Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 10
Androix spune:
Aloo, nu faceti galerie pentru 13 mai, n-auziti ca planuiesc si eu o minivacanta intre 8 mai si 26mai?
nu de alta dar apoi vine Georgia si n-o sa ma mai pot odihni inainte de examene
am inebunit ![]()
Da Elisor, cum ti-a zis si Gabitza aciclovirul asta e acelasi drac ca zoviraxul dar romanesc si deci mult mai ieftin si ambele sunt pentru virusul herpetic si alte alea, ideea este ca face bine la varicela. Ma tot agit cu subiectul asta pentru ca v-am zis ma bate un gand sa-l dau pe Filipu la un chiken-pox party d-asta
cum zicea OlgaM, dar parca as vrea sa am o plasa de siguranta sa nu ma trezesc ca pateste ca mine.
Mah, tie ti-e frica sa te intorci la muncaaaa
hai nu te mai framanta asa ca o sa fie bine, ai sa vezi. Bianca o sa se obisnuiasca sa stea o parte din zi fara tine. Daca ii gasesti gradi o sa fie incantata de copii, de joaca. Iar tie o sa-ti fie greu la inceput dar o sa te obisnuiesti, n-o sa mai stai la ore suplimentare, o sa zbori acasa ca un fulg si timpul mai restrans de-acum pe care il veti petrece cu totii in familie o sa fie muuult mai placut, mai asteptat si mai savurat.
Aaa si fata de cand te-ai intors la munca dupa Andreas acum ne ai pe noi ![]()

Flori, multumesc de intrebare
cu pantofii e o alta epopee pe care n-am apucat sa v-o povestesc. Rasul curcilor nu alta. Deci luni fiind tot familionul acasa zic plecam mai devreme sa-mi caut pantofi si apoi mergem direct la control cu burta. Zis si facut. Plecam in oras, pe unde vazusem eu niste patofi draguti care mergeau purtati si dupa ce nasc si ce sa vezi nu mai avea
just my luck!
OK zic nu e o problema, suntem in buricul targului cred ca sunt 4-5 magazine de patofi pe o raza de 500 de metri. Mihai zice el timid asa: da la leonardo nu vrei sa te uiti? Io: nu prea, tu nu auzi ca nu vreau sa dau 1.5 mil pe o pereke de patofi cu talpa joasa, lasa ca stiu eu ce au aia la leonardo. El de colo hai totusi sa incercam ca uite e acolea si e deschis ce sa vezi au si oferta, iei o pereke si a doua o platesti pe jumatate! Ce parere aveti? Am plecat sa-mi cumpar pantofi si am sfarsit prin a-mi admira barbatul in timp ce-si cumpara EL nu una ci DOUA pereki de tenisi de vara la oferta de la leonardo
Cred ca nu merita sa va spun ca degeaba am calcat in alte 4-5 magazine apoi nu am gasit nik pentru mine. Nu ca as fi fost eu prea pretentioasa sau mai stiu eu ce, ci pentru ca pur si simplu nu gaseam nimic masura mea, ca deh, trebuia si labosul de Filip sa semene cu cineva, port 40 spre 41 chiar, as putea sa zic... ![]()
Povestea are un final asteptat si fericit pana la urma: m-am dus singura in piata la obor si mi-am gasit niste saboti chiar misto, doar captusiti cu piele (dar ce mai conteaza cand arata chiar bine?) si pe care am dat suma fabuloasa deeeee 300 de mii 
Mihai nu o sa fie plecat toata vara. S-a nimerit sa plece acum, dar nu a mai fost de vreo 2 luni parca. Cat despre sunat
hai poate reusim si noi sa ne vedem candva in vara asta ca ne tot chinuim de vreun an!
Offf, deja nu mai pot am niste picioare umflate si nu ma dau dusa de la compu. Am inebunit de tot ce m-oi fi agitand atata nu stiu. Ma duc sa ma bag in pat ca explodez aici. Pa, noapte buna!
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
ioanailincam spune:
Salutare! DUpa cum ziceam, frumoasa zi! Si luuuunga... ACum pe seara am si iesit un pic sa ma duc pe la chiriasi, iar cand m-am intors Ana era deja adormita si am avut timp sa ma uit si pe niste hartoage.
Androix - nu i-am dat Anei Aciclovir (mi-a zis de el dr ceva, dar nu era prea convinsa si nici eu nu mai aveam chef de ceva nou; oricum cand am sunat dr Ana era deja in toata splendoarea bubelor), iar cand a facut barbatul nici nu stiam de el. EU nu as duce-o pe Ana la party de-ala de zici tu acolo (cred ca nici daca nu pateam ce-am patit cu varicela nu o duceam), orice ar fi, boala e boala si nu stii ce se poate intampla. Ca sa nu mai zic ca tu esti atata de aproape de a naste (banuiesc ca oricum l-ai expedia in Berceni). Dar cunosti pe cineva care are acum?
Florentina - culmea e ca nu prea s-a scarpinat mititica, chiar m-am mirat cat de cooperanta a fost. Cel putin la pasarica o manca groaznic, dar daca ii ziceam sa ia mana o lua (cu o fata de mai mare plansul). Nu cred ca va ramane cu semne pe fata, pe corp s-ar putea ca are vreo 2 buboaie monstruoase. Ma bucur in orice caz ca merge spre vindecare, nici febra nu mai are, deci nu mai erupe.
Nelia - vai, nu-mi spune de copii mari. Chiar ma gandeam azi cum trece timpul asta: imi amintesc de OlgaM cat de suparata era anul trecut ca se termina sejurul in tara si acum nu-mi vine sa cred ca deja se intoarce. Iar faza cu gradinitele mi se pare de-a dreptul neverosimila, adica deja nu mai cautam gradinite de nevoie ca ne intoarcem la munca si nu avem cu cine sa-i lasam, ci pentru ca e timpul sa mearga
. SI uite asa trec vietile noastre... E chiar trist daca stai sa te gandesti, dar mai bine nu ne gandim ca picam in butoiul cu melancolie ca alde Daniela![]()
Elisor - dropshots-ul are limita de poze (eu stiam max 250); de aceea eu am atatea link-uri la semnatura, ca am tot deschis albume pe masura ce se umpleau cele vechi.
Tu inca mai tii dieta? Ceva rezultate spectaculoase sau tii secret si vrei sa ne uimesti precum Gusta
?
Teddy - e groasa daca nu mai apari. Sper ca sunteti bine!
Moni - iti urez si eu cu intarziere bine ai venit in grupul nostru. Sper sa stai pe aici ca multe mamici au venit, s-au prezentat si apoi au disparut definitiv![]()
Androix - sa stapanesti sanatoasa sabotii
. Stiam eu de ce o sa-mi para rau dupa tine dupa nascare, esti atata de haioasa! Nu te stresa, si eu fac parte din categoria celor care poate noroc insotitorilor la cumparaturi cand ies sa-mi cumpar eu ceva (in conditiile in care insotitorul nu are nici cea mai mica intentie si nevoie de a achizitiona ceva
).
Gata, ma duc sa-l dau afara pe barbat de la dus (acum, ca aproape i-au trecut bubele a revenit la obiceiul civilizat de
) si apoi ma duc la nani. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
LA MULTI ANI PATRICIA!
LA MULTI ANI RARES STEFAN!
si
LA MULTI ANI ALYSSA, bucuria noastra de copil!
Sa fiti toti sanatosi, veseli si plini de noroc in viata!
Album Alyssa
Oana C spune:
LA MULTI ANI, PATRICIA ANNELISE!!!
LA MULTI ANI, ALYSSA!!!
LA MULTI ANI, RARES STEFAN!!!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Tdi spune:
Am reusit si eu in al 12-lea ceas (la propriu) sa fac urarile pentru ziua de azi
...toata ziua am alergat ca iepurii prin oras si cu pregatirile pentru ziua pufuletzei. aseara am avut si surpriza sa vina maica-mea cu cumnatul fara sa ne anunte nimeni si trebuie sa ma ocup si de ei pana luni cand pleaca inapoi in Ro.
pitika e foarte fericita de cadouri, asteapta si ziua de maine cand sarbatorim din nou la socri cu familionul iar sambata viitoare va fi petrecerea propriu-zisa cu copiii si prietenii.
bubele s-au mai dezumflat si se usuca, pana la urma cred ca a fost cum a zis pediatrul nostru, nu varicela sau altceva.
ma duc sa citesc din urma (7 pagini
!).
Album Alyssa
Tdi spune:
Fetelor, va multumim din suflet pentru urari...sunteti tare dragute, ca de obicei! va 

pe toate.
Am citit totul pe fuga, o sa reiau luni pe indelete ca acum n-am priceput nimic.
Sanatate multa la care mai sunt bolnaviori!
Duminica placuta tuturor!
Album Alyssa
ralwka spune:
LA MULTI ANI, PATRICIA ANNELISE!
LA MULTI ANI, ALYSSA!
LA MULTI ANI, RARES STEFAN!
Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi! Dumnezeu sa va ocroteasca de tot ce-i rau iar parintii sa va fie mereu aproape, sa le aduceti numai bucurii.
Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">
Oana C spune:
Adriana, cuscraaaaa, imi face o deosebita placere sa fiu prima care iti ureaza 
LA MULTI ANI!!!!

Multa sanatate, fericire, dragoste si tot ce iti doresti, alaturi de JP si ginerica al meu cel scump si frumos, Aidan.
Pupici si toate urarile si de la nora
si John.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Fetelor, multumesc inca o data pentru sustinerea morala. 

OlgaM, multumesc pentru descrierea ta. Mi-a dat mai mult curaj. Am notat si numarul de telefon. O sa te sun sa te intreb cum ati facut cu statul in spital. Noi locuim la 1 ora si jum de Philadelphia, dar traficul este foare aiurea, asa ca ne-am gindit sa inchiriem o camera la un hotel apropiat de spital, iar sotul sa stea acolo noaptea. Voi cum ati facut?
Ioana, aoleuuuuu, am vazut pozele cu papusica ta. Saracuta, cred ca e foarte suparata din cauza mincarimilor. Pupici multi si sa ii treaca bubitele cit se poate de repede si fara urme.
Eli, si eu am trecut prin starile astea cu Eva, atunci cind am dus-o in prima zi la gradinita. De-asta nici nu am lasat-o acolo ... ca nu e nimeni sa o iubeasca si sa aiba grija de ea asa ca mama. Daca gasesti o gradinita care iti place foarte mult, unde esti convinsa ca Biencuta va fi ingrijita si iubita, atunci poti sa te mai relaxezi putin si sa mergi cu sufletul impacat la servici.
Eu folosesc www.abreva.com/" target="_blank">Abreva pentru herpes. Este foarte bun si trece imediat!!!
Azi ma uitam la patinaj sincron, din Canada, si m-a apucat plinsul cind le-am vazut pe fetele alea ce frumos patinau ... Imi doresc din tot sufletul sa terminam cu toate problemele, iar Eva sa nu mai sufere, sa fie fericita si activa.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Am votat si eu copilasii de la Pampers, pina acum, cind am vrut sa o votez pe Ana si mi-au cerut nr de telefon ... Mai e vreo modalitate de a vota, fara nr de tel?
Am votat si pentru site-ul Florentinei; i-am dat nota 10!!!!! Dar si merita!!!!
Nelia, felicitari!!!! Ai fetita mare de acum!!!! Ce i-a adus Tooth Fairy?
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva