Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 24
Androix spune:
Sa raspund si eu cateceva:
Am vazut si eu pozele de la party-ul de constanta. Foarte dragalasi piticii si mamicile frumoase. Si jos palaria! Inca o data dati clasa la capitalistele de noi care ne coim sa ne intalnim de primavara pana iarna si abia ne vedem o data
Nu dati tare...
Gabitza, hai cu "prinsu'" Oricum mie mi-a stat inima in loc de emotie cand ai intrebat daca ai fata sau baiat, am crezut ca ne arati o poza cu vreun test pozitiv. Multa bafta sa iasa cum va doriti si cand va doriti!
Elisor, Crissu, cred ca e pe ultima suta, stai asa sa verific DPN-ul ei in lista mea de mamici de 2007, deci cred ca e ceva in neregula acolo, scrie 25.05, dar tin minte ca a scris o data aici ceva de juamtatea lunii, stiu ca e totusi un picutz inaintea mea.
Pupici pentru Bia, sa-i treaca repede bubicile si sa nu aveti mult de tras cu asta. Si eu stiam ca exista un vaccin ca tare pacatoase sunt.
Si nu te mai gandi la prostii. O faza super naspa am trait saptamana trecuta dar raspund si apoi o sa revin cu alt mesaj in care va povestesc.
Mickyyy, trebuie sa mergi la primarie, la ADP mai exact ca ei administreaza locurile astea, dar nu mai amana. Mare minune sa nu fi fost toate antamate, odata ce au venit sa amenajeze parcarea. La soacra-mea in berceni au venit, dar nu le-a amenajat nik, doar le-a tras niste vopsea pe jos si nu ca le-a zis sa-si faca contracte daca vor, le-a IMPUS sa-si faca. Vai de capul meu, mereu stau cu grija cand merg sa-mi duc/iau/vad copilul ca si asa am descoperit inca o infundatura in aripa din stanga spate care e sigur un pumn sau un picior ca e prea sus sa fi fost o masina. Cu ocazia asta iar ma asteapta o vara palpitanta cu companie de asigurari + service 
Andutzy, soacra-ta de e groaza
Daca pana acum as fi pledat pentru diplomatie acum iti spun sincer ca n=ar vrea sa auda ce-as vrea sa-i spun daca as fi in locul tau.
Sa pui poze de la munte sa vedem si noi ce bine v-ati simtit, mai clatesc si eu un oki in vacanta mea virtuala...
Ioana, am ras cu lacrimi la placinta rotunda si calda a Anei
Cu sesiunea am pretentia sa merg dar tare imi este ca o sa dau examenele stand in picioare din cauza de epiziotomie
Ce a fost mai greu a trecut, partialele astea de le-am terminat azi adik. In sesiune am floare la ureke: grila pe calculator si cu intrebarile afisate la vedere din timp pe net. Deci prost sa fii sa nu sti la examen, ar fi si pacat sa nu ma duc.
Sarumana, sa nu ma uiti cu mesterul.
Offf, credeam ca sunt singura nebuna care nu mai da copilului vigantolul de nustiu cand
Si eu vreau sa skimb pedi, nu ma mai tin nervii sa fac cozi lunare la usa ei cum am facut cu Filipu' si inclin sa chem pe cineva acasa chiar daca acum doi ani pe vremea asta nu concepeam asa ceva, considerand asta ca o alta forma de spaga si de ce sa nu recunosc ca pe un moft. Dar cred ca-mi vine mintea la cap si-mi bag picioarele, cu atatea principii de luat calea dreptatii mori incercand sa ajungi la capat. Iar altii traiesc bine mersi luand-o pe aratura, adik in linie drepata ca e mai usor
opriti-ma...
TDY am vazut si eu pozele, dar trebuie sa mai intru sa aprofundez problema, am zarit doar o felie de tort 
O si multumesc pentru pumni, eu zic ca aproape am reusit. Nu-mi vine sa cred ca mai am un mic hop si am terminat deja primul an.
