Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 9
gabitzam spune:
Si o asteapta pe Zana Maseluta? ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Androix spune:
Nelia esti super tare cu taranelul din burtica. Mi-a lasat si mie gura apa la ce ai cumparat tu acolo.
Ioana, nu mi-ai raspuns: a luat sotul tau ceva pastile pentru varicela, sau Ana? Eu am luat aciclovir acum 8 ani. Ca eu am o banuiala ca pastilele alea ma puteau ajuta sa nu fac atatea bube daca le luam la timp. Mihai le-a luat din prima zi si a facut 20 de bube, eu le-am luat cu vreo 24 de ore intarziere si am facut 2 milioane de bube.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Florentina G spune:
Multumim ca va ganditi la noi..
Bubitele Mayei sunt in acelasi stadiu ca dimineata, tind sa cred ca e alergie... oricum febra nu a mai facut dar nici cu mancatul nu s-a omorat. Asa ca mai astept pana maine sa dau un verdict. Oricum astazi am ratat o petrecere de copii pe care Maya o asteapta de aproape o luna iar acum se jeleste ca vrea afara.
Bineinteles ca facem slideshow cu toti copilasii la doi ani. Imediat ce aveti poza o puteti trimite la adresa mea de mail florentina_ghita@yahoo.com
Elisor, esti super
. Ma doare sufletul sa stiu ca esti trista, de ce nu spui ce nelinisti ai, poate putem ajuta un pic, macar cu o vorba buna.
Oana, suna groaznic descrierea operatiei dar pana la urma nici o operatie nu poate fi descrisa in termeni frumosi. Cred ca acum dupa incurajarile Olgai ai mai multa incredere ca va fi bine. Ne rugam pentru voi, sunt sigura ca Eva va fi curand aceeasi fetita pe care o cunoastem!
Androix, am murit de ras la faza cu sinucisul si pantofii vechi... ti-ai gasit ceva de incaltat pana la urma? Mihai va fi in plimbari de lucru toata vara? L-a sunat Dan de cateva ori si avea tel. inchis.
Ioana, imi place cum ati aranjat camera, imi plac perdelele, sunt deosebite. Ai reusit sa o opresti pe Mogo sa nu se scarpine pe fata? Mie de asta mi-e cel mai groaza, ca Maya din ce-i spui de aia face mai rau. Votat Mogo!
Laura, ti-a venit mobila cu fluturi?
Sa aveti o petrecere frumoasa si astept cu nerabdare poze cu Delia sufland in lumanari! Iar despre fructe... ce sa-ti spun eu care ma rog de Maya sa manance orice, numai sa fie ceva in burta!
Moni, bine ai venit in gasca noastra! Se pare ca exista o relatie speciala intre tine si baietelul tau! Sper sa nu mai fie nevoie sa aflati asta intr-un moment la fel de periculos!
OlgaM, cat am fost in State ascultam radio zilnic, de pe acelasi site. Vezi ca poti vedea si tv, eu ma uitam la "Duminica in Familie" de la Antena si la Observator.
Chris - e groaznic ce ne-ai povestit. Ca sa nu mai spun si eu ca ieri eram la nasi-mea si cand mi-a spus Dan ca Maya a facut iar febra si kk moale incepusem sa-i dau instructiuni sa-i prepare augumentinul pe care il am de rezerva in casa, convinsa fiind ca are enterocolita. Noroc ca era pe picior de plecare si nu i-a dat.
Mercedes, de mult vroiam sa te intreb - cand ne-o mai arati si noua pe Bianca?
Danelutza, cum mai esti? Gata cu depresiile? Eu daca as avea o casa cu o gradina atat de frumoasa ca a ta cred ca as fi tot timpul binedispusa! Trage tare aer in piept si zambeste, viata e frumoasa asa cum e ea!
Nelia, am vazut ieri o parte din poze si acum urmeaza sa vad restul. Am vazut doua surioare frumoase si dragastoase si o mica steluta, gimnasta in devenire. Cred ca bebe din burtica este binecuvantat de acum pentru ca se va naste intr-o familie minunata.
Crissu, cum mai esti? Ti-ai facut bagajul de spital? Au inceput emotiile?
Cornelia, esti o draguta
! Imi pare rau sa aud ca esti asa de obosita de pe urma serviciului. Nu este ceva rau in a avea un serviciu care te solicita insa daca este prea mult si daca ai alte prioritati nu stiu daca mai merita efortul. Poze?![]()
Oana, cum i-a mai fost lui Alex la gradi? Ai observat schimbari in comportamentul ei de cand merge?
Mynicegirl, sper sa ai o nunta frumoasa si sa-ti treaca alergia pana miercuri. M-as bucura sa-ti gasesti un pic de timp sa ne pui si noua poze! Multumesc ca "te-ai intors din drum" special pentru noi!
Monu, cum te mai simti? Ai facut testul? Si eu am avut stari asemanatoare, mi-am facut si testul care a iesit negativ. Ai trecut prin multe in ultima perioada, ficatul tau "o fi si el obosit" ![]()
Multumesc inca o data pentru voturi si pentru aprecieri, sunteti super, super, super!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
elisor spune:
Androix aciclovirul ala e ibuprofen, adica pentru febra si durere, nu prea are legatura cu nr. de bube.
Ar fi super tare Georgia sa se nasca in 13 mai
Nelia felicitari! Intrati intr-o alta etapa 
Recunosc ca nu sunt prea pofticioasa de fel (nu la mancare ca la dulciuri nu cred ca ma intrece cineva) dar mi-ai facut o pofta cu carnariile alea, mai ales ca de 3 saptamani nu mai stiu ce-i aia carne. Azi a facut Dan spaghete Carbonara si am iesit cat am putut de repede din bucatarie.
Flore 
Daniela pune niste poze cu privelistea ce se vede din casa ta, ca altfel ma autoinvit la tine si ma consider pacient in tratament ![]()
Fetelor dar cu intalnirea ce hotaram?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
gabitzam spune:
Elisor, aciclovirul nu este ibuprofen, se da in cazuri de herpes, eu am unguent in casa. Ma dau cand imi iese la gura.
Uite aici www.medicamente.romedic.ro/medicamente.php?med=2642&fl=1" target="_blank">prospectul. Zice in el si de virusul de varicela.
elisor spune:
Gabitza daca dropshotul nu-mi mai da voie sa pun poze inseamna ca e contul plin si trebuie sa-mi fac cont nou? Ca ei imi spun ceva de 4.95 dolari si am nelimitat video, bla, bla.
Multumesc Raluca, Daniela, Anca si Adina de mesajele voastre gasite pe dropshots 

Bianca (13.06.2005)
gabitzam spune:
Eli, probabil ca da, au limita de 10 video si 500 de poze, daca imi amintesc. Mai fa-ti un cont, ca nu dureaza mult.
Si tot de aciclovir, se gaseste pe piata sub diverse denumiri comerciale, ca unguent sau comprimate, cu substanta activa acyclovirum.
elisor spune:
Gabitza ai dreptate, eu am citit advil si stiam ca asta este ibuprofen, si doar am citit de vreo 2 ori numele medicamentului, desi am scris aciclovir gandul imi era tot la advil. Aciclovirul habar n-am ce e.
Imi cer scuze, sper ca n-am indus pe nimeni in eroare...ma iertati?! Imi pun si cenusa in cap daca e nevoie. Vad ca se fac conexiuni total aiurea in capul meu, nu stiu cum voi putea merge cu capul asta la servici.
Bianca (13.06.2005)
gabitzam spune:
Eli, si eu am trecut prin starile astea cand m-am dus la servici. Acum mi se pare asa departe momentul, parca n-am fost niciodata pe acolo. Nu stiu cum sa te incurajez. Cand am ajuns iar in fata biroului si computerului meu imi venea sa fug acasa la copil. Mi-a luat ceva vreme pina m-am readaptat, colegii mei ma luau de proaspata, eu ma simteam doar stupida.
Ia-le toate una cate una, si sper sa se rezolve asa cum vrei tu.
elisor spune:
Gabitza
sarumana de incurajari, prind bine sa stii! Eu care de abia asteptam sa ma intorc la servici, incep sa-mi dau seama ca sentimentele nu-s totuna cu ratiunea, cred ca doar mintea mea simte nevoia unei munci si conversatii de adulti, ca inima simte cu totul altceva. La Andreas a fost si mai rau, ma ascundeam printr-un colt la servici si trageam cate-o portie de plans. Sper sa inteleg cat mai curand ca tot ce traiesc si simt e firesc si sa iau lucrurile asa cum vin.
Am citit si ce-a scris Laura cu intoarcerea la servici, cred ca fara voi aveam lac de atata lacrimi pana acum.
gata, inchid pravalia ca trage Bianca de mine sa ne facem exercitiile
Bianca (13.06.2005)