Probleme cu ochii in fara compiuteru-lui.

Probleme cu ochii in fara compiuteru-lui. | Autor: Fabya

Link direct la acest mesaj

De un citva timp ma lovesc de aceasta problema si anume cind intru pe comp.si citesc i-mi lacrimeata rau ochii pur si simplu i-mi curg lacrimile de numai pot sa citesc nimica si daca tit insist vad in ceatza si trebuie sa fac pauza.Dupa o pauza scurta i-mi revin in citeva minute,am ochi uscati daca intru inapoi aceasi probleme nu dureaza nici macar 5 minute si la fel curg lacrimile in sir.Probleme cu ochi nu am facut anul trecut un control la ochi deci vad foarte bine ,problema e numai in fata monitorului.La Tv la fel nu am nimica pot sa ma uit toata ziua.Ce sa fac ?vi sa intimplat si voua asa ceva cum ati remediat problema acasta.?

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

la fel pateam si eu. am facut o "cura" cu visine si e ok. ma gandesc k nu e vreo alergie..ci e strict de la monitor.
daca persista, mergi la medic. poate fi orice..

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Buna Fabya

Incearca "visine", la mine functioneaza intotdeauna. Si cand ai momente de pauza, cand nu faci nimic, pune cate o felie de castravete pe ochi, pentru 10, 15 minute.
Dar poate e bine sa mergi si la medic!

Kari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Initial creeata de Fabya

De un citva timp ma lovesc de aceasta problema si anume cind intru pe comp.si citesc i-mi lacrimeata rau ochii pur si simplu i-mi curg lacrimile de numai pot sa citesc nimica si daca tit insist vad in ceatza si trebuie sa fac pauza.Dupa o pauza scurta i-mi revin in citeva minute,am ochi uscati daca intru inapoi aceasi probleme nu dureaza nici macar 5 minute si la fel curg lacrimile in sir.Probleme cu ochi nu am facut anul trecut un control la ochi deci vad foarte bine ,problema e numai in fata monitorului.La Tv la fel nu am nimica pot sa ma uit toata ziua.Ce sa fac ?vi sa intimplat si voua asa ceva cum ati remediat problema acasta.?

Fabya

Mergi la oftalmolog sa-ti prescrie niste lacrimi artificiale si cumpara-ti niste okelari cu lentile de protectie pt. calculator.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Multumesc mult pt.raspunsuri ,am sa merg la un medic cit de curind posibil.

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Neaparat ochelari de protectie pt. computer...daca stai mai mult de 4 ore pe zi in fata monitorului nu sunt suficiente cele cu antireflex, trebuie unele speciale. Da-mi PM daca vrei detalii despre unde poti sa iti faci si cam cat ar costa. Nu e de glumit cu ochii, nu sta asa.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

All's Well That Ends Well.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

quote:
Originally posted by iepumic

Neaparat ochelari de protectie pt. computer...daca stai mai mult de 4 ore pe zi in fata monitorului nu sunt suficiente cele cu antireflex, trebuie unele speciale. Da-mi PM daca vrei detalii despre unde poti sa iti faci si cam cat ar costa. Nu e de glumit cu ochii, nu sta asa.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Crezi ca o sa vina la Buc. sa-si faca okelari?

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annie80 spune:

un LCD sau Widescreen nu tiar face atatea probleme...inainte de picaturi fara valoare, mergi la Oftalmolog

eu pertec destul de mult timp in fata PC-ului si slava cerului, n-am probleme!

Someone's pleasure is another's pain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Fabya,uite un link cu raspunsurile primite de mine la aceeasi problema

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=82175

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Luna75 merci

Fabya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

[m]miki[/b], poate info pe care vreau sa i le dau nu au legatura neaparat cu tara in care locuieste. Nu e nevoie sa fii acida. Nu am facut decat sa imi afirm disponibilitatea de a impartasi cu ea experienta mea legata de subiect...si crede-ma, nu din vreun interes personal.

Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!

Mergi la inceput