Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 11
nelia spune:
Am mincat un castron de salata de scrumbie cu ceapa si masline... si acum astept sa-mi fie rau!![]()
Oana_C, Eva s-a dovedit ca e o luptatoare si sint sigura ca va fa fi foarte activa cind va scapa de problemute. Trebuie sa ai incredere in fortele ei!
Androix, esti mortala! Ai un stil atit de haios de a scrie... Autor de satire trebuia sa te faci. Sa porti sanatoasa sabotii! Si unde planuiesti sa pleci in vacanta!?!
I-am cautat Agatei patine cu rotile (role) drept cadou, dar nu i-am gasit numarul ei decit la vreo 300 de dolari, asta dupa ce am dat alte 300 pe haine... pai ajungem in sapa de lemn (nu ca am fi prea departe) continuond asa. Dar astea vor fi cadoul, ca tot voiam sa-i luam. Ea e in continuare la fel de incintata, abia asteapta sa ajunga la scoala ca sa spuna ca ii va cadea si ei un dinte. Imi era teama de reactia ei, ca ea nu vrea sa creasca mare si mai are si oroare de chestii care ii afecteaza fizicul, nu suporta singele, durerea... in iarna au fost vreo doua luni in care numai despre caderea dintilor m-a intrebat, apoi am scapat, ca are vreo trei colegi stirbi si a aflat de la ei ce si cum. Dar eu ma intristez tare cind imi aduc aminte sau cind vine si mi-l arata ca acum se misca si mai tare... E atit de mare!!! Oare unde e bebelusul meu de acum citiva ani!?! Si ma uit si la Tudora cite face si cit a crescut si s-a schimbat in ultimul timp si nu-mi vine sa cred cit de repede trece timpul asta. Imi vine sa las totul balta si sa stau numai cu copiii, sa ma uit la ei cum cresc, sa-i ascult tot timpul, sa ma joc cu ei cit e ziua de lunga... ca acusi nu vor mai fi copii.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
loreen spune:
Buna dimineatza...
Cine se scoala de dimineatza departe ajunge...la calculator
M-am trezt de la 6 cum mi-am promis aseara singura in oglinda ca sa fac mancare...si fac ...nimic adica...prefer sa beau cafeaua aici si apoi sa ma fac Cenusareasa...
Elisor prima buba nu-i ca a lu' Bibi,dar aseara mai avea inca 3 exact asa cum spui tu cu puroi...le-am imbatat cu niste betadina si astept...ce nu stiu
Mie mereu mi-a placut sa fac studiu de caz pe oameni( vai ce cuvinte pompoase folosesc
) si sa-mi dau cu presupusul la zodii...90% nimeream toate balantele...ma uit la mine si la Bianca si vad o diferenta mare si iarasi mai vad ca o sa avem mari probleme in viitor,ea avand ascendentul in varsator( ce dracu oi avea la ora asta nu stiu
)...
Cat priveste serviciul...nu stiu ce sa zic...conteaza enorm sa-ti placa ceea ce faci,apoi sa ai un colectiv de prima clasa si sa apoi sa te simti tu bine si impacata cu tine insati...copii cresc,poate chiar mai repede si la fel de bine si fara noi omniprezente toata ziua...
Dar iti pot spune ca la inceput iti va fi atat de greu incat o sa simti ca te sufoci...dar trece
Cuscra al meu sot zice la Sibiu,foarte darnic in exorimare" auzi nu vrei sa-ti iei pantofi noi?!"( suna de parca vroia sa-mi propuna o noapte de amor ghebos pe marginea rapei)...de ce zic io de colo...pai ca vrea el sa-si ia de la Leonardo si sa profitam de oferta...pai sa profite ma-ta am zis ca vreau io sa-mi iau doua perechi ca-s o doamna ce celulita mea ...ca si la Vrana cand am fost cadoul meu de 8 martie au fost niste camasi si alte toale pentru domnu'... asa ca te inteleg perfectamente ... umblii o viatza intreaga sa-ti iei doua prostii si in final tot ei sunt mai presus...dar sa porti sanatoasa sabotii...Liotonul face minuni la picioarele umflate si mai ales crema de la Chicco special pentru mame gravide,pentru picioare...o mancam pe paine la Delia...
Nelia primul dinte care i-a cazut lui Bibi a insemnat pentru mine o saptamana de bocete...am luat frumos copilu de manuta si m-am dus la stomatolog sa fie ca la carte...intram in cabine si cand am vazut-o catarata pe scaun si pe dr cu clestele in gura ei am inceput sa plang cu hohote...bietu copil se uita ca curca la mine ...m-a dat afara sa nu cumva sa traumatizez copilul...restul dintilor au cazut singuri la periaj...a schimbat 8 pana acuma si ii cade cat de curand primul canin...
Cu poftele ehhheee...la Bibi mancam peste in draci,eram in stare sa ies direct cu gura la pescuit si multe fructe...la Delia bagam mana in foc ca e baiat ca eram in mai ceva ca aia din Spirala cand vedeam carnea tocata si pastele...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
omustata spune:
La multi ani, Ana Maria!
Iar sunt in urma cu cititul, asa ca ma scuzati daca iar vorbesc aiurea.
Eli-si eu am o potentiala problema de sanatate si sunt destul de stresata. Hai sa ne plangem una pe umarul celeilalte, ca eu una nu dorm noptile din cauza asta.
Si eu am incercat sa o votez pe Mogo si-mi spune exact acelasi lucru ca si tie.
Laura-nici Maya nu mananca fructe, de fapt nu-i plac deloc, dar le mananca cu forta. Nu sunt pe principiul ca trebuie fortat copilul sa manance ceva ce nu-i place, dar ma enerveaza ca unele fructe nici nu vrea sa le incerce macar. Si stiu ca sunt si foarte sanatoase si are nevoie de vitamina C. Asa ca i le dau prin blender ca atunci cand era mica, ii pun niste zahar, ma asez si cu o momeala langa mine (biscuiti, stafide, sau ceva ce-i place ei mult)si ii spun ca nu primeste biscuiti pana nu mananca fructe. Dupa cateva guri bune de fructe, ii dau si un biscuite si tot asa. Am ajuns ca are unele mese in care si uita ca trebuie sa-i mai dau biscuite, desi daca nu-i are in fata nu o pot convinge sa manance fructe. Nu stiu daca fac bine, dar rezultatul este ca le mananca. Azi m-a socat ca a mancat mure si inca multe. Eu ma pregateam sa le combin cu altele si sa le pun la blender si ea mi-a cerut una si-mi era ca o scuipa. Dar a tot cerut si a mancat o groaza de nu-mi venea sa cred.
Cat despre eczema Deliei, chiar nu stiu ce sa zic. Nu m-am confruntat cu asa ceva. Maya are o eczema la gura de cateva luni. Am tot zis ca-i de la iarna, frig, vant, etc, dar uite ca s-a incalzit afara si tot nu-i trece. Pupici si sanatate!
Flori-mie cand am avut varicela mi-a aparut prima pe umar si tot doar una. Peste vreo 24 de ore au aparut si celelalte. S-ar putea sa fie mai ales daca ziceti ca-i epidemie si mai are si febra. Doamne ajuta sa nu fie!
Nelia-impresia mea din ce in ce mai puternica este ca sotii nostri seamana destul de mult in unele privinte. Si Mircea este un impatimit al muntelui, are o memorie fantastica, se duce la sala si daca este mort de oboseala si nu se poate misca. Si astea sunt numai cateva pe care le-am observat eu din cat il descrii tu pe Octav.
Daniela-crizele Mayei s-au mai rarit, pentru ca am invatat eu sa le previn, iar cand apar am invatat sa le ignor. Dar tot am parte de macar una pe zi. Insa acum 2 zile s-a sculat dupa somnul de pranz plangand, am luat-o din pat si apoi a tinut-o in istericale 40 de minute, fara exagerare! De ce, nu stiu. Se tavalea pe jos, daca ma duceam la ea se ducea intr-un colt al camerei, fugea de mine, efectiv am lasat-o in pace. Nu stiam ce sa-i fac. Eram hotarata ca daca ajunge la o ora sun la doctor. Stii ce face sotul meu? Rade de ea sau o imita. Si atunci ea incepe sa rada si ii trece criza. Am incerc si eu, dar cu mine mai tare se enerveaza. Se pare ca nu stiu cum sa o iau.
Chris-nu stiu ce sa-ti raspund legat de fetita care a surzit. Imi pare tare rau de ea.
Ioana-cum am scris si mai sus, nu ma lasa sa o votez pe Mogo. Cica am mai votat odata, dar eu sunt sigura ca am votat-o numai pe Alexia. Poate nu avem voie sa votam 2 copii odata. Sau Alex al lui Beatrice, nu era tot pe site-ul asta?
Maya este vaccinata de varicela, dar doar odata. Oare este suficient?
CE telepatie! Tocmai azi a fost sora mea la Ikea si mi-a facut poze la cateva patuturi la 6 milioane. Imi place unul rosu. Ea a fost si la Mobexepert, dar acolo cica erau 12 milioane si mai dadeai vreo 4 milioane si pe saltea.
Ma duc sa ma culc ca iar ma prinde ora 1 noaptea. O duminica insorita va doresc.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
loreen spune:
Gata primul pas l-am facut...am taiat carnea...
Daniela dupa cum vezi ma inghesuie dorul la cratita...petrecere frumoasa azi cu musafirii...
Flori te inteleg cu Maya...io cu Delia stau linistita ca daca nu mananca cu mine recupereaza cu femeia,dar parca si nist efructe acolo nu ar strica putin...pentru digestie...
Olgutza din America am sa vreau sa incerc sa ma arunc totusi la Bucuresti ...mai ales ca acuma e autostrada mai mult de jumate data in folosintza...dar sa vedem ...
Si eu am memoria vizuala dezvoltata la maxim,insa la numere desi lucrez toata ziua cu cifre nu prea ma descurc...tin minte zile de nastere de acum o suta de ani dar sa nu ma intrebi cat fac 7x8...
Nelia si Bianca are probleme cu buzele crapate si o tine apropae toata iarna,cu precadere cand e vant...si mai nou i se usuca si pielea de o manaca peste tot...si exact cum spui tu o dau si se da,ea mai putin,cu de toate si parca degeaba...
Olgutza din America sa stii ca asa am sa fac si eu ...fructe pasate ca la bebelusi...o sa le tina companie Antoniei si lui Patrick ca altfel nu se poate...Somn usor
Gata...ma duc la cratita...mi las rstul compunerii pe mai incolo ca ma risc ...nici cu crapelnitza gata si inatarziata la party balamuc
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
LA MULTI ANI ADRIANA ... 
... iti doresc o viatza asa cum ti-o doresti tu,sa ai parte de tot ceea ce visezi...
LA MULTI ANI ANA MARIA ... 
...sa cresti mare si sanatoasa, sa ai atata noroc cat s apoti da si la altii...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
elisor spune:
LA MULTI ANI ADRIANA!

