Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 8
Danelutza spune:
Cristina vorbesti de Caterina cum zic si eu de Isabella, danseaza ca mami ca tata mai mult topaie pe loc
. E bine ca n-ai timp de depresii, nici nu ai cum inainte de maritis. Eu nici macar emotii n-am avut ![]()
Olga M lasa ca atunci cind o sa implinesti 40 de ani te voi sustine moral, sa nu cazi in depresia de la 30. Maya cum se mai comporta, tot urla si tipa ? La mine facem concurs care urla mai tare, ea sau eu 
Laura ai facut de mincare ? Ca eu azi nu prea aveam chef, dar cum duminica trecuta am fost invitati la vecini, miine ii avem in bucate. Asta este, ei vorbesc germana, noi italiana si asa au inteles ca miine sint invitati la noi
, asa ca m-am mobilizat fortat 
Cuscra dar ce tu nu ai depresii ca incepi serviciul ?
Eu din alea nu am, am muncit in Romanica 15 ani, asa ca acum ma odihnesc, astept anii de pensie ![]()
Ioana chiar m-ai speriat cu bubitele Anei. Ufff, pupici la mica eroina 

sa nu ramina cu semne.
Cornelia
-ici lui Stefan cel smecher si vorbaret.
Elisor pe 14 mai schimb prefixul
. Tu cum te mai simti, ca eu am niste dureri de spate de nu ma pot apleca, ori e reumatismul, ori rinichii
. Spune aici la baba, ce te supara, poate un sfat ceva te poate ajuta 
Androix eu zic ca pe 14 sa nu te duci la control ci in sala de nasteri ![]()
Florentina sanatate multa, poate nu e varicela dar nu-i exclus, daca tot e epidemie.
ChrisDun imi pare rau sa aud ca de la un medicament poate ramine un copil surd ![]()
Gata pauza, dispar in bucatarie.

nelia spune:
Am citit tot, dar atitea vesti triste am aflat, ca nu mai stiu ce sa spun si cui...
Oana_C, sa stii ca ma gindesc tot timpul la voi si va doresc din tot sufletul ca totul sa treaca repede si bine. Ma ia cu rau de la stomac, am mai citit si ce a scris OlgaM cu inima si deja mi-e rau de-a binelea.
Ioana, am vazut-o din nou pe Ana. Of, micuta! Cred ca ti-e tare greu sa o vezi asa. Pupici sa treaca cit mai repede.
Florentina, cum mai e Maya? E varicela sau alergie? Nici nu stii cum e mai bine, ca varicela trece, dar cu alergiile odata capatate te lupti mult mai mult timp. Sanatate!
Loreen, am citit despre eczemele Deliei, ceva asemantor (ca o arsura de tigara), dar de dimensiuni mici a avut si Agata pe la trei ani si tot cam pe unde spui ca o are Delia. I-am facut de doua ori teste pentru alergii si nu i-a iesit nimic, am fost la vreo 3 dermatologi si unul din ei mi-a dat o crema preparata in farmacie (nu mai stiu cum se numea) si i-a trecut in citeva saptamini. De atunci nu a mai avut probleme mari, dar trebuie sa am grija de pielea ei ca de cea a unui bebelus. Daca nu i-o ingrijesc si hidratez (mai ales dupa piscina, baie, stat in praf prea mult timp) se usuca si se crapa si o maninca tot corpul. Acum a avut alergia aceea pe fata, de am zis ca e varicela, i-a trecut, dar i s-au uscat buzele atit de tare ca cea de jos i-a crapat si ii da tot timpul singele, iar in jurul lor e rana. Nu stiu cu ce sa o mai dau, am dat-o si cu toate cremele, i-am luat si un strugurel special de plante pe care am dat caruta de bani, si cu ulei de masline... Banuiesc ca si asta este tot de la o sensibilitate a pielei. Nu mai spus de pasarica si fundulet, ca daca nu o spal o seara sa zicem, desi nu prea se intimpla, a doua zi e oparita. Tot timpul trebuie sa o spal cu sapunui fine si usoare, cit mai naturale, sa o hidratez ca altfel e jale. Si asa a fost de cind s-a nascut. Din fericire, cu Tudora nu am nici o problema din acest punct de vedere. O spal, o imbrac in pijamale si o culc fara alte griji. O dau cu crema doar din cind in cind, ii mai fac cite un masaj pe saptamina, la fund nu-i mai pun crema de cind avea citeva luni si nu are niciodata nimic. Dar Agata mi-a scos peri albi cu pielea ei de printesa. Hai, ca m-am intins, voiam de fapt sa-ti spun ca eu i-am facut Agatei toate analizele posibile si nu are nimic. Pur si simplu asa e pielea ei si trebuie superintretinuta si chiar si asa apar probleme.
Danelutza, pai sa stii ca ar trebui sa-ti fie jena ca te-a pocnit depresia, uita-te un pic la tine si la tot ce ai si vei vedea ca nu ai nici un motiv sa fii asa. Copil inca poti sa mai faci daca tii neaparat, tocmai am povestit de doctorul meu de aici care a avut ultimul copil la 41 de ani ai ei si 43 ai lui, frumoasa esti, sanatoasa la fel, iubita nu mai spun, copil frumos si sanatos si destept si energic (adica sa nu ati timp de depresii) ai, material nu cred ca se pune vreo problema... atunci? Ce mai ramine? Schimbi prefixul, si? La 40 de ani viata este frumoasa si vei vedea ca pentru cei care o iubesc cu adevarata e frumoasa si la 50 si la 60 si mai departe. Pentru ca la fiecare virsta, daca stii sa o traiesti frumos, viata iti ofera satisfactii si mici bucurii, in ciuda greutatilor inerente. Hai, curaj gaina ca te tai, eu te inteleg, dar zau daca tu chiar ai motive sa nu te bucuri de cei 40 de ani ai tai si sa-ti umbresti zilele cu ginduri pesimiste. Si acum sa fiu un pic rea
, gindeste-te si la alta varianta de viata: poate nu l-ai fi cunoscut pe sot, poate ca nu erai unde erai si cum erai, si poate ca nu o aveai pe Isa... dar implineai totusi 40 de ani! Ei, cum ar fi fost!?!![]()
Monuleeee, hai cu testul, ca nu mai pot de curiozitate!
Desi eu sper ca e doar de la oboseala!
Elisor, imi pare rau ca esti speriata, probabil ca ai motive intemeiate. Inteleg ca sint legate de sanatatea ta. Nu te presez sa spui aici, asa e si sotul meu, nu vorbeste despre ceva pentru ca de cite ori o face, se intimpla ceva contrar asteptarilor. Vreau doar sa stii ca sint linga tine si fetele la fel si cind te vei simti pregatita sa te descarci, te ascultam cu drag si cu intelegere. Sanatate!
OlgaM, nici eu nu am memoria numelor, mai ales ale celor straine, spre disperarea sotului care nu intelege cum pot sa uit. Mai ales daca e vorba de filme, regizori, actori... il amuza si il enerveaza in acelasi timp ca eu nu tin minte nici unul. Dar daca e sa-i vorbesc de anumite planuri, mai ales intuitiv, ale filmului, aici nu ma intrece nimeni, nici macar el. Octav este un mare cinefil si e in stare sa-ti dea detalii despre orice film vrei (si chiar daca nu vrei), despre orice regizor mare (ce filme a facut, cind si cu cine), are o memorie fantastica din acest punct de vedere. Si nu numai... Sa stii ca arata bine si acum, chiar daca a slabit, dar in ultimele poze este extrem de obosit si de tracasat, plus ca e neingrijit, pentru ca tot timpul alearga si nu mai are timp de nimic... A ramas singur la servici, i-a plecat colegul si pina ii gasesc altul nu-si mai vede capul de treburi, plus grijile familiei mai ales cele legate de bani, plus altele... nu l-am mai vazut de mult atit de obosit. Nu mai spun ca mie fiindu-mi atit de rau, a preluat si unele treburi casnice (vase, aspirator, copii), toate astea dupa 9 ore de servici. Cind il vad ca mai are chef de sport dupa ce adorm fetele imi vine sa mor eu de oboseala. Dar pe el cica il energizeaza...
