Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Fetelor cum facem cu intalnirea din vara? Stabilim ceva? Macar o lista cu potentialele mamici, un loc, ceva?
Si fetele din Bucuresti cand puneti de-o intalnire? As vrea sa vin si eu daca se hotaraste ceva.

OlgutaM ziua Mayei o vei tine in Ro sau la Paris?

Am visat azi noapte ca m-am intalnit in parc cu Patrick si Anca, Maya si Patrick ai Florentinei cu bunica lor. S-au jucat pustii la nisip, n-au avut treaba. Pacat ca a fost doar vis, de aceea am inceput sa vad intalniri peste intalniri, a venit caldura si trebuie sa facem cumva sa ne vedem, mai ales ca intoarcerea in campul muncii va presupune si vizite mai rarute pe aici.

Gata cu rasfatul, ma apuc de treaba

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moniboni spune:

Buna dimineata fetelor! Sper sa nu dezamagesc si sa intru cat mai des aici...

Eu acum am ajuns la birou si-mi beau cafeaua..

Trebuie neaparat sa va impartasesc problema mea: vineri e ziua puiutzului si azi tre' sa ma duc sa comand tort. Am gasit un laborator pe langa casa care face torturi in forma de masina. Vlad e turbat dupa masini si ma gandeam ca ar fi o idee buna sa-i iau yn tor in forma de wv. DAR: daca incepe sa planga cand il tai???

pupiuall

mamica de rockerash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

[size=2]

Cuscra dar ce tu nu ai depresii ca incepi serviciul ? Eu din alea nu am, am muncit in Romanica 15 ani, asa ca acum ma odihnesc, astept anii de pensie

[size=2]

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Aici m-ai prins.10 puncte pentru tine.

Sa revin la petrecerea din Constanta.Cred ca s-au distrat pe cinste copiii.Cel putin asa reiese din poze.Si mamicile?Voi cum v-ati simtit?Doamne ce mari au crescut copii nostrii.Parca mai ieri erau cat un ghemotoc si acum ......

Dragos e in prima zi oficiala la gradi.L-am lasat cu sufletul impacat pentru ca n-a plans, m-a pupat la plecare si mi-a zis "tau"(ciao).I-am facut si niste poze asa pe fuga, ca ne grabeam de numa si afara turna cu galeata.Poze aici.Abia astept sa ma duc la 12 sa-l iau ca e casa goalaaaaaaaaaaaa.Ma opresc aici ca va stric ziua.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor pai ce naiba sa fac la munca...caut un strop de liniste s apot lucra ca dupa 8 este ceva ce nu pot descrie in cuvinte.Mai nou vor sa ne bage si la sectiile de votare ca sta toata baza in noi...poate nu fac iar ca toti dracii pe-aici...
Bianca daca nu ar fi asa de crizata hormonal ar fi nemaiponeit de bine...Delia este la fel de bolnava de tupeu,deja cronicizat si fara tratament,insa chiar nu asa putea sa o vad altfel...cu toate astea are maniere in ea,cred ca innascute...nu suporta sa se murdareasca pe maini sau la gura, nu mananca cu toate mainile din dotare...normal a mai are scapari ca pana la urma e abia la inceput...
Ele nu seamana,surorile adica,mai deloc... doar la culoarea tenului,creole amandoua... in rest una-i cu ochii albastrii si parul blond cenusiu inchis,alta cu ochii tuciurii si parul saten inchis...difera totul la ele,de la caracter la alura...

Cu intalnirea de la munte eu una nu pot zice nimic sigur...voi stabiliti si eu ma adaptez daca pot...e vorba de campul muncii ca nu stiu cand pot pleca...sa zic ca vin si apoi nu parca nu-mi vine...
Iar cu fetele de Bucuresti facem asa...trec pe la Brasov si te iau si cand ajungem la Capitala le dam adunarea...nu se poate sa ne refuze dupa atatia km...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Simona m-am inmuiat toata vazandu-l pe Dragos cu ghiozdanelul in spate pregatit pentru marea aventura un baiat curajos.

Moniboni nu-ti mai fa ganduri si griji cu tortul, cand il vei taia daca va plange ii dai repede sa guste bunatatea sau il ajuti sa-l taie el, gasesti tu o vorba buna.

Laura tu ia-o pe Oana si Alex si veniti direct in capitala ca 2 ore si-un pic cu IC nu e mare scofala, numai sa se mobilizeze fetele sa avem la ce veni

Androix bafta la examen! Esti inca cu burtica, da? Sper sa astepti pana-n 13 mai ca numa-i maine nu-i poimanine.

Eu cica imi vad de calcat, dar mai bag cate-un ochi si aici, ca doar pauzele lungi si dese...stiti cum e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci, am fetita sau am baiat? :))
www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070506" target="_blank">Vedeti aici

I-a crescut parul foarte mult si aseara l-am "coafat" nitel in stilul ciufulit si l-am fugarit nitel pina am prins niste poze. Scuzati degetul din nas si din gurita, dar cand ii spuneam sa le scoata mai adinc le baga

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Ehe, Gabitza, gand la gand, tocmai ma desfatam cu pozele si-mi spuneam ce fetita are Gabi si vad ca ai scris acelasi lucru...in conditiile astea mai ramane valabila dorinta unui bb 2 fetita ?

Fetelor haideti sa ne mobilizam si s-o votam pe Florentina, ma bucur nespus ca e prima in clasament si ca putem sa-i acordam votul zilnic, www.e-mariage.ro/agentii_nunti/bucuresti/agentia_nunta_delux-f15-1-1731.html" target="_blank">aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

De vreo 2 sapt Alexia tot zice ca are buba la piciorul drept, in partea de sus. partea ciudata ca in acelasi picior, ce e drept in fundulet, i s-a facut vaccinul pt varicela. se poate sa i se fi facut gresit vaccinul si acum sa o doara vreun nerv? asta imi mai lipseste!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Monule palpeaza-i zona care zice ca o doare, poate are vreo umflatura de la vaccin.Noi, toate vaccinurile le-am facut in manuta asa ca nu-ti pot da un raspuns pertinent.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Simona ma uitam la micul scolarel si ma gandeam la sufletelul tau...eu cand am dat-o pe Bianca prima oara am stat in jurul gradinitei pana la 12...eram turbata...iar ea nu avea nici un of...

Gabitza daca-i pui niste cercei la baiat ai o fetita frumoasa foc ...asa ca puneti mana pe conceput...

Monule si a mea zice "am buba"...si se mai si freaca in locul unde nu vad cum s-ar putea lovi...si noi tot in manutza am vacut vaccinurile,asa ca eact cum zicea Simona, palpeaza putin zona sa vezi ce buba se simte...sa nu o doara locul cand mai cade in fundulet fara nimic important

Eu de la munca nu pot vota site-ul Florentinei...imi zice ca am mai votat...incerc acasa

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput