*** LA REDOUTE (24)***
Raspunsuri - Pagina 21
mag75 spune:
salutare !
Eu va citesc doar ca nu am bani pe card . Si astept cu nerabdare reducerile.
Si pachetul din 30 Aprilie, m-am bagat si eu la gentile rosii ca nu se mai putea.![]()
Tare frumoasa rochia Nushulica.
croco21 spune:
Neata,
Am intrat sa va salut si sa va spuun ca azi am ridicat de la posta comanda mea din 24 aprilie: o pilota, trei bluze si o fusta. Linkuri si impresii la noapte, ca abia am avut timp sa ajung acasa sa las coletul. Da' groaznic se circula cu masina in Bucuresti! Pe trei statii - de la Moghioros la Orizont - am facut 45 minute si mi-am facut mii de
ca n-am gasit nici loc de parcare. Pana la urma am parcat in strada, am dus coletul acasa si am plecat la servici cu mijloacele de transport in comun. Chiar vroiam sa va intreb, pe cele care mergeti cu masina la servici, cat faceti frate pana ajungeti? Ca eu cred c-ar trebui sa plec la 7 ca sa ajung la 9.
Pupici, o zi buna la toata lumea,
Croco
nushulica spune:
neata fetele!!!iaca ca nu am mai plecat la bucuresti ca nu m-am trezit
a plecat doar sotul cu gaska![]()
mada eu n-am luat sacul oxbow ci doar gasisem un cod 35734 care mergea si pe aubaines si la care cadou e sacul asta...am zis ca tu stiu ca-l vroiai
camisol
mii de plecaciuni ca m-ai scos din ceata intru acum sa verific si eu...saru'mana!!!
va pup pe toate si ma duc pe lr sa dau o comanda![]()
INGRID
vl-ad spune:

quote:
Originally posted by karfe
http://www.laredoute.fr/vente-adiracer-adidas.aspx?productid=324115420&documentid=207607&categoryid=26194723&single=&hasnext=1&hasprev=1:ptr.cel mic.superadevarati,adidas cum ilstiam eu,nu ce este in romania
Si eu ma invart de multa vreme pe langa acesti adidasi , dar nu stiu daca se potrivesc marimile.Karfe tu ai luat marimea care o poarta in RO sau o alta marime?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
mag75 spune:
Croco...si eu mor de vervi cu drumul. Fac 40 min dimineata si o ora dupa-amiaza. ( Panduri-Sos. Nordului).
Intrebare: accepta astia si comenzi mai mici de 15 euro?
Madachan spune:
quote:
Originally posted by vl-adquote:
Originally posted by karfe
http://www.laredoute.fr/vente-adiracer-adidas.aspx?productid=324115420&documentid=207607&categoryid=26194723&single=&hasnext=1&hasprev=1:ptr.cel mic.superadevarati,adidas cum ilstiam eu,nu ce este in romania
Si eu ma invart de multa vreme pe langa acesti adidasi , dar nu stiu daca se potrivesc marimile.Karfe tu ai luat marimea care o poarta in RO sau o alta marime?
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
Adidasii i-am comandat eu.Marimea 36 port aici ,si am comandat tot 36. Imi vin perfect si sunt frumosi.
EDWARD 29.11.2004
poze->

danet spune:
Cin, cat de veche e comanda ta ?
A mea e din 19.04, dar nu mai am sperante ca o sa mai vina.
Tocmai cand credeam ca au terminat-o cu furaciunile astia de la posta.
Am comandat ceva de pe site-ul Promod , ei trimit prin ups, si iti dau si nr coletului asa ca poti sa-l urmaresti.
Sincer, prefer sa platesc taxe de transport mai mari decat sa stau cu sufletul la gura la fiecare comanda.
Ma enervez numai la gandul ca iar incep cu mesajele catre Sabine, desi nu e vina ei saraca.
cin spune:
Danet, comanda mea e din 17 aprilie...e de fapt un colet trimis in contul celor doua nesosite...desi ma mai amagesc ca poate vine zilele astea, sunt convinsa ca si pe asta o dau la disparute...
sa fac un rezumat: 5 comenzi facute, din care 3 nesosite...pe a 5-a o astept, inca e in termen
felicia74 spune:
danet e prima comanda pierduta?
Fetele, nu stiu daca vin sambata la intalnire... depinde de modul in care ma voi simti. In caz ca-mi mai curge nasul - no way!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)