Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 22
Tdi spune:
...am revenit!![]()
acu' sa vad ce-mi mai amintesc din 14 pagini de cand n-am mai raspuns la nimeni...[later edit: am scris in mai multe randuri la aceleasi persoane, cititi pana la capat]
- vazut poze Constanta...puiuti superbi si mamici frumoase...tort deosebit...cred ca v-ati distrat pe cinste!
- Elisor, imi pare rau de Bia, stiu ca-s foarte durerosi furunculii si greu de tratat. intereseaza-te de un tratament mai "dulce" ca trebuie facut cu mare atentie altfel nu scapati de ei. parca exista si (auto)vaccin. 
- Mikyyy, chiar ca ai inceput "bine" saptamana, sanatate si succes la rezolvat loc de parcare!
- Gabitza, am citit bine?! proiectati o fetitza?

succes atunci, Doamne ajuta! Tunsulici e un scump si fara pleata, imi pare rau ca l-au traumatizat halatele albe.
- Danelutza, ia masuri si tu poate te incuscresti cu Gabitza!![]()
- Simona, sper sa mearga mai bine la gradi azi...si eu m-as fi enervat sa faca altfel decat spun eu...tare dragalas Dragos, si cumintel!
- Loreen,
multumim de aprecieri...amore este din plin, multzam lui D-zeu vin cu drag acasa, cum se zice... peisaje din alea sunt destule pe aici (poate ne faceti o vizita!
)...tortul e creatie personala, usor de facut si de mancat, daca vrei iti dau reteta.
- Elisor,
sper sa nu-ti stric cura de slabire...te-ai chinuit atata, ar fi pacat sa nu-ti atingi scopul...oricum 7 kile e vointa nu gluma!
. tati in copac cred ca-si amintea de copilarie!
Aly are cam 1 metru deja, se cruceste lumea cand spun ca are doar 2 ani. Eu am 67 de kile, (prea) multe dintre ele in colacei si perinite deloc placute vederii
, inainte de sarcina aveam 55 dar nu mai sper vreodata sa ajung acolo.
- Gabitza, aceeasi problema am si eu cu stanga si dreapta!
intr-o vreme imi scriam pe maini care e una si care-i alta ca prea le incurcam. cauza cica-i asta: partea dreapta a corpului reprezinta tatal, partea stanga mama, daca in familie mama e cocosul in casa (adica e predominanta asupra cuplului) se creeaza un dezechilibru in copil si ajunge sa confunde jumatatile. la mine e valabil.
- Andra, si eu cred ca-i dusa cu pluta soacra-ta!
- Cloreta, multumesc de aprecieri...las ca nici cu tine nu mi-e rusine, esti slaba si ai un par superb! cum merge serviciul? apropo, nu te-am intrebat cu ce te ocupi...poate ai zis si n-am retinut eu.
- Ioana, chiar ma gandeam la tine si la bubele lui Mogo...nasoala faza cu "placinta"
. m-am recunoscut perfect in ce ai scris de colega ta, si eu am grija de pitik ca de ochii din cap, chiar uneori exagerez, dar cu toate astea n-am putut-o feri de virusi gramada, cazaturi destul de nasoale...totusi la cat e de buclucasa e mare lucru ca a ajuns la 2 ani intreaga!![]()
- Bolgiumiki, las sa semene copilu cu cine vrea, important e sa fie sanatos! si a mea e leita soacra-mea
, noroc ca-i femeie cumsecade altfel imi faceam de mult harakiri!
Succes la produs proba, la noi functioneaza rapid daca-i dau suc de fructe facut in casa sau zeama de la fruct razuit.
- Monu, bine ca-i negativ testul, te si vedeam mama eroina cu 3 copii mici...totusi nu te culca pe-o ureche cum se spune, daca mai ai simptome repeta testul peste o saptamana, ar trebui niste analize ca probabil esti eupizata si ai nevoie de ceva suplimente. cu piciorusul Alexiei ce-ati rezolvat? n-am mai auzit sa se faca vaccin in fesa, noua ne-a facut in pulpa si in brat.
- Androix, ti-am tinut pumnii sa ajungi integralista din toate punctele de vedere! adica sa iei toate examenelele si sa ramai intreaga 2in1 pana le termini!
esti de admirat!
- Nelia, si tu la fel...copii, casa, scoala, burtica...astea da superwoman! felicitari pentru rezultate, acum ar fi cazul sa te mai odihnesti. voiam sa-ti mai zic de pasta de dinti, eu foloseam din aia ptr copii si imi era mai putin rau, nici guma de mestecat n-o puteam vedea...pe la 3 luni jumate am scapat de greturi.
- Fran, asteptam sa ne povestesti cum a fost la lucru...sper ca a mers totul bine! de Iepu cine are grija? am ras cu lacrimi de sotul tau cu gravidele...si al meu cam tot pe acolo e!![]()
trimit ca imi umbla Alyssa pe la comp si mi-e sa nu pierd mesajul...revin
Album Alyssa
elisor spune:
Ioana sa cad de pe scaun citind de kk din poala ta 
, stiu ca nu prea e de ras in toiul noptii sa ai parte de asa ceva, dar nu ma pot abtine, mai mult de cateva jeturi cu pipi pe fata, de la Andreas, n-am avut parte.
Oxacilina am citit si eu ca este pt. furunculoza si doar capsule.
Teddy am citit si de autovaccin ca mi-ai trezit interesul, cica se face (am citit si cum) daca nu da rezultate tratamentul cu antibiotic si antimicotice. Daca va recidiva (doamne fereste!) ii voi spune doctoritei de el. Mersi mult, uite asa mai afla omul cate ceva
!
Laura pai asa mi-a spus si dr. sa il dau in mancare, dar nu in toata ca ii schimba gustul si ma trezesc ca nu mai vrea sa pape. Ziua mai e cum mai e dar noaptea chiar nu am idee si stiu ca va fi chin de ambele parti. De ce n-or fi copiii astia intelegatori?!
Dropshotul si mie imi merge rau si mi se blocheaza, asa ca n-am reusit sa vad inca pozele Neliei, doar tortul
, yami, yami.
Ioana eu am retinut ca in 10 mai e operatia Evei, oricum ii tinem pumnii micutei si parintilor si asteptam sa ne dea vesti bune cat mai repede.
Clara de Teo nu ne mai spui nimic? Ce a mai invatat?
Daca nu mai e Adina pe-aici sa mobilizeze gasca pentru intalnire...![]()
Monu
!
La 2 ani vreau sa-i fac si eu analize de sange, ca nu i-am facut pana acum si vreau sa vedem ca stam bine!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Tdi spune:
Elisor, nu vreau sa te sperii dar e treaba serioasa cu furunculii, imi amintesc ca si tu ai avut si stiu ca se transmit, mai precis microbul care ii produce (stafilococul, daca imi aduc bine aminte) si e greu de tratat. N-ar fi rau sa-i faci un control dermatologic si antibiograma daca problema persista. 
Album Alyssa
ChrisDun spune:
Olivia
, sa ai parte de multa sanatate si sa iti bucuri parinitii !!
Monule, cum e Alexia cu piciorul ? N-am fost pe faza cand ai povestit, dar daca injectia a fost facuta in fesa este o (slaba) sansa sa atinga nervul sciatic. Am avut o vecina care, de la o banala injectie in fesa isi cam taraia piciorul si se plangea tot timpul de dureri
Sper sa nu fie cazul la mandra ta cea mare 
Andutzy, sa cad pe spate nu alta ! Cu ce socrosenie trebuie sa te lupti, biata de tine !! N-ai putea s-o mai chemi, pe motiv ca n-a terminat curatenia generala ? ... apropo de asta, m-a distrat teribil ce ti-a scris Mickyyy referitor la acest subiect ![]()
Eli, multa sanatate printesei cu ochi albastri
Fran, cum a fost la serviciu? Cand m-am intors la serviciu am avut impresia ca ultimii doi ani au reprezentat doar o clipa, si parca nu lipsisem decat o zi-doua de la serviciu... Tie cum ti s-a parut? Iepu' ce zice ?
Gabitza, citesc eu aiurea sau voi v-ati pus serios pe treaba ?!?! ![]()
Eu (si sotul) am dat in boala snooker-ului, si am stat lipiti de tv zilele astea, dar ieri am capitulat pe la 12 noaptea, si am pierdut partea cea mai palpitanta (ultimele jocuri din finala campionatului mondial)
...
... si a inceput si serie noua din Air crash investigation, dau astia cate doua episoade pe zi. 
Cu alte cuvinte... n-am apucat sa ma uit la poze
dar sper sa imi fac timp in week-end... Ma batea gandul sa o serbam pe Carina undeva la munte, dar nu neaparat sa stam si peste noapte... mai are cineva idei dintr-astea ?? ![]()
ioanailincam spune:
Da, mai Elisor, stiam eu ca trebuie sa-ti mai raspund cu ceva. Intrebai daca se mai stie ceva de intalneala de la munte; pai nu se mai stie pentru ca initiatoarea ne-a cam parasit
. Pana la urma problema se pune sa gasim un week-end in care este cat mai multa lume disponibila. Eu zisesem ca am nunta pe 29 iulie la fata bonei, de fapt am aflat acum ca e pe 22. Deci, din punctul meu de vedere, la ora actuala acel week-end este imobilizat. Pe de alta parte, cat de curand va trebui sa stabilim si concediul si dat fiind ca nu am decat 5 zile lucratoare, inseamna ca mai indisponibilizez 2 week-end-uri, cu care innadesc acele zile.
Cel mai bine, zic eu, ar fi ca fetele care vin in tara in vara sa scrie exact cand sunt disponibile, iar apoi vom alege data care e convenabila pentru cat mai multe fete din tara. Ce ziceti?
Sa stii ca a fost amuzant cu kk pana la urma, am uitat sa precizez ca l-am primit direct in mana pentru ca mititica mi-a luat mana sa o presez pe pasarica si cum palmoaca mea e mai mare, acoperea si o bucata de fund
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Tdi spune:
s-a inchis pitika in dormitor cu o punga de pufuletzi si i-a intins peste tot prin pat si pe jos
...o sa doarma tac-su cu pufuletii in fund si-n urechi la noapte ca abia am schimbat lenjeriile si gatai curatenia generala, deci alta nu mai fac!
ufff, pisicii mei, o secunda nu pot s-o las din oki...statea cuminte la tv pana am scris 2 randuri, apoi ma striga dubios "mammmmmaaaa!", sa mor nu alta!
si sa va mai zic una buna...azi noapte iar mi s-a facut rau, da' rau din ala serios, daca as fi mai normala la cap m-as duce tot fugutza la medic n-as sta sa astept sa ma culeaga lumea de pe jos cu farasul si eventual sa ma arunce la gunoi.
ma duc sa culc devoratoarea de pufuletzi!![]()
Album Alyssa
elisor spune:
Am culcat pitica si m-am intins si eu langa ea vreo 15 minute si-am adormit, bai frate, iar vise, m-am trezit ca trecea tavalugul peste noi daca nu ma dadeam la o parte, culmea ca au inceput si lucrurile sa mearga aiurea, deci pana diseara pic rau de tot in butoiul cu depresii. Laura, apropos azi e marti, mai ai probleme cu ziua asta sau mi le-ai transmis mie
?
Teddy mersi pentru sfat, m-am ingrijorat destul citind de pe-acolo, incat nu ai cum s-o faci mai tare de atat, se poate ajunge si la septicemie si altele, stiu ca nu e de glumit, sper sa evolueze spre bine. Gandul meu e sa fac un control mie si plozilor, amanuntit sa stau si eu linistita ca suntem sanatosi (sau nu). Cu atatea vesti aiurea citite si aflate de la unul la altul am ajuns zilnic sa ma gandesc la "lady in black".
A mea cum o scap din ochi se catara pe scaun la computer, il deschide si butoneaza, n-o vezi defel din cauza spatarului inalt numa' auzi ca sunt butonate niste taste, daca nu-mi bulea una alta pe-aici ar fi si simpatica cum face pe omul constincios din fata PC-ului.
Si eu sunt in prag de colaps cand vad firimituri tocmai cand e gata curatenia.
Cu starea de rau nu te juca nici tu, du-te te rog la doctor ca nu vreau sa mai imi fac griji si pentru tine ![]()
Cristina mersi de urarile de sanatate. Ideea de la munte e atractiva pentru voi din capitala, eu as cam pleca pe-o insula exotica
. Si eu sunt fan Air Crash Investigation ![]()
Ioana uite un motiv sa te citesc sa ies din depresii, pacat ca nu era sotul acasa sa faca un filmulet cu asta, cred ca muream de inima de atata ras.
Excelenta ideea cu stabilirea datei in primul rand si apoi a locatiei/pensiunii s.a.m.d.
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
loreen spune:
Elisor nu-ti dau nimic,mai ales ziua proasta de marti...azi a venit o proasta pentru care si denumirea asta este compliment si mai are pretentia sa fie psiholog,sa ma intrebe o prostie si cum raspunsul nu a fost pe placul ei mi-a tinut o prelegere gratuita despre politetea la birou,ca ea vine timorata la financiar ori de cate ori vrea ceva..."pai fata draga e problema ta nu a mea,mi se rupe de timorarile tale si ale altora,io stiu ca de 2 zile,vin la 6 la munca nu stiu cum ma cheama cand ajung acasa si nu sunt pusa aici sa-ti ridic moralul ...in fisa postului scrie cu totul altceva decat dama de comapnie sau curva"
Sper sa nu fi uitat vreu cuvant...si ca asta au mai fost cativa si ziua nu s-a terminat...
...nu stiu de ce dar parca stiam ca ar exista un vaccin pentru furunculii astia, si chiar am sa interesez sa-ti spun...
...cu intalnirea eu mi-am spus punctul de vedere de vreo 3 ori...nu mai repet
...vezi ca avea Chris Debourg o melodie cu "Lady in Red"...schimba toaleta ![]()
Cristina foarte originala ideea ta si nu vad ce va impiedica sa o puneti in aplicare...
Eu am niste prieteni care sunt bolnavi dupa sportul ala incat atunci cand au facut vila,la subsol si-au amenajat un loc,cel mai scump din casa,numai pentru asa ceva...
Tdi nu zice hop ca acusica trag o fuga,iti aduc si niste pufulti buni buni cum erau pe timpul lu' nea Nicu
,si iti fac o programare la doctor ca sa duci si pe mine... poate asa te indemni mai repede sa ajungi la dotore...
Elisor io de 11 ani zic sa o duc pe Bibi la analize si cred ca o sa ajung cu ea cand o fi sa-i fac buletin...daca nu era cu viermii si eczemele nici lui Delia nu-i faceam...
Ioana trage un loz azi
...sa nu-ti para rau
Loreen cu
BIANCA si
DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
andutzy spune:
POZE VACANTA BUSTENI
Andra
Sapt28 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
monu spune:
salut
nu va pot zice decat ca sunt plina de nervi, in fantana cu depresii si.... mai bine tac.
va pun o poza cu Antonia
http://new.photos.yahoo.com/monica_iuliana/photo/294928804370781861/0
mami de
Alexia Ioana
si
Iulia Antonia