Sa fii santoasa tu si cei dragi tie sa va puteti bucura de viata, sa ti se implineasca visele!
LA MULI ANI ANA-MARIA!

Sa fii sanatoasa si sa cresti frumos!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
PETRECERE FRUMOASA CONSTANTA!

P.S. Am gasit o pagina de citit, nu-i chiar mult, o s-o iau voiniceste.
Bianca (13.06.2005)
monu spune:
Adriana, LA MULTI ANI!!! Multa fericire si dragoste.
Ana Maria, LA MULTI ANI!!! Sa cresti mare, sanatoasa si sa te bucuri de o viata frumoasa.
CONSTANTA, DISTRACTIE PLACUTA.

Eu am scapat de o grija
testul e NEGATIV. Dar musafirii tot nu vin. ii mai astept. azi mergem la zoo. pup.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
loreen spune:
Multumim frumos pentru urari... sa vedem ce iese...va aratam apres
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
elisor spune:
Androix 
imi place ca mai ai timp sa visezi la minivacanta si Georgia cuminte sa te si asculte.
Poate o cocea demult Mihai cu leonardo si a gasit momentul oportun
. Sa-ti traiasca sabotii si sa te scoata din necaz cel putin pana se naste Georgia sau toata vara. Pai marimile astea 40-41 sunt cel mai des intalnite, ca daca aveai un 35 atunci puteai sa mergi direct la copii.
mersi pentru incurajari! Asa e, va am pe voi 

Ioana da, mai tin dieta, am prins in sfarsit ambitia de-un picior si nu vreau sa-i mai dau drumul si vreau sa vad, daca sunt in stare pana-n 9 iulie cat dureaza schema B, cat pot da jos. Am dat jos 7 kg, nimic spectaculos pana acum, raportat la cate vreau sa ajung.
Teddy ma bucur ca Aly e mai bine, distractie placuta la nono si nona! Nu uita de poze!
Laura imi place cum suna "party balamuc"
, astept relatarile de la fata locului si multe poze.
Cu bubele la Bianca e si mai rau. Aseara am vazut ca i-au mai aparut 2 tot prin aceeasi zona, nu pot sa pricep de ce ii ies, de ce sunt asa galmoase si cu puroi si in afara de tratamentul instituit de mine la doctor nu vreau sa ajung ca mai mult ca sigur imi face vreo criza pe-acolo de imi pune interdictie dr. pe cabinet si pe o raza de 100 m in jurul lui.
OlgutaM si Bianca face crize de-asta de ma intreb de fiecare data cu ce gresesc. Azi dimineata de exemplu mi-a urlat intr-una ca vrea "tii, tii" (trenul cu Thomas), pe care n-aveam de unde sa-l scot, a vazut reclama cu el pe Minimax si o tinea pe-a ei ca vrea. Pana la urma i-am pus un tren in brate pe care l-a azvarlit cat colo nervoasa, dar dupa vreo 5 minute am vazut-o cu el. La mine merge cel mai bine s-o ignor, o las sa se tavaleasca desi imi vine sa-i trag cateva la fund, dar stiu ca as amplifica criza si mai mult.
Iar "nuul" e la ordinea zilei, rareori ne slabeste cu el. Dar sa speram ca nu vor dura prea mult crizele astea si etapa negativismului si o sa ne intelegem mai bine in curand.
Imi place ca spui o "potentiala problema de sanatate", asa sper si eu sa ramana potentiala.
Raluca voi ce mai faceti? Ati scapata definitiv de intrusii din burtica? Cum mai merge operatiunea fara scutec? Sper sa nu rasucesc cutitul in rana, dar ce vei face cu Iulia, sta cu cineva sau la cresa/gradi? De tine mi-e teama sa intreb cum mai esti...si totusi, cum te mai simti?
Fran tu cum esti cu moralul? Pregatita pentru maine? Cum a fost ieri? Cum a fost la munte?
Andra voi v-ati intors?
Fetelor eu n-am vazut inca nici un TORT si nici o POZA de la vreo petrecere/aniversare
Bianca (13.06.2005)