Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 13
bolgiumiki spune:
Oh doamne,dar ce mult ati mai scris de cand nu am mai intrat!!
La multi ani si multa sanatate micilor nazdravani:STEFAN
ROBERT
RARES STEFAN
Sa fiti la fel de frumosi ca si pana acum si sa nu va pierdeti niciodata inocenta!!
La multi ani si tinerelor printese:PATRICIA ANNELISE
ALYSSA
ANA MARIA
Sa fiti sanatoase,sa cresteti mari si cuminti si sa va bucurati parintii!!
La multi ani si sanatate multa Adriana!
I-am serbat ziua de nastere lui Luca.Am facut o mini petrecere acasa,am invitat doua fetite gemene si doi baietei, toti putin mai mititei decat Luca.A fost un adevarat circ!!!Nu prea au vrut sa manance(exceptie Luca care a bagat la greu),dar s-au alergat si s-au batut pe masura.Le-am ornat o camera cu baloane,cu bannere,le-am cumparat coifuri,ochelari si fluiere de hartie.Dar mai interesant a fost sifonierul in care au scotocit cu ravna.Cand o sa mai am putin timp liber o sa pun niste poze.Luca a fost foarte incantat cand a vazut tortul cu lumanari aprinse si i s-a cantat la multi ani.La ora noua seara ,cand s-a terminat tot tambalaul, m-am ales cu o mare durere de cap!!Cand vor mai creste piticii o sa ii chem fara parinti.Bineinteles galagia cea mai mare au facut-o parintii!!
Va pup si ma intorc in urma sa mai prind si eu firul ca am ramas in urma de tot cu ceea ce s-a mai povestit pe aici.
elisor spune:
Am intrat special pentru Fran. Sa ai o zi usoara maine, sa te acomodezi cat mai repede dar nu da impresia ca te grabesti
s-o faci. Si poimanine sa fie la fel si tot asa cel putin o saptamana s-o tii tot intr-o acomodare. Cu naveta probabil va fi mai greu ca vei avea senzatia ca pierzi timpul. Poate cine stie, in scurt timp vei avea surpriza placuta sa-ti mareasca salaariul, e frustrant sa stii ca esti pe picior de egalitate cu ceilalti mai putin la bani. Asa am patit cu Andreas m-am intors tot la amaratul meu de milion pe cand colegele aveau 3 mil. si mi s-a spus ca va trebui sa maia stept inca un an pana imi poate face evaluarea, eu am facut adresa la minister si am primit raspuns ca in 2 saptamani sa ma evalueze, dar n-a mai fost nevoie ca am plecat si am schimbat meseria cu 180 grade.
Na, ca m-am intins mai mult decat speram, ce mai, sa ai o zi reusita maine si usoara!
Iepuretele care ramane maine atatea ore fara mami.
P.S. Cum a fost de ziua ei?
Hai, daca tot am intrat n-o fi foc daca mai scriu cateva randuri desi imi sufla-n ceafa Bianca sa facem exercitiile.
Ioana da-o-ncolo de petrecere, tu duceai lipsa de odihna nu de mondenitati. Bine ca te-ai odihnit si macar ai ocazia sa vezi cum e sa fiti doar voi doua, fetele, nu e prea rau, nu? Colegul poate face boala la 10-21 zile de la expunerea la virus pana ii apar primele semne. Mersi de felicitari, ma bucur ca au inceput sa iasa hainele din dulap ca prea stateau ascunse de suncile mele.
Bolgiumiki daca zici ca a fost asa tamabalau nu ma mir ca te doare capul. Una peste alta, e bine ca macar piticul tau s-a simtit aniversat. Tu cand incepi serviciul sau deja te-ai intors si n-am retinut eu?
Cornelia de abia astept sa vad camera copiilor cu noile achizitii, vor sta impreuna sau iar am retinut eu pe langa?
Pozele de la party balamuc (cum i-a spus Laura) le voi viziona maine dimineata pe indelete la cafea.
Fetelor care v-ati aniversat strumfii puneti poze cu tort, ca mor de pofta sa ling o felie virtuala
.
Noapte buna si vise placute!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
omustata spune:
La multi ani, Adriana! Sa fii fericita si sper ca supararea din familie sa nu-ti umbreasca ziua.
Eli-m-ai facut curioasa. Ce exercitii faci cu Bianca?
Bravo pentru kg si mai ales pentru vointa de fier. Te admir, sa stii. Dar nu vrei sa ne spui ce suparare ai?
Fetele din Constanta-am vazut pozele puse de Lili. Ce frumoase sunt!!
Laura si Androix-aveti un umor nemaipomenit. Cred ca daca v-ati incuscri cu adevarat v-ati distra de minune.
Azi imi vine sotul si parca vad ca intru iar din an in Paste. Dar macar se reintregeste familia si i-o mai pasez macar maine pe Maya ca m-a innebunit cu crizele ei.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
omustata spune:
Fran-inceput bun la servici.
Flori-bine ca nu-i varicela.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
patriciaRO spune:
Adriana
Sa fii sanatoasa si iubita!
Ana Maria

Beatrice, mami de
Alex pifos
patriciaRO spune:
Ada vazut poze.. mai ce frumos s-au simtit copii... Ce fain si tortul.. yamiii
Ioanailincam, vazut pozel si cu voi buboase... valeu, am si uitat cum se fac.. Am vazut in schimb si livingul. Foarte fain..
Elisor, parca de tine ziceai de ceva kg in minus.. Bravoo tie.. esti tare.
Noi de catvea zile adica mai precis de vineri ne-am tot plimbat cu bicicletele vreo 8 km si mai mult azi.. Ba la mare, ba prin tot felul de parcuri super bengoase si mari iar Pifosul a fost in al noualea cer de fericit ca era in natura si alerga cateii altora si se baga in seama cu toti copii pe care-i intalnea.. Asa sunt si ai vostri? Sau numai al meu este asa de bagaret?![]()
Beatrice, mami de
Alex pifos
Danelutza spune:
La multi ani, Adriana !
La multi ani, Ana Maria !

bolgiumiki spune:
Am pus poze de la petrecerea micutului meu Luca!!!Le gasiti in album.Nu am stiut sa le separ de restul pozelor
asa ca le gasiti de la poza cu numele "Am facut bubita" pana la sfarsitul albumului.Sper ca maine sa reusesc sa le separ ca sa vedeti numai pozele de la petrecere![]()
ioanailincam spune:
M-am umplut de 1000 de draci, dupa-amiaza asta n-a mai fost asa de frumoasa ca cea de ieri. De fapt n-a fost chiar rau, dar m-a enervat ploada asta ca n-a vrut sa doarma. S-a obisnuit sa doarma cu noi in pat asa ca nici n-am incercat sa o culc la ea in camera (reluam noi disciplina cand se intoarce tac'su acasa
), dar nici eu nu m-am indurat sa sting TV-ul. Asa ca m-a calarit pana acum 15 minute cand am decis sa-i sting pana la urma. Drept urmare a adormit in 5 minute, dar ce folos ca la ora asta nu mai pot sta sa vad filme. Asa ca ma duc sa spal vasele
si sa ma culc, maine e o zi grea si trebuie sa fiu fresh. Noapte buna!
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...