Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 12
elisor spune:
Ioana am citit la regulament pe siteul pampers ca o persoana poate vota o singura data, dar nu inteleg cum s-au putut vota mai multi copilasi de aceeasi persoana, ca pe mine in continuare nu mai ma lasa sa votez. Si inca ceva, vezi ca filmuletul concureaza doar pentru o saptamana, daca il pui lunea ai mai multe sanse sa fie votat decat daca il pui sambata cum l-ai pus tu.
Imi pare tare, tare rau ca nu pot vota Mogaldeata, dar ii pot da un
din tot sufletul.
Florentina pe tine ma lasa sa te votez, azi din nou un 10 de la mine. Pana cand se voteaza?
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Florentina G spune:
Neata'
La Multi Ani Adriana!
Sa fi sanatoasa, sa ai parte de multe impliniri si satisfactii alaturi de familia ta, sa fi inconjurata de multa dragoste si lucruri bune la tot pasul!
La Multi Ani Ana Maria!
Sa cresti mare, sanatoasa si sa ai parte de mult noroc in viata! Tzumpiloi, cand ne mai povestesti despre voi?
Se pare ca Maya nu are varicela. Aproape ca as fi vrut sa o faca acum dat fiind ca eu si Patrick suntem imuni cica - de facut tot o va face si probabil ca mai tarziu vor lua unul de la altul! Pe de alta parte trag nadejde ca atunci cand o va face va fi cel putin la fel de cooperanta ca draga de Ana si nu o sa-si faca semne pe fata macar.
Androix, sa stapanesti sanatoasa incaltzarile, sa te tina mult si bine si sa nu mai indrazneasca sa-ti zambeasca cu toata gura cand nu te astepti! De intalnit sa ne fie rusine ca nu am reusit sa luam exemplul gashtii din Constanta, de fapt mie mai mult pentru ca am ratat cam toate ocaziile. Si eu sper sa ne vedem, poate reusim sa facem chiar o intalnire organizata - poate ne da Laura startul ca tot zice ca vrea sa vina la Bucuresti sa ne vada![
Ioana, eu am fost plina de "buboaie monstruoase", mai ales pe maini si nu am ramas cu nici un semn! Pupici Anei!
Raluca, nu mai spui nimic?
OanaC, nu te mai chinui singura, Eva va trece cu bine peste operatie si nu vad de ce sa nu fie un copil vesel si sanatos dupa. E o incercare grea, dar sunteti curajoase amandoua si va fi bine, ai sa vezi! Multumesc pentru vot! Am trecut pe primul loc! ![]()
Elisor, ai slabit deja 7 kg si nu ti se pare semnificativ? Woow! Ai ambitie, nu glumesti! Multumesc pentru vot! Azi am aflat ca daca folosesti explorer-ul te lasa sa votezi si nu te anunta ca nu ti se inregistreaza votul, dat fiind ca de la IP-ul tau s-a mai votat o data. De curiozitate, uitate la nr. de voturi si dupa ce votezi verifica daca ti s-a inregistrat votul. Nu exista o data limita pentru voturi am vazut.
Azi e chef mare la Constanta!!! Distractie placuta! Abia astept poze si povesti!!!!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
Androix spune:
La multi ani, Ana Maria!
Sa ai o viata frumoasa si plina de bucurii!
Adriana, la multi ani! Multa sanatate si sa-ti implinesti taote dorintele!
Azi e party la Constanta? Cuscra, crosetezi cumva un tiramisu?
Acum ma arunc pe autostrada soarelui si pana la voi nu ma mai opresc
Petrecere frumoasa si e de prisos dar tot zic: vrem pozeeeeeeee!
Ioana, pai mi-a trecut cu party-ul, trebuia sa ma misc mai repede. Asa numai perioada de incubatie e de 2 saptamani asa ca pica taman cand nasc. Nu l-as fi expediat in berceni asa ca oricum nu de asta o sa-mi arda atunci, asa ca o lasam pe epidemia viitoare.
Nu renunt insa la idee pentru viitor tocmai pentru ca stiu ca numai boala da imunitate pe bune, iar copilasii in general fac forme usoare, nu ce am patit eu. Pai faceti o comparatie: in mod normal se sta in casa 2 saptamani timp in care cam cad toate cojile. Eu am stat vreo 5-6 pana mi=au cazut toate.
Si nu inteleg de ce nu v-a dat tratamentul cu aciclovir, cand am facut eu era oarecum obligatoriu si standard, il luat toata lumea. E singura chestie care lupta impotriva eruptiei si a virusului, restul sunt smacuri care sa aline mancarimile si atat.
Eiii, da ma rog... Sper ca Ana saracuta nu mai are asa mancarimi, o data ce se formeaza cojile nu mai mananca. Am vazut ca are multe bubite pe fata. Multa multa atentie sa nu le rupa ca ramane semn. Ai mare grija si cum sta cu capsorul cand doarme, ca mie in somn mi s-au rupt doua buboaie care mi-au lasat semn pe fata. Noroc ca oricum nu am eu vreun ten de portelan si in timp s-au pierdut printre pori deschisi si alte imperfectiuni asa ca nu se mai vad.
Aaa, si sa nu-ti para rau ca asa cum ma cunosc eu pe mine, scap de nascare apoi de sesiune pana la sfarsitul lui iunie si in iulie cel mai tarziu sunt inapoi pe forum cu norma intreaga ![]()
Nelia,
ma faci sa rad in hohote, auzi unde plec in vacanta? LOL in dormitor! Cu farfuria de mancare pe burta, cu picioarele in sus pe-o perna mare si tzapanoasa, cu telecomanda intr-o mana si eventual un sot care sa ma serveasca cu tot ce-mi pofteste inima! Nu va ganditi la prostii: prajituri de la cea mai tare cofetarie din cartier, suculetz rece, capsuni ca o sa le duc dorul dupa ce nasc, chestii d-astea ![]()
Andra se intoarce luni, adik maine.
Eu azinoapte nu am prea putut sa dorm, am stat pana la 23 intepenita pe scaun la calculator si cand m-am pus in pat eram atat de umflata incat simteam ca pleznesc. Pana la 4 dimineata m-am intors de pe o parte pe alta pentru ca imi amortea mana care pica sub mine, n-o puteam tine nicicum, iar pe spate nu pot sa dorm ca ma sufoca burta. Vai de capul meu, nu mai spun ce de ganduri negre ca poate ma apuca si sunt si singura si bagajul imprastiat care incotro, si banii sunt pe card, de parca taxiul pot sa-l platesc cu plastic
deci nu cred ca am o suta de mii in portofel, intr-un cuvant sunt cam inconstienta si ar cam trebui sa-mi pun lucrurile in ordine.
In schimb aseara inainte de a termina ce-mi propusesem sa scriu ascultam muzica pe VH1 clasic, numai muzici d-alea misto veki si ma bucuram ca proasta aproape pana la lacrimi inchipuindu-mi cum o sa petrec dupa examenele astea doua. ![]()
![]()
![]()
Asa ca acum va las, nu de alta dar trebuie sa si am pentru ce sa petrec, nu ![]()
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
elisor spune:
Ce liniste e pe-aici.
Eu fac ture la baie ca am baut o tona de apa si mi-e frica sa ies din casa, mereu parca am senzatia ca fac pe mine.
Androix sa nu dormi pe spate, desi cred ca stii asta, mi-a spus-o ginecoloaga dar chiar nu-mi amintesc care-i explicatia, cand dormi pe burta pune-ti cumva un pui de pernita sub ea, mai mult langa ea si fundul cumva in sus, ai sa vezi ca-i o pozitie destul de comoda, daca ai inteles ceva din explicatii. Retii apa, nu, de spui ca esti umflata. Incearca sa mananci carne.
Nici lui Andreas nu i-a prescris aciclovir, doar nurofen si mixtura mentolata si arata saracul la fel ca Ana. Dupa juma de an a facut si oreion si uite asa a fost anul in care am ratat 2 serbari.
Florentina ba imi lua votul in considerare, chiar am observat lucrul asta pentru ca m-am uitat special ce arata inainte de vot si dupa.
7 kg pare mult daca tinta e undeva pe-aproape, dar eu as vrea sa dau jos cel putin minimul de la schema B, adica 18 kg.
Bine ca a scapat (deocamdata) Maya de varicela.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
fran spune:
La Multi Ani si de la noi pentru gasca 5-5-5, Alyssa si Rares !
La Multi Ani Ana-Maria, spune-i mamicii tale ca o mai asteptam pe aici!
Adriana, La Multi Ani si
pentru o mamica asa frumoasa !
Eu va multumesc din tot sufletul pentru urarile voastre. Ne-am intors ieri de la munte si cred ca inca nu prea realizez ca maine merg la serviciu...Nu am calcat niciodata prin sediul nou din Ploiesti-eu aveam decizia de mutare de la Bucuresti la Ploiesti cu data de 05.05.05
...ca ne-au "mutat" in serii...in fine, maine la 7 fara un sfert plec spre Ploiesti cu autocarul din pta victoriei, sa va ganditi si la mine ca in mod sigur pe langa cei care se vor bucura ca ma intorc la serviciu sunt destui care sa se strambe ca am "ratat" naveta 2 ani...Eu voi lucra si intr-un departament nou, pe sefa mea directa o stiu bine-am fost oarecum colaboratoare, desi lucram in sedii diferite-am primit acelasi grad stiintific(cel mai mare la noi, adica cu unul mai putin decat maximul de la OMV Austria) la reorganizare, doar ca ea are 10 in plus experienta si doctoratul asa ca ea a fost numita sefa(eu eram si gravida in 8 luni atunci). Tipa e de treaba dar in mod sigur nu o sa se "bage" sa ceara sa-mi mareasca seful departamentului salariul(cu asta am vorbit de 2 ori in viata mea-cand m-a sunat sa ma intrebe cand vin la serviciu
), iar salariul meu e evident mult mai mic decat al celor cu grad similar cu al nostru-la mutare s-au facut mariri destul de mari, dar eu intrasem deja in prenatal...
Acum sa va zic de la munte- am stat la Bran la vila Alisa, in camera mare pana la urma-mai precis in camera 5, unde a stat si Gabi
. Cred ca au fentat pe cineva cu o camera de la mansarda pe care ne-o rezervasera, de 1 mai vila a fost plina dar apoi am ramas singuri si cred ca se cam asteptau la asta si au preferat sa ne dea camera mare. Ceea ce a fost foarte bine, a avut si Iepu loc de intors...camerele "mici" chiar sunt mici, pentru o noapte-doua merg, dar pentru 8 nopti cat am stat noi cred ca era cam inghesuiala. Am avut o problema cu ei cu caldura-de unde in primele zile te coceai, mai ales noaptea, dupa ce am ramas singuri in vila au inceput sa o "rationalizeze" de la 9 seara pana pe la 4 dimineata. Dar s-a rezolvat cand am spus la receptie. Una peste alta vila e super pentru piticanii ca ale noastre, de fapt de 1 mai cand a fost totul ocupat fiecare familie avea 1-2 copii...E loc de joaca in jurul ei si dupa ce ne intorceam dupa-amiaza de pe unde umblasem stateam cu rand pe afara cu Iepu. In plus fiind atatia copii nu se supara nimeni ca mai tragea cate unul cate un chiot...noi comandam mancarea la ei si apoi o luam in camera ca Iepu nu avea stare in restaurant si a fost ok. Am vazut ca incalzeau si apa pentru bibe.
Am avut si o surpriza nasoala pe drum cand ne duceam spre Bran, pe la Azuga Iepu a varsat, prima oara in viata ei. A varsat apa ca bause cam 200ml si se vedea ca nu ii e prea bine. Dupa asta am citit in mami-ca raul de masina apare pe la 2 ani, pana atunci copii suporta bine-merci masina, avionul etc...sper sa fie doar o intamplare si sa nu se repete. De fapt dupa asta am tot mers cu ea cu masina, dar a si dormit destul de mult in masina si am tot facut pauze la jumatate de ora cand nu dormea... Am fost pe la Balea, la Plaiul Foii, la Babele, Dambovicioara, Moeciu. La Trei Brazi ne-am intalnit cu Andra. Intrasem in restaurant-unde se fuma
-si ne uitam sa stam mai departe de cei care fumau. Am vazut o gravidutza cu coada ochiului , m-am gandit ca probabil si ea se uita tot sa stea mai departe de fumatori
, dar apoi mi-a atras atentia ca prea se holba la Iepu
Mey, ce sa va zic, arata TRAZNET. Nici vorba de ce se vaita ea pe aici cu ingrasatul, pe cuvant de pionier ca nu prea ma omor cu laudele dar ea chiar le merita din plin. Evident are o ditai burta, dar dupa ce au plecat- Paul m-a intrebat "tipa e gravida?"![]()
![]()
. Deci nici dupa ce am fost eu gravi el tot nu s-a prins cum arata o gravida. Zic asta pentru ca inainte sa ne casatorim noi am fost la un curs impreuna la care profesoara mai avea 3 saptamani si nastea. Pentru el a fost o surpriza totala cand a nascut, nu se prinsese ca e gravida. Pe bune, cica si-a imaginat ca asa e ea, mai plinutza.![]()
Incerc sa citesc si eu din urma, si poate reusesc sa mai scriu si de la serviciu...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
ioanailincam spune:
LA MULTI ANI, ANA MARIA!
Iti doresc sa ai o viata frumoasa, sa cresti mare, alaturi de cei dragi! Hai, mamica de fetita frumoasa, sa ne spui despre ea cum creste!
LA MULTI ANI, ADRIANA!
Sa ai parte numai de bucurii, fericire si veselie in viata ta!
Chiar ca pustiu, Elisor! EU abia acum m-am trezit, am dormit 3 ore cu Ana ca procu'
; ea mai doarme si acum, cu suzeta cazuta, atata e de rupta. SPer sa mai bage o tura de somn pentru ca... am ramas singurele
. Tati a plecat spre nord, mor de ciuda, nu alta. Culmea e ca nici nu prea imi doream sa merg la petrecerea asta (dovada ca la birou nici nu am vorbit cu sefii din timp, am lasat pe ultimul moment si pana la urma bine am facut ca uite, n-a mai fost cazul), dar acum ca l-a vazut plecat mor de invidie. Si cum si Ana e mai bine (inca are buboaie, dar sunt clar spre vindecare) stau si ma intreb daca... Ei, tardive remuscarile, asa ca voi sta acasa si voi incerca sa petrec cu Mogo langa mine. Diseara cel putin sunt hotarata sa vad un film (am vrut si acuma, la pranz, dar m-a doborat epuizarea
), mai e si Lost si e destul de bine pentru duminica seara
.
Asa, acum am aflat ca barbatul a facut o victima la birou: un coleg a sunat pe mobil (unul pe care nu l-a luat cu el) sa intrebe cum arata bubitele (era sa ma dau de gol ca nu acasa, noroc ca mi-a picat fisa sa zic ca doarme cu Ana) si din ce zicea pare a fi varicela. Ce nu inteleg e ca a facut abia cum pe cand Ana a facut deja de-o saptamana (probabil ca Ana a luat-o din prima zi de contagiune, pe cand pe coleg l-a agatat mai tarziu). Mama ei de boala!
Androix - nici eu nu stiu de ce nu ne-a dat aciclovir, dr mi-a zis ca unii au raspuns bine la el si atat, nici doza, nici cum se da. Nu mai stiu daca mi l-a mentionat inainte sau dupa ce i-am spus ca Ana e bolnava de 4 zile (ca daca mi-a zis dupa inseamna ca o fi considerat ca e prea tarziu, daca tu zici ca se da chiar la inceput).
Constanta - petrecere frumoasa! Moama, ce-as baga un pic de tort de la copilasi, zici ca sunt nebuna, as manca numai dulciuri

Elsisor - bravo cu 7 kg
. Este foarte bine deja, ca doar nu vrei sa dai din prima 18 sa te mature cu farasul de anemie.
Cu concursul nu ma stresez, n-aveam eu ganduri de castig, mai ales ca s-au inscris sute de copilasi.
Gata, s-a terzit mimoza. Pupici!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Ana Maria! Mamica ta, nu ne mai zice nimic?
La multi ani fericiti Adriana!
Poze de la party sper sa reusesc sa pun mai tarziu. Totul bine si frumos
, doar ca Stefan a fost cam plangacios si salbaticutz.
Ati scris f. f. mult pt mine...
Am fost ieri la Ikea. Ne-am intors la 2 noaptea
, ca la 11 abia reusisem sa incarcam masina
. Am luat pat, cutii, cutiute, masa, scaunele, draperii, covorase etc... si una peste alta am lasat acolo vreo 20 de milioane. Am fi luat si dulap, dar nu aveam cum sa il transportam, ca si asa am fost la limita. Am facut un tur de forta, avand in vedere ca am plecat la 3 din Constanta si am mai avut si treaba in Buc. Nebunie mare, dar ne intrasera zilele in sac
si am zis ca daca nu luam zilele astea una-alta, iar nu mai reusim un an, ca de cand s-a nascut Stefan ne tot straduiam. Am luat un pat cu un sertar-pat sub el, sa doarma amandoi. Acum probabil ca mai dureaza ceva timp sa le montam, plus ca vrem sa si zugravim.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
gabitzam spune:
Androix, cred ca ai scapat cand a zis Laura de party-ul de la Constanta. Se sarbatoresc in grup: Delia, Alexandra, Sergiu , Stefan si Timeea. De-abia astept si eu sa apara fetele cu povesti si poze cu gasca ![]()
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
Ada_74 spune:
Eu am reusit sa incarc pozele, la gramada si nesortate, dar nu am timp sa scriu, ca ma calareste Sergiu.
Va pup si promit c-o sa revin, mai ales ca sunt restanta cu urarile.
http://family.webshots.com/album/558940548XpLgIY?track_pagetag=/page/photo/family/kids&track_action=/Owner/ViewActions/FullAlbum
monu spune:
Unde ati facut petrecerea la o gradi? ce tort frumos!!! super ideea! acum ma delectez cu pozele. ce de copii si mamici mumoase!
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia