Copiluti de mai-iunie 2005 (34) - It's show time!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Deci ne stie tot cartierul, a urlat pina n-a mai putut, disperat nu alta. Ca tanti de la frizerie e in halat alb si asta l-a terminat. L-au tinut tri adulti sa-l tunda. Ufff! Ce ma fac cu el?
Acasa a urmat runda doi de urla, la baie, la spalatul pe cap.
Uitati aici www.dropshots.com/day.php?userid=273156&cdate=20070507" target="_blank">baietel-baietel

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bolgiumiki spune:

Fetelor vreti sa va razboiti cu mine,nu-i asa?Pai cum puteti sa spuneti ca frumusetea mea de pui seamana cu cotoroanta de soacramea?Cu tati mai treaca mearga,dar cu masa in nici un caz.Oricum e cel mai frumos baiat de pe fata pamantului,asa ca sa v-o fac in ciuda

Florentina-multumesc frumos de ajutorul cu pozele.

Poze cu tortuletul lui Luca nu am facut.Eu am crezut ca face sotul si invers.Cand ne-am dat seama era deja mancat.Oricum a fost un tortulet cumparat din Carrefour cu o ratusca foarte frumoasa pe el.La gust ne-am cam luat teapa,dar aspectul a fost ok.

Daca Luca al meu nu face maine pana in 11 kk ma impusc pentru ca nu mai vreau sa astept inca o saptamana cu analiza pentru geardia.SSupozitor cu glicerina mi s-a spus de la laborator sa nu ii bag,ci sa il las sa faca el fara ajutor.De regula face in fiecare dimineata,dar te pomenesti ca tocmai maine il apuca bazdacul si nu mai vrea.

Si noi o sa il tundem pe ciufuliciul nostru probabil in week end-ul asta sa fie si sotul acasa.
Gabitza-nu stiu cum de ati reusit sa il tundeti pe Andrei la foarfeca.Noi sigur bagam masina si il facem cheliuta.Si chem frizerita acasa sa ma stie doar vecinii

In alta ordine de idei nu v-am spus ca mai stau un an acasa!!!Dupa lungi dezbateri cu sotul,dar si cu cei de la scarbiciul meu m-am hotarat sa imi dau demisia.Nu m-am multumit cu cat mi-au marit ei salariul asa ca am luat decizia asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Lili (Ada) sa-ti dea d-zeu sanatate multa ca adevar ai grait, asa e, Bianca are furunculoza, suntem pe antibiotic, aveam de gand asa mai mult taras decat grabis sa ajung maine la doctor dar mi-era groaza de circul care imi era sortit. Asa ca in urma tel. tau ne-am mobilizat si am mers la doctor, l-am luat si pe Dan sa o tina si sa iasa cu ea din cabinet dupa ce-o consulta pana imi spune dr. ce si cum si-mi da reteta. Antibiotic, apa oxigenata si Bubchen si sper sa stopam raspandirea ca cica deja infectia e in sange, bineinteles pe fondul imunitatii scazute. , intri rar, dar uite ca si cand citesti ai un sfat de milioane. Toata admiratia mea, a picat la tanc ce mi-ai spuns.

Atat in seara asta ca de mai mult nu sunt in stare...pe maine!

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Miki, tot respectul meu pentru hotarirea luata. Sa nu-ti para rau, vei vedea ca merita.
Elisor, imi pare rau pentru ce are Bianca, dar si bine ca te-ai linistit si stii acum ce ai de facut.

Am facut jumatate de casa curatenie, dar deja nu mai pot, e prea mult si nu mai am nici chef si nici putere. Sa nu credeti ca e curatenie generala, dar pe unde am trecut se vede clar ca e totul pus la punct. Numai ca ar fi mai bine daca nu s-ar vedea cumva partea nefacuta.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 - www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 - www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 - www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by gabitzam

A plecat Costi cu papusa mea la tuns

Io zic sa te apuci de confectionat alta, dar una careia sa-i poti face si codite . Vaz ca nu prea ma bagi in seama, eu trancanesc, bat la hadarag cum s-ar zice, dar nik, nu-mi raspunzi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Elisor sanatate multa Biancai, bine ca ati descoperit ce avea. Inca o data sanatate multa

Adina nu mai spui nimic, cum va mai simtiti ?

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Buna dimineatza....

Hai treziti-va ca s-a crapat de ziua...auzi la ele sa doarma...

Aseara am descoperit iar ceva suspect in scaunul Deliei...pun mana sun dr iar pastile,altele acuma ...mi-a spus ca in ultima vreme au venit la ea copii cu probleme parazitare noi...in sensul ca a aparut un parazit care se transmite de la pisica si nu-i toxo...mi-a repetat femeia dar creierul meu scofalcit nu a retinut nimic...si ca cedeaza destul de greu...
La naiba ca a mea nu are simptome gen nu mananca sau sa se scarpine...
Atata am fost de tuta ieri ca nu am luat o proba sa o duc azi la laborator...

Elisor da chiar nu m-a dus capatana asta expirata ca si copii astia mici ai nostrii pot face asa ceva...eu fac frecvent mai ales dupa epilat,dar imi trece in cateva zile cu baneocin unguent...
Bine ca ti-ai facut curaj in ciuda reactiei Biancai la vederea halatelor albe si sa scapati repede...

Simona iti tin pumnii in lupta ta cu indolenta prescolara...impune-te

Ralwca voi nu mai ziceti nimic?!Aseara ii spusesem dr de amestecul de miere cu dovleac si a zis foarte bine...sa-i inainte pastilele si vineri imi face o schema homeopata particularizata pentru Delia...

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

LA MULTI ANI OLIVIA ...

... sa cresti mare papusica frumoasa...( sa ne trimiti o poza cu tine sa te mai vedem )

Loreen cu BIANCA si DELIA
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

LA MULTI ANI OLIVIA, pui de PISIK

Sa ai in viata tot ce-ti doresti, mami al tau chiar ne-a uitat?

Eli cu Andreas (17.08.1998) Bianca (13.06.2005)

www.dropshots.com/dansaueli" target="_blank"> foto 1, foto 2

"Daca un copil traieste in LAUDE, invata sa APRECIEZE.
Daca un copil traieste in SIGURANTA, invata sa aiba INCREDERE.
Daca un copil traieste in ACCEPTARE si PRIETENIE, INVATA SA IUBEASCA LUMEA"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Neata cu okii in gura
Azi raportez ultima zi de surghiun, ultimul examen partial. Jur ca diseara imi fac bagajul de spital!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput