Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

Buna seara, dimineata....
Nu sunt in stare sa scriu nimic. Am citit si recitit tot ce ati scris dar nu ma pot aduna pentru a da niste raspunsuri... Nu ma injurati, nu vreau sa par nesimtita, nu va cer sa ma intelegeti... Sunt cum n-am fost vreodata! M-am considerat intotdeauna o femeie puternica, acum imi vine sa ma pocnesc singura, sa ma scuip... Deci eu nu ma simt in stare sa incep serviciul si sa stau atatea ore fara Iulia. Eu nu stiu sa merg fara Iulia, eu nu stiu sa respir fara Iulia, eu nu stiu sa traiesc fara Iulia. Imi tot spun si-mi repet ca e vorba de 8-10 ore, ca trebuie sa fiu multumita ca nu sta totusi cu o straina, sta cu soacra-mea, ca trebuie sa fiu fericita ca am un copil sanatos... Da, sunt fericita pentru toate astea si ii multumesc lui Dumnezeu pentru tot, dar daca eu nu voi mai fi langa ea .... Daca are nevoie de mine si eu nu sunt langa ea? Daca plange dupa mine si eu nu o voi alina? Daca se simte singura si eu nu o voi imbratisa si saruta? Daca... daca.... Am o gramada de scenarii, care de care mai tragice.... Acum iar m-a bufnit plansul de nu mai vad nici tastatura.
Poate am gresit postand asa mesaj trist, disperat... Poate am fost putin egoista gandindu-ma mai mult la mine, sa-mi descarc putin sufletul, fara sa ma gandesc ca poate mai sunt mamici care traiesc aceleasi sentimente, ca-ntorc cutitul in rana, dar simt ca ma pierd, ca am nevoie disperata de ajutor si n-am cui sa il cer. Va rog, iertati-ma! Va multumesc ca existati!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralwka spune:

LA MULTI ANI, DAVID MIHAI!

CASA DE PIATRA, MYNICEGIRL!

Raluca si Iulia-Maria (26.05.'05)

www.dropshots.com/new.php?userid=278833&cdate=20070419&cimg=3" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pengunica spune:

Salutare tuturor!S-au mai bine spus bine v-am regasit.
Desi nu am scris pe forum asa de mult am mai intrat din cand in cand pe aici si am mai tras cu ochiul sa vedem ce mai faceti.Am vazut ca marea majoritate din mamici au trecut deja la bebe 2 FELICITARI!
Si Benica ar vrea un fratior dar se pare ca intarzie sa apara.
Acum ca a mai crescut merge la cresa si deja doarme singurel, lucru care ma bucura enorm....uitasem deja cum e sa dormi si cu tati.
Sper sa nu ne fi uitat si sa ne primiti din nou printre randurile voastre chiar daca am fost mari chiulangii
Multi pupici de la noi si multa sanatate la toti prichindeii si mamicile lor!

ANDRA si BEN STEFAN 15.06.2005
http://community.webshots.com/user/pengunica100

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI DAVID MIHAI!!!

Sa cresti mare si sanatos si sa te bucuri de o viata frumoasa

Pengunica, bine ati revenit.

Loreen, Nelia Incerc sa imi revin dar e greu. De pauza nu am noroc, sotul e si el epuizat, ajutoare - nu sare nimeni, azi mergem la o agentie de bone. sper sa nu am iar ghinion. si... de ziua alexiei tati nu e in tara. dar vine pe 26 la petrecere.

Raluca, asta cred ca se cheama sa fii mama. Cred ca e normal sa simti asa. Eu nu cred ca voi scapa de sentimentula sta nici la majoratul lor.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fran spune:

La Multi Ani David!

Salutari de la Ploiesti!
Mi-au instalat intai statia grafica si apoi Pc-ul si nu stiu ce naiba au dar internetul merge ca naiba pe ambele...asa ca nu am reusit sa citesc nimic din urma...
La 5,30 ma trezesc si la 6 ies pe usa.La 6,45 pleaca autocatul din piata victoriei, la 8 fara un sfer intra in Ploiesti iar la 8 fara 5 debarcam la serviciu. La 4,35 plecam spre Bucuresti, la 6-6,10 ajungem in pta Victoriei, la 6,30 -6,40 ajung acasa. La 11 ma culc cu Iepu (intre timp program artistic), pe la 11,30 adoarme si eu ma mut la noi in dormitor si ramane Paul cu ea. (adica ramanea, ca de azi pana vineri pleaca la Medias). Mai stiti cum era in primele luni de sarcina? Cel putin pe mine daca nu ma intreaba cineva de vorba 10 minute- adormeam. La fel si acum. Doar ca nu reusesc sa dorm in masina, ca e cam galagie, filme, discutii etc...
La serviciu nu am aflat ce salariu am dar am primit de lucru din prima zi-imi pusesera pe birou diagrafiile de interpretat desi inca nu venise statia

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI DAVID MIHAI!
Sa fii sanatos voinicelule, sa primesti si sa daruiesti dragoste si fericire celor dragi tie!

CASA DE PIATRA MYNICEGIRL!

Sa aveti o viata de vis, sa imbatriniti frumos impreuna, sa va bucurati de copii si de copiii copiilor vostri!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

am uitat sa va zic ceva. ca sa fie situatia si mai buna, exista mari sanse sa ne pierdem locul rezervat pt gradi din toamna. noi am vorbit cu cei de la gradi ca o dam pe alex la ei dar la toamna, cand va creste si Antonia mai mare. au zis ok nici o problema. ieri.. nuu... ca deja au grupele full.sa vedem poateplatim o taxa si ne rezerva locul. daca nu.... deja ma gandesc la varianta sa o tin acasa si sa invete cu mine.... nu mai stiu. toate se invart in capul meu.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Scuze pentru intarziere dar ieri n-a vrut netul sa mearga.

LA MULTI ANI OLIVIA!Sa ai parte de tot ce-ti doresti in viata

LA MULTI ANI DAVID!Sa-ti dea Dumnezeu sanatate, fericire si numai bucurii.

Pisik, Mari sa va traiasca copiii si sa va bucurati de ei

CASA DE PIATRA MYNICEGIRL! Sa traiti fericiti 100 ani.

Gabitza ce bine-i sade tuns.E drept ca si cu parul mare arata foarte bine

Chris nu mai vorbi de snooker ca te aude Dragos si iara incepe sa bage bilele prin toate "gaurile"

Andutzy soacra-ta e de belea.Daca stiai ca face asa trebuia sa nu mai speli si sa calci vreo 2-3 saptamani si te mai scoteai si tu.Eu cred ca i-as fi facut un tambalau de zile mari.Am vazut si pozele de la munte.Ma bucur ca v-ati simtit bine si ca v-ati odihnit si voi.

Monu nu vrei sa vin si eu sa-ti tin companie la depresii?si capul sus mamico ca ai doi pui care au nevoie de tine.

Ioana bine ti-au zis fetele.Trage un loz ca nu se stie

Androix m-ai lasat muta.Cred ca am citit mesajul tau de vreo 3 ori cu sufletul la gura.Nici acum nu-mi gasesc cuvintele.....Bine ca nu s-a intamplat ceva Doamne fereste.

Raluca eu am cam citit in dungi zilele astea asa ca n-am retinut prea bine; mergeti la gradi cumva?

Cuscra cum a fost cu musafirii pana la urma?

Ma opresc aici ca nu vreau sa va mai spun si eu ce-i in sufletul meu, care nu-l mai am la mine ci e la usa gradinitei.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

LA MULTI ANI! Davidutu' Sa cresti mare si voinic, sa fii sanatos si sa asculti de mami si tati al tau si sa DORMI NOAPTEAAAAAA!
Scuze ca ma bag peste voi, dar trebuia sa-i las micutului David urarile de ziua lui.

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Si acum sa incep voiniceste, prevad ca iar scriu un mesaj kilometric, parca am lipsit la ora de conspecte

Onixone sa nu te mai aud ca ti-e jena sa pui poze, dar ale tale de ce n-ar fi spectaculoase, speciale? Eu am remarcat buna dispozitie generala, toata lumea s-a simtit bine, foarte bine, sarbatoritul preocupat cu cadourile, veselie generala, exact ce nu trebuie sa lipseasca de la un party si la voi s-a simtit din plin...te iert ca n-ai pus poze cu tortul (prajitura) , gratarul a fost grozav ca aspect, iar mirosul de carne prajita cu fum mi-a intrat in nari, cu greu am uitat de ea. Tu arati foarte bine si fericita. La cat mai multe calatorii lui Alex cu masinuta cu remorca .

Andra foarte frumoasa vacanta voastra, se vede din fiecare poza, relaxati, fericiti, dornici sa va bucurati de natura. Dragos cred c-a fost cel mai fericit zburdand cat il tineau piciorusele pe pajistile alea, tati e topit dupa el, gata sa-i faca orice hatar, iar tu o mamica fericita ca vezi o relatie frumoasa intre barbatii tai. Stai sa mai creasca si ai sa vezi ce comploturi vor face ca sa te vada fericita, mereu cu zambetul pe buze. arati foarte bine, burtica nici nu se vede in unele poze.
Spatioasa camera. Cred ca Dragos cum punea capul pe perna si adormea de atata energie consumata peste zi, e un scump in poza unde doarme singur, asa doarme si Bia numa' pe burta si fundicul in sus.
Cunosc terasa aia rustica, am fost cand Bianca avea 3 luni.

Monu dragalasa foc Antonia asa dolodoata, pare ca nimic n-ar fi deranjat-o in ultima vreme.

Androix cred ca mi-am schimbat culoarea la fata citind mesajul tau, doamne prin ce ati trecut, eu am rau de inaltime si citind faza o data si inca o data m-a luat cu rau la stomac. E bine ca cel putin tu te-ai putut stapani, doamne prin ce-ati putut trece, secunde de groaza, bietul Mihai imi imaginez ce-o fi in sufletul lui si mustrari de rigoare. Filipu a avut un ingeras acolo sus si voi. Chiar ati fost la un pas de tragedie. Cand il duceam pe Andreas la bunica-mea (statea la 4) cand am inceput serviciul o tocam la cap sa-si tina geamurile inchise cat sta baiatul la ea, mai putin cu instructiuni de mancare, schimbat cat geamul era foarte important pentru mine. Eu nici nu stiu daca as putea locui la asa inaltime.
Gata, am batut destula moneda, sunt si genul care fac scenarii.

Laura in opinia ei Bubchenul e o crema foarte buna si cum intamplator exact din asta am in casa, nu mi-am pus prea multe intrebari, daca imi spunea de alta crema probabil c-as fi intrebat-o "da de ce asta si nu Bubchenul meu?"

OlgutaM chiar ca trebuie sa nu-i scapi din ochi, voi cum aveti si casa cu etaj grija marita si mai mare la scari, of, mititica, cred ca si ea s-a speriat, eu m-am intins in pat ieri vreo 10 minute sa ma linistesc ca am avut o suparare finaciara foarte mare (sper sa o dregem cat de cat) si am vazut ca e liniste in camera de zi, donsoara varsase apa oxigenata (sticlele cu dop rotitor nu mai prezinta nici un secret pentru ea) pe canapea si o punea cu capacul inapoi in sticla, mai dadea cu mana s-o plitoceasca, mai dadea cu limba in palma...vina mea, trebuie sa fiu foarte vigilenta cu sticlele din baia mea ca vad ca o atrage operatiunea dopuri.
Multumesc de urarile de sanatate.

Gata, dau drumul mesajului ca bat la el de-o ora si tot n-am terminat de citit, dar revin...

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput