Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!
Raspunsuri - Pagina 20
gabitzam spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Io zic sa te apuci de confectionat alta, dar una careia sa-i poti face si codite. Vaz ca nu prea ma bagi in seama, eu trancanesc, bat la hadarag cum s-ar zice, dar nik, nu-mi raspunzi
Danelutza, ma fac si eu ca nu aud
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
gabitzam spune:
La multi ani, Olivia, pisikutza mica si scumpa!

Sa cresti mare si frumoasa si sanatoasa si norocoasa!! Toate la un loc si fiecare mai mult ca altul ![]()
Ne e dor de tine si de mamica ta, noroc ca ne mai baga cate un mail pe contul comun.
gabitzam spune:
Mi-a scris o mamica pe contul comun, Claudia din Breaza( clau_tns), care are un pui de-o seama cu al nostru si vrea si ea aici. Daca citeste, ii urez bine ai venit
si scrie-ne aici despre David-Ionut.
elisor spune:
Nelia, Daniela, Laura multumesc de urari
!
Doctoria e in capsule si tb. sa i le deschid si sa-i dau doar praful, ceva oribil la gust nnici ca exista. Am pacalit-o la prima lingurita sa deschida gurita si cand a dat de gust mi-a dat peste cana de lapte si se tragea de limba sa-si ia gustul, de-acum sunt sigura ca nici gura nu o sa mi-i mai deschida.
La doctor am mers singura si am asteptat aprox. 1h si jumate si i-am chemat pe Dan cu fiica-sa cand trebuia sa intram noi, ca altfel sigur n-ar fi rezistat sa astepte atata. A facut circ bineinteles, dar nu la cote cum ma asteptam, adica dupa ce i-am dat jos scutecul si i-am departat cu forta piciorusele si s-a vazut imbracata la loc a tacut ca prin farmec. A iesit Dan cu ea si am putut avea o discutie civilizata cu doctorita.
Daniela nu esti singura care trancane si nu-i bagata in seama, dar m-am obisnuit, altfel renuntam de mult. 

Laura fir-ar cum ii tot culegeti si voi, dar suna foarte bine tratatemnt homeopat personalizat. ramane sa aveti si rezultatele scontate.
Gabitza am vazut tunsuliciul, se pare ca greu s-a despartit de coafura lui sau l-a speriat halatul alb (nu si-au putut schimba si ei culoarea sa nu-i confunde piticii). Cand o voi tunde pe Bianca ma astept si eu la circ si chiar nu voi putea pune masina.
Bolgiumiki tu stii cel mai bine daca decizia e buna, dar sunt sigura ca ati luat in calcul toate aspectele si asta va coafeaza cel mai bine, iar Luca este un norocos ca o mai are pe mami inca un an.
Simona mersi de raspunsul cu vigantol si de felicitari. Sa aveti o zi mai buna decat cea de ieri!
Laura cand lucram la fel si la noi samabata era odihna si duminica bagam curatenie, uneori gatit. Mie nu-mi place sa gatesc dupamasa spre seara, mai ales iarna cand se intuneca afara am senzatia ca bezna de afara ma incetineste.
Andra poze, detalii...asteptam; Teddy ne-ai tot promis poze...asteptam; Onixone la fel, poze si cum a fost la partyul de sambata...asteptam; Fran cum a fost prima zi...asteptam; mai asteptam pe cineva
?
Oana, Cornelia si pozele voastre vrem sa le vedem.
Raluca sper ca tacerea voastra nu e semn rau.
Mai, gravidutelor, poate voi stiti mai bine, Crissu cand a zis ca naste (stiu, cand o vrea DD), dar totusi a zis ea ceva parca
Azi noapte am visat-o pe Monu, sotul ei, fetele si toata familia. Se ocupau cu sonorizari la nunti ![]()
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
elisor spune:
Claudia bun venit, hai indrazneste, te asteptam
!
Eli cu Andreas (17.08.1998)
Bianca (13.06.2005)
www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2
"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Olivia!!!
Pupici fetelor! Mii de scuze, dar nu prea v-am citit, nici poze nu am pus... cine stie cand imi fac timp.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Mickyyy spune:
La multi ani OLIVIA

Io am o stare de kk-o, am fost la o nunta in week-end si cred ca am mancat ceva acolo naspa si-am facut indigestie, ca aseara am stat calare pe buda 
, dupa ce c-o seara inainte placerea asta i-a revenit lu' barbata-meu. Noroc ca fetele's ok, deci am tras concluzia ca de la nunta e, ca altfel, daca ar fi fost ceva de-acasa s-ar fi simtit si ele rau.
Si colac peste pupaza la starea mea de rau generala, azi dimineata am gasit biletel in geamul masini ca sa nu mai parchez acolo ca si-a cumparat omu' (nu stiu care "om", ca acolo parchez de vreo luna si nu s-a legat nimeni de mine) locul de la primarie (au facut astia-n fata blocului de cateva saptamani parcare, si n-am apucat sa umblu inca sa-mi cumpar loc). Asa ca heeelp, aveti idee cum se obtine loc de parcare de la primarie???
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">31.03.2004)
Daria Maria (www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58164" target="_blank">22.06.2005)
www.acsis.ro/2lasuta.php" target="_blank">Ajuta-ma sa cresc langa mama mea!
andutzy spune:
Buna dimineata tuturor!
LA MULTI ANI tuturor celor care si-au sarbatorit zilele cat am lipsit noi, inclusiv sarbatoritilor zilei de azi!
Noi am venit ieri de la munte unde a fost MINUNAT, avem multe poze dar inca nu le-am transferat in yahoo. Cand ama juns acasa am avut un soc atat de puternic, ca am fost convinsa ca voi naste, ca ma luasera contractiile f puternic. Ne-a mancat in c.. si am lasat cheile soacra-mii sa dea mancare la pisica si cateii din curte si ea "m-a ajutat" facandu-mi ordine in sifoniere de nu mai stiu o haina pe unde imi este, inclusiv in chiloti, sortandu-i si punandu-i pe toti in pungute, ca nu stateau frumos in cutii. Nu ma intrebati de reactia avuta, cu atat mai mult cu cat erau inca MUUULTE locuri din casa unde nu ar fi incalcat nici o bariera a intimitatii daca facea curat (un dulap de bucatarie sau orice alt loc). NU! Au fost mai palpitante hainele mele, ca nici macar de ale lui Dragos nu s-a atins. Ieri am fiert toata ziua si nici zi nu sunt mai bine, dar macar am reusit intr-un final sa adorm si acum nu mai am contractii. Acum trebuie sa ma apuc sa fac insa ceva de mancare, ca baiatul meu nu stiu ce ingurgiteaza azi. Va pup si sper sa mai revin azi macar cu cateva poze!
Andra
Sapt26 cu
Horia Andrei si
Dragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Tdi spune:
aici poze Alyssa 2 ani.
serviti-va cu niste tort...si astept impresii...
nu plecati...revin!![]()
Album Alyssa

OLIVIA, LA MULTI ANI!!!