Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ioana am vrut s-o votez pe Mogo, dar m-au intrebat de sanatate, nr.de telefon si cica am mai votat o data . Cind am votat pentru Bea si Monu, era mai simplu, acuma ciuciu, ca sa vorbesc urit. Am gresit eu cu ceva, de ce nu ma lasa ?

Nelia ce bunataturi scrii tu ca gasesti la magazinele romanesti, nu tie mila si de cele care nu avem asa ceva prin preajma ? Aaa, uitam, am vazut pozele, Agata e o domnisoara , Tudora e inca micuta, dar e o scumpa si ea.

Florentina multumesc

Elisor am sa pun poze cu casa si privelistea din jur, dar deocamdata nu pot, ca aparatul e la doftoricit, domnisoara Isabella a binevoit sa-i dea un pumn, l-am scapat din mina si de-o saptamina nu ne mai pozam . Dar daca te autoinviti si chiar vii, te astept cu drag

Olga M si Isabella mai urla cind se trezeste din somn. Citeodata incep sa ma joc cu ea, ma ascund, ii fac bau-bau, iar de multe ori o iau in brate, o duc in fata oglinzii sa se vada cum arata si incep s-o strimb in oglinda. Incepe sa rida si-i trece.

Laura am rezolvat cu musafirii . Astept cu interes pozele de la intilnire si bineinteles o feliuta de tort, tot pozata si aia.

Ada foarte frumoase pozele, iar tortul e foarte interesant cu luminarele si numele fiecarui aniversat, frumos ati petrecut.

Dau drumul la mesaj, ca face fite calculatorul.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

M-am intors! Am spalat o tura de vase, acum beau un shake de capsuni (ma gandesc cu groaza ca trebuie sa spal mixerul) si cujet.

Ma intrebam daca acum, ca se intorc majoritatea mamicilor la munca, va mai fi la fel de animat subiectul, plus ca avem cateva prospete/viitoare mamici de-al doilea/treilea bb. Parca intrase la noi o mamica de iulie-august cu subiectul pe cale sa sucombe. Adica e de inteles: timp mai putin cu puiul, care trebuie rationalizat. Sa speram ca temerile mele nu se vor adeveri, hai sa nu ne lasam, fetelor, au fost prea frumosi anii astia 2 (tot nu-mi vine sa cred ce repede au trecut!).
Apropo ca au trecut, maia vem doar 2 luni de stimulent, nu erau multi bani, dar ma obisnuisem cu aia 300 de lei pe luna.

Fran - eu ma gandesc de pe acuma la tine si iti tin pumnii, ca maine la ora aia eu dau cu porcul inca. La saltiu, vezi si tu cum sunt apele: daca au nevoie mare de tine, nu te lasa, baga-te la o negociere!

Daniela - e clar ca au schimbat sistemul de vot de la primele inscrieri. Probabil vota atata lume incat s-au gandit sa intareasca sistemul de securitate. Nu va faceti sange rau, am inscris-o mai mult asa, de fun!

Cornelia - ma bucur ca ati gasit de toate la Ikea (deci pana la urma aveau pat cu sertar), sa ne arati poze neaparat dupa ce le montati. Iar dulapul puteti sa il luati data viitoare, poate faceti rost si de o masina mai mare.
Apropo de achizitii, azi am chemat un om sa ne faca debaralele ca nu se mai poate, am inceput iar sa acumulam ca harciogii si nu mai avem unde sa le depozitam. L-a sunat pe barbat sub seara si i-a zis ca manopera e pana intr-un milion jumate (2 debarale + 1 pantofar), dar cred ca nu a inteles asta bine ca mi se pare prea putin (e drept ca el nu taie palul, doar il monteaza pe pereti, dar parca tot e prea putin). Oricum, daca facem si asta, suntem cu 1 pas mai aproape de finalizarea casei.

Am vazut si eu cateva poze cu gasca din Constanta, dar la cele cu tortul nu am ajuns pentru ca merge netul ca naiba. Poate maine sa am timp. Aoleu, ia uite cat e ceasul, maine iar plang cand suna ceasul. O saptamana buna va doresc!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimieatza...

La mine e atat de dimienatza incat nu-mi vine sa cred...sunt la birou de la 5,30 si am zis sa va spun doua trei silabe pana nu adrm definitiv cu capul pe birou...

Petrecerea a fost tare frumoasa...copii multi,copii jucausi,unii plangaciosi la inceput, altii raciti ca urmare a gradinitelor...una peste alta a fost frumos si mi-ar placea sa poate spuna si eu doua trei cuvinte acolo despre cum li s-a parut...
Si iarasi mi-ar placea sa pastram chestia asta pentru fiecare an...ceea ce nu-i foarte greu...
A venit si Timeea ...a ramas aceaasi papusica de portelan...cand am luat-o in brate ma pregatisem voiniceste pentru haltere...dar m-am linistit...este o finuta balerina,dar prea putin conteaza pana la urma atata timp cat este sanatoasa...
Am avut si peripetii...Stefan a fost parlit neintentionat putin la par cand se chinuia Cornelia sa-i aprinde lumanarile,iar Delia de atata suflat si-a parlit genele de la ochiul stang...dar nu am chemat pompierii
A primit Delia si primul buchetel de flori...umbla tantzosa cu el prin curte de parca cine stie ce avea in mana...

Ce sa mai zic...ca la ora asta mi-a secat orice urma de inspiratie...

Elisor m-ai omorat ....7 kg...este bestial si imi place hotararea si ambitia ta.desi totusi 18 kg lipsa mi se pare cam mult...la anii nostrii nu ne prinde totusi......vorba aia cu doi copii tre sa avem si putina carnitza...
Pentru tine aici un tort intreg ...

Fran iti tin pumnii azi...e o zi mare pentru amandoua ...dar tu esti o persoana cu o tarie de caracter profunda si stiu ca vei face fatza cu brio...astept impresiile
si pozele de la ziua lu' Iepu

Daniela sa mor daca mi-a dat prin teasta asta proasta sa fac poza la felii de tort...dar e destul de mare pentru toata lumea...

Cuscra daca vii acuma ma apuc sa tricotat un tiramisu ...sau mai bine vin la spital sa-ti aduc o felie ca nu-i contraindicat la alaptat...

Olgutza din America...cand face sotu' dush mai bag acate-un ochi la noi sa ne zici una alta...
Io m-as incuscrii cu mare drag cu Cuscra mea,macar asa are si provinciala mea bolentin de Capitala cu rasarit de soare,dar ce-i dupa mine?!

Andra bine ai revenit acasa...sa treci sa ne spui cum fu'...

Ioana io mai bine ma las de servici dar de voi nu...asa ca io ca raia ...

Incerc si io sa incarc niste poze,insa la ce viteza monumentala are netu aici nu stiu cand se termina...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ioanaaaaaa, neaparat vreau si eu pe omul asta care-ti face debaralele. Ma tot caznesc sa gasesc o firma ceva, sa fac un dulap si ma invart in jurul cozii fara sa rezolv nik. De taiat palul stie si Mihai unde sa mearga sa-l taie ca a fost cu cumnatu-meu cand au taiat bucataria.

Cuscra, misto tortul ala, tocmai ce mi-ai dat o idee pentru Filipu ca e mare fan de "abacaza" Se mananca figurinele alea? Ca mi-e ca daca-s de zahar moare sa se joace cu ele si o sa le intinda prin toata casa asa lipicioase.

Hai va pupez, intrasem sa descarc un program dar se pare ca e mult prea mare sa pot sta dupa el.
Azi am penultimul examen. De doua nopti ma simt tare rau si sunt cu morcovul bine pozitionat. Maine am ultimul hop si pe urma sa-mi bag picioarele daca-mi mai pasa ce-am facut!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Hai ca pana la urma nu a durat asa mult...Ziua taurasilor

Cuscra stai linistita ca nu-s din zahar... sunt din plastic si se vand separat,evident la cofetarie...parca au costat 25 de lei

Lili sa lasi pozele acolo sa le vaz si io dar sa-mi caut timp...

Miki asa a facut Oana anul trecut de ziua lu' Alex...acasa cu o ciurda de copilasi mici...o harmalaie de nedescris...ei mici,noi capiate de cap...asa ca am luat exemplul ei si am zis ca neam de neamul meu nu voi face asa ceva acasa...am sa ma uit la poze mai tarziu,intr-o pauza

"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Neatza!
Laura nu's ce cauti tu la birou in creierii noptii, daca stiam ca esti treaza iti tineam companie ca mi-a dat desteptarea Bianca la 4 si ceva si degeaba m-am chinuit sa adorm la loc, de somnul ce ma toropeste nu-mi ieseau piticii la numarat...frumos tortul, mare, aspectuos, numa bun de tras in poza pentru...forever. Mergea si-o sectiune pentru papilele mele...
Ehe, mi-ar place mie sa am cu 18 kg mai putin (nu din momentul asta ci de cand am inceput dieta), dar nu cred sa mai am varsta la care sa fac asemenea performante.

Ioana poate nu avea somn mititica din cauza statului in casa, iti dai seama ca de atatea zile tot in casa fara o gura de aer proaspat, fara o zbenguiala prin parca si cu un somnic asa bun la pranz (ziceai ca a dormit vreo 3 ore) cum sa-i fie somn ?

OlgutaM fac exercitii complementare dietei, acolo niste abdomene, ce-am mai vazut la pilates, dar foarte sumar si Bianca s-a obisnuit ca seara sa ma vada intinsa pe jos si trage de mine "haide", ma fac ca nu stiu ce vrea si-mi arata sa stau jos. Ea e haioasa rau daca ai vedeea-o ce exercitii face, incat ma gandesc ca exercitiile mele sunt cam degeaba daca bag si portie de ras .
Multumesc pentru aprecieri. O sa spun ce am/ce-am avut dupa ce vin de la doctor, astept banii, imi fac programarea si...va spun, dar daca tu nu mai intri nu vei afla . Dar cu tine ce este?

Beatrice multumesc de aprecieri. Bianca nu e ca frate-su asa sociabil nici ca Pifosul tau, e mai retrasa, acum nu stiu daca in urma unor experiente cam neplacute in parc cand a impins-o o fetita mai maricica si s-a lovit la ochisor si un baietel care a bruscat-o. Sta in expectativa si daca e sigura ca e ok se alatura grupului dar tot singura se joaca. Nu prea interactioneaza. Si doar nu cu mult timp in urma se baga tot printre ei, mai ales intre cei mai mari.
Fain ca sunteti plimbareti, banuiesc ca aveti scaunel de-ala smecheros de pus pe bicicleta. La cine merge pe bici, la tine sau la Seb?

Ioana si eu mai am debaraua, problema e ca nu am inca nici o idee concreta de cum s-o fac mai incapatoare. Sa stii ca manopera (doar montatul) nu costa o avere, mie mi-a luat pe bucatarie si-un dulap de hol 3 mil.
Si eu am aceeasi temere ca vom scrie din an in paste dupa ce vom fi 90% in campul muncii, sper sa am timp sa scriu macar de la servici.

Daniela ! Atunci astept insanatosirea aparatului

Gusta nu mai spui nimic?! E mama la tine, e bine atunci, nu?

Asa, acum sa-mi beau cafeaua si sa ma uit la poze [un emoticon cu frecatul mainilor de nerabdare, placere si bucurie]

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Loreen Doamne ce tort frumos! am furat si eu ideea cu ocazia asta. Iar Delia e tare frumusica. si cum sta ea la tv! haioasa foc.

Eu as vrea sa ii fac tortul cu figurine din winnie the pooh. unde pot gasi de cumparat? daca s-or gasi. daca nu ii fac cu poza si asta e.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Monule ornamentele de tort se gasesc de regula la cofetarii...la noi au pliante cu ele si-ti alegi de-acolo...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Bolgiumiki mie imi trebuie indicatii speciale, in albumul de la semnatura nu am vazut defel poze de la chef, unde exact sa caut, este alt album, unde?

Pozele de la Constanta. Lili ce mare s-a facut Sergiu, e bronzat si plin de el si ii sta atat de bine cu verdele pastel, tare frumusel s-a facut. Cornelia ce barbatel ai tu acolo, camasa cu dungi, mai, mai, dar mutrisoara lui il da de gol ca-i tot baiatul mami, seamana cu tine, iar Maria e o dulce si-o finuta cu codite impletite. Oana ai o domnisoara cocheta cu margelute (foarte frumoase), care stie sa manace frumos, haiosi blugii cu fluturasul pe fund, imi plac...te prinde bine si culoarea visinei putrede, te-ai vopsit, nu? Laura fetele tale desi diferite totusi au "ceva" ce le apropie, cred ca parul, textura, nu-mi dau seama exact...Bianca are o freza care-i vine perfect si e imbracata , la fel si Delia, sunt super frumosi papuceii; Delia s-a schimbat de cum o stiam eu, s-a facut o fetita finuta si cu bune maniere (aparent, nu? ). Corni de Timeea pot spune ca e neschimbata din vara, aceeasi mignona finuta si delicata si cu cizmulite ca o minilady. Pe Lili n-am vazut-o deloc in poze.
La asa un chef plin de pitici care mai de care mai dichisit, mai dulce si inocent nu am decat cuvinte de admiratie, am vazut pozele integral cu slideshow ca sa-mi ma bucur pe indelete.
Astept pozele Oanei si ale Corneliei.
Tortul e deosebit!!!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Buna dimineata

LA MULTI ANI ADRIANA!Sa ai parte de tot ce-i mai frumos in viata.

LA MULTI ANI ANA MARIA!Sa cresti mare si sa fii sanatoasa.
Binenteles cu scuzele de rigoare pentru intarziere.

Am vazut pozele de la Constanta.Mai fetelor m-ati omorat cu tortul copiilor.Foarte frumos si cred ca a fost si foarte gustos.
Revin ca-mi face figuri calculatorul.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput