa acida.
Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya
Bic spune:
Fabya, eu am fost la doctor azi si mi-a spus ca trebuie sa-mi pun picaturi umectante...scuze nu stiu cum se cheama in romana. Ochii umani nu sint facuti sa stea ore in sir in fata compuerului si lumina foarte puternica ne face sa "uitam" ca clipim. De aceea, ochii devin foarte uscati. Poti sa-ti impui sa clipesti, dar cica nu ne putem concentra pe asta decit vreo citeva minute. De aceea picaturile fac ceea ce ar face ochiul in mod natural. Nu stiu insa in cazul tau daca e la fel, devreme ce tu te plingi de lacrimare excesiva. Mergi totusi la medic.
In cazul meu, mi-a prescris si niste ochelari de distanta cu dioptri foarte mici, +0.75 cu +0.50 ca sa-i port la computer si la citit ei eventual la condus noaptea mai incolo.
Sanatate!
Smaranda, 3.11.2005
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75330" target="_blank">Povestea nasterii
www.askdrsears.com/html/2/T020100.asp" target="_blank"> Alaptati,
www.lalecheleague.org/bfinfo.html" target="_blank"> alaptati,
alaptati!
Cum se poarta un bebelus in wrap si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80475" target="_blank">discutia de pe DC