Mamici de iulie-august 2007 (48)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by jadi

Nu OZ , ca ala era violent si mi-am exprimat si eu incapacitatea de aurmari insarcinata acest serial si mi-a zis ca este unul nou, aparut acum. Va anunt ce si cum!

In plus eu urmaresc multe seriale si pe AXN. Plus reality show-ul survivor, acum e seria cu panama, sambata 2 episoade si in fiecare zi pe la 19, in reluare seria trecuta. Si urmaream si amazing race dar nu am mai dat nici o serie noua.

Mai schimbam un capitol azi?

Deni & Vlad & Tudor

nu mai e la 19....e inlocuit de regenesis. nu a mai inceput niciunul nou. si eu tot astept sa bage din nou Survivor. In schimb a reinceput The Amazing Race, dar de pe la 16.30

Aylin, 24+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mioara mie nu mi-ar conveni sa am banii pe mana ca sincer cred ca am ramane cu rata la casa neplatita. Oricum nu am limita, daca nu imi ajung de pe card am cardul de credit insa e altfel sa stii ca poti cheltui si alta sa ii gestionezi si sa-i organizezi. Eu chiar radeam zilele trecute ca zicea al meu ca daca moare eu nici rata la casa nu stiu sa o platesc. I-am zis "pai tocmai, asa ai motiv sa nu mori!"

Apropos de cheltuieli pt praslea ce vine, ma apuc si eu luna viitoare de cumparat hainute. Atunci sa te tii frate.

Simo pe unde umbla?

Luna 25 sapt+
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Pai nu e dupa sefu' ca si la Vlad am venit la servici pentru 1 zi si asta a fost intoarcerea definitiva. La 4 luni si jumatate dupa ce am nascut. Acum e si mai greu dar imi voi organiza un mic birou acasa sa ma pot descurca cu un portofoliu redus de clienti si probabil ca cel tarziu decembrie ma voi intoarce, depinde si cum va fi Tudor, cum se va acomoda Vlad la gradi, e o ecuatie cu foarte multe necunoscute. In principiu e nevoie de mine, eu sunt cu munca , el cu organizarea si sincer asa este perfect, fiecare face ceea ce ii place!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Cristina, citeam despre salatele tale minunate si mi-a lasat gura apa. Dar eu obligatoriu adaug in salata niste carnita de pui fiarta sau la gratar, sau niste cas proaspat, ca altfel fac urat. Nu mananc eu cine stie ce cantitati exagerate, dar de la statul asta in pat totul se depune pe solduri, pe fund si pe falci! An deja 11, kile si ceva in plus, dar sa indrazneasca cineva sa ma treaca la regim! Ii rod urechile!! La cat de frustrata sunt de sechestrul asta fortat, imi mai trebuie frustrari si la mancare!

Edith, las' ca vine el si prenatalul! Mi-e si rusine, fetelor, voi sunteti satula de munca si eu... m-as duce si maine la servici! Stiti cum e, fiecare vrea ce nu are sau ce nu poate sa aiba!

olguttza, sa-ti priasca infrumusetarea! Eu ma mai retusez singura acasa, dar cand vad ce fatza am de la cele X kile in plus, imi vine sa ma las pagubasa! Acusi filmez "Falci 2", cu mine in rolul principal ! (Si asa se discuta despre filme...)

Lia S27 Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu vreau acasa! Abia astept sa imi vad baiatul , proaspat tuns!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

mai am o ora...

Apoi ma duc sa-mi iau flacaul, apoi vine "capul familiei" si iesim pe undeva.

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania_97 spune:

Luna pozele sunt in gradina noastra. E plina de lalele si au fost si narcise. Acum avem liliac roz, mov si alb miroase super.
Astept sa infloreasca bujorii. Am descoperit o groaza de flori in gradina pe care le avem in Romania. Am ghiocei, zambile, lalele, narcise, liliac, un salcam, 3 meri (cred ca o sa am la gem de mere de o sa mi se faca greata), 2 pruni si unul inca nu stiu daca e cires sau piersic.
Ieri am mancat cirese au aprut deja dar sunt fosrte scumpe, am dat aproape 5€ pt 200 gr.

stefania sapt.26 & Catarina
http://salexandre.blogspot.com/

Mergi la inceput

Stefania eu am o curte micuta dar am si eu liliac. Si am avut narcise, zambile si am si un magnoliu.

N-am mancat inca cirese in Romania au aparut fetelor?

Luna 25 sapt+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mychydutza felicitari pt baietel!

deci seriale...punctul meu slab
iata programul meu:dupa-amiezile serial protv "razboiul de acasa "
si "doi barbati si jumatate"
serile:de la ora 21 cred " csi miami" pe axn aproape in fiecare seara.joi seara dupa csi miami este inca unul politist fff tare,dar nu mai stiu cum se numeste.
vineri seara de la ora 20 "csi new york" pe prima.
marti seara de la 10 fara un sfert este "gray anatomy" tvr1 la care si eu ma uit cu fff mare drag dar care la noi a ajuns abia la episodul 16-17 cred din prima serie.(luna tare ma mananca sa te intreb daca meredith se impaca cu neurologul...aici suntem abia la faza in care el s-a hotarat sa-si ierte nevasta ...)
morala imi plac rau astea politiste cu anatomopatologi(deji specialitatea asta nu m-a atras niciodata)

alina 28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

Luna tocmai am vazut episodul 19 din seria 3 de Gray's Anatomy
asa ca poti sa le cauti deja.. Si mie imi place la nebunie dar am gasit din seria 3 doar 21 de episoade ..adika mai am 3 si gata.....Forfour-ul e super misto...chiar nu m_am gandit cand imi cautam masina...a chiar ca ma intrebai ce e e un Fiat Panda dar pana o livreaza astia....

Olguttza super tare premiul...vreau si eeeeuuuu!! Si vreau si la coafor si la masaj si, si... Apropo de carnet eu am picat de doua ori la traseu!! Am facut scoala odata cu frati_miu si dadeam amadoi odata si amandoi picam....si acum imi aduc amite de plangeam pe drumul spre casa de la examen si frati_miu incerca a ma incurajeze!! Si cand am vazut ca tot picam amandoi am schimbat strategia ne-am inscris separat.. si atunci am luat!!! Frati_miu a mai picat de vreo 2 ori la sala pana a luat, dar acum coduce mai bine ca mine!! Asa ca poate ar fi mai bine sa nu dai examenul in aceasi zi cu sotul...nu stiu

Apropo de gestiunea banilor in familie la noi eu sunt bacherul..chiar daca el aduce mai multi bani si eu cateodata deloc...

MADA 23+, cu

Poze de vacanta

Mergi la inceput