Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 17
Mercedes spune:
simona-imi pare rau pt. cele intamplate. Vroiam sa te intreb- ai exclus posibilitatea de a gasi o bona pana la 3 ani ai copilului sau poate ai scris si n am fost eu pe faza?
Fran- cum e prima zi la servici?
Am admirat tortul foarte fainut sunt convinsa ca a fost devorat asai?
florentina -imi pare rau, dar nu ma mai lasa sa votez de aici.
loreen spune:
Simona asta-i riscul colectivitatii si al numarului mic de educatoare...stiu ca pe tine nu ta incalzeste cu nimic asta si ai dreptate...
Nici eu nu sunt de acord cu duciurile gen bomboane si alte ciocolate la copii,ca sa nu mai zic de alune tinand cont de alergia Deliei,dar daca sunt in colectivitate nu poti sa le dai unora si altora nu ca-s copii si poftesc...
Cu schimbatul e indolenta lor ca doar nu fac toti odata si nu mai prididesc cu spalat si sters la fund...
Asa a fost dintotdeauna si cu nimic nu se va schimba acuma cand stau ca miloaga la spaga...
Miki am priceput...la Delia claritinul nu face mare lucru...la ea merge bine aerius...hm calciu...io nu i-am mai dat de nici nu-mi aduc eu aminte...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
elisor spune:
Am terminat de calcat tot, da' tot si ce era la uscat de ieri, tot spun ca nu mai las sa se-adiune, dar vad ca pana nu am teancul cat muntele nu ma invrednicesc. Cand oi incepe serviciul nu stiu cand le-oi mai face pe toate, mai ales gatitul care ma omoara 
Florentina in jur de 22.30 o culc, dupamasa iesim intotdeauna afara si pana venim in casa, pana mai fac una alta, plus balamucul nelipsit pe care-l fac cei 2 frati, rar ajung s-o culc mai devreme, mai ales de cand s-a schimbat si ora si se intuneca mai tarziu. Desi visul meu e s-o pun la 8.30 in pat si sa si adoarma
ca sa pot s-o boieresc la vreun film.
Imi pare rau ca nu veti fi echipa completa de ziua Mayei, e batuta in cuie lipsa lui Dan? Nu puteti decala sau anticipa ziua Mayei?
Simona trebuie sa le iei tare pe tantitele alea si sa le intrebi de ce iau decizii dupa capul lor cand le-ai spus exact ce sa-i dea si ce sa nu-i dea. Dar cred ca nu educatoarele fac prostiile astea ca nu ele se ocupa de mancare, poate ingrijitoarele sunt vinovate.
Bolgiumiki am vazut in sfarsit pozele, nu vreau sa te supar dar zic si eu la fel ca Flore ca tare mai seamana Luca cu buni (e soacra cumva?), dar seamana si cu tati, vanjos, ai deja un barbatel in toata regula, dar am vazut si niste lacrimioare...doamne ce taraboi, cu atatea jucarii, nici nu stii la ce sa te uiti...dar unde-i tortul?
Imi pare rau ca ai probleme de sanatate cu Luca, sper sa le rezolvati curand, poate totusi nu e giardia.
Cand aud cuvantul buba mi se zbarleste parul ca si Bianca are acum 3 sau 4 mai jos de pasa si sunt galmoase si cu focar, si nu sunt in stare sa ajung la doctor cu ea de teama ca iar imi face circul de data trecuta si nici nu ne consulta nici nu ne mai primeste pana n-o educ. Nu stiu de la ce le face ca doar e schimbata destul de des.
Maya, Ana, Luca, Delia, Bianca sa va dispara bubele cat mai repede!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
nelia spune:
Buna! Mi-e rau!!! Nu stiu ce sa mai fac, dar vad pete negre pe ochi si ametesc si nu-i mai vine sa maninc nimic (nici macar afumaturi!
) Cind se termina, ca eu deja sint la capatul puterilor. Ieri am gatit, dar de curatenie nici nu s-a pus problema, ca tot rau mi-a fost si acum ma uit in casa si-mi vine sa
. Vreau si eu un ajutor la curatenie! Fac eu restul, copii, mincare, dus la activitati, daca imi spala, calca, impatureste si imi face curatenie! Nu stiu unde sa gasesc aici o femeie care ar putea face asa ceva pentru mine, macar doua zile pe saptamina, ca mai intretin si eu dupa aceea.
Ieri am avut o zi tare plina. Am luat-o de dimineata, de la gimnastica Tudorei, unde ea s-a distrat si noi trei, pe rind, am facut gimnastica in locul ei. Pina la urma s-a dat pe brazda si a inceput sa mai asculte si ea ce i se spunea si a facut ceva. E cel mai incapatinat copilas de acolo si nu e cea mai mica, mai sint si mai micuti, dar extrem de docili, a mea e ca un catir. Dar cursul e bun, a inceput sa se rostogoleasca, sa se dea peste cap, sa urce scarite cu miinile si picioarele, sa sara in doua picioare si cu miinile sus - lucruri pe care nu le facea pina acum.
Apoi ne-am oprit intr-o piata si am cumparat pamint, vase si seminte de flori, pentru ca Agata vrea de mult timp sa planteze si sa aiba grija de plante. Si dupa ce a veit de la dans, am mincat, a fost la piscina cu tati, ne-am distrat de vreo 45$ in curte... adica tati cu fetele, ca eu faceam poze. Acum incarc niste www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">poze si doua filmulete.
Iar aseara la 8 dormeam!!! Si am dormit pina la 1, nu stiu cum si cind le-a culcat tati pe fete (deci e prima data cind Tudora adoarme fara titza!!!). Ei, dar ia ghiciti ce faceam la 1!?! Mincam! Afumaturi si muraturi! Apoi am citit tot: pe voi, pe canadience, presa romaneasca, am vazut toate pozele... am vazut la ce ora a ajuns Loreen la munca, ca Elisor nu dormea... la 3.30 m-am culcat!
Miine incep scoala, nu stiu cum voi rezista si marti si joi cite 6 ore la curs, 3 dimineata si seara, cind eu dorm pe mine!
Ah, si legat de cursuri, Androix, bafta multa la examene!!! Sa termini cu bine si apoi sa te odihnesti... nascind!![]()
Si tot legat de examene, mi s-a afisat nota finala la cursul din program. Si am luat A- (91-92% - adica Excellent!)!!
Ma duc sa o duc pe Tudora la gradinita si cind ma intorc, daca nu ma loveste un chef de curatenie (sau de somn!), va mai scriu la fiecare, ca am citit tot ce ati scris, dar asta-noapte.
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
elisor spune:
Mercedes ai admirat tortul cui, ca poate mi-a scapat mie vreo poza si nu vreau sa ratez nimc in materie de tort.
Simona bomboane si dulciuri nici nu au voie sa le dea copiiilor, ei au desertul (ceva de panificatie facut in bucataria porprie sau cumparat) conform meniului.
Copiii nostri trebuie sa faca control la 2 ani, nu? Mai ia cineva vigantol?
Bianca (13.06.2005)
Danelutza spune:
Cuscra frumos ginerica imbracat de gradinita. Imi pare rau ca nu au avut grija cum trebuie de el, dar cred ca...
ar trebui sa le explici sa priceapa.
Laura foarte frumos tortul, am papat si eu o bucata, ca prea l-ai oferit lui Elisor intreg si nevatamat, iar ea e la dieta
.
Elisor tu zici ca astepti pozele, eu spun ca te astept pe tine, poate ma dai pe brazda sa dau vreo citeva kg jos de pe mine. Apropo, tu in cit timp ai dat kg la disparute ? Ca parca m-ar bate gindul sa fac si eu dieta, dar bineinteles la o saptamina dupa aniversarea mea, ca atunci ne destrabalam la restaurant si nu vreau sa ratez sansa de a mai pune ceva grasime in jurul taliei
.
Gabita am vazut flacaul cel frumo, pe cind si perechea ? Nu da
prea rau, ca doare ![]()
Gusta cum te mai simti, acum ca e si mama cu tine ?
Raluca nu mai zici nimic ?
Oana C mai spune cite ceva, nu sta inchisa in tine si-ti fa ginduri 
Ma duc sa mai citesc, cam atit imi aduc aminte din ce am cetit.

Tdi spune:
ADRIANA, La multi ani!
Ciao! ma bucur tare cand gasesc o gramada de pagini de citit insa cu greu reusesc sa mai si tin minte ceva dupa ce le-am devorat...o fi de la batranetea care-mi sufla-n freza sau de la cele 3-4 ore dormite pe noapte?
Astept sa intind a 2a masina de rufe apoi o scot pe pitika afara, azi e soare si pacat sa stam in casa desi jur ca m-as baga in pat si nu m-as mai da jos 2 luni!
Maica-mea si cumnatu au plecat dimineata, a fost bine cu ei ca pe ea am facut-o babysitter iar el a spalat vase si a dat cu matura de voie
, pacat ca orice minune tine 3 zile. Vad ca maica-mea ma enerveaza din ce in ce mai putin, s-a mai dat si ea pe brazda si sper ca a priceput in sfarsit care-i faza cu copilul, adica io-s ma-sa, n-am facut-o s-o dau la atii sa mi-o creasca iar in educatia ei se face cum zic eu si nu invers cum vrea ea.
Ieri am sarbatorit printesa mica la socri apoi ne-am jucat putin de-a turistii prin zona, a fost tare fain dar extrem de obositor, aseara am ajuns acasa rupti, doar Alyssa emana energie prin toti porii!
Ma duc la treburile casnice si apoi afara, sper sa revin mai tarziu cu poze si raspunsuri.
Pupam!
Ps. votat!
Album Alyssa
elisor spune:
Nelia imi pare rau ca ti-e rau, incearca sa mananci nu muraturi ci fructe acrisoare: grapefruit, portocala, kiwi, ananans, soiuri de mere acrisoare, poate ti se va mai ameliora raul (desi ma indoiesc). Ti-e tie rau si de la oboseala asta permanenta, care a devenit o stare, ai nevoie de odihna, daca nu vei gasi pe cineva sa te ajute fa-le dupa prioritati, doar ce-i urgent si "tipa" in rest da-le-ncolo ca nu-ti vine in control regina. Si daca-ti vine, cu felul tau simpatic si franc o vei fermeca
.
Odihneste-te si nu fa efort prea mult (chiar si datul cu aspiratorul e un efort), primele 3 luni sunt importante pentru viata ce prinde tot mai mult contur in burtica ta.
P.S. Felicitari pentru reusita scolara, studenteasca mai bine zis!!!
Bianca (13.06.2005)
Danelutza spune:
Miki am vazut si eu pozele, chiar ca seamana cu buni, la fizic ma refer.
Florentina da cu lapte de la sin la gurita Mayei, eu asa fac mereu, daca are o zgirietura ceva, dau cu lapte de cite ori prin ocazia. Sper sa-i treaca 

Androix spune:
Am facut la examen si am primit si o veste buna: cica la examenul de maine am fi avut de invatat jumatate din cat stiam eu, siiiii evident este vorba despre jumatatea pe care am apucat deja s-o parcurg cat de cat. Asa ca acum sunt varza de somn, dupa scoala am fost si prin berceni sa duc niste lapte la Filipu si sunt rupta asa ca ma rasfat cu cateva ore bune de somn.
Revin mai pe seara ma duc sa bag nani
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia