Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 9
madabout2003 spune:
Cineva intreba de descarcat seriale, filme eu le descarc cu RevConnect sau DC++
MADA
23+, cu 
Poze de vacanta
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by alina.a
marti seara de la 10 fara un sfert este "gray anatomy" tvr1 la care si eu ma uit cu fff mare drag dar care la noi a ajuns abia la episodul 16-17 cred din prima serie.(luna tare ma mananca sa te intreb daca meredith se impaca cu neurologul...aici suntem abia la faza in care el s-a hotarat sa-si ierte nevasta ...)
alina28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Nu-ti zic.
Dar ma duc acum sa ma rog de Mada sa-mi zica ce se intampla in seria trei.
Luna
25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin
Luna1 spune:
quote:
Originally posted by madabout2003
Luna tocmai am vazut episodul 19 din seria 3 de Gray's Anatomy
asa ca poti sa le cauti deja.. Si mie imi place la nebunie dar am gasit din seria 3 doar 21 de episoade ..adika mai am 3 si gata...
..Forfour-ul e super misto...chiar nu m_am gandit cand imi cautam masina...a chiar ca ma intrebai ce e e un Fiat Panda dar pana o livreaza astia....
MADA23+, cu
Poze de vacanta
Mada zi-mi si mie, sunt macar impreuna?

Ai vazut seria 2? Am plans de m-am umflat in ultimul episod (cu Denny). Ma chinuiam sa ma abtin si nu puteam.
Si Panda imi place!
Luna
25 sapt+
mioara2004 spune:
Luna, eu la cluj inca n-am vazut cirese. Dar cred ca urmeaza. In schimb capsunile sunt foarte gustoase...
Si eu descarc filmele cu DC++. Cand descarc filme ma mai ocup de Trivia - e un joc.
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
31+
Doru Andrei
mioara2004 spune:
Alina, tu acum te uiti la serial???
Razboiul de acasa l-am vazut mai demult pe HBO...
Poze concediu 29 saptamani
Mioara
31+
Doru Andrei
Luna1 spune:
Eu nu am cum sa descarc filme caci avem leptocul lui barbatu-miu de la serviciu pe care l-am facut al meu si si-a mai luat unul tot de la serviciu de care n-am voie sa ma ating. Dar nici pe asta de l-am facut al meu nu ma lasa sa descarc ca cica daca trebuie sa-l duca inapoi vad aia ca am umpbalt cu ilegalitati.
Las' ca-l pun pe socra-miu sa-mi descarce.
Luna
25 sapt+
X-ray spune:
mioara atunci nu am vazut toate episoadele,asa ca le vad acum.
luna si mada doua tradatoare mici
...aici ultimul episod s-a terminat cu 2 fraze tari.:meredith si neurologu' raman singuri in lift,ea ii zice "imi lipsesti",el ii miroase parul si ii raspunde "nu pot..".si apare genericul,sa sparg tv nu alta.povestea lui astia doi as scri-o eu pe limba mea aici dar ma sterg moderatorii de pe forum
.
alina
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Luna1 spune:
Alina eu parca simt cum imi iese prin pori pasiunea si energia dintre astia doi. Nu stiu cine e regizorul insa ei sunt super tari actori daca au reusit sa-mi dea sentimentul asta.
Iar pe nevasta-sa am urat-o cand a aparut dar pe parcurs salveaza bebelusi (e pediatru) si a inceput sa-mi placa de ea.
Oricum cea mai tare e Cristina (asiatica) ce le mai tranteste in fata tuturor.
Hai ca ma luat-o razna, in filme mai traiesc si eu pasiuni focoase altfel s-au dus. Glumesc, acu ajung la pasionalul meu de acasa.
Fetelor sa ma ingrijorez daca de doua ore fie-mea misca rau, zici ca se zbate cateodata si chiar am simtit de zici ca vrea sa iasa, ma scarpina pe la iesire? Nu e cam multa miscare?
Luna
25 sapt+
X-ray spune:
luna si eu l-am intrebat pe dr meu daca e vre-o problema cu miscarile fetei,jur ca iese atleta !dar m-a asigurat ca e ok.plus ca am citit de m-am spart si se pare ca probleme ar fi daca nu misca...![]()
si ca ultim comentariu,actorul care-l joaca pe neurolog' pe romaneste e bun raaauuu
si eu sunt abia la inceput deci o urasc de moarte pe nevasta-sa,inca nu a apucat sa salveze multi bblusi
.e de apreciat ca incearca sa-si salveze casnicia.dar daca nici in seria 2 nu s-au impacat
alina
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi