Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza...

Raluca mama draga toate suntem in aceeasi situatie...eu am suferit ca un caine dupa Delia si am tot amanat inceperea serviciului din ianuarie pana in mai cand m-a dus si am facut raport pentru 1 iulie ca sa nu ma mai razgandesc...prima luna eram bolnava de dorul ei,plus ca nici femeia care statea cu ea nu era nici pe departe cum trebuia.
Am vrut sa renunt si sa revin acasa...apoi am zis gata ajunge...mai devreme sau mai tarziu tot acolo ajungeam ...ei au rostul lor ,noi la fel...vorba aia mareata cu viata merge inainte...
As vrea sa-ti alin putin tristetea,dar nu pot ...doar sa te incurajez sa-ti reiei viata de femeie,mama vei fi mereu ...Iulia stie ca vei fi mereu langa ea cand are nevoie...va trebui sa o lasi sa-si foloseasca aripile...
Iti spun ca dupa cateva saptamani ai sa vezi ca ti-a lipsit serviciul, viatza sociala...
Capul sus !

Simona ce-ai rezolvat ieri cu matroanele de la camin?!

Mickyyy cum mai esti cu deranjul stomacal?!

Elisor Bibi mic cum reactioneaza la tratament?!

Monule drag tin pumnii stransi si pe ai mei si pe ai Deliei sa gasesti pe cineva sa va ajute...neaparat iti trebuie...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi si la multi ani DAVID MIHAI

Ca tot e perioada depresiilor, m-a apucat si pe mine una de dimineata. N-am mai avut timp sa-mi duc fata la gradinita, am coborat cu ea jos, dar l-am lasat pe tati s-o duca, ca sa pot ajunge eu la birou in timp util. Am vazut cum s-a bosumflat toata, statea sa planga, desi a rezistat eroic, totusi a i-a aparut o lacrima mica-n coltul ochisorilor ei (e prima data cand fac asta, desi a mai fost o zi in care a dus-o doar tati, dar atunci a fost altceva), si-am avut asa un gol in stomac. In dimineata asta mi-as fi dorit sa-mi bag picioarele-n el de serviciu, si sa raman cu fetele acasa, sa ma duc s-o duc de la gradinita pe cea mare, sa ies afara cu cea mica, sa ma duc s-o iau apoi de la gradi, sa ne jucam, sa nu facem nimic in mod special, ci doar sa pierdem o zi impreuna.
Am inceput sa urasc serviciu, stau prea mult timp aici si prea putin acasa, fetele cresc vazand cu ochii, si vorba neliei, nici nu-mi dau seama cand s-au facut atat de mari.

Si uite-asa-i omu vesnic nemultumit...cel care sta acasa s-a saturat de biberoane si pampersi si vrea la serviciu, si ala care merge la munca vrea sa renunte la ea sa stea cu copii acasa!!

Multumesc pentru sfaturile legate de parcare, presupun ca n-o sa mai gasesc nimic liber pana ma urnesc eu din loc.....asta e....o sa ma tiganesc in continuare cu vecinii pe locurile de parcare neamenajate, daca nici macar atat lucru n-am fost in stare sa fac !!

Am fugit...pupici si-o zi buna....n-am dispozitia sa scriu mai mult, desi am citit tot ce-ati postat de la ultimul meu mesaj si-am vazut o gramada de poze frumoase, cu bebelusi, copii, mamici, tatici si burtici

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004) Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)

www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani fericiti David!!!

V-oti fi plictisit deja de pozele din Cta , dar daca mai puteti, uitati aici: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762400862969

Nu sunt cine stie ce, ca fotograful titular nu a avut chef si camera, iar eu sunt dezastru la fotografiat.

Iar aici: http://new.photos.yahoo.com/cornelianis/album/576460762400839767 puteti vedea cateva poze de acasa. Tortul a fos tnormal-normal cu trenulet adaugat de noi, ca in nebunia de sapt. trecuta am uitat sa ii comand si lui tort .

Tortul de la party a a fost ideea Oanei .

Sper sa reusesc sa citesc ceva mai incolo, ca si asa nu am chef de munca (am cazut si eu in butoiul cu melancolie ). Daca nu ma dau afara in perioada asta mare minune. Cred ca nici nu mi-ar parea prea rau .

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mynicegirl spune:

buna ziua fetele, la multi ai la sarbatoriti si multumesc de urari dar nu mai estecazul. Poate o sa vina ca un soc, la mine a fost, dar am afat aseara la ora 9 si ceva(azi urmand sa ne casatorim) ca el nu vrea sa ne casatorim si ne dspartim. probabil amandoi am gresit undeva si asta este, inca nu mi-am revenit din soc, acum incerc sa ma adun sa termin odata exmenele si sa icnerc sa le iau si pe urma sa vad ce lucuri adun si sa plec acasa. Am sa va povestesc mai mult cand o sa imi fie si mie clar ce se intampla. Am nevoie doar de un big hug si pupici si tineti-mi pumnii pentru vineri, caci nu stiu daca o sa fiu in stare sa trec examenul. Sunt foarte suparata si dezamagita si ingrijorata pentru ce va urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Cristina, imi pare foarte rau. Multa, multa putere iti doresc si sa ai intelepciunea sa alegi cea mai buna cale pentru tine si Caterina!

Succes la examen!

Cornelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_filipas spune:

Laura saru'mana de intrebare.De rezolvat n-am mai rezolvat nimic.Mi-am zis ca daca asta-i metoda lor de al face sa stea, sa nu mai planga si sa suspine si-n somn dupa mama si de al face sa manance ceva acolo le dau voie numai sa nu mai sufere copilul.Ieri de ex mi-au zis ca refuza mancarea desi e rupt de foame.Isi pune ghiozdanelul pe spate, il apuca plansul si suspinele si sta si ma asteapta plangand la usa.Si-a dorit foarte tare o masinuta de gunoi...nu-ti povestesc ca seara am batut toate magazinele in cautarea masinii cu pricina.Tremura de fericire ca am gasit una exact pe gustul lui.Dar dimineata iar se zguduiau geamurile la gradi de plansul lui desi numai ce-i explicasem ca mami merge la lucru sa faca bani multi si sa-i mai cumpere si alte masinute.

Nimic nu este imposibil pentru o persoana perseverenta

Simona si Dragos Octavian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna dimineata!

LA MULTI ANI DAVID!
Sa te faci mare si cuminte, sa fii sanatos si un mare cavaler!

Ralwka, are dreptate Monu, suntem mamici si asta o sa fim toata viata, puiii vor fi pui mereu pentru noi, griji cu carul si praguri de trecut mereu. Sa vezi jale in perioada asta la noi in gasca, nu esti singura.
Andutzy, ai nervii tari zau asa, muream cu ea de gat la faza asta. Bine ca macar ati avut o vacanta frumoasa si tu ti-ai incarcat bateriile.
Nelia, mare dreptate ai, nimic nu se compara si nu echivaleaza cu primii ani ai copilului. Si pentru hainute nu te mai caina, aveti si voi dreptul sa va mai faceti mofturile din cand in cand si Agata e domnisoara frumoasa si cuminte, merita. Eu astept baietelul sa te vad mamica de cavaler
Simona, cum mai e cu gradinita?
Monu, tu esti mamica eroina, nu stiu cum reusesti sa te descurci cu doi copii mici iar de job nu te mai vaita ca nu uiti nimic. In maxim doua saptamani iti revii, focuseaza pe gogoshelele mici. Cu gradinita nu e musai la toamna, important e sa faci tu fata ca esti extenuata, poti sa o dai la trei ani.

Sa va spun ce a facut Teodora mea aseara.
Se juca cu telefonul, inca ma omoara cu cifrele si apasa tot ce are taste cu cifre, telefoane, calculator, pc etc. Si ia garga mobilul meu si incepe: 11,2222, 333 etc., asta dupa ce a deblocat telefonul nu stiu cum. Si la un moment dat aud vorbind, ma duc si iau telefonul si ascult: daca doresti sa fii bruneta apacas tasta 2, daca vrei par saten apasa tasta.... Am inchis repede si m-am uitat la ce tastase ea: 14 cifre, 12333336608888. Acu ce sa fac, sun si eu sa vad unde sunase, nu?:)))) "Bine ati venit la bikini beach party!"

Acum sa sun sa restrictionez niste iesiri ca ma face fata de telefoane la hot line:))) Ah, e 0,7 usd/min cred ca am incarcat factura cu 1.4 usd

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Raluca nu-ti cere scuze pentru ce simti, nu te indeparta de noi, ramai aici si plangi, se gaseste cineva din toate cate suntem sa-ti spuna o vorba, cine stie, nu te inchide in tine ca sigur nu asta e solutia, lasa durerea ce-o simti sa iasa. N-am studii psihologice ca sa-ti spun daca e normal ce simti, dar eu zic ca da, am trecut prin asa ceva cu Andreas, poate si pentru ca era primul copil, nu stiu, dar cand a sosit momentul sa incep, mi-am luat un concediu medical de am mai prelungit agonia cu vreo 2 saptamani, as fi facut orice numa' sa nu ma-ntorc la servici, si doar meseria ce-o aveam atunci imi placea la nebunie, dar era sentimentul ca puiul meu nu va face fata fara mine, exact cum spui tu, nu aveam aer fara el, stiu ca mergeam dimineata la servici cu ochii plansi, la servici ma ascundeam intr-un colt si plangeam, am plans in perioada aia foarte mult, dar incet, incet timpul m-a facut sa inteleg ca trebuie sa-i dau drumul durerii, sa n-o mai tin in mine, sa accept ca am intrat intr-o alta etapa si-a mea si-a puiului, ca trebuie sa ma adaptez, altfel imi va fi mai rau si nu vom avea nici unul castig din situatia asta...imi imaginez ca ti-e sufletul sfasiat si te inteleg, si eu sunt o fire foarte sensibila si plang din orice, mai ales cand e vorba de copii, dar sunt sigura ca iei asupra ta si ce crezi tu ca ar simti Iulia fara tine.
As vrea sa gasesc formula magica s-o rostesc si sa te simti mai bine, sa nu-ti fie atat de greu inceputul, dar nu pot decat sa-ti ofer din toata inima un umar pe care poti sa plangi pana iti seaca lacrimile c-a apoi sa iti revina zambetul pe buze.
Acum imi dau seama ca nici pe departe nu sufar ca tine, poate si pentru faptul ca am trecut cum spuneam prin asta si stiu ca depinde numai de mine sa ma mobilizez mai repede, si probabil m-as intoarce senina la servici daca as avea la ora asta o solutie cu Bianca, dar cum inca nu stiu ce vom face cu ea si de aceea ma apuca plansul.
Hai ca te-am inebunit de cap si poate iti fai mai mult rau decat bine .

Monu nu stiu ce-as mai putea adauga dupa ce-au spus Nelia si Laura - doua maestre in ale scrisului, canadianca te face bine numai cititndu-i mesajele pline de sfaturi intelepte cu un dar atat de natural, iar constanteanca desi le are pe ale ei greutati, n-ai recunoaste asta din stilul umoristic de a aborda viata - cred ca e doar o impresie ca pentru tine viata sta in loc in timp ce altii care muncesc realizeaza atatea. Nu vei uita nimic din ce stii, dar deocamdata stau ascunse undeva intr-un coltisor al mintii pentru ca nu ai nevoie de acele cunostinte, cand va fi timpul sa te intorci la munca vei avea flashuri peste flashuri amintindu-ti tot ce stiai, acum mintea ta e plina de griji, oboseala, teama, dar si bucurii si fericire uitandu-te la mandrele tale, la creatia ta. Cand vor mai creste si se vor juca impreuna ti se va umple inima de fericire si vei realiza ca esti o femeie si-o mamica implinita ca ai tot ce-ti doresti, mai presus de cariera, si ca a meritat tot efortul si sacrificiile .

Fran toata admiratia mea ! Imi pare rau ca pierzi atata timp cu naveta, sunt sigura ca esti obosita, cine n-ar fi, stii de ce te admir? Pentru simplu fapt ca dupa ce ca esti obosita scurtul timp ce-ti ramane il aloci integral Iepuretelui, eu cred ca bagam soamne la greu de uitam si ca am copil.
Poze cred ca undeva prin weekend, nu?

Simona aici e loc si pentru sufletul tau, nu-l lasa singur la usa gradinitei, lasa-ni-l noua sa-l disecam, reparam...poate facem minuni. si-o si tie, cum a fost ziua de ieri?

Fetelor nu va inchideti in voi, spuneti ce va doare aici, cum spuneam, gasim, cel putin una din noi o alinare, chiar daca nu inseamna mare lucru si tot cu durerea/suferinta ramaneti, dar conteaza intr-o mica masura acolo, faptul ca cineva se gandeste la tine si vrea sa te ajute. Sper sa nu gresesc.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Cristina m-ai lasat fara replica...iti trebuie prea mult sange rece sa poti face asta cu cateva ore inainte...ce sa-ti mai pot zice...putere,bafta multa multa pentru examen...si ai incredere in tine ca sa poti sa ai grija de Caterina...nici nu te intreb daca ea a intrat in calcul la luarea deciziei...de cele mai multe ori copii sunt doar niste bunuri comune rezultate in urma convietuirii...

Clara ... poate suna la Casa ALba sau la Hollywood...

Cornelia ingenios tortul lui Stefan...daca nu spuneai ca l-ai facut ad-hoc chiar spuneam ca este original...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Pana am scris eu mesajul am vazut ca au scris Simona si Mynicegril.
Cristina, imi pare tare rau, nu pot sa imi inchipui prin ce treci, mai ales ca u esti in tara. Iti doresc sa ai putere si suntem alaturi de tine.
Simona, multi pupicei barbatelului, cum statea el cu ghiozdanelul in spate la usa, mi se rupe sufletul cand citesc ce spui. Stiu ca treuie sa fim tari, m-am gandit la multe variante si eu ziele astea pentru ca mama nu e foarte bine cu sanatatea, nu am luat inca o decizie.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput