Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 16
Florentina G spune:
Salutare!
Vai ce vrednicute ati fost astazi... iar eu stau ca pe ghimpi pe fotoliu, nerabdatoare sa vad toate pozele si sa citesc tot ce ati scris... si tare mi-e frica sa nu fiu intrerupta in secunda urmatoare..
In primul rand, Fran, ma gandesc la tine. Sper sa te acomodezi repede si mai ales sa te simti bine la serviciu si astfel sa nu simti cand trece timpul si trebuie sa te intorci acasa la Iepu tau mic!
Elisor, chiar vroiam sa intreb care e treaba cu exercitiile... Bianca la ce ora se culca de obicei ca am vazut ca in jur de ora 22.00 la voi abia incepe distractia?!
Miky, m-am uitat la pozele voastre din contul comun, mi se pare mie sau Luca seamana cu buni leit? Ce echipa de copilasi sugubetzi ati avut voi acolo! Am vazut ca pana acum cam toate petrecerile au avut ca tematica Winnie the pooh, tare frumoase sunt toate decoratiile. Nu am vazut tortul insa. Daca vrei ca pozele sa se vada pe forum trebuie facute publice... eu am vrut sa le fac dar m-am gandit ca poate nu esti de acord...
Si vroiam sa-ti spun ca am trecut prin Ploiesti in drum spre Brasov si mi-a placut tare mult. Centrul cel putin pare atat de curat si linistit..
Elisor, daca ne-ai visat inseamna ca te-ai gandit la noi!
Negresit cand trecem prin Brasov o sa te anunt cu cateva zile inainte si sper sa ne intalnim. Deja am ratat prea multe ocazii - e prea de tot! ![]()
Nu stiu cum este configurata reteaua ta de net, insa nici de la noi nu se mai poate vota daca am votat o data. Si Clara spunea la fel, ca poate vota zilnic! Multumesc mult , esti
!
Woow, Simona, mi s-a pus un nod in gat! Ce baiat mare si hotarat ai tu acolo! Off ce de emotii!
Gabitza, chiar asa, nu stiu de ce mai stai pe ganduri... hai ca ai matrita buna
! E dulce foc Andrei cu obrajorii si gurita aia de-ti vine s-o mananci!
Fetelor de la Constanta, sunteti norocoase! In primul rand pentru ca aveti niste copii deosebiti, unul mai frumos decat altul si apoi pentru ca sunteti niste prietene atat de bune si ati reusit sa va uniti sa faceti un lucru minunat pentru ei! Bravo voua! Va admir pentru asta!
Tina, mami de
Patrick si
Maya
bolgiumiki spune:
Florentina-sper din tot sufletul ca Luca sa nu semene cu buni
Credeam ca se vad pozele cu clic la semnatura.Eu le vad sau poatre nu ma pricep eu.Daca te mai uiti odata te rog eu frumos fa-le tu publice ca nu ma supar.Te pup si iti multumesc anticipat
Sunt tare necajita!!!Am fost cu Luca azi la doctor pentru ca i-au aparut cateva bubite pe burta,spate si cateva raspandite aiurea.A mai avut si acum 2 luni si ne-a spus ca este o alergie alimentara.Stiu din experienta de atunci ca o sa il manance ingrozitor,o sa se faca foarte mari si urate,o sa prinda coaja cu lichid,o sa stau cu ochii pe el sa nu le rupa,o sa tina regim si o sa ia un intreg tratament.Singurul lucru suspect pe care la mancat este sambata o felie de sunca de praga ,dar doctorita a zis ca ea nu ar prea crede asa ca ne-a trimis sa facem testul Elise pentru geardia.Sper din tot sufletul sa nu fie!!Acum il astept sa se cacaceasca ca sa il pot duce maine la laborator,altfel mai astept o saptamana.
Mai revin cu detalii.Acum ma duc sa ii dau cu o mixtura mentolata ca imi arata ca il mananca pe burtica.
loreen spune:
Miki probabil ai pus linkul pozelor cu tine logata si atunci nu se vad...
De ce spui ca daca nu duci proba maine mai stai o saptamana?!
Ca sa fi sigura de rezultat ai putea sa-i faci si nivelul eozinofilelor din sange...daca exista o infectare sigur sunt si alea ridicate pana peste...
Ai putea incerca Peritol pentru urticarie... sau o combinatie de Aerius cu Ketof...
Cornelia am uitat sa-ti zic ca barbate-miu a facut o pasiune pentru al tau...oare sa fie de vina berea de la coltul strazii?!Poate le aranjam o intalnire daca-i pasiunea arzatoare...
Lili aseara trecusem in revista cu Delia orataniile din carte...ma capiase cu mu-mu,di-di si be-be...asta pana m-am prins ca zgomotele onomatopeice scoase de ea printre amigdale imita cocosul...
E un frig in birou la mine de nu mai pot...ori racesc ori de la oboseala ca deja ma scurg printre hartii
P.S Oare prospetele mamici car eau nceput munca ce-or face?!
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
bolgiumiki spune:
Nu stiu ce se intampla cu albumul,eu pozele le vad.Poate ma lumineaza si pe mine cineva.
Loreen-Luca ia deja tratament:L.i.v.52,claritine,ketof si neaparat calciu.Analiza la laborator pentru geardia se face numai martea,asa ca daca nu mi se cacaceste pana maine la 11 mai astept o saptamana.Si deja a facut kk dimineata pana sa stiu ca vom fi trimisi la laborator,iar Luca face doar o data pe zi.
gabitzam spune:
Miki, se vad acum.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
monu spune:
Azi mi-am depus actele pentru CIC 2. nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma dau cu capul de pereti. ma bucur ca pot sa le vad cum cresc dar ma apuca disperarea ca nu mai merg la servici, ca o sa uit tot ce am invatat pana acum, ca ma zboara aia cand ma intorc la munca.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
Florentina G spune:
Miki, probabil ca erai logata cand te uitai la poze. Le-am facut eu publice si se vad si pe forum.
Imi pare rau sa aud ca aveti probleme. Daca vrei neaparat sa faca kk pune-i un supozitor... o data n-are nimic
.
Moni, masinuta ca masinuta dar ce te-ai face daca i-ai face tort cu poza lui... si si-ar vedea fatza taiata bucatzele? ![]()
Eu nu stiu ce sa mai fac cu bubitza Mayei de la gurita. Se vindeca foarte greu. Sunt deja 10 zile de cand o are si arata foarte urat. De aseara am inceput sa-i dau cu ulei de catina, parca s-a mai inchis un pic la culoare si pare mai uscata. Din cauza ca o ustura si o tine e foarte agitata si irascibila. Sper ca pana la ziua ei sa-i treaca
.
Iar astazi am aflat ca de ziua ei nu o sa avem camera mare foto acasa si nici pe tati.
Tina, mami de
Patrick si
Maya
simona_filipas spune:
Eu sunt asa de furioasa ca simt ca pleznesc.Le-am spus dimineata la educatoare sa nu-i dea lui Dragos bomboane,ciocolata sau alte dulciuri pentru ca "face alergie"(adevarul este ca eu sunt impotriva dulciurilor, macar pana mai creste putin)si-mi spun educatoarele ca n-a mancat copilul mai nimic.Oare de ce? Pai i-am dat biscuiti,covrigei,bomboane.Cum pusca mea sa mai manance si mancare
.Ajungem acasa,culc cu greu copilul si ma apuc de una de alta prin casa.Printre astea ma pun sa arunc sucul care l-am facut dimineata si i l-am dat la gradi(mai ramasese ceva in biberon)Si surprize, surprize......nu era sucul de portocale ci o porcarie care nu numai care putea a chimicale iar la gust era groaznic.Trag concluzia ca educatoarele l-au indopat cu dulciuri si suc ca sa stea cuminte.Maine dimineata 

pe toate.
Partea frumoasa e ca lui Dragos ai place ...pentru prima zi.Cica a fost foarte cuminte, desi mi-a venit cu un cucui in frunte.Eu le-am cam speriat dimineata ca n-o sa stea, ca o sa planga.A plans de mama focului cand si-ai dat seama educatoarele ca-i ud fleasca si vroiau sa-l schimbe.Tu-le mama lor de nu fac circ maine.Azi n-am avut chef de scandal avand in vedere ca a fost si prima zi.Dar de maine ori fac cum spun eu ori la revedere.Ma duc sa-mi descarc nervii pe-o tigara ca nu mai rezist.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
simona_filipas spune:
Scuzati greselile din mesajul anterior.Cred ca de nervi am inceput sa mananc literele.
Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta
Simona si
Dragos Octavian
monu spune:
simona, imi pare rau sa aud asa ceva. nu stiu ce sa zic. doar ca la noi cand a fost alex la gradi era problema cu schimbatul. desi le spuneam sa o schimbe la 2 ore de pisu ca se irita jos ele o schimbau inainte sa vina acasa. si se vedea dupa colectia de bube. iar cat despre mancare .... stiu ca o data au incercat sa ii dea un iaurt de care eu nu ii dau si l-a scuipat.![]()
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia