Mamici de iulie-august 2007 (48)
Raspunsuri - Pagina 10

X-ray spune:
X-ray spune:
 am uitat esenta distractie placuta sarbatoritelor!sa aveti o seara placuta ,excelenta!
alina  28+ cu bb Elisa
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Luna1 spune:
Luna1 spune:
 Alina iti spun doar atat doua lucruri:
Actorul care il joaca pe Derek seamana leit cu frate-miu doar ca frate-miu arata un picut mai bine  (si asta zice sor'sa deci iti dai seama ce zic femeile cu adevarat atrase si cate m-au mituit doar sa se puna bine cu el
 (si asta zice sor'sa deci iti dai seama ce zic femeile cu adevarat atrase si cate m-au mituit doar sa se puna bine cu el )
)
In seria a doua nu sunt impacati dar nici cu sotia nu e totul roz, pasiunea continua...rau! Enjoy!
 Enjoy!
Eu va pup ca plec acasa.
Luna  25 sapt+
25 sapt+ 

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

Luna1 spune:
Luna1 spune:
 Alina tocmai am observat avem acelasi numar de mesaje.
Luna  25 sapt+
25 sapt+ 

www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=2623" target="_blank">Adelise Raluca
www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=1036" target="_blank">Cosmin

X-ray spune:
X-ray spune:
 luna bagi in boala saraca femeie grevida cu hormoni ce galgaie in ea .sa-ti traiasca fratele!
.sa-ti traiasca fratele!
si m-am lamurit si cu serialul,ca-n filme .
.
vezi ca eu ma chinui sa scriu nu gluma
alina  28+ cu bb Elisa
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

madabout2003 spune:
madabout2003 spune:
 Luna, Alina bine, bine treca de la mine va spun numai o chestie din serial..........se impaca pana la urma!!! Dar parca in seria 3 nu mai tin minte exact.... , si da  Derek e prea tare 
 ...
...
MADA  23+, cu
 23+, cu 
Poze de vacanta 

madabout2003 spune:
madabout2003 spune:
 ..si in legatura cu descarcatul de pe net aici astia sunt super stresati in legatura cu asta, barbati_miu era verde cand i_am zis ca vreau sa imi descarc filme pe net.. acum l_am obisnuit!!
MADA  23+, cu
 23+, cu 
Poze de vacanta 

X-ray spune:
X-ray spune:
 mada multumim!macar nu ma uit degeaba!
gata,ma retrag si eu....
alina  28+ cu bb Elisa
28+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Anya20 spune:
Anya20 spune:
 la multi ani luna si anca!!!
sarcini usoare si bebelusi frumosi si sanatosi!
Alina  
  Arina Ilinca si Anya Ioana
 Arina Ilinca si Anya Ioana

ilenutza spune:
ilenutza spune:
 ola, hola!
Din lipsa acuta de timp nici nu am citit, nici nu am scris nimic
Mi-e dor sa mai pove si eu cu voi dar...poate dupa ce trimit piticu' la mama sa mai am ceva timp!
Noutati de spre noi: burta creste, creste.Sapt viitoare mergem la eco sa vdm cum mai e bb.
Io am inceput sa scot din debara lucruri pt.bb2(ramase de la V. ofcourz) si am constatat ca nu mai imi trebuie nimic .In rest am instincte de closca ce urmeaza sa isi vada puii, nu mai am chef sa  mai plec pe nicaieri( nu ca as putea
.In rest am instincte de closca ce urmeaza sa isi vada puii, nu mai am chef sa  mai plec pe nicaieri( nu ca as putea ), vreau sa stau mai mult pe acasa si sa reorganizez mobila, lucruri etc.
), vreau sa stau mai mult pe acasa si sa reorganizez mobila, lucruri etc.
Am inceput sa cumpar si pentru nastere ce mai trebuie ca nu vreau sa ramanem cu buzunarele gaurite in luna cu pricina asa ca mai achizitionez si eu ce mai trebuie: chiloti, tone de vata( tin minte ca la V. am consumat fffff multa).Ce mai am luat: comprese sterile, fasa lata, betadina, garmastan.Urmeaza : trusa epidurala, alte pachete de vata, ceai de chimen si anason, galactogil-care e scump ca naiba)...
oricum mai bag un ochi pe la subiectul cu bagajul de spital ca poate ma lasa memoria!
A, si am arsuri noaptea de mor.Din fericire imi trece cu remediul lui Caprarul:"ingerarea a mici cantitati de lapte"-Doamne- ce limbaj de lemn are omul asta.dar e o comoara la casa omului.
a, si bineinteles pt trusoul mamicii: halat, camasi de alaptat, papuci.Eu am o camasa de la rococo dar e cu maneca lunga.o sa imi iau tot de la ei ca sunt super bune si dragutze.
Pupice si sarcina usoara!
Ile  30 si Victor
 30 si Victor  ( 22 dec 2005)
 ( 22 dec 2005) 
AMR 10 sapt. 
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste  2007 

Simo78 spune:
Simo78 spune:
 hello....sa fac infarct cand am venit acasa...doamne ce ati mai scris!!!!!!!!!!!
io am fost la platit rate, daca tot vorbeati de administrat banii, in casa eu mi-s tartorul....iubi nici nu stie ce si cum si mai ales cat  ...avantajul calaretului
...avantajul calaretului
despre seriale ma inscriu cu Alina.a la alea politisto-patologice, sau whatever
Luna, fructele nu au aparut inca (ma refer la alea din gradina omului), tot de sera ingurgitam.
Deni de mult nu te-am mai prins asa de "vorbareata", si tocmai azi am lipsit.....
na! si gata, a lesinat neuronul, dar trebuie de apreciat cat am retinut din 8 pagini citite.
Simona  26+
 26+  Matei Hisham
 Matei Hisham
  Nunta_2005  Dubai_2007 Burtica_2007
 Nunta_2005  Dubai_2007 Burtica_2007