Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 7
simona_filipas spune:
quote:
Originally posted by elisor
As fi vrut sa mai spun despre gradi dar cum fiecare stie cum sta treaba cu bugetul ce-l poate aloca unei bone sau unei gradinite particulare sau uneia de stat sau, sau, cum sta treaba cu situatia din respectivul oras, de la ce varsta ii primesc la gradi, etc. am zis ca mai bine nu mai deschid acest subiect ca sigur or as fi privita ciudat, ori nu s-ar intelege nimic, asa ca subiectul ramane doar in sufletul meu care la ora actuala e la cote negative si nu acesta e singurul motiv, dar sunt prea speriata acum si nu pot vorbi despre asta, in fine poate nu e nimic grav, asa sper.
Eli cu Andreas (17.08.1998)Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Elisor vrei sa ne suparam?Ce-i asta?Nu de asta suntem toate aici?Si la bine si la greu......Sa stii ca de multe ori iti face mult bine sa te descarci.Te rog eu frumos nu tine in tine.Invatam una de la alta

Eu una nu stiu ce draci are Dragos.N-a vrut sa doarma la pranz de nici o culoare.E rupt in gura de oboseala dar nu vrea si pace.Pana diseara o sa ma omoare si la propriu si la figurat.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Ioana offff mititica
sa-i treaca cat mai repede.Tare mult mi-a placut livingul.Simplu si frumos.
Chris Doamne fereste.Iara s-a zbarlit parul pe mine.
Simona si
Dragos Octavian
Androix spune:
Monu, da e epidemie in toata regula. Cred ca deja putem zice ca e si in bucuresti. M-am uitat si eu pe final la emisiune si chiar ma intrebam de la ce varsta putem incepe cu graficul cu stelute, ai nostri cred ca sunt un pic cam prea micuti inca.
Eli,
bagajul e imprastiat prin toata casa. Adik mi-am cumparat cam ce am nevoie dar nu le-am adunat si io intr-o geanta. Am fixul ca daca-l fac ma si apuca si inca nu vreau.
Chris, doamne fereste ce veste trista
nu stiam ca pot exista astfel de efecte de la gentamicina. Habar n-am daca se face si la noi implant, de scump cred ca e destul de scump...
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
monu spune:
fetelor, nu imi dati emotii ca nu mai rezist la inca o tura de spitale si boli. epidemie de aricela?!??!?!?! Alexia e proaspat vaccinata pt aricela dar imunitate o are abia la a treia doza. ce ma fac cu bb mic? iar le tin incuiate in casa???!?!?!?!?!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
simona_filipas spune:
Monule care a treia doza ?Mie pediatra mi-a zis ca vaccinul pentru varicela nu se repeta.Repetam doar hepatita A la 6-9 luni de la prima doza.Dar de varicela nu stiam nimic.
Simona si
Dragos Octavian
loreen spune:
Elisor mama draga tu te ascunde ca balantele nu fac fatza in singuratate...daca te pot sau te putem ajuta cu ceva macar o vorba buna acolo hai cu noi...
Cum mai e bubita lu' Bibi?!
Cristina cred ca fetita se incrie la capitolul "reactii adverse"...nu am luat niciodata gentamicina sau kanamicina motiv pentru care nu am citit prospecte,dar orice este posibil atata timp cat fiecare organism este unic...
Monule drag nu te mai gandii la o eventuala posibilitate... sa dea DD sa nu fie la voi nimic...poate sunt fetele mai rezistente la bolile copilariei si mai sensibile la raceli...
Antonia cum maie ste cu vomitatul laptelui?!
Cuscra nu-mi da emotii ...cand au trecut 9 luni?!Parca mai ieri venisera-ti din conced si ai anuntat ca esti gravida...ma ia cu emotii pe mine...
Simona o fi o zi proasta?!
Gabi M pune o intrebare la gradinitza ca sa fi sigura...ca vorba aia ce-i in mana nu-i minciuna...
Flori io stiam ca bubele apar pe ceafa si in spatele urechilor...poate e doar o reactie alergica la lapte...cu imunizarea io-s outside ca la cat am alaptat eu ...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
Aici bate un vant groaznic...am dat o fuga cu Delia pe la Carrefour si cand sa iesim mi-a pus vantu copilul in fund...s-a speriat asta mica ca nu putea merge...
Hai ca am si eu un of cu Delia...adica doua...unu e ca nu mananca deloc deloc fructe sub nici o forma...ma bate gandul sa incep sa-i fac din nou fructe pasate cu biscuiti...
Iar al doilea e cu pielea ei...cand am venit de munte seara la baie vad o eczema ciudata pe picior cam la jumatatea distantei dintre zona inghinala si genunchi.Era exact cat o arsura de tigara...si femeia m-a atentionat despre ea...mi-a zis ca a fost la inceput o basica apoi s-a spart si are aspecul unei arsuri...si vad ca-i mai apare una inspre fundulet...si-acuma ma intreb astea ce naiba pot fi?!Clar nu-s semne de varicela
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Fetelor cititi aici tot ce va intereseaza despre varicela (sfatulmedicului ro/articole/Infectioase/Varicela_-_varsat_de_vant_infectie_contagioasa_602.htm) puneti voi cei 3 w si punct ro
Simona esti draguta, ca de obicei, sarumana pentru atentie 
Androix exact ce spuneam si eu, ca daca nu vorbesc despre ceva rau am senzatia ca nu se intampla, cumva se aseamana cazurile ![]()
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
omustata spune:
Chris-eu stiu un salon la care ma duc cand merg in tara. Face si masaj, dar cred ca spa este prea mult spus. Se numeste "Salon Bella" parca (nu garantez pentru nume), este chiar langa Intercontinental, la subsolul unui hotel intre Dalles si Cellini (nici numele hotelului nu il stiu, dar este singurul de acolo). Mie imi place salonul asta, ma duc la el de cativa ani buni si culmea, ma recunosc de fiecare data, desi ma duc numai cand merg in tara.
Laura-mie nu-mi place nici limba si nu-mi plac deloc francezii. Dar te asigur ca Franta este superba. Dar nu stam 10 zile la Paris. Acolo stam numai 4, apoi mergem la Nancy, un orasel care am inteles ca nu este prea frumos, dar acolo are Mircea treaba si avem si niste prieteni. Si mie mi-ar place sa ne cunoastem, dar din pacate eu nu prea vad vreo sansa de a ajunge la Constanta vara asta. Poate vii tu la Bucuresti.
Nelia-marca este ceva de genul Applegate. Eu nu le am deloc pe astea nu numele
. Este groaznic aici in America. Fac cunostinta cu oamenii si uit imediat cum ii cheama. Am in schimb o memorie a fetelor extraordinara. Sotul meu are in schimb memoria numelor, asa ca ne completam reciproc. Macar la asta.
OanaC-stiu ca numai de asta nu ai tu chef acum, dar mi-am amintit ca m-ai intrebat de mult cum fac eu sa ascult radiourile din Romania. Daca te duci pe site-ul ziare punct com, o sa gasesti acolo, la rubrica ziare si reviste, spre sfarsit, posturile de radio din tara. Te duci pe site-ul lor si toate au un loc unde scrie "asculta live". S-ar putea sa trebuiasca sa descarci un program cu care sa poti asculta.
Detalii despre operatii asa ne-au dat si noua, parca prea mult. Cand mi-au spus ca trebuie sa-i scoata inima sa i-o coasa si apoi sa i-o puna la loc am simtit ca ma prabusesc acolo. Mai ales ca stiam ca va trebui sa stea in timpul asta pe un aparat artificial care sa-i preia functiile inimii. Dar uite ca s-a refacut rapid. Ai incredere ca totul va fi bine. In general sunt medici destul de buni in tara asta si conditii in spital excelente. Si pe Maya au hranit-o prin IV, ii pune un cateter si prin ala o hraneste, dar ea statea cu ala si parea ca nu o deranjeaza deloc. IN orice caz, le dau calmante in continuu, asa ca nu simt nici o durere, niic inainte, nici dupa.
Ma duc ca se scoala domnisoara.
Week-end placut!
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
elisor spune:
Florentina sunt superfericta 
ca am gasit site-ul unde te putem vota si daca-mi permiti il pun www.e-mariage.ro/agentii_nunti/bucuresti/agentia_nunta_delux-f15-1-1731.html" target="_blank">aici, vad ca merge sa te votam in fiecare zi. Mi-am adus aminte ca odata ce-am intrat pe un site il am in history, dar e greu pana imi adun neuronii din vacanta. Pana cand putem vota?
Ioana te lasi rugata, ai? Pune linkul exact unde sa votam.
Laura se pare ca ccc cunosti foarte bine tiparul balantei, asa e cum zici desi habar n-aveam de asta...buba a puroiat, s-a mai retras dar inca e acolo in piele si acum vad ca la vreun cm distanta a aparut inca una cam pe acelasi tipar, se umfla, face nod si apoi puroiaza dar cred ca nu suficient cat sa iasa tot ce-i acolo, altfel n-ar ramane nodul ala in piele. O dau cu crema de galbenele cu propolis. Nu stiu ce este si nici care-i cauza. Am citit cu atentie de bubitele Deliei si credeam ca-s la fel, dar par sa arate altfel din descrierea ta.
Vant, ehe, eu nici nu mai stiu ce-i aia zi fara vant, ca asa ma enerveaza, daca n-ar batea ca disperatul ar fi mai cald...sa bata si la vara cand vor fi calduri caniculare.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)