Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Scuzati saptamana la semnatura, am rectificat, am ajuns deja in sapt 28!!!

AndraSapt28 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mi-am amintit ca s-au mai pus niste intrebari, scuze ca nu mai retin cine (Elisor?), dar am zis sa raspund.

Control la 2 ani, noi o sa facem, ne-a zis doctorita sa venim la inceputul lui iunie, dupa ce implineste el 2 ani. Mai avem atunci sa-i facem doza a doua la un vaccin, cred ca pt. varicela.

Vigantol, acum nu ii mai dau. Ne oprisem acum vreo 2-3 luni. La ultimul control ne-a mai dat sa-i dam calciu, o sticluta de Osteocare, si cat i-am dat calciu i-am mai dat si vigantol. Dar gata, acum e [pauza la vigantol. Nu stiu daca cumva nu o sa ne dea iar la iarna.

Cornelia, tu m-ai intrebat la dropshots cum scrii sa apara titlul doar la o singura poza? In stinga pozei este un mic meniu, te duci la "Caption" si de acolo bagi titlul la poza. Daca dai pe Title apare un titlu pentru tot albumul.

Multumesc de comentariile de la dropshots pentru papusa mea tunsulica Din poza nu se vde ca e tuns cu franjuri, pentru ca s-a zbatut, a urlat, cred ca s-a speriat si femeia aia de el, l-a tuns in mare viteza si nu cu mare precizie. E ultima data cand il duc acolo, datile viitoare o sa-l duc la Ciufolici, macar acolo sunt fete dragute, nu au halate albe, le fac si cate un cadou, au masinute si animalute.

Miki, decat sa te intorci la servici si sa te duci in sila si lehamite, mai bine ca ti-ai dat demisia. Luca are nevoie de tine. Peste inca un an o sa fie maricel, o sa mearga la gradinita, si tu iti poti gasi un serviciu care sa-ti placa.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor da cine a zis de gatit seara?!Nici mie nu-mi place si ca atare imi sacrific dimineatza de duminica...
...nu ma visezi si pe mine intr-o vacanta prelungita la o cafea cu Brad Pitt sau Banderas?!
...iar pentru vorbit retoric uite de la mine ...cateodata ecoul prinde bine

Gabitza io te sustin din tacere ca daca e prea mult zgomot va inhibati...

Andra ea insista si tu ignoro...da-o moasa-sa pe gheata ...mai ales acuma,doar nu vrei sa nasti inainte de termen...iti spun din experienta proprie ca este cea mai buna solutie,pana la urma va ceda...fi tu cea mai desteapta

Tdi se citeste pe fatza italianului amore grande...pustoaica e o combinatie atata de reusita intre voi doi ,incattie iti fac galerie zgomotoasa ca sa mai faceti inca unul...merita
Peisajele sunt bestiale... mortale... superbe...iar tortul ...ai cumva reteta?!

Mickyyy cu spaga ai incercat?!

Crissu intrase acum vreeo saptamana doua si a zis ca mai are 3 saptamani...deci azi maine trebuie sa se intampla evenimentul fericit...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Gabitza da, eu am intrebat de control de 2 ani, am intrebat si dr. ieri si nici nu prea am auzit ce mi-a raspuns, probabil sa nu inteleg si s-o las balta.

Trebuie sa schimb medica la copii, cel putin, ca eu nu mai am nervi si rabdare sa astept cu orele, iar programarea e cam vax, ca lumea nu e educata pentru asa ceva si merge ca boul sa stea sa astepte, iar daca ai tu programare se uita urat si e convinsa ca ai o pila la dr. de intri asa. Erau 3 dr si una a iesit la pensie asa ca au preluat si pacientii aleia, plus ca pentru o reteta tb sa caute in nspe liste, mai mult birocratie decat medicina. Oare ce m-o fi apucat??

Teddy am vazut pozele, tortul arata grozav, mai ales ca ai pus si sectiunea care efectiv mi-a facut o pofta de numai eu stiu cum oi trece de ziua de azi fara ceva dulce, foarte apetisant, cred c-a fost si gustos. Uite si la mine cu ce incep comentariile, tot cu dulciuri .
Alyssa o printesuca roz, dragalasa, a realizat ca e o zi speciala? Intradevar pare foarte inalta.
Cred ca mama soacra e tare mandra cu un asa ginere, care-o plimba (foarte frumos si orasul) si mai e si foarte prezentabil.
Tu ce sa mai spun, nu stiu de unde ai idei sa faci cura, dar in pantalonii albi arati fantastic!!!
Ce-i cu tati prin copaci?

Andra soacrei tale clar ii lipseste o doaga daca ti-a umblat prin lenjerie, mai stii, poate a si mirosit-o

Gabitza depinde cum te uiti la poza , la mine "captionul" e in dreapta.

Mickyyy sanatate multa, fa un sondaj printre invitatii de la nunta si vezi cati s-au simtit rau, au mai fost cazuri cand de la nunta s-au dus direct la spital intoxicati.

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, , foto 2 , www.dropshots.com/elisibia" target="_blank"> foto 3

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Elisor, la mine dreapta e un fel de stanga, am mereu probleme de orientare din cauza asta

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

LA MULTI ANI OLIVIA!!!
Sa cresti mare si frumoasa, sa ai parte de multe bucurii in viata.

Gabitza, Andrei arata foarte bine tuns asa. E frumusel si abia astept sa il vad live.

Elisor super vis. Sanatate Biancai.

Mickyyy pentru locuri de parcare te duci pe Lucretiu Patrascanu la taxe si impozite. si acolo intrebi un dee biroul pt parcari. depui dosar, cerere (nu stiu mai multe ca sotul s-a ocupat) si iti iei loc de parcare.

Tdi superbe pozele si protagonistii.

... ma da alexia afara de la PC
pup

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Hello!

si cu intarziere
LA MULTI ANI!
Patricia Annelise
Rares Stefan
Alyssa
Ana Maria

Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti niste oameni minunati!

LA MULTI ANI Olivia!
Papusica scumpa, sa fii sanatoasa si sa cresti ca o floare.

Si cum citesc zilnic in fuga si nu retin mare lucru ca sa pot raspunde nu ma mai momor ca nu ma baga nimeni in seama:)))
Mikky, cred ca trebuie sa mergi la primarie si sa ceri pentru zona care te intereseaza ce locuir disponibile sunt pentru parcare. Pentru ca astia au dat si spatii care nu erau destinate parcarilor din lipsa de locuri.
Elisor, multa sanatate Biancai!
Vigantol eu ii dau pana la doi ani, asa mi-a zis dr., mai vedem dupa controlul de doi ani, eu ma duc pentru asta, mi se pare firesc sa ii faca o evaluare la varsta asta.
Gabitza, am vazut fetita de Andrei, seamana cu Teodora la par, pe cea cu tunsulica nu am apucat, mai sap dupa poze si azi.
Constanta, frumoasa petrecere, felicitari pentru faptul ca va mobilizati sa faceti lucruri frumoase pentru copilasi! M-ati omorat cu tortul ala pentru toti, e tare haios.

Acum ma retrag sa fac trebi si sa ma uit cu un ochi la pozele de la ziua Alyssei.

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

M-am intors, ca sa zic asa, sa fac pentru TDI, moama ce gagica!

Pozele mele si www.dropshots.com/curlycloreta" target="_blank"> filmulete vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

LA MULTI ANI, OLIVIA, PISIK MICA!

Sa ramai mereu la fel de delicata, cu ochii albastri ca peruzeaua! Mamica ta ne mai da vreo veste despre tine?

Vad ca avurati iar limbarita, dar aseara n-am mai intrat ca sa pot si eu vedea filmul ala la care visez de mult (si care, culmea, s-a dovedit a fi o porcarie). Intelegeti deci ca am reusit sa o culc devreme pe Mogo (si in camera ei), numai ca minunea n-a tinut mult ca la 1 se trezise si toata noaptea a tinut-o intr-o foiala. Pe la 5 s-a trezit urland si tinandu-se de burtica si de pampers. Initial am crezut ca o mananca bubitele, dat fiind ca era mediul umed si acid, asa ca i-am dat jos pampersul si am dat drumul la apa sa se incalzeasca (groaznic e fara centrala, daca vrei apa calda dupa 12 noaptea, trebuie sa lasi sa curga apa vreo 10 minute, la jet maxim). M-am asezat pe capacul de WC si am luat-o in brate ca urla rau, cand dupa vreo 3 minute simt ca se incordeaza, se screme si imi face placinta drept in poala. Era rotunjor si caldut, sa mor de oroare, nu alta. Am aruncat-o in cada cum colo, avand grija sa nu scap cadoul pana m-am intors la buda ca numai ce spalasem covorasul din baie. Dupa ce s-a linistit ne-am culcat la loc, dar la 7.35 iar s-a trezit urland si a mai facut un kk de data asta cu bolboroseli si tot cu urlete. Culmea e ca nu e neaparat moale (desi niste zeama a dat pe de laturi), nu stiu ce poate fi, mai ales ca nu a iesit afara sa zici ca a luat vreun virus. Am trecut-o pe Ecoflorina just in case.

Andoix – eu nu inteleg cum ai tu pretentia sa te duci in sesiunea mare cu Goergia proaspat nascuta. Eu am fost atat de socata aparitia micului alien in viata noastra incat nu eram in stare sa citesc oferta de Cora, d’apoi sa invat. Un mare bravo pentru ambitie. Si bafta mare azi !
Cat despre mesterul de dulapuri, stai asa sa aflu pretul final ca prea mi se pare putin ce-a auzit barbatul (acum si-a gasit sa-mi marturiseasca ca nu prea avea semnal si se auzea cu intreruperi), ca de lucrat am inteles ca lucreaza foarte bine. Iti trimit pe PM nr de telefon si numele.

Nelia – felicitari pentru A, a fot cireasa de pe tort, nu-i asa ?

Miki – ah, ce va invidiez, mamicilor care puteti sta acasa si dupa 2 ani (nu ca eu as fi stata acasa pana la 2 ani). Daca va descurcati numai cu salariul lui tati, e minunat sa ma poti sta acasa 1 an.

Elisor – la capitolul Vigantol sunt (din nou) o mare vaca : l-am intrerupt in toamna, cand am venit la locul asta de munca si veneam la orele alea tampite acasa. Cateodata ma inspaimant singura cat de neglijenta sunt cu sanatatea Anei (de ex. ca nu i-am facut vaccinul anti varicela si uite ce greu i-a fost, nici cu alea pentru hepatita/meningita nu m-am mobilizat). Ce-i drept, m-a incurajat si dr care mereu a constatat ca nu are semne de rahitism, dar cu chestiile astea nu te joci. SI ma mai compar si cu fosta mea colega, care ii face D3-ul in fund pentru ca nu il asimila pe gura, i-a facut toate vaccinurile si in general are grija de copil ca de un bibelou de portelan (la propriu : si acum, la aproape 2 ani o tine de hainuta ca sa nu se impiedice si sa cada).
Eu vreau sa chem dr cand face Ana 2 ani si am s-o intreb si de acest aspect.
Multa sanatate Biencutei cu furunculoza, dar cum a facut asa ceva ? SI de ce ti-a dat capsule, ca doar nu i-a dat antibiotic de oameni mari ?
Gabitza – mai, cum taceti voi si faceti ! Tinem pumnii sa se prinda. Chiar azi dimneata ma gandeam ca e timpul de bb2, pana se prinde si se coace, numai bine asta mare merge la gradi cateva ore pe zi si vine mai usor (desi gradi asta e cu 2 taisuri cu toate bolesnitele).

Simona – le-ai mustruluit bine pe educatoare ?

OanaC – parca azi e operatie Evei ; tinem pumnii si sa ne dai de veste cum a fost !

ANdutzy - vai, ce scabrosenie de soacra!

Mickyyy - multa sanatate, sa te refaci repede! Aoleu, acum se cumpara locurile (sau ma rog, se inchiriaza)? Ca si la noi fac zor strada (au refacut acum vreo 3 luni trotuarul, iar acum au inceput cu strada; nu vreti sa stiti cum e cu parcarile, ca tampitii s-au apucat cu ambele sensuri de mers, astfel incat nu se mai circula decat pe linia de tramvai si deci nu poti parca decat pe trotuarul proaspat refacut si care am sperat eu ca nu va fi destinat parcarii, ci doar mersului (la inceput a fost super, ca nu se puteau urca pe trotuar masinile, fiind inconjurat de borduri, si puteai sa lasi in voie copilul sa alerge) si cred ca vor face si ceva locuri de parcare. Daca afli ceva, zi-mi si mie!

Cred ca mai voiam sa zic una, alta, dar e timpul sa mai si muncesc daca vreau sa plec devreme. Sper sa mai intru pana diseara. O zi buna!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
Ana - dupa 1 an
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Elisor hai sa-ti zic si io de controlul de doi ani...am tot asteptat sa sune doctorita si n-ai sa vezi...asa ca am pus mana azi pe telefon si m-a programat miercurea viitoare la ora 4...sa vezi urlete ce n-au vazut Parisu'...
Calciu si vigantol si alte zemuri nu i-am mai dat de nici nu mai stiu cand...nici nu mi-a zis nimeni ca ar trebui...anu trecut in noiembrie cand i-a facut analizele la sange statea bine la capitolul asta...nu vadce ar fi putut face sa degenere situatia...
Hai sa-ti dau o sugestie legat de prafurile alea...il amesteci in ceva dulce,gen budinca sau ceva ce-i place ei si in care nu banuieste ce-ar fi...eu ma folosesc de Danette Dou si am succes de fiecare data...stiu ca medicamentele se iau cu apa si ca atare,dar ma indoiesc ca Bibi ca pricepe ca-i spre binele ei...

Eu nu pot intra pe dropshot sa descarc poze...nici sa le vad nu ma lasa prea bine...ca sa nu mai zic ca nici formatul beta la yahoo.photos nu il pot avea...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput