Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 25
onixone spune:
LOREEN: ...sau daca nu ...cine stie...
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
monu spune:
Problema mea este ca sunt epuizata si fizic si psihic. nu mai pot. simt ca lesin. si ma apasa si faptul ca o sa uit tot ce stiam sa fac la serviciu si cand ma intorc o sa le spun ca cel mai bine stiu sa schimb pampersi.
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia
nelia spune:
Am innebunit! Astazi dupa curs am zis ca intru si eu in GAP sa vad daca a bagat rochia aia de pinza topita din India la reduceri, ca tare as vrea sa o vad pe Agata imbracata cu ea si sa i-o iau cadou pentru dintisor (Loreen, nu a cazut, dar mult nu mai are, cred ca pina miine e gata). Nu i-am luat rochia, ca e 55$, dar i-am luat haine si pantofiori de dans (crem, cu toculet, superbi) si am dat in total 70.
Nici nu-i spun lui Octav, i le arat pe rind, ca ma bate! I-am luat bluze si tricouri, de la reduceri, toate la 7.99 bucata de la 20, 25, 30 de dolari. Vreo trei maieuturi cu danteluta, o bluza de pinza topita galbena si un tricou. E clar, m-am tacanit, fotomodel o fac pe Agata! Unul mai stirb, dar macar bine imbracat.
Ghiciti ce a facut sotul meu aseara... Mi-a luat bilet la film si m-a fugarit din casa, ca eu nu prea aveam chef. Si stiti la care film? La Inland Empire, ultimul film al lui David Lynch (e o retrospectiva cu filmele lui si noua ne place nebunia lui). Trei ore!!! Nu ma intrebati daca mi-a placut sau ce am inteles... ca zau daca stiu!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Monu, am trecut si eu acum vreun an prin ce treci tu, mi se parea ca voi sta toata viata acasa. Tu, spre deosebire de mine, esti mult mai tinara si ai tot timpul sa te ocupi si de partea profesionala. Dar bucatica asta de viata, a ta si a fetitelor, nu se mai intoarce niciodata. Si daca as avea-o doar pe Tudora, de numai 2 ani, poate ca as mai gindi inca la fel. Dar cind o vad pe Agata cum se schimba zilnic si cit de repede creste si se transforma, ma apuca asa o tristete de-mi vine sa pling. Dar am un motiv care ma intareste: a crescut sub ochii mei, nu am pierdut prea multe momente din viata ei, as putea sa spun si ziua si ora la care a facut pentru prima data un lucru sau altul... Stiu ca pentru multi nu inseamna foarte mult acest lucru sau poate chiar nimic, ar putea chiar sa fie un subiect de amuzament sau de luat peste picior (mi-a spus o prietena o data ca pampersi stie sa schimbe toata lumea - si am crezut-o, dar acum stiu ca nu e asa, sint multi, foarte multi oameni care habar nu au sa o faca si poate nu vor avea niciodata sansa sa invete), dar pentru mine inseamna mult mai mult decit orice altceva sa fi facut in ultimii 6 ani... pe cuvint de pionier! Si am fost si inca mai sint intr-o anumita proportie o femeie foarte sociabila, dornica de iesiri si am fost foarte activa pe plan profesional (am lucrat fara intrerupere de la 18 la 32 de ani, dintre care am facut si scoala trei ani).
Stiu ca asa iti vine citeodata, pentru ca simti cum tu schimbi pampersi si speli biberoane, iar ceilalati merg inainte. Te inteleg chiar foarte bine, pentru ca dintre cei care au venit odata cu noi, numai eu am hotarit sa stau acasa cu copiii si toti au acum scoli terminate, servicii bune, case cumparate si aranjate superb... Dar nu ma mai freaca, desi intr-un timp ma cam deprima cind ma comparam cu ei, astea au fost prioritatile mele, ale noastre si inca mai cred ca am procedat foarte bine, ma simt linistita sufleteste. Si daca ar fi sa aleg inca o data, as face la fel. Asa ca, lasa depresiile la o parte si bucura-te de ce ai, de anii acestia in care fetitele sint micute si au nevoie de tine. Ca vor trece, mai repede decit crezi, mult-mult mai repede. Ma uit la Agata si cine are copii mai mari poate sa confirme, deja nu mai are nevoie permanenta de mine, stie sa-si ia orice, sa se imbrace, sa-si puna mincare, sa se spele peste tot si nu peste mult timp va fi si mai independenta decit acum. Ma bucur pe de o parte si sper sa fiu la inaltime atunci cind va avea nevoie pe alte planuri de mine, dar statul cu ea acasa aproape ca nu s-ar mai justifica. Si ma intreb mereu cind a crescut copilul asta...
onixone spune:
loreen: lamaia am pus-o pe gratar ca sa se inmoaie ca sa o storci bine pe pui.Am vazut si eu la turcii astia pe aici.E super misto, ca se face pe gratar cu urme de gratar pe ea si este de efect.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX & OANA
andutzy spune:
nelia, nu am citit decat in diagonala ce s-a scris cat am fost eu plecata, si nu am remarcat daca ai mai scris ceva de bb din burtica. Cum merge sarcina? Cum te simti?
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
nelia spune:
Andutzy, multumesc de intrebare, bine nu ma simt, dar ma tratez (v. mesajul cu cumparaturile
). Am greturi si ma simt obosita si slabita, dar astept cu nerabdare sfirsitul lunii cind voi afla rezultatul la toate analizele pe care le-am facut si la ecografia pe care o voi face pe 25 mai ca sa vada daca nu are vreo malformatie). Uite aici am scris despre prima vizita la doctorul obstretician. Nu stiu de ce nu se duce pe pagina unde e mesajul, desi eu i-am dat link-ul corect, ma rog, e la pagina 17 in vechiul capitol.
nelia spune:
Hai, ca in loc sa ma pregatesc de curs, mai ales ca trebuie sa duc si fetele la o prietena, eu stau aici, la taclale. Dar mi-am dat seama ca am uitat sa va spun un lucru foarte interesant. In seara zilei in care a inceput sa i se clatine dintisorul Agatei, mie mi s-a rupt acelasi dinte care ii cade ei. Noroc ca e un pic, in spate, dar ma enerveaza ca il simt la limba si de fiecare data imi aduc aminte ca nu am nici bani sa-mi pun din nou dantura si mai sint si gravida.
loreen spune:
Monule cred ca io sunt singura care pot sa-ti spun,fiind din aceeasi structura,ca nu ai sa-ti iesi din mana cand vei incepe munca...la noi nu se schimba totul asa tumultos ca in civilie,poate doar sefii dupa cum bate vantul...la mine la birou vreau sa zic ca se sta aproape doi ani acasa ,vorba aia timpul trece leafa curge...poate cand va face Antonia 1 an te vei hotara sa te intorci cu conditia sa ai cu cine sa o lasi...
Ca esti obosita e clar,ti-am spus-o in repetate randuri ca se vede si in poze...eu nu-mi pot imagina cum e sa ai doi bebelusi in acelasi timp,amandoi dependeti de tine,mai mult sau mai putin...eu am zis ca innebunesc pana m-am adaptat cu Delia si-mi pot imagina cum e sa nu ai ajutor,sotul plecat plus un copil la scoala care si el are nevoi evidente...
Ai nevoie de ceva,o plecare ,o relaxare, un plans zdravan sa te descarci de energiile negative sau chiar mai bine un ajutor permanent...nu te lasa prada depresiei ca te adancesti tare si este mai rau...trust in me...
Nelia sa le poarte sanatoasa hainele...imi aduc aminte ca la Bibi primul dinte a insemnat o suta de mii
...
Onixone nu am treaba cu casa de pensii,m-a fertit-a ministerul de stat pe la cozile lor... lucrez pe Zmeurei la politie...asa ca tot la o coada la pufuleti ne-am intalnit![]()
Am sa incerc si eu chestia cu lamaia cand merg prima data la gratar...suna intersant si sigur e gustul placut...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
loreen spune:
LA MULTI ANI DAVID MIHAI... 
... sa cresti un barbatel mare si voinic,plin de sanatate si binecuvantat cu mult noroc...
CASA DE PIATRA MYNICEGIRL... 

...sa aveti o casnicie lunga,frumoasa,plina de evenimente dupa placul inimii voastre, sa va iubiti mereu si sa va respectati o viatza...
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"