Chris, citind ce ai scris despre fetita din parc, mi-am sucit un cutit intr-o rana fff veche. Eu am o sora care a surzit cind era micuta din cauza unei raceli si a medicamentelor luate pentru aceasta. A fost dusa pe la toti medicii si nu au reusit sa-i faca nimic. Dar acum medicina a mai evoluat, poate ca s-au descoperit noi tehnici de a repara urechile. Sora mea nu aude decit un pic cu o ureche, nu vorbeste aproape deloc, foloseste limbajul semnelor si noi la fel cu ea, are un sot care e la fel, a surzit la 7 ani din cauza unei raceli (de aceea am fost atit de stresata cu otitele Tudorei), dar au doi baieti sanatosi si care aud. Si daca i-ai vedea cit de frumosi sint toti patru! Si ce oameni deosebiti! Si sint destepti si cu niste simturi ascutite si plini de bun simt... Numai ca vietile lor s-au desfasurat altfel decit planul initial, din pacate. Eu tin enorm la aceasta sora si am suferit foarte mult pentru ea.
Hai, ca m-am intins, se vede ca e simbata! Inchei acum si ma duc la treburi, dar nu inainte de a face urarile pentru sarbatoriti:
La multi ani, PATRICIA ANNELISE!
La multi ani, ALYSSA
La multi ani, RARES STEFAN
P.S. Ah, si am uitat sa va spun ca abia acum dimineata am reusit sa termin de pus pozele si sa aranjez un pic cronologic www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">albumul de pe dropshots. Dar am vazut ca unele fete deja au vazut ce reusisem sa pun si le multumesc pentru aprecieri. Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
ioanailincam spune:
Wow, sunt foarte incantata de ziua de azi. M-am dat jos din pat la 10 (nu am dormit chiar lemn, dar acceptabil), am avut timp de DC, am spalat 2 masini de rufe, am fost si pana la super market sa mai iau de-ale gurii. SI e abia ora 5. Uneori trece atat de repede ziua de sambata ca nu apuc sa ma dezmeticesc.
Si Ana vad ca e mai bine, clar nu i-au mai aparut bube noi si Calamine-ul face minuni (multumesc inca o data, Elisor!). Oricum motivul pentru care v-am tot pus poze e ca sa va implor acuma sa vaccinati copilasii pentru varicela. Desi la carte scrie ca copilasii fac forma usoara, daca au ghinionul sa pateasca ca Ana e jale nu alta.
Florentina - poate nu are totusi Maya; au ceva lcihid bubele sau nu? Iar Patrick teoretic ar trebui sa fie imunizat de la tine, dar vezi, practica asta ne omoara
.
Teddy - pana la urma ce are mica sarbatorita?
Fran - nici o veste, v-ati intors? De luni o iei de coada?
Monu - din cate stiu eu nu te interneaza pentru varicela; iar daca Alexia a facut vaccin si nici la gradi nu mai merge poate scapati. La voi si la Florentina pericolul e dublu ca ii aveti pe astia si mai mici.
ANdroix - spaima mea cea mai mare e ca dupa ce nasti nu o sa mai intri asa de des pe aici. Asa ca si eu vreau sa amani momentul cat mai mult
. Multa bafta la examene si spor la invatat!
OlgaM - ti-a luat sora ta pat pentru Maya? Chiar ca mai e putin si veniti in tara.
Elisor - nu ma las rugata, am uitat doar sa pun site-ul cu votul. Ca sa nu fie reclama il pun cu spatii ca n-am chef sa ma dea afara de pe DC
: http://activefit. pampers. com/ro_RO/gallery_view.php?page=1&id=579&from=search&keyword=tobogan
ChrisDun - si eu sunt in soc cu povestea asta cu surzenia. De ex. la varicela nu se recomanda pana la 20 ani aspirina pentru ca poate da sindromul Reie (sau cam asa ceva, nici nu am avut curaj sa caut sa vad ce e ala). Asta mi se pare cel mai groaznic: dintr-o greseala de medicamentatie poti ramane cu sechele pe viata
. La implanturi nu ma pricep din pacate ca sa pot da un sfat pertinent.
Loreen - la noi e foarte cald si frumos afara, mor de ciuda ca nu putem iesi.
Cornelia - sa ne spui neaparat ce-ai facut la Ikea, daca ai plecat.
Multumesc mult pentru urarile de sanatate pentru Mogo si aprecierile la adresa livingului. Chiar sunt curioasa cat tine canapeaua cea noua ca Mogo tocmai ce-o calareste incaltata cu adidasii (are niste adidasi pe care ii iubeste literalmente, nu a purtat toata primavara frumusete de pantofi ce i-am luat din cauza la rapciugile astea de adidasi
. Cum ii zicem ca mergem afara, cum ii striga (dididid) si da fuga dupa ei, nici nu e chip sa o imbrac pana nu ii are langa pat. Iar acum ca nu iesim afara sta incaltata cu ei in casa
Ia sa va las eu in pace ca v-am capiat cu mesajele si sa ma duc sa studiez un pic ofertele pentru Bulgaria. Trebuie sa luam o decizie cat mai repede ca mi-e ca nu mai gasim bilete. Dar sa aflu intai daca e mama disponibila sa tina mimoza la ea (parca ma incearca remuscarile ca nu o luam si pe ea, mai ales ca mergem singuri si nu putem sa zicem ca ne strica programul cu prietenii).
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
ioanailincam spune:
Na, ca nu e bun site-ul pentru votat. Nu stiu cum sa fac
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
elisor spune:
Aici e Mogo
.
Ioana am vrut sa votez (tot asa am gasit linkul la history, ca-l votasem pe Alex) si-mi spune ca am acelasi IP cu colegii din companie (?!) si ca de pe acest IP s-a votat. Oare nu poti vota decat un filmulet? Imi place de Mogo ce infigareata e. Mai incerc si maine.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
ioanailincam spune:
Multumesc, Elisor
. Am senzatia ca s-a schimbat sistemul de vot. Cand am votat pe Alexia/Alex nu m-a intrebat de sanatate; acum vad ca trebuie sa bati un cod, sa-ti dai nr de telefon
. Cred ca s-au dat multe voturi aiurea si au intarit sistemul de securitate. Pupici!
Ana - dupa 1 an
monu spune:
Unde e targul de bucate taranesti in Bucuresti? ca tocmai am vazut stirea dar nu am prins locatia. aveti idee?
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
gabitzam spune:
Monu, parca la Muzeul satului a zis. Am salivat si eu cand am vazut-o pe aia cum manca din carnatzul ala ![]()
Sau muzeul taranului? Aaa...nu mai stiu ...era ceva cu tarani ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
nelia spune:
Monuleeee, cumva pofte, ceva?
Stiu ca am facut odata niste pliante pentru Muzeul taranului roman si erau despre un tirg de bucate romanesti. Deci s-ar putea sa fie la acest muzeu, desi nici Muzeul Satului nu e exclus, mai ales ca cald si acolo e in aer liber.
Eu nu stiu daca e baietel sau nu in burtica, acum parca nici nu ma mai freaca atit de mult sexul, ca ma gindesc mai mult sa fie sanatos, orice ar fi, dar de cind sint gravida am numai pofte de afumat si de saraturi. Nu dulciuri ca la Agata, nici fructe ca la Tudora, ci vad numai cirnati, slanina, peste afumat si chestii de genul acesta. Nu vomit, dar am greturi, mai ales de la pasta de dinti si ceea ce nu as fi crezut vreodata, de la cafea, dar de la afumaturi nu! Ieri am fost pe la un magazin romanesc (a doua oara de cind sit gravida, dar prima data nu stiam ca sint) si mi-am luat toba, cirnati, icre, salata de vinete, slanina, pastrama, cabanosi si... scrumbie! Ca mi-am adus aminte de salata de post a bunica-mii, scrumbie, ceapa, masline si ulei si imi ploua in gura. Deci nu stiu daca va iesi fata sau baiat, dar taran roman e sigur!
nelia spune:
Agatei ii cade un dintisor de jos!!!
Si e atit de mindra, iar eu trista, ca am fetita mare!