Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Dar de ce sa taci, Monu? Poti sa te descarci, comentam si noi cu tine, ori te tragem de motz afara din butoiul cu depresii

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Andra am vizionat cu coada ochiului vacantza de al Busteni si am vazut o gravida exact asa cum a descris-o Fran, apoi un copil fericit nevoie mare si o familie implinita si relaxata...cand te mai apuca dracii pe soacra uita-te la poze si -ti trece...
Se vede ca ati avut o vacanta frumoasa, din peisaje mi-am dat seama ca si vremea a tinut cu voi...ma bucur tare ca ati reusit sa va oferiti timp liber...
Dragos cum s-a simtit?!

Cuscra te-ai apucat de bagaj?!Nu te intreb ce-ai facut ca sigur te-ai descurcat ,mai ales ca garvidele au sarmul lor in perioada asta...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Monule pup io mandra cea mica ca frumoasa-i draga de ea si bucalata...si seamana tare cu tine...
Io-mi pun umaru la bataie pentru plans pe el...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Monule, pun si eu un umar....ascultam ce s-a intamplat!

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

mai fetelor, pai ma chinui sa pun poze de 2 zile dar am avut o groaza de pagini de citit.Ca de vineri pana azi am avut 11 pagini plus poze si filmulete.

Petrecerea noastra a iesit bine, toata lumea a mancat si a baut.Tort in forme de ratze, masini, etc nu am avut pt ca aici torturile de genul asta sunt niste porcarii si nu ar fi mancat nimeni, asa ca am luat prajitura suedeza(este la ikea de ex la bufet).Noi am luat prajitura de la makro(metro), si a avut un succes nebun chiar si la barbati.Noroc ca am luat 2 ca prima a fost rasa intr-o secunda.Ca nu imi venea sa cred ca vad barbatii cu felie de prajitura in mana.Nu au mai avut rabdare nici sa o puna in farfurre.DAR...l-am dus pe alex la culcare la 9:30 si dupa ce l-am pus in pat am realizat ca a am suflat in lumanari(prajitura mancandu-se dupa ce l-am pus in pat), si pt ca Alex nu a suflat , nici eu nu am facut-o.

Am vazut pozele de la Constanta si mi-e jena sa pun pozele mele ca nu sunt asa de spectaculoase.Dar le pun daca aveti timp sa va uitati.

www.oana-jipa.magix.net/" target="_blank">PARTY ALEX&OANA

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Oana lui Alex, frumos ati sarbatorit intre prieteni! nu-ti fa probleme inutile ca pozele tale is sau nu-s ca ale altora, aici nu-i concurs si lumea se uita cu placere la fiecare, dupa cum are timp sau chef. sunteti niste dragutzi!
Monu, ce s-a intamplat? of, sper sa nu fie nimic grav! .
Gusta, nu mai zici nimic? sper ca esti bine!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Oana, nu stiu de ce, dar n-am retinut cand ai zis ca l-ai tuns pe Alex si m-am dus repede sa va pozele cu cretofolinul tau. Si cand colo l-am vazut cu aceeasi tunsoare ca Andrei al meu Mie mi se pare ca ati avut o chestie foarte relaxata si placuta intre prieteni. Tu arati foarte bine, nu pot sa nu remarc

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Ca bine zici, Loreen, sa stii ca trag un loz, dar nu stiu de unde ca in amaratul ala de cartier unde m-am uitat nici Loto Prono n-am vazut. SI pun si un bilet de 6/49 ca tot ma plang atata ca nu castig, dar nici nu am mai jucat de 1000 de ani.
Barbatul e in drum spre casa, ajunge si el mai sub seara. Si ca sa nu vina cu mana goala i-am zis sa-mi ia de la Bacau o geanta (e acolo un magazin de producator si imi ramasese inima la o geanta cand am fost ultima oara in aprilie) - asta o fi lozul meu?
Ah, abia astept sa se termine ziua, nu mai am chef de nimic, in schimb am avalansa de lucru si se anunta iar timpuri grele

Monu - ce grasuta e Antonia, nici nu zici ca a fost bolnavioara mititica. Dar ce ai patit? Sper ca nu au mai patit ceva fetele! SI nu ne-ai spus ce-ai facut cu bona de furat...

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onixone spune:

Multumesc pt compliment Gabitzam.Pe Alex l-am tuns ceva vreme si parca am zis pe dc.Cand vrei sa faci o schimbare si nu ti-o poti face tie, o faci altcuiva,...asa ca am casunat pe ALex.Dar regret sa stii, ca inainte cand facea ceva interzis parca avea fatza angelica, dar acum...imi cam vine sa il pocnesc cand face ceva interzis.Arata ca un copilas rau si rasfatat.Nu e asa dar il tradeaza freza.Da, ne-am simtit foarte bine, aperitivele au fost cumparate, numai sosurile de la friptura facute in casa(cumparate de altfel dar amestecate in casa).Am pus si plaou cu fructe taiate si spre surprinderea mea au fost mancate.Cand ati vazut pe cineva la petrecere ca mananca fructe?Eu sincer niciodata, si ma gandeam ce inseamna prezentarea.Imi pare rau ca nu am facut poze la platouri.

Oana lu'Alex

POZELE NOASTRE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simiena spune:

Cu mii de scuze si mare intarziere urez si eu la toti sarbatoritii
pe care i-am ratat

LA MULTI ANI!

DELIA -Loreen
ALEXANDER PAUL -Mariamunteanu
PHILIP CHRISTIAN -Mariamunteanu
TUDORA -Nelia
NARDI GABRIEL -Yael
DALIANA-IOANA -bonsai
ALEX -onixone
STEFAN -Cornelia
LUCA-ANDREI -bolgiumiki
ROBERT -dadym
PATRICIA ANNELISE -Fran
RARES STEFAN -maysa
ALYSSA -TDI
ANA MARIA -tzumpiloi
OLIVIA -pisik 4ever

Androix
Onixone
Blackpanterro

Eu am fost foarte aglomerata la servici , si acasa nu pot sa scriu nimic ca se suie Elian calare si pe tastatura si pe mouse asa ca pup acuima toti sarbatoritii.

Mamicul lui Elian

Mergi la inceput