Acum daca v-au mai ramas rugaciuni mai bagati pana vineri spre pranz cand ajunge si omu' meu acasa si gata pe urma pot sa nasc linistita...
Chris, si eu sunt fan dezastre in aer si acum ca oricum nu prea mai pot sa dorm sunt incantata ca dau si episoade noi ca le cam invatasem pe de rost...
Loreen, sarmul ca sarmul dar daca examenul a fost scris n-am avut dreq pe cine sa vrajesc
Noroc ca am citit de mi-au iesit okii din cap si am fost in stare sa aberez eu despre filozofia de viata a unui afacerist de producea tunuri care zicea ca tunurile si banii care se invart/inmultesc intr-un razboi sunt insasi solutia de izbavire a lumii, a eradicarii saraciei si mizeriei 
auziti si voi nebunu dreq
Simiena, 
Vizualizez, trimit si p-orma intru sa va povestesc faza aia nasoala cu "lady in black"
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
Androix spune:
Asaaaa, v-am zis ca de cand i-am luat pat lui Filip patul nostru de mijloc a ajuns din pat de mijloc pat de calorifer, adik l-am lipit de calorifer. Asa ca lui Puri nu i-au trebuit decat fix 10 minute sa descopere ce misto se vad masinile pe geam de la noi din pat. Si mereu hatza hatza in pat, masina brum brum, ne facusem un obicei dimineata el calare pe marginea geamului cu geamul inkis evident si eu in pat mai leneveam. In toata aceasta perioada am realizat ca poate fi un lucru periculos si ne-am tot avertizat intre noi, eu si Mihai adik, sa nu lasam nicioadata copilul singur in dormitor, chiar si cu geamul inkis ca nu stii cand invata sa-l deskida. Pentru cine nu stie noi stam la 10.
Pana intr-o zi saptamana trecuta cand Mihai a dormit cu Filip la pranz, au deskis geamul ca era super cald. Copilul a dormit bine mersi in patul lui, Miahi in patul mare evident. Cand s-au trezit Mihai incepe sa se pregateasca sa plece la o filmare, eu eram in continuare la calculator, fiind ferm convinsa ca el se imbraca prin dormitor.
Nu va zic ca idiotul plecase in baie, si la intoarcere a gasit copilul cu curul pe marginea geamului deskis 

Nu a lispsit decat 20 de secunde, ca s-a dus nush ce sa-si ia, dar ma intreb ce s-ar fi putut intampla daca intra la dus, eu credeam ca e cu copilul in dormitor, iar Filip de capul lui pe geam.
Eu nevazand nimic din ce s-a intamplat pot sa zic ca m-am speriat dar am tras repede invatamintele de rigoare si m-am refacut cu nervii capului, in skimb Mihai a fost foarte marcat, nu-si aduce aminte cum a sarit de la usa sa-l prinda de picior cand l-a vazut acolo. Si plangea ca un copil spunandu-mi ca nu stie ce-ar fi facut, mai mult ca sigur ar fi sarit si el in gol...
Deci am fost la un pas de o mare tragedie, aveti mare grija cu copilasii, sunt la varsta cand nu mai pot fi scapati o secunda din oki. Dar nu cadeti in extrema cealalta sa va ganditi la "lady in black" zilnic ca o luati razna.
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
Georgia
loreen spune:
Onixone da ce facem concurs de poze?! Mie una mi-au placut tare pentru ca protagonistul numarul 1 este fotogenic foc,apoi nu am putut sa nu remarc imaginile insipide incolo si probabil inodore ale Londrei,dar ceea ce mi-a sarit in pupila a fost gratarul...ma uit ,mai iau o capsuna si zic ca-i pulpa de pui,apoi trec la carnati...care-i smenu cu lamaia pe gratar?!
A...sa nu uit deci te stiu de undeva si tot nu pot sa-mi dau seama...cred ca in final om fi stat impreuna la coada la pufuleti...
Cuscra cata comunicare spirituala intre noi,ca sa fac haz de necaz de patania voastra...venind acuma spre casa cu tazmaniana de manuta ma gandeam ca stam intr-o zona prea aglomerata...mereu am grija sa merg eu inspre sosea si ea la perete cum s-ar zice...ei naiba ca o vede pe sor-sa in boscheti si da sa o rupa la fuga fara sa aiba cea mai mica intentie de "stai sa vaz daca ma calca cineva pe bataturi" ...am apucat-o de gluga sa o gatui si alta nu,vorba aia "eu te-am facut da io de omor"...am simtit cum nu mai am aer sa respir si deja ma vedeam la cimitir cu sticla de lapte rezemata de-o cruce...probabil evenimente din acestea au stat si la baza povestii lui Creanga cu drobul de sare...si ca sa ne fie noua invatarua de minte...
Si sa dea al de sus sa ne tina pe noi nervii si sa sece izvorul de adrenalina cate ne-or mai servi astia mici pana inchidem ochii...
Ca sa schimbam garderoba la cucoane...ia zi tu la tzatzica daca ti-ai facut bagaju?!Ca asa promisesi de dimineatza...
Nelia i-a cazut dintele Agatei?!
Miki ai reusit sa duci analiza?!
Elisor poti sa-mi spui de ce ti-a recomandat crema aia Bubchen sau cum naiva se scrie ca mi se plimba limba-n degete pe tastatura...eu una nu mai stiu cum sa-i hidratez pielea Deliei...ma dispera cu dermatita asta idioata...
Fug sa scot broasca din apa ca s-a mumificat de cand sta acolo...asta cat sa stau si eu linistita aici
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
Androix, pozele le-am pus, uite mai dau o inca o data link-ul aici.
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Cloreta spune:
Androix, imi dai fiori, nu vreau sa ma gandesc la ce a fost in sufletul tau. Si pe mine ma sperie f tare faza asta cu geamul mai ales ca au fost niste cazuri aratate pe la tv.
Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi
omustata spune:
La multi ani, Olivia, frumusete mica! Sa fii fericita si desteapta si sa ai mult, mult noroc si sanatate!
Pisik-chiar asa, tu cand mai intri pe aici. Mi-e dor de vremurile cand ma strigai mustacioasa
.
Eli-tu care esti asa draguta si raspunzi tuturor in parte nu ar trebui sa vorbesti singura. Eu m-am obisnuit atat de bine sa pun intrebari fara raspuns, incat de multe ori niic nu ma mai obosesc. O pup pe frumusetea mica si sper sa-i traca cat mai repede furunculoza. Nu am avut niciodata, dar imi imaginez ca-i ceva ingrozitor.
OanaC-ce faci? Joi este operatia, nu? Suna-ma te rog. Te-as suna eu dar nu mai am numarul tau. Ma intrebai de spital ,noi am avut imensul noroc de a fi in acelasi oras cu spitalul, care este printre cele mai bune din State. Asa ca nu am avut nevoie de cazare. Dar stiu ca multi de acolo statea la Ron Mc"donald sau asa ceva. Din cate am inteles este un lant de hoteluri atasate pe langa spitale.
Tdi-foarte frumoase pozele. Mi s-a facut un dor de Europa de nu mai pot. Dar mai am putin. Cine este tanarul care aduce cu Jim Carey (parca asa se scrie). Cumva juniorul? Tu arati super!
Gabitza-sa inteleg ca-i pregatiti lui Andrei o surpriza. Mai dar ce dragut era asa, cu parul mare.
Nelia-am vazut si pozele voastre. Vrei sa spui ca Tudora stie acum sa se catere pe chestiile alea? Sper sa te simti mai bine.
Miki-Luca este o frumusete de baiat. De reclama la mancare, asa bucalat.
Laura-floricica ta este destul de dolofana. Are niste manute sa le mananci nu alta. Si Bianca s-a facut asa o domnisoara frumoasa! Mi-a placut cum este tunsa.
Mie mi s-a intros sotul, si de cand a venit el o tin pe la dentist si alte minuni, ca profit si eu ca este omul acasa. Maya mi-a facut surpriza sa-mi cada pe scari duminica de am crezut ca mor de frica. Noi la subsol avem un calculator si am lasat-o pe ea sus, in sufragerie la TV si eu m-am dus la subsol sa verific e-mailul. Vazand ca este liniste am zis sa mai intru putin si pe DC. Cand aud niste bufnituri. Maya s-a sprijinit in portita de la scari, incercand sa traga de ea, aia s-a despreins din perete si copilul meu a plonjat pe scari. Noroc ca am mocheta groasa si pe scari si intre etaje, unde a ajuns ea. Capul nu avrea cum sa si-l sparga, dar putea sa-si suceasca gatul. Invatare de minte sa-mi fie.
Va las ca mai am o groaza de treburi.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
bolgiumiki spune:
Of in sfarsit m-am mai linistit si eu putin.A fost la mine in casa pelerinaj ca la Mecca.
Loreen-da, am dus proba la laborator si maine la pranz avem rezultatul.Ma rog sa nu fie nimic rau mai ales ca testul acesta nu este numai pentru geardia ci si pentru alti paraziti intestinali.
In legatura cu faptul daca am luat corect decizia de a mai sta inca un an cu puil meu eu zic ca da.Am intors problema pe toate partile si asa este cel mai bine.Totodata am si un motiv serios sa imi schimb jobul.Daca reincepeam sigur mai ramaneam aici inca cativa ani buni,asa copilul mi-a oferit cel mai serios motiv sa iau taurul de coarne.Din punct de vedere financiar ne vom descurca.Sotul meu lucreaza la Bucuresti si castiga bine.Sigur se va simti lipsa salariului meu in casa,dar nu este pe o perioada lunga de timp,asa ca vom niste sacrificii.Mi-ar fi placut sa reincep serviciul dintr-un singur motiv:imi ies din ritm pe zi ce trece.Dar puiul meu merita orice sacrificiu1
bolgiumiki spune:
Olga-multumesc de apreciere.E intradevar un baiat frumos.Si eu ma mir cu cine o fi semanand de a iesit asa![]()
Olivia-La multi ani,sa cresti mare ,frumoasa si sanatoasa!!
onixone spune:
ANDROIX: vreau sa spun ca mi s-a facut pielea gaina si fizic mi s-a facut rau de tot.Eu am cateva imagini morbide cu fii-miu care nu ti le pot explica...si pe care unele le-am trait deja.Una din ele este fugitul in strada...mi s-a intamplat la restaurant, unde nu am crezut ca poate deschide usa ca era grea...si desi l-am vazut la usa si eram cu ochii pe el, doar il vad cum fuge pe usa.Intr-o fractiune de secunda am fost dupa el, dar inaintea mea ospatarul cu farfuriile in mana a fugit inaintea mea...si l-a prins cand punea piciorul pe strada.Am crezut ca lesin.L-am luat de acolo si l-am bagat in restaurant, si i-am explicat si verbal si fizic ca dupa linia asta nu trece.A plans putin dupa care punea mana dupa linie si striga:NO, NO!, dar dupa un minut se punea in fund si trecea linia uitandu-se in ochii mei.
Inutil sa zic ca eu nu am mai mancat la restaurant, dar nici nu a tercut linia aia ca il mancam.Am zis daca tot nu mananc sa il invatz o lectie.
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE
onixone spune:
Loreen:depinde... unde lucrezi? Eu de ex in 2005 m-am invartit cu acte mereu pe la Somaj,casa de pensii, sanatate, circa financiara....
Daca lucrezi la una din ele...e posibil sa ma stii de pe acolo ca 9 luni cand am fost in tzara, cu copilul dupa mine tot timpul, dar tot timpul am stat la cozi.Alex a fost admirat de micutz...si am mai taiat coada cu el.Numele meu de familie e Jipa..(asta asa poate iti suna cunoscut, stiu si eu?!?!?)
Oana lu'Alex
POZELE NOASTRE